شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
مشکلی که قبلا در دانلود داشتید و خودتون یه راه حل موقت گفتید رو هنوز دارید؟اگه حل شده از چه راهی حل شده؟
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
مشکلی که قبلا در دانلود داشتید و خودتون یه راه حل موقت گفتید رو هنوز دارید؟اگه حل شده از چه راهی حل شده؟
سلام. دوستان کرک این نرم افزار نسخه 2013 مشکل نداره؟ آخه وختی کرکش میکنی بعد از مثلا یه هفته که آپدیت میکنی میگه 23 روز دیگه لایسنست فرصت داره. دوباره کرک که میکنی و بعد 3 روز آپدیت میکنی میزنه 20 روز از دیگه لایسنس فرصت داره! اینجوری که فایده نداره! کیژن نداره اینترنت سکوریتی؟
برای رفع مشکلتون این روش پایین برین:20:نقل قول:
مرحله اول
ابتدا برنامه Everything از پایین دانلود نصب کنید بعد به قسمت Update Settings آنتی ویروس خودتون برین گزینه شماره 1 انتخاب کنید اینی که من توضیح دارم میدم مربوط به ورژن Bitdefender Total Security 2013 میشه طبق شکل پایین عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله دوم
سیستم ریستارت کنید بعدش کلید F8 بزنید قبل از اینکه وارد ویندوز بشین اونجا از بین گزینه هایی که به نمایش در میاد گزینه ای به اسم Safe Mode انتخاب کنید بعدم که وارد ویندوز شدین اون برنامه Everything که نصب کردین اجراش کنید درقسمت سرچش تایپ کنید
کد:bdtl.dll
بعد روی گزینه مورد نظر که پیدا شد کلیک راست گزینه Open Path انتخاب کنید بعد طبق شکل پایین اسم فایل
بهکد:bdtl.dll
کد:bdtl.dl_
تغییر بدین طبق شکل بعدشم اون پنجره رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید بصورت عادی وارد ویندوز بشین
بعد آنتی ویروی خودتون اجرا کنید روی گزینه آپدیت کلیک کنید در کادری که برای آپدیت میاد که شامل دو تا گزینه طبق شکل پایین شما بزارین چکمارک گزینه مورد نظر باشه چکمارک گزینه شماره 4 همیشه قبل از آپدیت باید بردارین یعنی اونی که حجمش 144.5Kb بعدشم روی گزینه ok کلیک کنید تا آپدیت شروع بشه منم همین مشکل با دانلود باز کردن صفحات داشتم با همین روش فعلا رفع شده بهتره حالت Auto Update انتی ویروسم خاموش باشه خودتون هر وقت خواستین دستی آپدیتش کنید فروم پایین که از Bitdefender باشه پست شماره 44 به این مورد اشاره کرده.
این نسخه های جدید مشکل کرک دارن.یا کرک %100 ندارن یا به سختی کرک میشن.
نسخه ای هست که راحت کرک شه و 100 درصد باشه؟
توتال سکیوریتی باشه.
سلام.خسته نباشید.میشه بگید:
چجوری Offline Install رو از سایت Bitdefender گرفت؟
همش Online Install است
کرک قبلا کار می کرد الان تو نت یه چرخی زدم انگار کرک از کار افتاده و یه جورایی بهترین راه یا گرفتن لایسنس 3 ماهه از facebook هستش و یا بعد از کرک کردن اونو از طریق آفلاین آپدیت کنیم.
برای دانلود آفلاین هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مطابق با بسته ای که نصب کردید مثلا اینترنت سکیوریتی و ورژن 32 بیتی اون رو دانلود و بعدا نصب کنید.فکر کنم جمعه ها آپدیت آفلاین رو بروز می کنند بنابراین شنبه ها اون رو بروز کنید!
نه دوست عزیز منظورم از آفلاین برنامه ستاپ آنتی ویروسه.برای خود سایت حجم کمیه که برای نصب نیاز به اینترنت داری.ولی دوستان این ستاپ رو بصورت آفلاین میزارن که نمیدونم از کجا میارننقل قول:
بازم ممنون
ورژن setup آفلاین از سایت اصلی محصولات..بسته مورد نظر رو با توجه به 32 بیتی بودن و یا 64 بیتی بودن ویندوزتون انتخاب کنید:
Bitdefender Antivirus Plus 2013:
Bitdefender Internet Security 2013:کد:32Bit
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/av_plus/2013/en-us/bitdefender_av_2013_32b.exe
64Bit:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/av_plus/2013/en-us/bitdefender_av_2013_64b.exe
Bitdefender Total Security 2013:کد:32Bit:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_32b.exe
64Bit:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_64b.exe
پاک کننده محصولات bitdefender:کد:32Bit:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/t_security/2013/en-us/bitdefender_ts_2013_32b.exe
64Bit:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/t_security/2013/en-us/bitdefender_ts_2013_64b.exe
کد:http://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/BD2013_Uninstall_Tool.exe
نقل قول:
ممنون.پس تو بخش مخفی سایت بیت دیفندره؟چون من که رفته بودم و همشون برای نصب باید به اینترنت وصل میشدی.قبل از بیت دیفندر باید download اضافه کنم تا به بخش ستاب آفلاین برم.موفق باشی.ممنون
سلام
آدرس مسیری که نرم افزار آپدیت ها دانلود می کنه چیه؟ همون update location منظورمه
من نسخه اوریجینال از شرکت بدر الکتریک خریدم توی نسخه ای که اون شرکت گذاشته بود آدرس مسیر آپدیت ها upgrade.bitdefender.com بود ولی توی نسخه ای که از سایتبیتدفندر دانلود کردم یه آدرسه دیگه .
BitDefender Internet Security 2013 Build 16.24.0.1710
کد:32
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_32b.exe
64
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_64b.exe
BitDefender AntiVirus Plus 2013 Build 16.24.0.1710
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/av_plus/2013/en-us/bitdefender_av_2013_32b.exe
64
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/av_plus/2013/en-us/bitdefender_av_2013_64b.exe
Bitdefender Total Security 2013 Build 16.25.0.1710
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/t_security/2013/en-us/bitdefender_ts_2013_32b.exe
64
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/t_security/2013/en-us/bitdefender_ts_2013_64b.exe
سلام این آنتی ویروس روزی چقدر آپدیت داره؟
من نسخه اینترنت سکوریتی که دوستمون 55021 گذاشتن دانلود کردم از صبح 60-70 مگ آپدیت داشته این بخاطر اپدیت ورژنه نرم افزاره یا مشکل دیگه ای داره؟
نه اینقدر نیاز به اپدیت نداره .. اولش یه اپدیت حدود 40 مگ میگیره بعدش روزانه در حد 5 مگ اگه خیلی بشه ..نقل قول:
من نسخه اینترنت سکوریتی که دوستمون 55021 گذاشتن دانلود کردم از صبح 60-70 مگ آپدیت داشته این بخاطر اپدیت ورژنه نرم افزاره یا مشکل دیگه ای داره؟
شما موقع نصب به اینترنت وصل بودی ؟؟ بهتره موقع نصب آفلاین باشی چون قبل از شروه نصب نرم افزار مستقیم وصل میشه به سرورش که نسخه آپدیت جدید رو بگیره که اون بالای 250 مگ میشه ...
کرکم می خواد یا نه
با سلام به دوستان عزیز.من نسخه 16.25 رو نصب کردم. از دیدگاه شخصی خودم این نسخه نسبت به نسخه 16 سبک تر شده.خواستم به دوستان هم اطلاع بدم.
با سلام به دوستان من الان Bitdefender Internet Security 2013 رو آپدیت کردم.قبل از آپدیت قسمت virus signature عدد 8420108 رو زده بود ولی بعد از آپدیت 8409638 شد!!! میخواستم بدونم علتش چیه؟ در ضمن من با سریال های همین تاپیک آنتی ویروسم رو فعال کردم.میخواستم بدونم ربطی به این موضوع داره؟
خسته نباشید.
قیمت internet security این آنتی ویروس 70 دلار است، با این حال در این سایت ایرانی( bitdefender.ir) که به گفته خودشون نماینده بیت دیفندر هستند، قیمت این محصول 40 تومن است. من دلیل این تفاوت قیمت رو نمی فهمم. آیا واقعا این شرکت نماینده رسمی بیت دیفندر است؟ اگر هست چرا اینقدر تفاوت قیمت؟
نقل قول:
سلام
بله هست
این قیمت ؛ قیمت ایران این محصول هست و اون قیمتی که شما دیدید در سایت اصلی برای کشور های اروپایی و آمریکایی هست
شرایط اقتصادی کاربران هر منطقه در نوع قیمت گذاری ها تاثیر دارد
ضمنا فکر کنم شامل تخفیف هم میشه
موفق باشید
متاسفانه من با بیت دیفندر به یه مشکل بزرگ خوردم و امروز با وجود اینکه از نمایندگی به سیستمم ریموت شدن نتونستن مشکلم رو برطرف کنن و گفتند که Bitdefender 2013 رو بعضی سیستما این مشکل رو داره و ازم خواستن که Bitdefender Total security 2012 رو نصب کنم!! تو اینترنت هم سرچ کردم مثل اینکه حتی بعضی از کاربرای خارجی هم همین مشکل رو دارن!!! با سایت اصلی مکاتبه کردم و بهم یه نرم افزار معرفی کردن که رو سیتسمم اجراش کنم و خروجی نرم افزارو براشون بفرستم تا سیستمم رو آنالیز کنن ولی دو روزی هست که هنوز ازشون خبری نشده!!! :(
کسی اینجا این مشکل رو نداره!؟!! کسی نمیدونه که چطور باید مشکل رو برطرف کنم!؟!؟ :( من بیت دیفندر رو از رو سیستمم و لپ تاپم پاک کردم ولی خوب دوتا لایسنس خریدم و دوست ندارم پولمو دور ریخته باشم و میخوام این مشکل حل بشه و دوباره بتونم ازش استفاده کنم!! :(
نامه ی من به نمایندگی Bitdefender در ایران (Bitdefender.ir) و شرح مشکل:
ضمن سلام و خسته نباشید
متاسفانه من یه مشکل خیلی حاد با بیتدیفندر توتال سکیوریتی 2013 پیدا کردم!
من از برنامه Networx برای کنترل پهنای باندم استفاده میکنم و در هر لحظه میزان Send و recieve رو مشاهده میکنم.
در حالت عادی مصرف اینترنتم کاملاً طبیعی هست ولی به محض اینکه شروع به دانلود میکنم و مصرف اینترنتم افزایش پیدا میکنه وقتی عمل دانلود رو کنسل میکنم به هیچ عنوان پهنای باندم آزاد نمیشه! و همچنان سیستم در حال دانلود بسته های اطلاعاتی قرار داره! حتی کاملاً برنامه ی دانلودرم رو میبندم ولی بازم فرقی نمیکنه تا زمانی که اینترنت رو دیسکانکت کنم و دوباره متصل بشم!
از برنامه های مختلفی استفاده کردم که متوجه بشم کدوم نرم افزار داره اینترنتمو مصرف میکنه ولی هیچکدوم چیزی رو نشون ندادن! حتی فایروال بیتدیفندر هم چیزی رو نشون نمیداد!! ولی اینترنتم داشت به شدت مصرف میشد. تا اینکه به سرم زد بیتدیفندر رو پاک کنم . به محض اینکه پاکش کردم همه چیز به حالت عادی برگشت!! من این مشکل رو رو لپتاپم هم دارم (چون دوتا لایسنس خریدم!) :(
من سرعت اینترنتم 2Mb هست، باورتون میشه سر همین قضیه در عرض 1 هفته 6_8 گیگ از اینترنتم مصرف شد!؟!! :(
این یعنی معادل 30_40 هزار تومن ضرر!!! :( ...
من دوتا لایسنس بیتدیفندر هم ازتون خریده ام! این همه ضرر برام اصلاً قابل توجیه نیست. خواهش میکنم به مشکلم رسیدگی کنید! :(
اینم بگم که وقتی که به این شدت پهنای باندم اشغال میشه و معلوم نیست داره چه چیزی دانلود میشه نه بیتدیفندر و نه ویندوز و نه هیچ برنامه ی دیگه ای در حال آپدیت شدن نیستن!!! من از تمام برنامه ها هم که خارج میشم (از تو task manager همه شون رو هم کنسل میکنم) سیستم به حالت عادی برنمیگرده تا زمانی که اینترنت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم!! :(
نامه ی بعدی من که امروز بعد از ریموت شدنشون به سیستمم براشون ارسال کردم:
متاسفانه بعد از ریست کردن سیستم هم مشکل حل نشد و به قوت خودش برجاست! :( ...
اگه براتون امکان داره از طریق سایت اصلی پیگیری کنید ممنون میشم . من زیاد زبانم خوب نیست و نمیتونم تمام جزئیات رو اونطور که باید براشون شرح بدم! :( ...
من تا فردا برای پاک کردن بیتدیفندر صبر میکنم تا ببینم نتیجه ی آنالیز سیستمم توسط اونا چی میشه! اگه شما هم اطلاعاتی کسب کردید که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم به منم بگید. خوب خودتونم میدونید که بیتدیفندر 2012 ارزونتر از 2013 هست و من بخاطر 2013 بودن این ورژن رو خریداری کردم . بعلاوه اینکه 2013 خیلی سبکتر و نرمتر از 2012 اجرا میشه (پارسال قبل از اینکه کاسپرسکی2012 رو خریداری کنم یه ماهی بیتدیفندر2012 رو نصب کرده بودم) همچنین پارسال بیتدیفندر در مقایسه با کاسپرسکی رتبه ی دوم رو از نظر امنیت و کارایی داشت ولی امسال اول شده!! :(
راستش اصلاً دوست ندارم تو سال 2013 به آنتی ویروس یه سال قبل که سیستم رو کندتر میکنه روی بیارم و اونو نصب کنم! :( ترجیح میدم کاسپرسکی 2013 رو با لایسنسهای دزدی نصب کنم تا بیتدیفندر 2012!
ممنون میشم اگه پیگیر این موضوع باشید.
اینم شرح مشکلم تو سایت Javab24.com:
با سپاس
نیما
این برنامه کلا 2 تا کرک داره اونی که شما میگی 365 روزس رو من تست کردم بعد آپدیت کردن 365 روز حذف میشه و برمیگرده رو همون ترایال 30 روزه (کار نمیکنه!)نقل قول:
دومی هم 5 تا فایل رجیستری هست من استفده کردم آنتی ویروس در عرض 2 ثانیه بعد از وصل شدن به اینترنت تشخیص داد نسخه جعلیه و کلا آنتی ویروس از کار افتاد! (همون رجیستری هایی که 22000 روز اکتیو میکرد)
دوستان پیشنهاد کرک دیگه ای ندارن؟
سلامنقل قول:
خسته نباشید
اگر به زبان مسلط هستید مشکل خود را اینجا مطرح کنید شاید شاید جواب دهند چون نرم افزار متلق به خودشون نیست شاید پاسخ ندهند ولی ضرر نداره
متخصص های پیگیر و حرفه ای داره
خوبه شونصد ماه هم این نسخه 2013 در حالت بتا قرار داشته ولی هنوز هم مشکلات حاد داره :n23:
با سلام دوست عزیز منم چند روزی هست نسخه 2013 رو نصب کردم و به همین مشکل گرفتار شدم.اینکه هیچ نرم افزاری در حال دانلود نیست ولی پهنای باند توسط چند فایل مشغول است.از قسمت task mamager سر برگ performance و قسمت resource monitor و سربرگ network متوجه شدم این فایلهایی که مدام در حال دانلود و آپلود هستند مربوط به بیت دفندر هستند! به یک نکته پی بردم. با اینکه آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کردم ولی باز بیت دفندر در حال آپدیت کردن خودش بود.این نکته رو از اونجایی فهمیدم که وقتی خودم گزینه آپدیت رو انتخاب کردم نرم افزار بهم پیغام داد که حدو 15 مگ نیاز به آپدیت داره.نرم افزار شروع به آپدیت کرد.بعد از چند ثانیه نصف آپدیت انجام شد.یعنی انگار از قبل خودش آپدیت رو شروع کرده بود.از همون قسمتی که آدرس دادم دیدم که همون فایلهایی که در حالت عادی در حال اشغال پهنای باند بودند برای آپدیت دستی هم شروع به کار کردند.ولی من مشکل شما رو که میگید همیشه در حال اشغال هست رو ندارم.چون وقتی نرم افزار کامل آپدیت میشه دیگه پهنای باند اشغال نمیشه.منم به شما پیشنهاد میکنم بذارید کامل خودشو آپدیت کنه.بعد ببینید این مشکل پا برجا هست یا خیر.ولی یکی از مشکلات این نسخه رو میدونم اینه که چه شما گزینه اتوماتیک آپدیت رو فعال کنید چه نکنید برنامه کار خودشو میکنه و آپدیت میشه!! امیدوارم مطالبم برات مفید باشه.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
نه به هیچوجه مشکل از آپدیت نیست چون بیت دیفندر من همیشه آپدیت بود! بعدشم هرچقدرم که آپدیت داشته باشه دیگه تو یه هفته 6-8 گیگ که نمیتونه باشه! :( ... در ضمن اگه قضیه آپدیت بود هم نمایندگی که رو سیستمم ریموت شد بهم میگفت و هم خود ساپورت Bitdefender.com!! :(
با سپاس
نقل قول:
ممنون دوست من، نه متاسفانه به زبان مسلط نیستم!! :( و فکرم نکنم تو اون سایت کسی جواب اینجور سوالا رو بده!! :(
سلام.
دوستان من اگه لایسنس بیت دفندر رو اینجا بخرم...میتونم بفرستم برا یکی تو امریکا استفاده کنه؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
ممنون
من خودم قبلا که Bitdefender 2013 رو سیستم نصب بود مشکلی نداشتم میتونید auto update رو خاموش کنید و بالا سمت راست حالت رو از auto pilot به user mode در صفحه اول تغییر بدید.
اگه مودم از طریق usb وصل شده..بعد اتمام دانلود کابل usb رو از پشت مودم بکشید و بعد از 3 ثانیه دوباره متصل کنید..نیازی به خاموش کرن مودم نیست با کابل lan هم شاید همینطوری باشه.
نقل قول:
بله میتونید بفرستید و هیچ مشکلی پیش نمیاد. چون من خیلی وقتا با قندشکن به اینترنت وصل میشم و حتی برای ریجیستر کردنش هم با قندشکن بودم بنابرین آی پیم مال ایران نبود و هیچ مشکلی هم نداشتم.
سلام.
من لایسنس ها رو خریدم و برای دوستم تو آمریکا فرستادم...
ولی میگه نمیشه و ارور زیر رو میده...
چی کار کنه؟؟؟
ممنون
یکی از اقوام نیز دیروز همین مشکل رو برای رجیستر کردند داشتند، که پشتیبانی بیت در ایران به ایشون گفته بودند که این لایسنس ها مخصوص ایران است و باید از آنتی ویروس داخل سایت ایرانی استفاده شود.نقل قول:
درودنقل قول:
اگر مشكلتون حل نشد من ميتونم به طور رايگان نسخه اينترنت سكيوريتي 1 ساله Emsisoft را به شما هديه بدم.
Emsisoft دو موتوره است و يكي از موتور هاش بيتدفندره، در عين حال بسيار سبك تره!
مگه میشه؟؟؟نوع لایسنسشون فرق میکنه؟؟؟نقل قول:
لایسنس لایسنسه دیگه...
هیچ راهی نیست؟؟؟
[لطفا حذف شودددددددددددددددددد:n01:
شما باید نسخه ای از آنتی ویروس را که در سایت bitdefender.ir موجود است دانلود کنید. سپس شما باید این نسخه رو رجیستر کنید.نقل قول:
اونم که لینک از خود سایت بیت دفندر داده...نقل قول:
من موقع دانلود به سرورش توجه نکردم. چون ابتدا نسخه فاینالش رو از سایت اصلی گرفته بودم و با این لایسنس، رجیستر نشد. سپس فایل موجود در سایت ایرانی را گرفتم و راحت رجیستر شد. هم اکنون که سایت ایرانی باز نمیشه و گرنه یک بررسی می کردم.نقل قول:
راه حل من البته نمیدونم چقدر کارسازه:نقل قول:
کافیه ای پی خودشو به ای پی ایران تغییر بده و انتیشو رجیستر کنه:biggrin:
پیدا کردن ای پی ایران با خودش اما یه سرچ گوگل کنید پیدا میشه البته نمیدونم بعدش سریالش کار کنه یا نه !!! شاید هم مشکل از ای پی نیست!!!!!
قبل از خرید باید از فروشنده میپرسیدی !!!!
خیر سرم اینجا پرسیدم...صفحه قبل هست.نقل قول:
دوست عزیزی که چند صفحه قبل مشکل داشتن با بید دیفندر ( استفاده نامعلوم از پهنای باندشون توسط برنامه )
این لینک رو ببینید برید جلو مشکلتون حل میشه
منم با انجام این کارها مشکلم حل شد
سلام .
دوستان من از موقعی که بیت دفندر 2013 نصب کردم یه مشکلی برام پیش امده که اطمیان ندارم از بیت دفندر باشه ولی گفتم اینجا مطرح کنم تا دوستان راهنمایی کنم.
مشکلم اینه که وقتی با برخی برنامه ها مثل مروگرها و افیس و نرم افزارهای طراحی کار می کنم این نرم افزارها بدون هیچ پیامی ناگهان بسته می شن. نکته جالبش اینه نرم افزارهای طراحی و word برای بسته شدن پیام درخواست save رو هم نشون نمی دن. متاسفانه این مشکل باعث شده یه موضوعی که چند ساعت روش کار کردم از دستم بره. بنظر دوستان مشکل از بیت دفندر؟