نقل قول:
دوست عزیز طبق گفته ی شرکت Telltale دارند فصل دوم این بازی رو میسازند ولی گفتند فعلا شخصیت ها و خط داستان هنوز مشخص نشده است ....
فصل دوم هم وجود داره . . .. .
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز طبق گفته ی شرکت Telltale دارند فصل دوم این بازی رو میسازند ولی گفتند فعلا شخصیت ها و خط داستان هنوز مشخص نشده است ....
فصل دوم هم وجود داره . . .. .
دوستان چطوری باید پستم رو مخفی کنم ؟ میخام تصمیماتم رو بگم !
برید به حالت پیشرفته و متنی که می خواهید اسپویل بشه را انتخاب و با توجه به عکس کلیک کنید ،توی کادری که میاد یک توضیح بنوسید و اوکی کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اول خواهشا اواتارت رو مخفی کن توضیحاتت پیشکش . امشب تاریک و بارونی هم هستش . این اواتارت رو هم میبینیم یه کاری میشیم .نقل قول:
نقل قول:
:sq_2: از دست تو ...... باشه ..... :sq_24:
این خوبه ؟ :31:
محتوای مخفی: تصمیمات من
دوستان سلام. اپیزود 4 اومده؟!؟! اگه میشه لینک بدید بریم تو کارش :دی
هر چند که تقریبا همه چی یادم رفته...
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویل
نقل قول:
محتوای مخفی: تصمیم
خداوکیلی بازیش حرف نداره
شدیدا منتظر قسمت بعد هستم!
چقدر جالب من دقیقا اومدم تو تاپیک که بنویسم خدایش بازیش حرف نداره که دیدم شما نوشتی !!!نقل قول:
بازیش واقعا حرف نداره منو که خیلی به بازیهای کامپیوتری امیدوار کرد
اپیزود چهارم هم مثل همه اپیزودهای بازی عالی بود
یه سوال!
محتوای مخفی: .
:31: جالب بود!
آقا من بلد نیستم محتوای مخفی درست کنم یاد بده تا جواب سوالتو بدم! :sq_2:
نقل قول:نقل قول:
برید به حالت پیشرفته و متنی که می خواهید اسپویل بشه را انتخاب و با توجه به عکس کلیک کنید ،توی کادری که میاد یک توضیح بنوسید و اوکی کنید.
محتوای مخفی: اسپویلر
نقل قول:محتوای مخفی: محتوای مخفی
خوب معلومه که دوست دخترشه دیگه . من خواستم ایرانی وار گفته باشم واسه امید .نقل قول:
دوست عزیز من اینو دانلود کردم منتها یه مشکلی دارم باهاش !نقل قول:
بازی رو که به عنوان قسمت 4 نمیشناسه ، قسمت 1 میشناسه
وقتی ام که از بازی میام بیرون دیگه نمیتونم از ادامه بازی برم از اولش باید برم دوباره ! :sq_3:
شما باید قبلش setup اصلی بازی رو داشته باشید
بعد هم کل پوشه pack رو در پوشه بازی کپی کنید
واسه من اون Stat ِ آخرش رو چرت و پرت نوشت.
قبل از اینکه درصد بزنه که کیا باهات اومدن کیا نیومدن ، زده بود نمیدونم Title 1 ، 1:1 و توی این مایه ها :|
منظورتون از setup اصلی بازی چیه دوست عزیز؟!!نقل قول:
جدا باید دانلود کنم؟!
ستآپ اصلی حدود 2.8 گیگ هست با تمام اپیزودها... اگر اونی که گرفتی 670 مگ بود، فقط فصل چهارم رو داره. من خودم از اینجا گرفتم...نقل قول:
این قسمتش خیلی ضدحال بود... :sq_11:کد:
http://tinylink.ir/TWD
محتوای مخفی: اسپویل...
خیلی وقت بود چنین بازی ندیده بودم... که واقعا داستانش جذاب باشه... دوستان اگر بازی که داستانش اینقدر قشنگ باشه میشناسن، معرفی کنن. :sq_25:
نقل قول:
یعنی اینی که من دانلود کردم رو نمیشه کاریش کرد؟!!!!! 670 مگ منظورمه !
نه، الان فقط فصل 4 رو داری.
از اول بخوای بازی کنی، باید تمام بازی رو بگیری، یا اینکه تا فصل 3 رو گیر بیاری بعدش اینو کپی کنی رو اون.
از فصل 1 تا 3 هم بصورت جداگانه داره خوشبختانه.
کد:
http://download.gamegozar.com/mod/2/TWDE3_reloaded/DVD/The_Walking_Dead_Episode_3_RELOADED_www.gamegozar.com.iso.001
http://download.gamegozar.com/mod/2/TWDE3_reloaded/DVD/The_Walking_Dead_Episode_3_RELOADED_www.gamegozar.com.iso.002
http://download.gamegozar.com/mod/2/TWDE3_reloaded/DVD/The_Walking_Dead_Episode_3_RELOADED_www.gamegozar.com.iso.003
سلام دوستان من قسمت 1 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
ولی اصلا فایل زیپ نبود! یه فایل run بود! حالا چی کار کنم؟ :sq_3:
سایت خوب نمی شناسید که دوباره بشینم دانلود کنم؟ شاید خراب دانلود شده!
راستی همین قسمت اولش رو که دانلود کردم دیگه می تونم بازی کنم؟ یا باید یه چیز دیگه ای هم دانلود کنم؟
آقا من هر سایتی که میرم بجای اینکه فایل rar بیاد واسه دانلود فایل exe میاد! چی کار کنم؟
آسان دانلود که لینکشو گذاشتی، مال فصل اول هست و یه فایل Zip، منظورت از فایل اجرایی چیه؟ ستآپ داره خو... عکس میذاری از فایل های استخراج شده؟
سلام فکر کنم مشکل از دانلود منیجرم بود که فایل rar رو نمی تونست دانلود کنه! تازگی ها اینطوری شده بوده! رفتم یه دانلود منیجر دیگه دانلود کردم تا حالا که داره با فایل zip دانلود می کنه. خدا رو شکر:sq_8:نقل قول:
از اونجایی که این بازی تا اینجا که نشون داده خیلی بیرحمه امکان داره همه بمیرن
آخیش درست دانلود شد! :sq_8:
بازی خوبیه :sq_25:
محتوای مخفی: اینطوریه؟؟؟
ببین یه چیزی میگم به نفعته .نقل قول:
تا بازی رو تموم نکردی دنبال این نباش که اگه این انتخاب رو میکردی ایا اینطوری میشد یا نه ؟ چون مزه بازی به کل واست از بین میره . چه فایده داره این بازی که بدونی انتخابهات چه نتیجه ای داشته یا خواهد داشت . پس از من میشنوی این سوالها رو نپرس تا بازی واست جذاب باشه .
نقل قول:محتوای مخفی: اسپوبل
من سریالش رو دنبال می کنم.
گفتم بیام بازیشو هم کنم ببینم چطوره!
تمامش کردم :sq_25: ولی با یه چیزیش اصلا حال نکردم! کو تفنگ؟ دوست داشتم چند تا تفنگ داشته باشم و برم به جنگ زامبی ولی مثل اینکه همش مثل یه کمیک و داستان می مونه :sq_12:
راستی آهنگش خیلی باحال بود. کسی لینک دانلود آهنگشو داره؟ :sq_8:
OST که داره... یه سرچ بزنی پیدا میکنی...
اتفاقا من از بازی خوشم میاد چون تفنگ کم داره، همه اش داستانه.
اون نسخه ای که تو دوست داری در حال ساخت هست... اون چیزی که توی گیمزکام نمایش داده شد و در حال ساخته.
اره بازی اصلیش داره میاد که به احتمال زیاد داستان خود سریال هستش و کاملا تفنگیه .نقل قول:
فصل سومش هم که اومد و داریم حال میکنیم فعلا .
حالا تاپیک اخبار اون بازی رو پیدا نکردم (صفحه ی اول نبود).
اینو نیم ساعت پیش زدن: فکر کنم تا یه ماه دیگه میاد.
نه بابا قرار نبود اینقدر زود بیاد که تاپیک اخبار واسش بزنن . مثل اینکه 2013 بود میخواست بیاد .نقل قول:
اینم که قسمت اخر بازیه و کل پکش همه با همه . از معدود بازی هایی بود که توی این سبک نسخه کرکیش تفاوتی با ارجینالش نداشت .
نقل قول:
سلام تو کدوم اپیزود هستی ؟؟؟؟ اپیزود 3 و 4 تفنگ هم داره ، صحنه های اکشن زیاد داره این اپیزود ها ،
کلن این بازی هیچی کم نداره هیچی . . . . . .. .
:sq_13:
سریالش که حرف ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
فصل سوم چقدر قشنگ شدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه
:sq_14: