سلام بچه ها
اینجا چرا اینقدر خلوته؟
من خیلی دوست دارم این مدل رو. دیروز ولیعصر بودم کانفیگ VB قیمت گرفتم حدود 3400 بود
چه کنم؟به نظرتون بگیرم یا صبر کنم؟
میخواستم z500 بگیرم اما گفتم صبر کنم واسه این
Printable View
سلام بچه ها
اینجا چرا اینقدر خلوته؟
من خیلی دوست دارم این مدل رو. دیروز ولیعصر بودم کانفیگ VB قیمت گرفتم حدود 3400 بود
چه کنم؟به نظرتون بگیرم یا صبر کنم؟
میخواستم z500 بگیرم اما گفتم صبر کنم واسه این
راستی چند تا سوال:
1.این مدل کیبورد و تاچ پد راحتی داره؟(این خیلی مهمه واسم میخوام کیبورد بادوامی داشته باشه)
2.کسی کانفیگ VB داره؟چند تا ساعت شارژ نگه میداره؟
3.تفاوت قیمت اچ دی و فول چقدره؟
4.مدلی که سرعت هاردش 7200 هست کمتر شارژ نگه میداره؟
5. دما موقع کارهای عادی زیاده؟
مرسی بچه ها :n16:
200 تومان بزار روش y510 بگیر
دوستانی که این مدل n56 vb رو دارن وقتی که میخری چیا همراهش هست ؟ اسپیکر سونیک مستر داره ؟ کیف و موس چی ؟
از لحاظ کیفیت ساخت چطوره ؟ مشکل خاصی ندار ه ؟ یکی از دوستان تو یه تاپیک نوشته بود تاچش صدا میده !!! درسته ؟
به نظرتون بین این مدل و لنوو y510 و ایسر v3 با گرافیک 4 کدوم بهتره ؟
با توجه به این که ایسر حدود 400 ارزونتر vb هست ، و لنوو هم در مورد کیفیت ساختش شک دارم آخه عکسی که توی سایت نوت بوک چک گذاشته تاچش انگار داره کنده میشه
مشکل تاچ اونطوری نداره شاید مدل های دیگه لنوو به جز Y510 بعد مدتی اونطوری بشن اما y510 لپ تاپ گیمینگ محسوب میشه و طراحی سختی باید داشته باشه که تو استفاده زیاد داغون نشهنقل قول:
تو لپ تاپ های گیمینگ فعلاً y510 تنها قویترین لپ تاپ گیمینگ میانقیمت تو بازاره که ارزش خرید داره در غیر این صورت برین سراغ n46jv که هم سبکه هم مشخصات خوبی داره
شما به FULLHD بودن N56vb زیاد توجه نکن کیفیت انچنان بالایی نداره علاوه بر این که مصرف بالایی هم داره که حتی بخوای باهاش pdf هم بخونی بعد 2 ساعت باید بزنی به برق
یعنی ارزش داره 250 - 300 بیشتر بدی و لنوو بخری ؟نقل قول:
در مورد n56 vm چطور ؟ چه مزیتی نسبت به vb داره که گرونتره ؟ به نظر باید اروزونتر باشه چون vb یه کم کانفیگ بهتری داره
اگه نسبت به ان56 میگی ، 100درصد میارزه....اگه با صفحه 14 اینچ مشکلی نداری n46jv هم مورد عالی هست.
نمیدونم ان56 چرا الکی اینقدر گرونه...فکر کنم واسه صفحه فول اچ دی باشه که اونم در حد ان550 نیست اصلا
دوستان این n56 vb نور پس زمینه کیبورد داره ؟ سری vm یا vz چطور ؟
کیف و موسی که همراه لپ تاپ هست کیفیتش چطوره ؟ اگه بخایم قیمت روش بذاریم خودش یا مشابهش تو بازار چقدر میارزه ؟
کیبوردش فارسی داره ؟
تاچ پد n56vb مشکلی داره ؟ صدا نمیده ؟
وایرلسش چطور ؟ آنتن دهی ش خوب هست ؟
کسی n56 vb نداشت ؟
البته قبل از اینکه بگیرم در مورد تاچ پدش شنیده بودم که زیاد از لحاظ کیفیتی جالب نیست و خب حالا هم که دارمش تقریبا میشه گفت درسته
این سر هم بودن تاچ پد و کلید هاش باعث شده یه جورایی زیاد سر جاش محکم نباشه
از شما هم همین طوره ؟
سلام دوستان
چند تا مشکل دارم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1) دیشب لپ تاپ Asus N56VB رو خریدم. درایور گرافیک داخلی Intel 4000 و کارت گرافیک Geforce 740M هم نصب کردم. و الان توی Device Manager زیر بخش Display Adapters هم هر دو گرافیک رو نشون میده که نصب هستن.
توی بازیهای Need For Speed Hot Pursuit و ... مشکلی ندارم و Full HD و تمام جزئیات بازی اجرا میشه. ولی توی بازی PES 2014 گرافیک داخلی اینتل رو میشناسه! اینم تصویرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو گرافیک نصب هستن و بقیه بازیها مشکلی ندارن. حالا چطوری به بازی بفهمونم که از کارت گرافیک 740M استفاده کنه؟؟؟
2) اسپیکر جانبی که همراه لپ تاپ هست، کار نمیکنه، یعنی وز وز خفیف میکنه. کار خاصی باید انجام بدم که فعال بشه؟ یا ببرمش گارانتی؟
3) اون حفره و عکس قفل که کنار سوکت شارژر هست، چیه؟ چی رو قفل میکنه؟ کاربردش چیه؟
4) این سوالم شاید خنده دار باشه، ولی لطفاً بگید دکمه گردی که روبروی دکمه روشن و خاموش (Power) هست چیه؟ کاربردش چیه؟ هرچی زدمش کار خاصی نکرد. لپ تاپ مشکل داره یا اون دکمه کاربرد خاصی داره؟
5) درایو DVD لپ تاپ، همه دیسک ها و DVD ها رو راحت میخونه. ولی DVD درایورهای خود لپ تاپ رو خیلی با مشکل اجرا میکنه و از داخل DVD writer صدای خر خر میاد. دیسک DVD درایو ها مشکل ظاهری نداره. فقط همین یک دیسک رو اینجوری مشکل داره. دیسک ها و DVD هایی دیگه رو راحت اجرا میکنه. مشکلش چیه؟
ببخشید زیاد شد. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
موفق باشی دوست مننقل قول:
منم همین مدل رو دارمنقل قول:
1) در مورد این سوال اطلاعی ندارم چون هنوز بازی رو درست امتحان نکردم فقط فیفا 13 بود که خب مشکلی نداشت
2)اون ساب ووفر باید برنامه ش نصب باشه تا باس به شما بده ، البته اهنگ هم باید خودش پتانسیل داشته باشه و همچنین با صدای کم باس مشخص نمیشه ولی وقتی زیاد میشه صدا میده درجه یک
3)واسه قفل کردن لپ تاپ به میزی جایی هست ، که مثلا لپ تاپ و میزارید یه جایی راحت نشه بردش ، یه قفل مخصوص داره
4)کلید میانبر واسه هر برنامه ا ی که شما بخاهید بار اولی که میزنید یه برنامه باز میشه که تنظیمش کنید
5)مشکل خاصی فکر نکنم باشه
،
ببخشید یه سوال داشتم ازتون
این هارد من یه صدای تیک تیک میکنه البته صداش خیلی کمه و نرمه و فقط وقتی محیط ساکت باشه شنیده میشه ، مثلا الان که هیچ وسیله ی دیگه ای روشن نیست و صدایی در اتاق نیست میتونم اون صدا تیک تیک هارد رو بشنوم
آیا از شما هم این صدا رو داره ؟
آقا!نقل قول:
به جون هرچی مـَـرده، هیچ کدوم از جواب های شما دیده نمیشه!
خوب چطوری موفق باشم؟ جواب شما دیده نمیشه!
ممنون از پاسخ شما. خیلی محبت کردید. واقعاً داشتم نگران میشدم (به خاطر اون دکمه گرد که میزدم و کار نمیکرد و به خاطر اسپیکر جانبی که صدا ازش درنمیومد)نقل قول:
همون طور که گفتم، دستگاه من نمیتونه DVD همراه لپ تاپ رو خوب اجرا کنه و وقتی در حال نصب برنامه هست، صدای خرخر میده و دیگه گیرمیکنه (فقط همین یه DVD رو مشکل دارم!)
میشه بفرمایید اسم برنامه اش چیه که برم دانلود کنم؟ (واسه اسپیکر جانبی)
درضمن، وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم، یه صدای "تق" میده. فکر میکردم از درایو دی وی دی هست! اگر از هارد باشه، بله. برای من هم بعضی وقت ها صدا میده. صدای نگران کننده ای نیست.
تشکر از پاسخ شمانقل قول:
او کلید گرد میانبر رو تا میزنید باید یه برنامه باز شه به اسم instant key فکر کنم و برای فعال کردن ساب ووفر هم شرمنده الان اسم برنامه یادم نیست ، از من رو درایور هاشو خود فروشنده نصب کرد دیگه مرفتم ببینم مال این ساب ووفر چیه ، ولی تو dvd همراه لپ تاپ باید باشه لازم به دانلود نیست( احتمالا ایسوس اکولایزر یا ایسوس مدیا یه همچین چیزی باید باشه)(الان لپ تاپ همراهم نیست که ببینم )
موقعی هم که فعال باشه ساب ووفر احساس میکنم از خودش هیچ حرکتی انجام نمیده (باس از خودش بیرون نمیده) ولی تاثیرش روی اسپیکر های خود لپ تاپ هست که به طور محسوسی با کیفیت میشه (انگار سیستم بستین رو لپ تاپ:n02:)
اون صدای تق که خب نسبتا هم بلند هست و راحت شنیده میشه رو منم دارم موقع روشن شدن یا خارج شدن از حالت sleep
ولی منظور من صدای تیک تیک خیلی ریز هارد هست ، همون صدایی که معمولا تو pc وقتی هارد رو disk defragment میکردم ازش شنیده میشد ، گفتم صدا خیلی ملایم هست و اگه محیط کاملا آروم نباشه باید حتما گوش رو چسبوند به لپ تاپ تا شنیدش، ولی محیط اگه ساکت باشه مبشه راحت صدای تیک ییک هارد رو شنید ، در طول روز هم مشکلی با این قضیه ندارم چون معمولا شنیده نمیشه ولی اکثرا شب ها که اتاق کاملا ساکت هستک باعث میشه یه مقدار ادم رو ناراضی کنه
حالا میخاستم ببینم این صدای تیک تیک نرمال هست یا نه ؟
اگه هم ببرمش گارانتی شک دارم اونجا بشه این صدا رو شنید
مرسی از جوابتوننقل قول:
با دقت به لپ تاپ گوش میکنم. اگه صدای تیک شنیدم، میام میگم.
راستی، اون یه قسمت رو متوجه نشدم؛ با نصب برنامه، کیفیت اسپیکر داخلی لپ تاپ بیشتر میشه؟ یا اینکه با وصل کردن اسپیکر جانبی، کیفیت اسپیکر داخلی بیشتر میشه؟
مرسینقل قول:
با وصل کردن ساب به لپتاپ کبفیت بیشتر میشه
کسی جوابمو نداد:n28:
دوستان گرامی من یه مشکلی واسه n56 ام پیش اومده لطفا چند عکس با کیفیت از مانیتور n56 تون مخصوصا قسمت سمت چپ مانیتور بزارید .فک کنم led جابجا شده .کمکم کنید!:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس مانیتورمه اگه دقت کنین میبینید که خط سیاه یمت چپ بیش از حد معموله!!
n56 لب تاب خوبیه اگه نمی تونید N550 بخرید در مورد سوالمم نمی خواد دیگه میرم مشهد
ازین عکس چیزی معلوم نیستنقل قول:
پس زمینه رو سفید بذارید
اسم مغازه ش رو یادت نیست ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بالاترین پیکربندی این لپ تاپ که اومده چیه ؟!
قیمت روز ؟!
سپاس . :n01:
این با زمینه ی سفید که یه نظرم مانیتور یه خورده رفته به سمت راست!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی نیست جواب ما رو بده دارم میمییییییییییییرم !!:n28:
سلام دوستان . به تازگی لپ تاپ Asus N56VM خریداری کردیم . خواستم بدونم نظر شما در مورد این لپ تاپ چیه ؟
ممنونکد:http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VM
علی جان لطفا یه عکس از گوشه سمت چپ مانیتور لپتاپت بزار.
سلام از من مدل vb هستنقل قول:
اینم 2 تا عکس ولی شرمنده بی کیفیت هست عکساش
فکر میکنم حساسیت شما بی مورد هست و مقدار سیاهی صفحه ی من هم با شما یکی به نظر میاد
از شما چه مدلی هست ؟
راستی هارد شما کاملا سایلنت هست ؟ یا یه مقداری صدا میده ؟
از من یکم صدا میده (صدای خر خر ریز که هنگام روشن کردن سیستم هم معمولا شنیده میشه ولی خب بعضی وقتا هنگامی یه فولدر رو باز میکنم هم صدای خر خر ریز شنیده میشه و حتی بعضی وقتا که سیستم کاری نمیکنه یه صدای تیک تیک هم بعضی وقتا داره) ولی صداشو فقط وقتی تو خونه دارم باش کار میکنم و اتاق ساکت هست میشنوم ، ولی جایی که حتی یکم صدا باشه شنیده نمیشه .
البته نسبت به pc خودم که صدای تراکتور میده این سایلنت محض محسوب میشه ولی خب میخام ببینم همین یه ذره صدا رو هم باید داشته باشه یا نه ؟
از شما چطور هاردش صدا میده ؟ اگه اره در چه حد ؟
حمید جان دستت درد نکنه چون به خاطر ظربه ای که خورده بود خیلی نگران بودم.مدل مال من vz هست و اون صدای هارد هم که مثل موریانه میمونه عادیه ومال من از اول هم این صدا رو می داد.این صدا رو فقط میشه توی سکوت شنید و چیز مهمی نیست همهی لپتاپ ها این جورین به غیر اونایی که از ssd استفاده میکنن.راستی واسه دستگاهت حتما یه کیف خوب بگیر که مال خودش مفت نمی ارزه چون یهو مثل مال من به فنا میره!
دوستان مشکل صدای هارد کامل طبیعی هست. بنده تقریبا توجهی نکردم به این صدا. فقط وقتی لپ تاپ رو اسلپ باشه یا هیچ کاری نکنم بعد my computer رو باز کنم فن شروع به کار می کنه. با دور بالا که بعد از چند ثانیه خاموش میشه. اما هارد هیچ صدایی نمیده مگر اینکه گوشم رو بزارم روی هارد تا یه جیک جیک بشنوم. در ظمن کلی از هارد هم پره !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چشمای من ضعیفه یا عکس کیفیتش پایینه. من که هیچ خط و خشی رو lcd نمیبینم اما یه کم از سمت چپ فاصلش زیادهِ عزیز. فکر نمیکنم احتیاجی به نگرانی باشه.
جمیعا موفق باشید ;)
یعنی این فاصله زیاده؟ نمایندکی که دادم تعمیر کار به من گفت من led رو باز کردم وتکون نخورده وسالمه فقط گفت سکتور های هاردم ضعیف شده در اثر ضربه اگه n56 دارید لطفا یه عکس باکیفت از سمت چپ led برام بزارید.نقل قول:
نه که زیاد باشه. اما نسبت به مدل معمولی کمی فاصله داره. حالا یه عکس میگیرم میزارم.
بفرمایید. البته ببخشید که کیفیت پایینه. همینش هم 300 کیلوبایته. اگر می خواید عکس اصلی رو با حجم 2 مگ آپلود کنم :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه عکس با پس زمینه ی سفید بزارید ممنون میشمنقل قول:
بله درست میگین شما . همون اول که خریده بودمش گذاشتمش تو کیف خودش و بردمش بیرون ، اصلا احساس امنیت نداشتم ، تا این که یه کیف خریدم واسش ، باز این ضربه گیر داره و حجیم تره و یه مقدار مطمئن ترهنقل قول:
در اثر ضربه مشکلی براش پیش اومده ؟ اگه همون سیاهی کنار صفحه منظورتون هست و هنوز قانع نشدید بهتره به نمایندگی یه سری بزنید ( البته تو تصویر که به نظر نمی رسید مشکلی باشه )
دوستان سلام
چند روز قبل k46cbگرفتم من هم صدای جیر جیر مانندی موقعیکه گوشم را نزدیک لب تاب می گیرم یا اگه محیط ساکت باشه می شنوم (بیشتر موقعیکه برنامه ای اجرا بشه )صدا از هارد هست یا از فن؟
حقیقتش این موضوع منو نگران کرده آخه قبلش فروشنده همین مدل را بخاطر لرزش تصویر در بعضی از رنگهابرام تعویض کرد (البته همون روز اول متوجه موضوع شدم) الان یه جورایی ایسوس از چشمم
افتاده آیا اشتباه می کنم ؟مشکل طبیعی هست یا واقعا ایسوسها دچار مشکل شدند ؟خداییش 27000000هزینه بکنی بعد یه روز لرزش تصویر حالا هم این. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اون صدایی که مثله موریانه هست رو میگی و البته وقتی محیط ساکت باشه یکم رو اعصابه ، اون رو من تو چند مدل دیگه هم شنیدم هم ایسوس هم دل ،، اوایل خیلی رو این صدا حساس بودم ولی از من غیر از اون صدا بعضی اوقات یه صدای تیک مثله تیک تیک عقربه های ساعت هم میکنه که باعث شده او صدای خرخر موریانه مانند دیگه برام مهم نباشه :n02: ،نقل قول:
گارانتی آوات داره 2 ساله از همینا که یکپارچه هست ، به نظرتون ببرم واسه این تیک تیک گارانتی یا نه ؟ حدود دو ماه هست که خریدمش . جوابگو هستند ، لازمش هم دارم نمیتونم مدت زیادی بزارم اونجا باشه :n13:
ازدوستان واساتید کسی میدونه چجوری میشه تایمینگ رم رو واسه این لپ تاپ تغییر داد؟:n13: اخه تو منوی بایوس چیزی واسه این کار نیست،خیلی ممنون.
airplane mode رو که با fn + f2 خاموش میکنم چراغش روشن میشه ولی وایرلس off هست ، از تو pc setting که میخام وایرلس رو روشن کنم مینویسه could not turn on wifi
ویندوز 8 هست ، مشکل کجاست ؟
ویرایش :
با ریست درست شد