اگه تا الان استفاده نکرده باشید اول ترانسفرهاتون رو انجام بدید و در صفحه بعد قبل از تایید نهایی از گزینه فکر کنم play wildcard استفاده کنیدنقل قول:
اگه تا الان استفاده نکرده باشید اول ترانسفرهاتون رو انجام بدید و در صفحه بعد قبل از تایید نهایی از گزینه فکر کنم play wildcard استفاده کنیدنقل قول:
خداییش من با یه ریکس:31: تیمم به ابدیت پیوست وگرنه توی فینالم شکستت میدادم:31:نقل قول:
علیرضا جان من که طرفدار تو هستم هر چی باشه اسمت پرسپولیسه دیگه
همه ما پرسپولیسیها پشت سرتیم برو جلو ببینیم چیکار میکنی:31:
مرسی علیرضا جان :10:نقل قول:
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
ولی خداییش کوچینگ رو داشتــین؟! دیدین تیــم رو از قعر جدول بـه کجا رســوندم ؟! :5:ذاتا سرمربیم اصن ! :27::31:
[حالا بین خودمون بمونه که رویانیان پیشنهاد میلیاردی واسه سرمربیگری پرسپولیس بهم داده ...که البته باید فکر کنم!! الکی نیست که بقیه پیشنهادهام رو هم باید بررسی کنم!:31:]
تو این بازی ها هم از اولش هدفمون قهرمانی بود که همه دیدن چی شد و فکر میکنم که نیازی به گفتن کارهای اون دســـت های پشت پرده نباشه دیگه !:13: :31:
ولی خب جدی به عنوان اولین تجربه من توی فانتزی؛ به نظر خودم بد نبودم تا اینجا ! اونم بدترین زمان ممکن که خیلی کم به اینترنت دسترسی داشتمو امتحانا بود و... ! :20:
شخصا فکر می کردم با این اوضاع خیلی از بقیه دوستان عقب بی افتم ! که تیم همت کرد و با غیرتی مثال زدنی من رو شگفت زده کرد اصلا ! :31:
خب حالا که یه خورده تجربمون توی فانتزی زیاد بیشتر شده میتونم روی بازی های چمپیونز لیگ امسال سرمایه گذاری کنم و تمرکزم رو روی اون بازی ها بزارم بلــکه اون پــورشه کذایــی رو بردم(یا یکی از ایرانی ها برد) (انشاء الله! ):31:
در آخر امیـد است که همگی به راه راست هدایت شده و..! :31:
مخلصیم !:6:
:10:
دوستان تا ساعاتی دیگر روز آخر لیگ پسی سی ورلد و فینال هد تو هد برگزار خواهد شد:33:
میبینم که سکوت قبل از طوفان به طور کامل حکم فرما شده:31:
همگی داریم آماده میشیم برای زور آخر:31:
فکر کنم تیمهای صدرنشین و فینالیستای هد تو هد تا الان برای انتخاب تیم 90 درصد فسفرشون رو مصرف کردن:31:
دوستان من که دیگه مدعی نیستم به همین دلیل حاضرم در جهت تخریب تیمهاتون با کمال میل و رایگان هر مشورتی خواستین بهتون بدم:31:
علیرضا اگر هد تو هد رو باختی قول میدم مثل رویانیان باهات برخورد کنم:31: پس تمام تلاشتو بکن که نام پرسپولیس فاتح فینال پی سی ورلد بشه:31:
یعنی الان امیر رو بکشی هم عکس تیمش رو اینجا نمیزاره:31:
امیدوارم امشب به جز خودم شب خوبی برای همه نباشه:31:
به شخصه فک کنم اکثر انتخاب ها مشترک باشه و تغییرات زیادی ایجاد نشه :41:
اما از طرفی فوتبال هست و مسائل غیر قابل پیش بینی:23:
خب کمتر از 4 ساعت تا مسابقه نهایی زمان مونده .
احتمال قهرمانیم که خیلی کمه اما از همین تاپیک باید اعلام کنم که اگه قهرمان نشیم هم چیزی از ارزش های تیمم کم نمیشه :10: و بازیکن هام به فکر ساق پای خود و پول باشگاهی و غیره نبودن و از جان و دل برای تیم ملی تلاش کردن و صد البته به حرف های سر مربی هم گوش دادن و نظم تیم رو بهم نزدن !:31:
در کل اولین فوتبال فانتزی به خوبی و خوشی تموم شد و یکی از مدعیان فوتبال فانتزی لیگ قهرمانان فصل بعد هم مشخص شد:21:
الان تمرینات پشت درهای بسته انجام میشه ..:31:نقل قول:
البته میخواستم از تجربیات پیشکسوتان پرسپولیس استفاده کنم ولی ...:20:
البته برای امشب برنامه های ویژه ای دارم :18::21:
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
الان که دیگه نمیشه ترکیب رو تغییر دادنقل قول:
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
من که آباته رو از قبل توی ترکیب گذاشته بودم
تیاگو موتا رو هم داشتم که بین این دو شک داشتم که دیدم احتمال بازی کردن آباته بیشتره
فقط خودت تصمیم بگیر:10::12:نقل قول:
ولی اگه جات بودم تورس را می گذاشتم چون به نظرم ایتالیا گل می خوره و تورس هم ممکنه به بازی بیاد و گل بزنه.
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند:13:
من که ریسک نکردم و تورس رو گذاشتم بیرون و جاش به اباته بازی دادم
البته توی انتخاب بازیکنها هم سعی کردم کمترین ریسک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبا که عالیه ...نقل قول:
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا هم بهش اعتماد کرده بودم...الان هم اعتماد کردم و کاپیتانمه :دی خیلی قشنگ جواب اعتماد مربی رو داد ...ولی عوضش تورس تو بازی نیست ..:|
من چه گلطی کردم تورس رو کشیدم بیرون :دی قبلش گذاشته بودمش کاپیتان یهوووووو در یه عمل خود جوش 180 درجه نظرم در موردش عوض شد
اونایی هم که البا رو کرده بودن کاپیتان ترکوندن!! مسعود جان قهرمانی رو تبریک میگم
پیش بینیم راجع به تورس درست بود امتیاز بالایی گرفت.
راجع به البا هم ،هم ریسکم گرفت و هم شانسم چون می خواستم از کاپیتانی برش دارم.
در کل شب اخر برام خیلی خوب تموم شد .
-------------
در آخر هم جا داره از تمام بچه های لیگ P30World تشکر کنم چون علاوه بر جذابیتی که این فوتبال فانتزی داشت با بحث ها و پستها و کری خونی هاشون و ...در این تاپیک لذت این فوتبال فانتزی را برای من چند برابر کردند.:40:
به سلامتی خودمون و البته قهرمان لیگ مسعود خان:7:
جام یوروی فانتزی تموم شد و همه سالم به خونه هاشون برگشتن:31:
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان «فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲»
خب واقعا باور نکردنیه مسعود که تا قبل از فینال آهسته و پیوسته بالا اومده بود در بازی فینال با جهش 6 متری:31: قهرمان این سری از بازیها شد
مسعود جان بهت تبریک میگم:11:
به مردم خوب شوش دانیال هم تبریک میگم افتخار آفرینی فرزند برومندشون رو:12:
مسعود در ایران هم در رده 41 ایستاد که واقعا رتبه خوبیه
امیر همونجوری که خودش پیشبینی کرده بود نتونست صدر جدول رو حفظ کنه با این وجود امیر تنها کسی بود که دو دور پشت سر هم در صدر جدول ایستاد
در کل به همه دوستانی که در لیگ پی سی ورلد شرکت کردن خسته نباشید میگم
وعده ما بازیهای فانتزی یو سی ال:7:
نتیجه فینال جام هد تو هد پی سی ورلد
همونجوری که پیش بینی میشد بازی بسیار نزدیکی بود
که در نهایت علیرضا تونست با اختلاف تنها 2 امتیاز فینال رو ببره و قهرمان بشه
علیرضا جان بهت تبریک میگم:12:
به همه پرسپولیسیهای ایران هم تبریک میگم:31:
صحنه هایی از خوشحالی پرسپولیسیها در سراسر ایران که با موتور و ماشین ریختن توی خیابونا به دستمون رسیده که در برنامه نود فردوسی پور قراره پخششون کنه:31:
به تمام دوستانی که در جام هد تو هد شرکت کردن خسته نباشید میگم:11:
اما فکر میکنم همگی موافق باشید که به یکی از بهترین تیمای این دوره یعنی تیم 1+5 تبریک بگیم که هم در هد تو هد نایب قهرمان شد و هم در لیگ کلاسیک
جناب راستین تبریک میگم تیم و مدیریت فوق العاده ای داشتی:12:
در پایان از مسعود و علیرضا میخوام که از تجربه این بازیها و مسیری که تا قهرمانی طی کردن برامون چند جمله ای حرف بزنن:46:
من واقعا جدای از نتایج این جام، کاملا احساس کردم که فوتبال فانتزی بچه های انجمن ورزش رو به هم نزدیکتر کرد
نمیدونم این احساس رو فقط من دارم یا دیگر دوستان هم چنین حسی دارن
خب خیلی حیف شد که اسپانیا یه گل هم نخورد . در عوض 4 بازیکن دفاع و دروازه بان من با هم فقط 2 امتیاز گرفتن ! البته باید حدس میزدم که همچین اتفاقی پیش میفته و اسپانیا به این راحتی گل نمیخوره .!
3 امتیاز هم واسه تعویض ها کم شد و باعث شد این فاجعه به بار بیاد :31:
این فوتبال فانتزی یه جام به من بدهکاره :31:فصل قبل UCL بدهی اش رو به چلسی پرداخت کرد . این فصل هم انشالا به تیم من پرداخت میکنه .
با اینکه باید و باید و باید اسپانیا قهرمان میشد که شد! دوست داشتم اول بازی ایتالیا یه گل بزنه و بازی هیجان بیشتری داشته باشه!
پ.ن: ضمناً من هم از شادی موتوری های هوادار پس از پیروزی و قهرمانی فیلم گرفتم که آپلود شده فرستادم نود پخش شه : :27:
خب منم رتبم بد نشد انصافآ ! آخر مرحله گروهی 27 ام بودم فکر کنم ولی تا 13 ام کشیدم خودمو بالا
راضیم ازشون
شب آخر با حساب بیجا باز کردن روی تیم ایتالیا هم جایگاهمون توی Fantasy رو از دست دادیم و هم predictor ، خدا بگم چیکار نکنه این پراندلی رو با این تیمش که هم خودشو نابود کرد هم مارو .:31:
خــب خب خـب تـــبریــک میـ ـگم ! بالاخـره قــهرمـان ایـن دوره از رقــابت های فوتبال فــانتزی یورو تـو لیــگ پی سی ورلــد هم مشـخص شــد ::31:
:18:«M.Susa» :26:
دیــشب که دیـدم دوسـتان دارن بهم تبریـک میـگن فـکر میـ کردم منظـورشون قهرمان شـدن اسـپانیـاس !! :31:
بعـد گـفتم بزار سایـت یوفـا یه سـر بـزنم ببــینم چه خبـره نکنـه من اول شـدم !!(عمرا ! :27:) سـایــت رو بـاز کــردم دیــدم عــه این که منم؛ پـــ چرا اول شده تیــمم !!:34: خــلاصه ایـن که بـاور کـردنی نـبود واسم صـعود شش پله ای تو بـازی آخر !:31: اون هم بـا وجود این همــه تیم قدر توی لیـگ !
الــبـته من حین بازی بـا گوشیـم دنبـال می کردم سـایت فـانتزی رو و امـتیـازهام رو هم هر 20-10 دقیـقه یکبـار چک می کردم ! کـه تــا لحظـه آخـر که 77 امتیـاز تونسـتم کـسب کنم !(فکـر کنم صاحب بیـشترین امتیاز لیگ پی سی تو یه مچ دی هم شـدم با این امتیاز !)
ولی فکـر قهرمانی تو لیگ رو نمیـ کردم (دیگه آدم باید واقعیت رو بگه : دی )
همیـــنطور رتـــبــه 41 ایـران کـه فکـر می کـنم واسـه کسـی که اولیــن باره تو فانتزی شـرکت میـ کنه رتـبه بـدی نبـاشه ! :8:(با وجود این همه فانتزیــن حرفه ای! : دی)
در کــل خیـلی حـال کـردم با این فوتـبال فانتزی ؛ چـه حرص ها که بالا سر ایـن تیم نخوردم و چـه اخراج ها و چه کــسر قراردادها و ویلــد کارت ها که تو تیـم انـجام ندادم....!:31: عکس یـه ماه پیشم رو بزاری کنار عکس امـروزم متوجه میشی که حدود 30 سالی پیرتر شـدم از دست این بازیکن ها !! :31:
ولـی خـب دیـشب بـازیکن ها سـنگ تمــموم گـذاشتن و تونـستن یک مـاه زحمت شـبانه روزی رو بـه ثـمر برسـونن و بـا قهرمـانیشون تو لیـگ پی سی ما رو بـه آنچه هدفمون بـود برسـونن!
خب حالا بزارید یـه معـرفی داشتـه باشم از تیـم اول گـروه پی سی ورلـد و مــراحلی که بـرای اول شـدن پشت سر گذاشت ! : (بـه سـبک برنـامه جام چهاردهم! ):31:
«M.Susa» تیمی اسـت از خـطه جـنوب(جنوب غرب) کـشور ایـران -اسـتان خوزستـان - شــهر تــاریخی و کـهن شــوش دانیـال ؛
نــام ایـن تیـم برگرفتـه از نام موسس و نام تاریخی شـهری که در آن تیـم تاسیـس شده است و از آن زمان تـاکـنون تغییری نکرده است!
این تیم فــعالیـت خودش رو از حـدود یک ماه پیش در زمیــن های خـاکی اطراف شهر شـروع کرد. :31:از ایــنجـا:...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایــن تیــم توانسـته افتـخارات زیـادی را در عرصه باشگاهی و ملی(!) کسب کند
(بــرای ایــنکـه ریــا نشـه از افتـخارات تیـم زیــاد نمیگم :دی )
بریـم سـراغ مراحلی که تو راه اول شدن طــی کردم(کشیدم!) :دی
من تو 3 بازی اول کلا زیاد به اینترنت دسترسی نداشتم و نتونستم اونطور که باید دنبال کنم تیمم رو...
Matchday 1
تو این مرحله از بازی ها امتحانات شـروع شـده بود و نمیـتونستم زیـاد تو فانتزی مانور بدم و از طرفی هیجان بازی ها هم اجازه نمیداد به امتحانا برسیم : دی
تو ایـن مرحله من از نحوه بازی کردن تو فانتزی زیـاد شـناخت نداشتم و خلاصه همینجوری رو هوا تیـم رو بستم !
نتیجش شـد:
34 امتیـاز
Matchday 2
تو این مرحله من به تیـم تیم اعتماد کردم و گفتم لابد خوب بازی می کنن این بازی؛(و اعتقاد به اینکه باید فرصت داد به تیم :دی)
اما اینطور نـشد و بازیکن ها سو استفاده کردن از نبود سرمربی و...
نتیجش شد:
33 امتیـاز :|
Matchday 3
تو ایـن مرحله تیـم در قـعر جـدول بود...
ایــنجــا بود کـه دیـگه من به خودمم اومدم و فهمیـدم فــانتزی یـعنی چی اصن!!:31:رفتم تیــم رو از دم جریـمه نقدی و غیر نقدی کردم و با یه برخورد فیزیکی و ویــلدکارت تیم رو زیر و رو کردم :دی
خلاصه ایــنکه یـه شوک حسـابی بـه تیم وارد کردم...و خوشبختانه جــواب هم داد!:27:
نتیـجش شد:
60 امتیـاز
Quarter-finals
تو ایـن مرحله با یه تغییر سیستم و استفاده از تک مهاجم(تورس) بازی ها رو ادامه دادم و همینطور با اعتماد کردن به پیـکه که کاپیتانم بود
تونستـم به روند خوبم ادامه بدم و آهسته به میـانه جـدول برسم !
نتیـجه:
56 امتیـاز
Semi-finals
تو این مرحله قدرت تیم رو به خط دفاعی سپردم و با 5 مدافع پا به میدون گذاشتم :دی و جوردی آلبا رو کاپیتانم کردم و اون هم به خوبی
از پس وظیفش بر اومد و امتیاز خوبی گرفت.ولی دوتا از مدافعینم که آلمانی بودن اصلا خوب کار نکردن و موجب شدن با یه افت
امتیـاز مواجه بشم...
نتیجه شـد:
50 امتیـاز
Final
تو ایـن مرحله از بازی ها من از تیـم خواسته ام این بود که فقط تو 10 تیـم اول باشـه ! همیـن...:دی
از طرفی هم کلا به هرمانی امیـد نداشـتم ! پس گفـتم بـهتره بـه بازیکن های تیم
مورد عـلاقم بـازی بـدم ؛هرچـه بادا باد!
خلاصــه بـا یـه ریــسک خیلی بــالا بـه 9 بازیکن ازاسپانیا بازی دادم و آلبا رو هم کاپیــتان تیـم !:20:
و نتیــجه ایــن ریــسک بزرگ شـد:
77 امـتیـاز
وقـهرمانی لیــگ کلاسیــک پی سی ورلد !:8:
فوتـبال فـانتزی بـاعث شـد کـه همه بـازی های یورو رو دنبـال کنم ؛همیـنطور باعث شـد تا برای گل زدن بازیکنی که ازش تنفر داشتم خدا خدا کنم !: دی
کلا ایـن فانتزی کاری کرد که با دقت بیـشتری بازی ها و بازیکن ها رو زیر نظر داشته باشم و سـطح آنالـیـز فوتبالم رو تقویـت کنم.
همینـطور دیـدم رو نـسبت بـه فـوتبال عـوض کـرد و بهم نـشون داد که الزاما همــیشه بـهترین بازیکن ها بهترین نتـایج رو نمیتونن بگیـرن و در خیلی موارد بازیکن های گمنامی هستن که میتونن از خیلی
ستــاره ها بهـتر باشند.
در آخر جا داره از مســئولیـن برگزاری بازی ها علی الخصوص علیـرضای عزیز تشـکر کنم که به برگزاری هرچه بهتر بازی ها کمک کــردن:10: و اجـازه ندادن مسائل خارج زمیـن و دســت های پشـت پرده توی لیـگ قهرمان رو تعیین کنه! :دی
همیــنطور تشکر می کنم از تیــم های دیـگه که گـرمی خاصی بـه بازی ها داده بـودن و بـاعث شــدن از رقابت ها لذت ببریم! :10:
بــه امیــد دیــدار در یـه فانتزی دیــگه ...:46:
مسعـود - M.Susa
:11:
اول از همه از علیرضا جان تشکر میکنم که هم هم اسم هستیم و هم طرفدار پرسپولیس :31:
اگر ایشون فوتبال فانتزی رو معرفی نکرده بود به ما حتما و حتما جذابیت مسابقات یورو 2012 برای من به شخصه کمتر میشد. و همچنین جو دوستانه و صمیمانه ای که بین دوستان برقرار شده بود باعث میشد به همدیگه نزدیک بشیم و بتونیم از جنبه های دیگه فوتبال هم لذت ببریم
در مورد قهرمانی در هد تو هد باید بگم که مسابقات خیلی حساس بود در در پایان در یک بازی حساس و نزدیک تونستم به قول علیرضا 7 نفر رو یک جا ببرم!!:18: و به مقام سومی لیگ برسم
اگه اسپانیا گل خورده بود....
در مورد تجرربه در چینش بازییکنها اول بازیها به تجربه بودیم و یک مقداری گیج :31:
همین شد که توی دور اول هد تو هد به تیم لاماسیا باختم
فکر میکردم تیم رو باید براساس بازیکنهای مهم و مطرح بست ولی بعد از گذشت دو دور به این نتیجه رسیدم که به و قول مسعود بهترین بازیکن و یا بهتر بگم بازیکنن های معروف نمیتونن ضامن نتیجه گرفتن تیم در فوتبال واقعی و فوتبال فانتزی باشن.
به همین خاطر ار ویلد کارد استفاده کردم و تیم رو براساس بازی ها بستم.البته باید قبول کنیم که خیلی از امتیازات بدست اومده بستگی به شانس داره ولی خب باید یک شناخت و دید کلی نسبت به تیم ها باشه و بتونی تیم ها را آنالیز کنی.که مثلا فلان تیم احتمال گل زدنش زیاده و فلان تیم احتمال گل خوردنش.کدوم بازیکن ضربات ایستگاهی و کرنر رو میزنه. بازیکنهای دفاع وسط توانایی ضربه هد زدن رو دارن و یا بازیکنهای دفاع چپ و یا راست رونده هستند یا نه که احتمال ایجاد موقعیت گل بکنن
مچ دی 1 :39
مچ دی 2: 40
مچ دی 3 : 57
Quarter-final: 57
Semi-finals : 50 اعتماد بیمورد به رونالدو و نانی.توی این مچ دی براساس دلم بازیکن گرفتم و دوست داشتم توی اون بازی پرتغال گل بزنه :31:
Final :65 که اگه قبل از شروع بازی از ترکیب دو تیم اگاه نمیشدم و ابته رو به جای تورس وارد زمین نمیکردم میشد 73 ولی دیگه آه و حسرت چه سود :37:
و در آخر یک مقدار ریسک پذیر بودن هم لازمه.که من یک مقدار در این قسمت میلنگیدم.اگر توی بازی اخر به تورس اعتماد میکردم و به جاش ابته رو توی زمین نگذاشته بودم الان طرفدارن پرسپولیس خوشحالیشون دوبل میشد با قهرمانی در هد تو هد و لیگ کلاسیک:11:
و امیدوارم شروع دوستهامون که اینجا شروع شده همچنان پابرجا بمونه:40:
به اون دو دوستی که قهرمان شدن تبریک بگم
توی این دور بازیکنای من بهتر کار کردن و باعث شدن که چند پله ای بالاتر بیام و تیمم در آخر رتبه 15 رو اورد
راستش با این بودجه کم و بازیکنای جوون رتبه بدی نیست :دی
یه نکته جالب هم اینه که من بین رتبه 16 و 14 قرار گرفتم که دو دوست خیلی خوبم هستن . تیم رتبه 14 هم که امتیازش با من مساویه رو نمی دونم چرا بالاتر قرار گرفته و ظاهرا برای چندمین بار بازم دست های پشت پرده در این فوتبال فانتزی نقش داشتن :دی
من فکر می کنم در کل این فوتبال فانتزی برای اولین دفعه ای که توی انجام قرار گرفت خیلی خوب بود و اکثرا از اون راضی بودن
برای لیگ قهرمانان هم احتمالا توی انجمن ورزش برای اون تاپیک زده میشه که با توجه به اینکه مدت اونم خیلی طولانی تره و یه فصل کامل طول می کشه خیلی هیجان بالاتری هم داره
فقط هنوزم میگم این فوتبال فانتزی توی سیستم امتیازدهی مشکل داره
توی این سیستم امتیازدهی میشه گفت بیشتر به نفع دفاع هاست
اگه سیستم اون جوری بود که براساس امتیاز کارشناس ها بودش خیلی بهتر بود یا اگه قراره به صورت اتوماتیک باشه می تونه یه سری تغییر داشته باشه
الان مثلا توی بازی های کامپیوتری فوتبال آخر هر بازی به همه بازیکنای زمین یه امتیازی تعلق می گیره. به عنوان مثال توی فیفا من سیستم امتیازدهی رو قبول دارم. توی فیفا وقتی مثلا یه تیم گل خورده حتما دروازه بان و دفاع اون امتیاز پایینی نمی گیرن یا مثلا اگه یه هافبکی نه گل زده و نه پاس گل داده ولی خیلی عالی بازی کرده مطمئنا امتیاز بالایی می گیره نه یه امتیاز متوسط! ...
نه، من هم مثل تو، دقیفاً همین حس رو دارم ...نقل قول:
و خب بابت این حس ممنونیم از تو که در مورد این امکان اطلاعرسانی کردی و باعث ایجاد این جمع خوب شدی ... :40:
روزهای خوبی بود که امیدوارم تو UCL تکرار بشه ...
البته بر خلاف وحید من تصور میکنم رقابتهایی به فشردگی یورو جذابیت و هیجان بیشتری دارن تا UCL که مدت خیلی زیادی رو در بر میگیره و ممکنه گمنامی نسبی تیمها در اوایل کمی از جذابیتش کم کنه یا پروسهی طولانی رسیدن به مراحل بعدی، از حس و حال و شور عمومی کاربرا بکاهه ...
با این حال خوشحال میشم که تو UCL هم با هم رقابت داشته باشیم ...
هر چند با انتقادات وحید موافقم ... سیستم امتیازدهی خیلی عادلانه نیست ... ای کاش بر اساس Rating بازیکن بود ...
تجربیات یورو خیلی کمک میکنه تا بهتر تیمها رو ارنج کنیم و از بازیکنای مختلف استفاده کنیم ...
با وجود اینکه رتبهی چندان خوبی به دست نیاوردم، ولی در کل تجربهی لذتبخشی بود ...
گیر کار مقدار بسیار زیادی شانس بود که ما نداشتیم :دی
و الا ترکیبها رو منطقی و بر اساس عملکرد و پیشینه میچیدیم ...
تازه به حرفای آسیستان هم گوش میدادیم : دی
شرح امتیازاتم این جوری بود :
روز اول: 34
روز دوم: 40
روز سوم: 37
یک چهارم: 53 (به لطف کلین شیت اسپانیا و پرتغال و گلزنی فیلیپ لام و رونالدو :دی)
نیمه نهایی: 38
فینال: 48
اول جا داره به همگي خسته نباشيد بگم. ميدونم ديگه سلول خاكستري براي هيچكس باقي نموند:31:
به 2 دوستي قهرمان شدن هم تبريك ميگم. نوش جونشون ايشالا گوشت بشه به تنشون:31:
همينجا هم اعلام ميكنم كه عمو پلاتيني آخر كار خودشو كرد و جلوي تيم منو گرفت. تازه ميخواست بفرسته دسته 2 كه موفق نشد
به اميد سرنگونيه پلاتيني:27:
سيستم امتياز دهي به نحو فوق العاده اي افتضاحه! بازيكن پنالتي گل ميكنه باز مثل گل معمولي امتياز ميگيره!
هافبك هاي جنگنده و دفاعي هم اكثرا نميتونن خوب امتياز بگيرن چون معمولا نه گل ميزنن و نه پاس گل ميدن. از اون طرف با گل نخوردن هم مثل دفاع و دروازه بان امتياز نميگيرن
بايد تعداد مولفه هاي امتيازدهي رو بيشتر كنن
در آخر هم از همه دوستان تشكر ميكنم. فضا خيلي دوستانه و عالي بود و حسابي خوش گذشت