سلام تمام لینکها پیام می ده فایل پیدا نمیشه یا delete شده!!!!!!!!!!!!!
Printable View
سلام تمام لینکها پیام می ده فایل پیدا نمیشه یا delete شده!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
اونایی رو که من گذاشتم اره همه پاک شدن ............
هو121 سلام من دل 5110 دارم که درایور بلوری داره با hx800 سونی خیلی تلاش کردم نشد که باهاش فیلم ببینم؛ولی نتایج بدست اومده رو مینوسم شاید بدردتون بخوره؛ 1.لبتاب شما باید دارای خروجی hdmi 1.4باشه( کابلش). 2.به نرم افزار پخش 3d قدرتمند نیازدارید. 3.کارت گرافیک تون باید کامل نصب شده باشه. 4.تنظیمات هر دو دستگاه باید انجام بشه. 5.بسته به نوع تلوزیونتون ممکنه نیاز به درایور برای اتصال کامل به لبتابتون داشته باشید. موفق باشید
مستند زیبای IMAX Dinosaurs Giants of Patagonia 3D
مستند بسیار زیبایی هست و 3d جالبی داره ...از دانلودش پشیمون نمیشین....
فقط اینکه این لینک تا 2 هفته هست بعد حذف میشه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:3.2gb
کد:http://hipfile.com/ucbiokf0mntw/IMAX_Dinosaurs_-_Giants_of_Patagonia_3D.(COWBOYS).zip.html
دموی بلوری خالص یا فیلم بلوری از کجا میشه دانلود کرد به جز تورنت؟
آقا چطور می شه اینا را دانلود کرد ؟ لینکش نیست !
نقل قول:
باید اکانت پرمیوم داشته باشی وگرنه بیشتر از 500 تا نمیتونی دان کنی....
سلام
این کلیپهایی که دوستان زحمتشو میکشن اینجا آپ میکنن برای مشاهده با عینک هست دیگه؟
بله. نیاز به عینک و تلویزیون یا مانیتور 3D داره.نقل قول:
اینا برای تلوزیون خاصی هست با lg هم عمل میکنه 3D
سلام یه سوال فیلمی که بعنوان 3d شناخته شده برای هر تلوزیونی فرق میکنه تلوزیون من LG 3D هستش؟؟!!
فرقی نداره. فیلم سه بعدی شما هر تلویزیون سه بعدی ای میتوانی ببینی.
بابا جان اینجا لیک دانلود نیست که اصلا نمیشه دانلود کرد
چون حجمش زیاده میپرسم میخوام ضد حال نخورمنقل قول:
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار بعضی هاش نوشته سه بعدی ساید بای ساید !
کنار بعضی دیگه نوشته سه بعدی بالا و پایین !
شما میفرمایید من هرکدوم رو دانلود کنم میتونم ببینم با تلوزیون LG مدل LM66100
نقل قول:
هیچ تفاوتی ندارن شما هر کدوم رو دان کردی بعد از روی کنترل دکمه 3d رو بزن و حالت فیلم رو انتخاب کن
مثلا چپ و راست یا بالا و پایین بعد فیلم رو به صورت یک تصویر نمایش میده و شما عینک رو بزن و............
فرقی نداره. شما چه بالا و پایین و چه راست و چپ ( ساید بای ساید) بگیری میتوانی با تلویزیونت ببینی.نقل قول:
در تنظیمات سه بعدی تلویزیون شما، دو گزینه است که مشخص میکنه که فیلم راست و چپ است یا بالا و پایین. باید هنگام نمایش همان گزینه ای را انتخاب کنی که فیلمش را گرفتی.
اگر side by side گرفتی گزینه راست و چپ
اگر بالا و پایین گرفتی، گزینه بالا و پایین.
ممنون دمتون گرم فقط یه خواهش اگر امکان داره یه کلیپ یا فیلم 3d که افکتهای 3d زیاد باشه لینکشو برام قرار میدید؟ !حجمش برام مهم نیست اگر امکان داره لینکشو برام میذارید
مخصوصا اون فیلمی که تو نمایندگی های LG نشون میدن خیلی عمق داره
خیلی ممنون
آقا منم مشکل اقا آرش رو دارم.....فیلم abraham lincoln the vampire hunter رو گرفتم ..... بالا پایین هست......... اما وقتی تنظیمات رو انجام میدم عینک رو میزنم..... در هم بر همه و چشمم رو اذیت میکنه......یه طورایی اصا 3d نیست........ از فاصله ی خاصی باید دید؟نقل قول:
هیچ تفاوتی ندارن شما هر کدوم رو دان کردی بعد از روی کنترل دکمه 3d رو بزن و حالت فیلم رو انتخاب کن
مثلا چپ و راست یا بالا و پایین بعد فیلم رو به صورت یک تصویر نمایش میده و شما عینک رو بزن و............
سلام دوستان
بعضی از کیلیپ های سه بعدی رو تلویزیون 66100 LG LM نمی شناسه .. یعنی تصویر 3D رو دو بعدی تشخیص میده و وقتی هم که دکمه ی 3D رو میزنم هیچی ازم نمی پرسه و تصویر رو به حالت 2D به 3D در میاره ؟؟؟
مشکل از کجاست ؟؟ باید فیلم رو دستکاری کنم ؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه ..
خب حالت رو انتخاب کن بعد باید راحت نشون بده ....تو دیدن 3d که مشکلی نداری؟؟قبلا نگاه کردی ؟فقط همین فیلم اینجوریه؟نقل قول:
مطمعنی 3d هستن ؟؟نقل قول:
بعضی از 3d ها وقتی که بخش میشن خودشون اتومات یه تصویر نشون میده و دیگه نیازی نیست شما حالت تصویر رو انتخاب کنی فقط عینک بزن نگاه کن
بله... 3D side by side هم هست ...نقل قول:
اینم لینکش
پسورد هم توی صفحه دانلود هست ... تو قسمت توضیحات
یه کلیپ دانلود کرده بودم اونو 3d میدیدم.........حالتم نمیخواست انتخاب کنی خودش خود به خود 3d نشون میداد.نقل قول:
خب حالت رو انتخاب کن بعد باید راحت نشون بده ....تو دیدن 3d که مشکلی نداری؟؟قبلا نگاه کردی ؟فقط همین فیلم اینجوریه؟
حالت این فیلمه ابراهام لینکن رو هم انتخب کردم اما بازم مشکل داره
نقل قول:
حتما مشکل از فیلم هست .......
یه کلیپ 3D جالب ..........
حجم:61mb
کد:http://expressleech.com/zy0tmuv9xmef/1159_1657_6119_720_3D.mp4.html
این کلیپ جالبتره......
حجم:44mb
کد:http://expressleech.com/q21iy7scuplp/1159_1657_6593_720_3D.mp4.html
بهترین کلیپ 3D سامسونگ حتما دانلودش کنید....
Delicious_Fight_3D_Samsung_Demo
حجم:115mb
کد:http://expressleech.com/6lv38nmd3obe/Delicious_Fight_3D_Samsung_Demo_1080p_SBS.mp4.html
نقل قول:
دوستان جالب ترین کلیپ سه بعدی که تا حالا دیدم اره برقی دقیقا 3متر از led میزنه بیرون از اپلودر هم بسیار سپاسگزارم.
پدر چشم رو اینا در میاره همین کلیپ آخر.به نظر من کلیپ یا فیلم باید متعادل باشه و فقط بعضی صحنه هاش زیاد بیاد بیرون که حس 3D یه دست نباشه.
راستی دوستان من dredd رو هم دیدم از نظر سه بعدی خیلی زیبا بود ببینید.یه تیکش چند نفرو از ساختمان میندازم پایین بعد که میاد شبیه سازی بشه توی ذهن یارو قاضیه دوباره همون صحنه پرت شدن از چشم طرفی که داشت پرت میشد پخش میه من که خداییش حس کاملش رو گرفتم راستی یه سنما خانگی هم با تیویتون مچ کنید خیلی فیلم ها بهتون حال میده به خصوص همین dredd
راستی اگه میخواین فیلم سه بعدی هم دانلود کنید سایت tinymoviez سایت خوبیه.من خودم یک ریلیز معتبر و توپ بهشون مرعفی کردم و اونام میزارن برا دانلود ریلیز ها همشون 1.5 گیگی و توی این رنج هست(نسبت به زمان فیلم فرق داره)full hd هم هستند.صداشون هم به احتمال زیاد استریو ولی شایدم 5.1 باشه
این سایته که عضویت داره. منظورت از رلیز توپ همون YIFY هست؟ چون گانول کیفیتش بده و فول اچ دی نیست و رلیز دیگه هم غیر از این دو ندیدم.نقل قول:
نقل قول:
3d تو تصویر های شلوغ چشم ادم اذیت میشه و یا رنگارنگ
ولی اون کلیپ سامسونگ خیلی زیبا بود .....
دوستان این جریان پخش کلیپ های سه بعدی با استفاده از km و خرید عینک طلقی چیه؟ کسی تست کرده نتیجش رو بگذاره؟؟
شما میتوانید فیلم سه بعدی را با برنامه KMplayer نسخه های 3 به بعد، در کامپیوتر و با همان مانیتور معمولی ( غیر سه بعدی) پخش کنی و تنظیمات سه بعدی اش را در حالت red/green بگذاری و با همین عینکهای طلقی معمولی که همراه با کتابهای سه بعدی میفروشند، ببینی.نقل قول:
البته مسلما کیفیت تصویر سه بعدی اش در حد نمایشگرهای سه بعدی نخواهد بود ولی خب، بالاخره تصویر سه بعدی میشه.
یعنی میگی ۴ ملیون الکی پول تلوزیونه ۳بعدی دادیم!!!!نقل قول:
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
پراید هم ماشینه، مازراتی گرن توریسمو هم ماشینه. یکی 7 میلیون بود (!) یکی 700 میلیون.نقل قول:
در پاسخم گفته بودم که کیفیت تصویر سه بعدی اش اصلا قابل مقایسه نیست.
ممنون دوست عزیز یکم ارومم کردینقل قول:
چند روز بود خواب و خوراک رو ازم گرفته بود.
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
ممنون میشم بگید چه جوری از این لینکها جهت دانلود استفاده بکنم
کلیپ 20 دقیقه مستند سه بعدی حیات وحش برام بذارد هر که دارد