واقعا تفاوت ری اکشن ها از عوض شدن سیستم فروم آدم رو به مرز نابودی میکشونه :دی
ری اکشن: واکنش:31:
.....
این روی اعصاب پیاده روی میکنه ها:31:
Started by for example, 20-08-2010 02:15
Printable View
واقعا تفاوت ری اکشن ها از عوض شدن سیستم فروم آدم رو به مرز نابودی میکشونه :دی
ری اکشن: واکنش:31:
.....
این روی اعصاب پیاده روی میکنه ها:31:
Started by for example, 20-08-2010 02:15
الان خیلی زیبا و دلنشین شده ، رنگ بندی عالی
به جرأت می تونم بگم یکی از بهترین تم های vB شده
والا از ما روز اول اینجوری نبود روز دوم با زدن تشکر صفحه یبار ریفرش میشه با این کارا هم حل نشد...........نقل قول:
اگر برای گزینه های پروفایلها مثل سابق کلید جمع کردن قرار بگیره و یا دستکم گروه های اجتماعی (خیلی صفحه را طولانی کرده) تبدیل به یک تب جدید بشه خیلی بهتره.
فرق این دوتا چیه؟ :
ممنون از مدیران عزیز. مشکل پیدا کردن پست ها و کامنت هایی که گذاشتیم حل شد ( فسمت پروفایل - اخرین پست ها )
اما هنوز یک مشکل داره و اونم اینه که رنگ تمام پست ها رو ابی نشون میده. سابقا 3 حال داشت
1- کسی کامنت را مشاهده نکرده ( ابی رنگ )
2- کامنت یا پست مشاهده شده اما جواب داده نشده ( زرد رنگ )
3- کامنت یا پست جواب جدید داده شده ( نارنجی رنگ )
الان که به اخرین کامنتم نگاه کردم. یه نفر جواب داده. اما در قسمت "مشاهده اخرین پست ها " در پروفایل. همان رنگ ابی است و تغییر نکرده است
واقعا یه چیزایی هستن که همه به اونا عادت کردند و سخته تغییر عادت:9:نقل قول:
یه چیزی که یکمی اذیت می کنه و دوستان اشاره نکردن شکل پروفایل و همین طور گروه هاست مخصوصا برای کاربرایی که زیاد به اونا سر می زنن
شکل قبلی این دو تا به مراتب خیلی بهتر بود و اصلا نمیشه با این شکل جدید کنار اومد که نسبت به قبل به طور اساسی تغییر کرده!
یه نکته منفی اونا هم اینه که در صفحه اصلی اونا بعضی از اسامی لیست دوستان یا لیست کاربرا ناقص نوشته میشن
امیدوارم حداقل توی قالب های جدید این دو قسمت به شکل قبلیشون نزدیکتر باشن
هر چه با این تمپلت کار میکنم مشکلاتش بیشتر اشکار میشه . امروز داشتم یه متن مینوشتم که مرورگرم کرش کرد فکر کردم فقط با Opera این مشکل رو داره ولی با Chrome و Firefox و safari هم امتحان کردم هر 4 تاش از 20 خط بیشتر میشد نوشته کرش میکردن
لطفا رسیدگی کنید اصلا با قبلیه از این مشکلات نداشتیم
این سایز درشتی فونت ها در تیتر ها خصوصا در پروفایل خیلی زشت کرده پیج پروفایل رو! اینقدر فونت درشته که آدم فکر میکنه زوم مرورگرش به هم خورده! این اندازه زیاد باعث شده عبارت های کوتاه هم دو خطه بشن!
این موضوع سایز فونت کلا تو جاهای مختلفی هست!
ببخشید میشه بگین چطور توی FF کوکی ها و هیستوری رو باید پاک کرد؟
و نکته مهم تر اینه که خب من الان حدود 6 ماه توی مرورگرم هیستوری دارم که نمیخوام پاک بشه. باید چکار کنم؟
یه نکته اصلاحی هم بگم
قبلنا توی UserCP امکان Minimize کردن ستونها وجود داشت که الان دیگه نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هیستوری Ctrl+Shift+H رو بزنید، P30world رو در باکس سرچ بزنید و کلیه مقادیر ظاهر شده رو حذف کنید(گرچه بعید میدونم ربط و تاثیری داشته باشه)نقل قول:
برای کوکیها در منو Options رو انتخاب کنید. برید به تب Privacy و در مقابل Firefox will گزینه Use custom settings for history رو انتخاب کنید، سپس Show Cookies رو بزنید و باز عنوان P30world رو در کادر مربوطه سرچ کنید و کوکی های ظاهر شده را با کنترل انتخاب و Remove رو بزنید.
برای من هم در اپرا کرش کرد:نقل قول:
1- توی پروفایل میرم نمیتونم کامنت نقل بگیرم مگه برم رو حالت ادونس....
2- همچنان با پاک کردن کوکی باز تشکرو که میزنم صفحه دوباره لود میشه
3-قسمت تشکر از کاربر و تشکرهایی که کرده رو هم لطفا اضافه کنید من فید بک پست هام برام مهمه.
4- سرعت لود صفحه ها برا همه کنده یا نه؟
این تشکر انواع و اقسام باگ رو داره !
مرورگر : کروم
ص 41 همین تاپیک زیر پست اول:
الان انگار عدم از ایشون تشکر کرده !
فک کنم این مساله وقتی پیش می یاد که یکی تشکرشو حذف می کنه.شایدم نه ولی به هر حال اینجوریه الان !
+
با فایر فاکسم رفتم بازم همینجوریه
کوکیها رو پاک کردم اما همچنان از همین پست تشکر کردم و رفرش شد
هیستوری رو هم پاک کنم؟
(امیدوارم متوجه باشین که پاک کردن هیستوری P30 توی FF برای من به این معنیه که دیگه نمیتونم عنوان تاپیک رو توی adders bar بزنم تا سرچ کنه...
پس خیلی بد و سقیله!
در ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
تیکش نیست اصلا...
چرا تو این صفحه
نمیشه تایپیک درست کرد؟
یکی بگه چجوری میشه کوکی سایت رو مدتش رو زیاد کرد . یه دقیقه نشده کوکی منقضی میشه و باید دوباره یوزر پسورد وارد کنم؟
خوب الان خیلی خیلی خوب شده فروم خوشبختانه من هیچ کدوم از مشکل هایی که با تشکر هست رو ندارم نه رفرش شدن نه یه تشکر بیشتر تو شمارش تشکر ها پس مشکل همه گیر نیست:31:
فقط اگه این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل قبل میشد بهتر بود
خیلی ممنون الان خیلی بهتر شد
اون تم قبلیه مثل این فرومای تازه کار بود :دی
سلام خسته نباشید !
اگه میشه زیر تاپیک ها هم یه ویرایش بکنید و غیر از اسم زننده ی تاپیک بقیه را حذف کنید خیلی شلوغه!
تصویر:
سلام
خسته نباشید!
من به شخصه با تغییر شدیداً موافقم ولی مثبتش!
اصلاً نمیتونم با این تغییرتون کنار بیام اصلاً با قالبش حال نمی کنم،درسته یه قابلیتهای جدیدی اضافه شد ولی این تنها سایتی بود که چند ساله باهاش بودم ولی از این به بعد فک نکنم زیاد بیام تو این سایت!اولش که قالبو دیدم جا خوردم یه جور بچگونه و شلوغه،همون قبلیه بهتر و شیکتر بود و البته تک بود
میدونم زحمتتونو کشیدین و نمیخوام تو ذوقتون بزنم ولی قبلیه یه چیز دیگس:13:
قالب خوب داره پیش میره.فقط اگر اون قسمت بالای صفحه که میتونید به تاپیک رتبه بدیم و جستجو کنیم تیره تر بشه عالیه
همچنین خواهشا جواب سریع رو پیشرفته تر کنید.
قبلی بهتر بووود :(
همنین لطفا یه کاری کنید این قابلیت عکس گذاشتن بیش از اندازه ی مطلوب از امضاها حذف بشه.هر کی یه بنر بزرگی میزنه تو امضاش فقط کارش به هدر دادن حجم اینترنت هست.نمیدونم این چیزا رو چرا به امضاشون میزنن
نقل قول:
اینم درست کنید خیلی خوب میشه
ممونم
سلام.
اولا:با تغییر موافقم!
دوما:مدیریت میتونست قبل از اعمال تغییر ذهنیت کاربران رو آماده کنه!
.
.
دوتا مشکل دارم:
1-منوی اطلاع رسانی پیغام های پروفایلم دیوانه شده؟
با اینکه تمام پیغام های قبلی رو تایید کردم وپیغام جدیدی ندارم به مجرد عوض کردن صفحه وجابه جاشدن در انجمن شروع به اطلاع رسانی میکنه که پیغام جدید داری!!(درحالی که ندارم!)
2-هرکاری میکنم نمیتونم پست های جدید رو توی انجمن ورزشی ببینم؟!!با اینی که توی صفحه اصلی نمایش داده میشه که تاپیک مورد نظر پست جدید داره اما به محض ورود من رو به 1صفحه قبل برمیگردونه!!
دوستان مشکلم حل شد!
مرورگرم رو عوض کردم.
اکسپلوره9بود....الان کروم.عالی شده.
مرسی.
قالب الان بهتر از قبلی شد...
آره تاریخچه و کوکی پاک کردن راه خیلی بدیه، و اصلا راه درستی نیست برای حل مشکل تشکر اینهمه کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کردن (که خیلی به کارها سرعت میدن) .. تازه جواب هم نمیده(برای من که جواب نداد-گاهی هم خودش درسته)نقل قول:
باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید، فارسی سازی نشده...اون مثبت بقلیش هم برای نقل قول چندگانه است.. ولی اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط سویچ میکنه به باکس پاسخ خالی و کار خاصی نمیکنهنقل قول:
در ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
تیکش نیست اصلا...
الان برای پست من بیخودی ضمیمه گذاشت در حالی که ضمیمه ای نکرده بودم و جالبه باکس ضمیمه ای هم که آمده بود خالی بود، که پست رو ویرایش و پاکش کردم. اینم از همون نوع باگی که گفتم کارهای خودبخودی صورت میگیره...
یکی از مشکلات همین تشکر کردن هست که دو حالت پیش میاد یکی اگه ثبت بشه رفرش میکنه و اگرم ثبت نشه میزنه شما اجازه دسترسی ندارید
یکی دیگه از بزرگترین مشکلاتش واسه من نبودن منو کرکره ای برا انتخاب تالار مورد نظر هست؟واسه دوستان هم همینطوریه؟
سلام به همگی
به عنوان یه کاربری که سالهاست عضو این انجمن هست و حق آب و گل داره !! میخواستم خطاب به مدیریان انجمن بگم چقدر خوب میشد اگر یک پیش نمونه اولیه از این قالب در یکی از انجمنها قرار میدادید و سپس یک نظر سنجی از این چند صد هزار کاربر انجمن انجام میدادید که با تغییر قالب قبلی با قالب فعلی موافقید یا خیر.
علیرغم تشکر از مدیران انجمن پی سی ورلد بابت زحماتشون باید بگم من به شخصه با این قالب مشکل دارم. قالب قبلی واقعا زیباتر و راحت تر بود...
البته نمیدونم چی شده که چندین فروم دیگه هم به این روز افتادند... یکیش سایت مرجع هوافضای پارسی هست که من اونجا هم زیاد کار میکنم و اتفاقا اونجا هم به همین روز افتاده...
درود
در انجمن ورزشی وقتی پست میدم بعد از تائید هر پست یک پیغام خصوصی فرستاده میشه که در نسخه قبلی قالب فروم همچین چیزی دیده نمیشد
فقط در صورتی که پست شما مشکل داشت و تائید نمیشد و یا پاک میشد پیغامی برای شما فرستاده میشد و پست های تائید شده بدون پیغامی قرار میگرفتن.
اگه این حالت به روند قبلی برگرده و بعد تائید پستها پیغامی فرستاده نشه خیلی بهتر میشه.
ممنون
سلام و تبریک بابت تغییرات..ولی ترو خدا قبل تغییرات خبر بدید بعد چند روز رو نبندید سایت رو
یک سوال داشتم و اونم این که قبلا میشد پست هایی رو که گذاشتی رو بریم بخونیم که مثلا آخرین پستم در این تالار بوده الان پیدا نمیکنم همیچین جایی رو از کجا باید برم ممنون
قسمت رفتن به تاپیک یا انجمن های دیگه در زیر تاپیک بود کجا رفت؟!!
سلام
من که دارم عادت میکنم. البته مشکلاتی در بخش فونت داره. یعنی میپره ابتدای خط و وقتی اینتر میزنی کلمه ای که نوشتی میاد پایین.
کاش یه فونت فارسی میگذاشتند یا دستکم فونت Traditional Arabic که مال خود ویندوزه.
پس زمینه کرم یا زرد مات هم بد نیست.
مشکل ریفرش شدن صفحه بعد تشکر برای من برطرف شد
کسی هست که هنوز این مشکل رو داشته باشه؟
برای منم از دیروز خوشبختانه حل شده!نقل قول:
ازون روزی که سایت باز شده خیلی از مشکلات حل شده امیدوارم بقیه مشکلات هم حل شن
منم مشکلم از دیروز با پاک کردن کوکی و هیستوری حل شد از internet explorer 9هم استفاده میکنمنقل قول:
سلام
یه نکته در مورد نمایش پروفایل تو پستها رو مینویسم
یه نگاه به تفاوت بین ورژن قبلی با جدید بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف زیادی دیده میشه که فکر میکنم قابل حله
اندازه نام کاربری
فاصله بین خطوط
نوشته شدن عبارتها بعد از : که با اون فاصله داره
نمایش چراغ کاربر اندازه و محلش
آیکن گزارش تخلف
نوع نوشتاری کسایی که تشکر میکنن
اندازه فونت
و ...
باعث شده اختلاف ارتفاعی زیادی هم نسبت به قبلی پیدا کنه
خیلی خوب میشه اگه با تغییراتی از این نظر به حالت قبلی برسه
:46:
مشکل "تشکر" هنوز برای من حل نشده. ضمن اینکه اصلا نمیخوام History و Cookie خودم رو پاک کنم چون نزدیک به 400 مگابایت هست و کلی تو سرعتم تاثیر میذاره.
مرورگر Opera، آخرین ورژن.
تست کنید ببینید مشکل تشکر حل شد ؟