ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
Printable View
ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
البته لازم هست گفته بشه كه گرچه اين مدلها باكسهاي مقاومي دارند و هارد هم توسط ضربه گيرهاي لاستيكي سيليكوني محافظت ميشوند اما احتمال آسيب ديدن هارد بر اثر ضربه و سقوط به صفر نميرسه مخصوصاً وقتيكه هارد روشن باشه . ميتونيد همين مدل a30 را انتخاب كنيد ولي بنظرم زيادي روش تبليغ شده وگرنه در مقايسه با ساير مدلها خيلي فرق نميكنه .نقل قول:
درود خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
سلام دوستان اين هارد سيگيت ١ترا گرفتم با قيمت ١٩٠ گرونه؟!
اما گارانتيش الماس گفت سازگار نداشت :(
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام .نقل قول:
قیمتها در همین حدود هست . گران نخریدید .
مرسي ممنوننقل قول:
اما يه سوال اين الماس چجوريه؟!
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟ اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم. در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:n16::n16::n16:
سلام ata.royalfalcon
این فرمت جدید هارد وسترن چیه ؟
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
بک آپ پلاس ۲تراش هم هست؟( مدل پرتابل بدون آداپتور منظورمه)
اگه بخوام یه هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده کنم امکانش هست
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميكنم سيگيت را انتخاب كنيد .نقل قول:
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟
مدل نامبر ST2000DM001 را خريداري كنيد .نقل قول:
اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم.
تفاوتهاي زيادي وجود دارد . بعنوان مثال سري 7200.14 از پلاتر با چگالي بيشتر استفاده ميكنند كه در نتيجه تعداد پلاترهاي كمتري خواهند داشت . اصولاً هر چه چگالي پلاترها بيشتر باشد سرعت و كارايي هارد بيشتر ميشود مخصوصاً از لحاظ sequential transfer rate . تفاوت در Cache و اينترفيس و ...نقل قول:
در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
دقت كنيد كه در سري 7200.12 مدل دوترابايتي وجود ندارد .
اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black انتخاب كنيد در غير اينصورت مدل معرفي شده مورد مناسبي هست .نقل قول:
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
در بازار ، هارد اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از برند وسترن هست و ميتونيد يكي از مدلهاي WD elements يا WD my passport و يا از مدلهاي ultra را بخريد .
سلام .نقل قول:
نقل قول:
این فرمت جدید هارد وسترن چیه ؟
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
فكر كنم منظور شما اين باشه كه در مدلهاي جديد به جاي سكتورهاي 512 بايتي از سكتورهاي 4096 بايتي استفاده شده . در اينصورت نرم افزاري وجود ندارد كه چنين كاري انجام دهد و كاربر عادي نميتواند چنين كاري انجام دهد . سكتور بندي هاردها فقط در كارخانه سازنده و طي فرايند low level format انجام ميشود .
فعلاً ساخته نشده .نقل قول:
بک آپ پلاس ۲تراش هم هست؟( مدل پرتابل بدون آداپتور منظورمه)
در مدلهاي Backup plus با جدا كردن كارتريج ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولي بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً اگر مادربرد از ahci ساپورت نكنه حتماً قبل از متصل كردن به مادربرد سيستم را خاموش كنيد .نقل قول:
اگه بخوام یه هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده کنم امکانش هست
عطاجان هارد سيگيت اورد اما ١سال گارانتيه ويستاس
چيكار كنم بگيرمش؟!
براي سارگار ٢ساله؟!
اين تا ٢٠١٤.١١.٦ وقت داره
سلام.خسته نباشید.
می خواستم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بگیرم.چه مارکی , چه مدلی خوبه ؟!
الان خودتون چی پیشنهاد میدید ؟
برای نصب ویندوز و بازی نمیخوام.... اون رو روی یه هاردی که الان دارم انجام میدم.
نظرتون چیه ؟! تا 250 - 260 هم اوکی هست.
سلام .نقل قول:
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید بنظرم WD Green گزینه مناسبی هست .
دو مدل WD Green دوترابایتی موجود هست . سعی کنید که WD20EZRX را پیدا کنید چون در مقایسه با مدل WD20EARX سرعت بیشتری دارد . بعنوان مثال ماکزیمم Data transfer rate در مدل WD20EZRX حدود 147MB/s و در مدل WD20EARX حدود 110MB/s هست .
برای ذخیره هست برای ریختن و پاک کردن و ریختن و پاک کردن هم هست ...نقل قول:
عمرشون اینا که فرمودید خوبه ؟! درصد هرابی توی این نوع چقدره ؟!
تشکر.
مدلی معرفی شده گرچه سرعت بالایی نداره ولی کاملاً مناسب برای ذخیره کردن و آرشیو دیتا هست . مشکلی با ذخیره و حذف کردن چندین باره دیتا هم ندارد .نقل قول:
این مدل کیفیت مناسبی دارد ، عمر مفید هارد دیسک تاحد زیادی بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . پاور مناسب ، کنترل دمای هارد ، ثابت و بدون لرزش بودن کیس ، خودداری از قطع ناگهانی برق و یا ریسیت کردن سیستم (تا حد امکان) ، لمس نکردن pcb (برد سبز رنگ پشت هارد) قبل از تخلیه بار الکتریکی در هنگام نصب و موارد دیگر در کاهش احتمال خرابی هارد موثر هست .
با این وضعیت دوباره به حالت اول برنمیگرده یعنی نمیشه بصورت پرتابل وصل بشه؟نقل قول:
دلیل اینکه سیگیت را میخام استفاده کنم اینه که اگه یه زمانی به هارد پرتابل بیشتر از ۱ گیگ نیاز داشتم و خواستم بخرم حداقل بتونم این سیگیت را اینترنال استفاده کنم و الکی رو دستم نمونه
این سیگیت میتونه جای یه هارد اینترنالو برام بگیره؟
راستی اگه فرضا وسترن گرفتم میشه با تبدیل بصورت اینترنال استفاده کرد؟ از سرعتش کم نمیشه؟
سوال بعدی اینکه تو مدلهای اینترنال و اکسترنال کدوم مدلها با این فرمت جدید عرضه میشند؟
(ضخامت زیاد ۲۱ میلی هارد پرتابل ۲ترا بنظر شما زیاد نیست؟)
نقل قول:قسمت انتهایی هاردهای اکسترنال Backup plus قابل جدا شدن و نصب مجدد هست (عکسهای زیر) و در نتیجه مشکلی نخواهید داشت و میتونید دوباره به حالت اول برگردونید .نقل قول:
با این وضعیت دوباره به حالت اول برنمیگرده یعنی نمیشه بصورت پرتابل وصل بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه جای هارد اینترنال را بگیره . اگر مجبور بودید که بعنوان هارد اینترنال سیستم استفاده کنید پیشنهاد میکنم هارد را از باکس خارج کنید و با استفاده از تبدیلهای 2.5 اینچی به 3.5 اینچی در محفظه هارد کیس نصب کنید تا در زمانیکه روشن هست هارد ثابت باشد و صدمه ای وارد نشود .نقل قول:
این سیگیت میتونه جای یه هارد اینترنالو برام بگیره؟
از آنجایی در مدلهای پرتابل وسترن ، هاردهای بکار رفته sata ندارند نمیتونید مثل هاردهای اینترنال به مادربرد متصل کنید . من تابحال تبدیل usb به sata ندیدم . بیشتر نبدیل sata به usb دیدم .نقل قول:
راستی اگه فرضا وسترن گرفتم میشه با تبدیل بصورت اینترنال استفاده کرد؟ از سرعتش کم نمیشه؟
باید دیتاشیت مدلها را بررسی کرد . البته در مورد هارد اکسترنال ابتدا باید نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته را مشخص و سپس دیتاشیت را بررسی کرد.نقل قول:
سوال بعدی اینکه تو مدلهای اینترنال و اکسترنال کدوم مدلها با این فرمت جدید عرضه میشند؟
بستگی به سلیقه اشخاص داره ممکنه برای بعضی ها ضخامت زیاد مسئله مهمی باشه . دو ترابایتی های اسلیم 18 میلیمتر ضخامت دارند (البته شاید در بازار پیدا نشود) .نقل قول:
ضخامت زیاد ۲۱ میلی هارد پرتابل ۲ترا بنظر شما زیاد نیست؟
این مدل WD green که فرمودید گارانتی اصلیش چیه ؟!
موقع نصب هارد به چه چیزایی توجه کنم ؟ توی کیس خاک زیاده مشکلی نداره ؟!
بعد از نصب ویندوز نمیخواد عوض کنم ؟!
یه وسال دیگه که باید توی تاپیک بقل بپرسم ولی اینجا میپرسم : نظرتون در مورد WD MY BOOK 2 ترا چیه ؟!
این بهتره یا WD green ؟
بعد یه چیزی ساتا 2 و 3 مشکلی پیش نمیاره ؟!
الان این مدل WD20EZRX روی مارد بورد من gygabyte ep45-ud3r جواب میده ؟!
عطا جان جواب ميدي
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موقع نصب هارد به چه چیزایی توجه کنم ؟
حتماً با blower (دمنده) خاک گیری کنید . گرد و خاک زیاد مثل یک پتو مانع از تهویه مناسب اجزاء میشود .نقل قول:
توی کیس خاک زیاده مشکلی نداره ؟!
نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست .نقل قول:
بعد از نصب ویندوز نمیخواد عوض کنم ؟!
دقت کنید که هارد بکار رفته در WD my book در واقع همین WD Green هست . هارد اکسترنال و اینترنال برای کاربردهای متفاوتی ساخته میشوند . اگر میخواهید به اطلاعات دسترسی دائمی داشته باشید (در زمانیکه سیستم روشن هست) پس هارد اینترنال بخرید . معمولاً هاردهای اینترنال امنیت بیشتری دارند چون در جای مناسبی نصب میشوند و کمتر در معرض ضربه و شوک هستند .نقل قول:
یه وسال دیگه که باید توی تاپیک بقل بپرسم ولی اینجا میپرسم : نظرتون در مورد WD MY BOOK 2 ترا چیه ؟!
این بهتره یا WD green ؟
هاردهای SATAIII قابل نصب بر روی مادربردهایی که SATAII هستند دارد .نقل قول:
بعد یه چیزی ساتا 2 و 3 مشکلی پیش نمیاره ؟!
الان این مدل WD20EZRX روی مارد بورد من gygabyte ep45-ud3r جواب میده ؟!
میگم همین سری Wd مدل black ش بهتره یا Green ?
این مدل cavier چیه اینقدر گرونه !
خب WD Black به خاطر سرعت بیشتری که داره بهتر هست ولی قیمت بالاتری هم داره . بنظر من با توجه به اینکه برای آرشیو دیتا میخواهید همین WD Green کفایت میکنه .نقل قول:
سلام.
بینِ دو مدل هاردِ سیگیت با سریالهایِ STBD3000100 و ST3000DM001 و مشخصاتِ تقریباً مشابه، تفاوتِ Typical Weight شون چیه؟ این تفاوت رو مدلهایِ ۱ ترابایتیِ 7200.12 و 7200.14 هم دارند، به علاوهیِ تفاوتِ تغذیهشون. مدلِ اخیر (با 6.19W و 8.0W) کمتر از مدلِ سابق (با 9.4W >) مصرف.
اینها تأثیري در انتخاب برایِ خرید داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا عطا پست هاي مارو نميديني يا دوست نداري جواب بدي ؟!
توضيح ميزي راجبه سوال قبليام
و يه سوال زيگه ميگن كه باراكودا زود خراب ميشه راسته؟!
برادر ؛ اگر جواب سوالي را بدونم حتماً جواب ميدم :n01: .نقل قول:
از مدت دقيق گارانتي سازگار اطلاعي ندارم ولي هارد اكسترنالي چهارترابايتي كه چند وقت پيش خريدم دوسال گارانتي سازگار داشته . نميدونم براي هارد اينترنال (از برندهاي ديگه) هم همينطور هست يا خير !
در مورد سوال آخر ، علم غيب داريد كه بدونيد خرابي به چه علتي بوده ؟ پاور سيستم در چه شرايط بوده ؟ نحوه نگهداري و مراقبت از هارد ؟ اصولاً هر چه تعداد توليد يك مدل خاص بيشتر باشه احتمال اينكه موارد بيشتري به مشكل بر خورند بيشتر خواهد بود . با كلي گويي به نتيجه نميرسيد !
نقل قول:
سلام .
اساساً فرقي بين دو هارد STBD3000100 و ST3000DM001 وجود نداره به جز اينكه مدل ST3000DM001 فقط در داخل يك نايلون آنتي استاتيك فروخته ميشه . ولي مدل STBD3000100 بصورت پكيج فروخته ميشه كه شامل كابل ، تبديل (power adapter) ، چند عدد پيچ و CD نرم افزار و دفترچه راهنما هست .
سلام
میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد؟ اگه نه به چه دلیل
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
بعد این سرعت سیگیت بک آپ پلاس پرتابل ۷۲۰۰ هست ؟ و اینکه اتصال هارد سیگیت بک آپ پلاس پرتابل بصورت اینترنال به چه صورت است ساتا ۲ یا ۳؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.نقل قول:
سلام .نقل قول:
مدلهاي پرتابل بک آپ پلاس قطعاً 5400rpm هستند . در مدلهاي پرتابل با اطمينان صددرصد نميشه گفت كه چه نوع اينترفيسي دارند ولي اكثراً SATAII دارند . به هر حال لازم نيست خيلي درگير اين موضوع باشيد . پهناي باند اينترفيس SATAII حتي براي سريعترين هارد ديسكها هم كفايت ميكند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نظرتون در این باره چیه
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط yonsen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد؟ اگه نه به چه دلیل
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
در این حالت مشکلی بوجود نمیاد مثل سرعت و ..
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
همانطوریکه دوست عزیز گفتند میتونید روی هارد اکسترنالی که بصورت usb به سیستم متصل شده ویندوز نصب کنید مشروط بر اینکه مادربرد بوت از usb را ساپورت کند . اما اینکار قلق خاص خودشو داره و همراه با دردسرهایی هم هست . مثلاً در مرحله نصب win7 ، حتی هارد اکسترنال usb را شناسایی کند و شما آنرا برای نصب ویندوز انتخاب کنید ممکن هست که با پیغام زیر مواجه بشید . به هر حال برای این مشکل راه حلهای مختلفی موجود هست . مثلاً در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه نصب win7 بر روی هارد اکسترنال را با عکس توضیح داده است .نقل قول:
در این روش ، نیازی به باز کردن باکس هارد اکسترنال نیست .نقل قول:
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
شما میتونید هارد را به چند پارتیشن تقسیم بندی کنید و فقط روی یکی از آنها ویندوز نصب کنید .نقل قول:
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد ولی اگر سیستم شما قابلیت بوت از usb3 را نداشته باشد فرایند بوت سیستم میتواند بشدت کند شود .نقل قول:
در این حالت مشکلی بوجود نمیاد مثل سرعت و ..
بالاخره هارد دیسک مانند هر دستگاه دیگری عمر مشخصی دارند که هر چه بیشتر استفاده کنید زودتر مستهلک میشوند . ولی بر خلاف فلش مموری ها عمر طولانیتری دارند .نقل قول:
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
قبل از خرید پیشنهاد میکنم یکبار تست و امتحان کنید . مثلاً اگر فلش مموری پرحجم دارید تست و بررسی کنید که آیا این روش نصب ویندوز و سرعت آن راضی کننده هست یا خیر !
ممنون ام.نقل قول:
پس هاردِ اینترنال بهصورتِ بستهبندی هم در بازار هست؟ چهطور چنین وسیلهیِ حسّاسي فلّهای در یک لا نایلون عرضه میشه؟ یعنی تولیدکنندهها مصرفکننده رو شاملِ کاربرِ خونگی نمیدونن؟ بیشتر دیدم که فروشندهها از زمانِ آوردنِ هارد دیسک جلو مشتری، دیگه هیچ مسؤولیتي در قبالِ سلامتِ اون نمیپذیرن، حتّا پیش از فاکتور کردن.
هاردهايي كه بصورت بسته بندي شده و همراه با لوازم (پكيج) هست اصولاً براي مصرف كنندگان نهايي هست . من فكر ميكنم هاردهايي كه بصورت چندتايي در داخل جعبه موجوده بيشتر براي كساني هستند كه ميخواهند روي يك سيستم نصب كنند (يعني سيستم آماده تحويل مشتري بدهند) يا اينكه جزء محصولات OEM هست و نبايد بصورت Retail وارد بازار فروش بشه ! به هر حال من تا به حال اين هاردها را بصورت پكيج در بازار (حداقل در بازار تهران) نديدم .نقل قول:
ببخشید من میخواستم برم همین مدل green رو بگیرم ولی توی 2 روز گذشته چن تا تاپیک زده شد از این هارد به شک افتادم...
میدونم که خرابی هارد ممکنه به هزار و یک دلیل باشه ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
اکسترنال هم بگید ... من هارد اکسترنال رو برای حمل و نقلش نمیخوام برای این میخوام که مدام مثل اینترنال به سیستم وصل نباشه
اندازش هم مهم نیست.میخوام فقط بزارم کنار سیستم باشه و هر از گاهی فایل هایی که دانلود میکنم بریزم داخلش.نگهداری فایل ها و وصل کردن به tv و ضبط کردن فیلم.چیزی روش نمیخوام نصب کنم....
به نظرتون این مورد خوبه :2TB 3.5" WD my book
این مدل برای وصل به سیستم یا tv نیاز به پاور جدا داره ؟!
این چه طوره ؟ 2TB 2.5" WD my passport
تشکر.
نقل قول:براي آرشيو ديتا WD Green مناسبتر بود . به هر حال ميتونيد هارد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب كنيد .نقل قول:
ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
مدل مناسبي هست . براي راه اندازي حتماً لازم هست كه آداپتور آن به برق متصل شده باشد . دقت كنيد كه هارد بكار رفته همان WD Green هست .نقل قول:
به نظرتون این مورد خوبه :2TB 3.5" WD my book
این مدل برای وصل به سیستم یا tv نیاز به پاور جدا داره ؟!
نكته مهم : احتمال اينكه هارد توسط توسط TV شناسايي نشود وجود دارد . اگر TV دفترچه راهنما داره پيشنهاد ميكنم مطالعه كنيد .
وقتيكه براي جابجايي نميخواهيد چه نيازي هست كه هزينه بيشتري براي دوترابايتي پرتابل بپردازيد ؟نقل قول:
این چه طوره ؟ 2TB 2.5" WD my passport
این پاور برای گرفتن هارد 1 و 2 ترا مناسبه ؟!
green 415 W ///16 W
موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟!
بنظر كافي مياد ، البته بايد ميزان مصرف ساير قطعات را هم در نظر گرفت .نقل قول:
در موقع خريد حتماً كارت گارانتي را تحويل بگيريد و اگر سريالي روي كارت نوشته شده بود با سريال هارد مطابقت بديد . در موقع حمل هم دقت كنيد و همچنين نايلون آن باز نشده باشد (اكبند) .
سلام و وفت بهخیر.
دوستاني که تجربهیِ خریدِ اینترنتی داشتند لطفاً راهنمایی کنند. خریدِ هارد به این شیوه چهگونه ست؟ شرکتها این جنس رو چهجوری بستهبندی میکنند و میفرستند؟ اعتبار داره که آنلاین خرید کنیم یا خریدِ حضوری رو توصیه میکنید؟
مشخصاً در موردِ هارد-دیسکهایِ اینترنال میپرسم. فرض میگیریم که شمارهیِ سریال و شرکتِ گارانتی همون باشه که فروشنده نوشته. اضافه کنم، برایِ مثال رایانصبا زده «هارد دیسک مهلت تست ندارند.»
هاردهای 1 ترابایت گرین وسترن دیجیتال هم مثل 2 ترابایت انواع مختلف دارن ؟! مثل 2 ترا که این بهتره » WD20EZRX
اگه آره کدومش بهتره ؟
فعلاً دو مدل یکترابایتی WD Green در حال تولید هست WD10EARX و WD10EZRX . از بین ایندو مدل ، مدل آخر توصیه میشه که نه تنها مصرف کمتری دارد بلکه سرعت بیشتری هم دارد .نقل قول:
سلام
برای لپ تاپ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید. مخصوصا از این جهت که خرابی کمتری داشته باشه
ممنون