نقل قول:
الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
Printable View
نقل قول:
الان از مخابرات .
در کل مخابرات بهتره یا های وب ؟ سرعت رو های وب میگن چند ماه بعدش پایین میارن درسته ؟
والا داداش منکه از شرکتای دیگه جز مخابرات نت نگرفتم ...نقل قول:
ولی میگن که شرکتای دیگه بهترن ...باید خودت از کسایی که استفاده کردن بپرسی ...من چون خطم فیبر نوری هستش نمیتونم جز مخابرات از جای دیگه ای نت بگیرم ...
تو بنر داخل مخابرات نوشته بود طرح 6 ماه به بالا شبانه رایگان داره... دوستان کسی اینجا طرح 6 ماه نداره تست کنه؟
های وب تعرفه ی ترافیکش به نسبت بالاست، ولی اگه مصرفتون بیشتر برای دانلوده و وبگردی کمی دارین میتونین از طرح "فشفشه" استفاده کنین و از ترافیک کوتاه مدت با تعرفه ی مناسب استفاده کنید (که فکر میکنم قیمتش یه مقدار از چیزی که داخل سایتشون نوشته شده کمتر هست)نقل قول:
من برای یه دانلود فوری از اینترنت های وب دوستم استفاده کردم و سه گیگ فایل کمتر از یک ساعت با سرعتی نزدیک به یک مگابایت بر ثانیه دانلود شد که واقعا برای من ارزشمند بود
مخابرات اگر وضعیت شبانه رایگان رو روشن کنه با تعرفه ی جدیدش بازم میتونه بهترین گزینه باشه
سلام بچه ها
من امروز رفتم نت 256 یه ماهه و محدود شارژ کردم ...میگم سرعتش چرا پایینه؟مگه محدودا سرعتشون بالا نبود اخه؟ انگا شناس ندارما...سرعت 15-18 هستش ..
بعدش یه سوال دیگه من همین الان از 2020 یوذر و پسوردمو گرفتم واسه ورود به سایت ..ولی وقتی میزنم میگه که رمز عبور و نام کاربری اشتباه است!
شما این مشکلو داشتین؟ میشه یه نمونه یوذر و پسوردو بگین تا بدونم ماله من صحیح هستش یا نه؟ مال من گفت یوذر 172 با شماره و رمز پسورد هم سه تا دبلیو حرف بزرگ و چندتا عدد دیگه ..درسته؟ یا ؟
نه برای من اینطوری نیستنقل قول:
پست 346 توضیح دادم یوزر و پس چطوریه
سلامنقل قول:
من جند هفته پیش 256 مخابرات 5 گیگ داشتم سرعت دانلودم بین 50 و 60 بود
الان هم 512 دارم حدود 120 و 130 هست
در مورد یوزر هم برای من یوزرم همون شماره تلفنم هست ، رمزمم با سه تا M بزرگ شروع میشه :دی
ای بابااااا انگار هرچی به من میرسه خراب از آب در میاد ..شورشو دیگه در اووردن اخه چطور وقتی محدود هم میگیرم سرعت همون قبلیه مثه نامحدود؟نقل قول:
مال من گفت که یوذر نیم اولش 172 داره ..بدون 172 بزنم ببینم چی میشه
تو به این ادرس میری واسه ورود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میشه حجم و اینارو دید تو سایت؟
از این آدرس چک میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میزنه که چند گیگ دیگه از حجمت مونده
اقا خبر فوری
مخابرات از اول طرح رایگان داشته اگر 6 ماهه میگرفتی
قضیه اینه من یک مدت از ا ابان سال 92 به مدت 6 ماه اینترنت داشتم طرح 1 مگ محدود
بعد از 4 ماه حجمم تموم شد ( 30 گیگ حجم داشتم ) و قطع کردم و نامحدود 3 ماهه گرفتم که 20 روز دیگه تمومه
القصه امروز رفتم مصرفم رو دیدم و ذیدم که تو این 4 ماهه 174 گیگ دانلود داشتم:n02: که فقط 36 گیگ حساب شده
در نتیجه طرح رایگان داشته من پر مصرف بودم:n02:
اینم مدرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشت اومد بزن تشکرو
اخه چرا وقتی میخام وارد بشم وارد نمیشه؟ من که از 2020 گرفتم هوووف همه چیزم خرابه ای خدا اینم شانسه من دارم؟نقل قول:
نتمم مثلا محدوده ولی سرعتش 15..عجبا
از خودشون بپرس بهت میگن دیگه .نقل قول:
پسورد معمولا با حرف بزرگه و فقط از خودشون باید بگیری . با یوزر پسی که متصل میشی فرق داره .
دوستان کسی انلاین حجم خریده بگه چطور میشه خرید ؟ چون خرید حجم رو ندیدم مثلا بزنی 10 گیگ میخام بخرم .
قضیه شبانه ـش بالاخره یکی واضح بگه چطوریه ؟ داره اصلا ؟
چه گیری افتادیم ما خدایی از دست اینترنتی که اینا ارائه میدن
قیمت ها خیلی رفته بالا
دوستان گرگانی هر کسی خواست تبادل فیلم کنیم یاهو منو ادد کنید با هم صحبت کنیم (با این وضعیت نت باید همین کارو کرد دیگه :n14: ).
من فیلم و سریال زیاد دارم تو یاهو با هم صحبت میکنیم فیلم هایی که نداریم رو به هم میدیم .
amin2all @ yahoo.com
سلامنقل قول:
من گنبدی ام ...میشه بگی تو یاهو چجوری باید فیلم بدی و بگیری؟ اونجوری که باز از حجم کم میکنه و باید دانلود کرد ...مگه غیر از اینه؟
نقل قول:
نه دیگه تو یاهو صحبت میکنیم مثلا فیلم هایی که داریم رو به هم میگیم اگر خواست دو طرف میریزه تو یه فلش یا هارد یه جا قرار میزاریم میدیم به هم :n09:
هوففف چکمه دوس گناهه ! :n02:نقل قول:
دوست منم گرفته بود میگفت وارد نمیشه چیکار کنم؟ گفتم لابد اشتب گفته بهت! :n09::n08: گفت از جای دیگه هم گرفتم یوزر پسو باز نمیره من گفتم دوباره بزنگ بگو بهشون تست کنن دوباره :P خخخخخ
حجم رو از همون یوزر پسی که در خدمت داری برو آدرسش بگیر راحته.نقل قول:
نقل قول:کلی خندم گرفت از حرف دوستمون مجبور شدم لوگین کنم جواب چند نفرو بدم که خودت داده بودی این یکیو ! :n08::n09::n02:نقل قول:
ترکمنی؟:n02:نقل قول:
خخخ خب مگه ممکنه اشتباه بدن؟ای بابا منم انگار باید دوباره بزنگم
خخخ ایده ی خوبیه ولی منکه چندتا دوست دارم و اکثرا فیلمامو از اونا میگیرم.خودم کم پیش میاد فیلم دانلود کنم ...ولی سریال چندتا هسیت که هر هفته دانلود میکنم بعلاوه ی اهنگ و موزیک ویدیو...نقل قول:
اگه فیلم دانلود کنم حجمم زود تموم میشه ...
سلام بچه ها
رفتم تو سایت اینجوری نوشته بود
جمع کل بارگیری مصرف شده 811,573 = 0.77(GB) جمع کل بارگذاری مصرف شده 38,196 = 0.03(GB)
جمع کل بارگیری محاسبه شده 811,573 = 0.77(GB) جمع کل بارگذاری محاسبه شده 38,196 = 0.03(GB)
من چقد مصرف کردمو چقد محاسبه شده؟ دانلود رایگان نداشتم نه؟
شبانه رایگانی؟نقل قول:
Sent from my C6602 using Tapatalk
نه بابا رایگان ندارم ..همینجوری پرسیدمنقل قول:
811 مگ دانلود کردی و 38 مگ اپلود کردینقل قول:
حجم کل مصرفیتم = 849 مگه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خوب اگر کسی گرگانی هستش یا میتونه بیاد گرگان یا ... ای دی منو ادد کنه .
فعلا یکی اوکی شده و فیلم های خوبی رد و بدل شده :n09:
اهان فهمیدمنقل قول:
اوه ولی هنوز 4 روز نشده 1 گیگ دان کردم...خیلی زیاده ..میترسم به 1 ماه نکشیده تمومش کنم
خخخ موفق باشی دادا ...نقل قول:
حالا چه فیلمایی داری؟ چند گیگ فیلمو سریال داری کلا؟
پ ن پ ولایدم! :n02::n09:نقل قول:
اونجاشو دیگه نمیدونم از خودشون بپرس بگو اشتباه دادین؟ در ضمن نمیدونم چرا این یوزر پسشون یهو حذف میشه بعد نیمره تو سایت. یکی بپرسه مام بدونیم.
داوش تو که یوزر پس داری همون اول که میری تو سایت لوگین میکنی بعدش میری قسمت شارژ اینا اونجا رو تعرفه کلیک کنی حجم باقیمانده نشون میده دا !نقل قول:
انگار زیاد چت روما میریا خخخخخخخخ D: :P :n09:
داشت یادم میرف بگم که محل سکونت ما رو در نیافتی ! :پی حححححح
200 ترایی میشه :n09:نقل قول:
خخخ کجه ولایت :n19:نقل قول:
برا بار دوم که زنگ زدم ازم پسوردو یوذرمو پرسید منم دادم.بعد گفت دوباره وارد شو منم وارد شدم و دیدم وارد شد.ینی اونجا خودشون درستش کردن؟
اره نگاه کردم نوشته 4862 مگابایت دارم ...اخه من که 5 گیگ داشتمو حدود 800 مگ هم دانلود کردم ..چطور زیادتر از اون چیزیه که باید باشه؟ ای ول دا خخخ
نه برعکس تو عمرم فقط شاید یکی دوساعت تو چت روم بودم ..ولی قبلا یاهو زیاد میرفتم ...مثلا روزی 3-4 ساعت ..ولی الان فقط از نت نیم ساعت صوب و یکی دوساعت شبا استفاده میکنم ...و وبگردی میکنم ..دانلود هم داشتم میذارم شبا دان بشه ...
اره الان دقت کردم ..جانم فدای ترکمن صحرا:n12:
از گنبدی؟ کجایی هستی؟
داداش مارو گیر اووردی؟ ول کن بابا چی میگی؟ حتما منظورت 200 گیگ بود دیگه؟ چون واسه 200 ترا تو باید چند میلیون هزینه کرده باشی واسه هارد و اینا ..حالا هزینه ی اینترنتو از پسش بر نمیای؟ من که باور نمیکنم ..نقل قول:
داداش مخابرات به جای 5 گیگ برات 6 گیگ شارژ کردهنقل قول:
به ازای هر 4 گیگ 1 گیگ هم اشانتیون میدن
من 15 گیگ میخواستم 19 گیگ شارژ کردن
اها پس که اینطور ..چه خوب ..پس اخرای برج حسابی دان میکنم که این 6 گیگ رو کامل مصرف کرده باشم خخخنقل قول:
بیشتر رو dvd هستش .نقل قول:
نمیدونم شاید!! ازش میپرسیدی بعضیا میگن این یوزر پس یهو حذف میشه و نمیشه رفت داخل . چرا؟ میخواستم ببینم چی میگن. خودم لازمم نمیشه وگرنه میپرسیدم.نقل قول:
ببین هر حجم که میگیری 200 مگ خورده ای اضافه میده. حالا 5 گیگ 1200 اضافه میده :n10::n09::n02: 6200 :n09: خخخخخخخ
چون اون خخخ نوشتن تو چت روم استفاده میشه بیشتر فک کردم میری چت روم :D:P
بندر - روستای حومه :n16:
رو دی وی دی که کیفیتش میاد پایین اخه ..زیاد ارزش دیدن نداره ...البته اگه رایت شده باشه ..بصورت دیتا ریخته باشی کیفیتش فرق نمیکنه ...ولی بازم 200ترا بخای دی وی دی جمع کنی 50000 تا دی وی دی میشه که خودش یه اتاق جا میگیرهنقل قول:
نمیدونم شاید هر یه مدت خودشون عوض میکنن ..ولی امکان نداره ...حتما یادش رفته یوذر و پسوردشو ..نقل قول:
خخخ چه خوبه ...ای ول
نه بابا خخخ که همه جا استفاده میکنن داداش ...فقط کافیه اهل وبگردی باشی ...
اهان ...خوشبختم ..منم از گنبدم ...تو بندر هم اشنا دارم :n16:
سرعت از ساعت 2 شب تا 6 صبح خیلی افت میکنه... این دانلود رایگان شبانه هم اگه باشه فکر نکنم بشه چیزی دانلود کرد....
سخت نگیر داش منظورش 200 "تا" بود. نه 200 ترابایت (دیتاسنتر یوتیوبه مگه)نقل قول:
- تکلیف این شبانه رایگان چی شد بلاخره؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
نقل قول:
ببخشید شما دیتاسنتر داری :))))
زدی بد هم زدی :)))
حداقل 25 میلیون پول اون هارد هاش میشه :)))
---------
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- الان واسه ثبت نام باید 3 ماه گرفت
2- تام رایگان داره ؟
3- سرعت تو تایم رایگان به چه صورته ( سرعت اسمی رو میدن یا کمتر )
خخخ یه چی در کرد که خودشم فهمید که ........نقل قول:
اره واسه ثبت نام 3 ماهه میدن ولی تموم که شد میتونی یه ماهه هم تمدید کنی ...
3 مااهه مخابرات که نداره خودشون میگن 6 ماه به بالا رایگان داره ...
بعدشم من الان 256 محدود دارم سرعتش مثه نامحدوده و روی 15و18 متغیره ...
اگه از من میشنوی نرو سمت مخابرات ..اگه خطت فیبر نوری نیست برو از شرکت های خصوصی با بهترین سرعت و کیفیت و دانلود شبانه بگیر ..