دوستان بعد یه کم بازی کردن فقط میتونم بگم که واقعا خارق العادست!!!
در مورد گیم پلی و داستان که صحبتهای لازم رو بچه ها کردند من فقط چند مورد از نکات فنی بازی رو اشاره میکنم:n01:
TESSELLATION که واقعا در حد نهایت خودش هست!،تابش و بازتابش غیر مستقیم نور در حالت real time که البته برای اولین باره توی یه بازی به کار میره خارق العادست!،فیزیک توی بازی واقعا عالیه که رسما پدر CPU رو در میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته علت اصلی افت فریم در مرحله دوم همینه چون پردازش فیزیک چمنزار به طور کامل real time و واقعیه که کلا CPU رو به فنا میده!...البته بازی فقط یه کم از نظر هوش مصنوعی ضعیفه که اونم با این همه حسن تا حدی قابل چشم پوشیه!!
البته اوج گرافیک بصری بازی توی مرحله سومه چون مرحله اول و مخصوصا دوم در واقع فقط تست CPU هست و بیشتر از اینکه روی گرافیک فشار بیاره CPU رو به کار میگیره(البته توی مرحله اول باگهایی هم وجود داره که افت فربم رو بدتر هم میکنه ولی در مراحل بالاتر ابن موضع خیلی بهتر میشه)...که همینطور که گفتم علت اصلی این فیزیک بالا هم به خاطر وجود باد و پردازش REAL TIME عکس العمل اجسام و علفزار در برابر فشار باد ناشی از محیط و انفجارهاست!!
از مرحله سوم به علت کاهش فشار CPU گرافیک میتونه قدرت خودش رو نشون بده و اونجاست که آدم متوجه میشه که این CRYTECK چی زائیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نحوی که تقریبا تمام اون افکتها و فاکتورهایی رو که CRYTECK توی اون تریلر معروف خودش ارائه داد توی بازی به کار رفته!
البته محض اطلاع دوستانی هم که میگن در حالت HIGH و VERY HIGH تفاوتی وجود نداره بله این امر تا قبل از اینکه به مرحله سوم بازی برسید زیاد چشمگیر نیست ولی وقتی توی مرحله سوم به بعد گرافیک رو روی VERY HIGH بگذارید متوجه میشد که بازی در حالت VERY HIGH هست که کولاک میکنه و افکتهای نظیر PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING و به قول خود کرایتک همون TOP SECRET TESSELLATED TOAD TECK فعال میشه...به خاطر همین به دوستانی که میگن بازی از نظر گرافیک پیشرفت خارق العاده ای نداشته پیشنهاد میکنم حتی با افت فریم هم شده یک بار مرحله سوم رو در حالت VERY HIGH تست کنند تا اونها هم مثل من به معجره CRYTECK در صنعت گیم ایمان بیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خلاصه بازی واقعا از نظر گرافیک و فیزیک در حد نسل بعد که هیچ حتی به نظر من بالاتر از اونه چون اگه قرار باشه قدرت آخر PS4 همون 30 فریمی که توی KILLZONE 4 داد باشه هرگز قادر به پردازش کامل گرافیک این بازی در حالت FULL HD نخواهد بود چون کسی که از گرافیک و سخت افزار سر در بیاره متوجه میشه که این بازی کجا و اون تریلری که از PS4 نشون داده شد کجا!!!!
برای نمونه تفاوت خاموش و روشن بودن PIXEL ACCURATE DISPLACEMENT MAPPING
رو در دو حالت HIGH و VERY HIGH مشاهده میکنید!!