[QUOTE=saman999999;7106369]خب به نظر شما آیا ارزش داره 400 تومن بیشتر بدم و 86000 رو بگیرم؟:19:نقل قول:
Printable View
[QUOTE=saman999999;7106369]خب به نظر شما آیا ارزش داره 400 تومن بیشتر بدم و 86000 رو بگیرم؟:19:نقل قول:
[QUOTE=saman999999;7106369]لطفا شما برای یک بار مشخصات دقیق رو که برای خاورمیانه هست رو با ذکر منبع ایجا ذکر کنید همه استفاده کنند که لازم نباشه صد بار تکرار کنینقل قول:
دوستان لطفا این سایت رو مطالعه فرمایید ال جی امارات هست مشخصات 8600 همانی هست که جهانی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا خبرش رو بدید
با تشکر
اگر نانو فول LED نباشه به نظر من برای یه پردازنده دو هسته ای 400 تومان ارزششو نداره.نقل قول:
[QUOTE=saman999999;7106369]نقل قول:
ببین دوست عزیز که میگی مشخصات فرق میکنه ،به من اصلا اینجوری نیست و فقط توی اسم چند حرف کم و زیاد میشن
اگه دقت کنید روی جعبه تلویزیون ها مثلا نوشته سری lm 76 series ) lm 76 ) و این یعنی اینکه برای همه جا مشخصات یکی هستند و فقط اسم ها یک یا چند کلمه تغییر می کنند.
به نظر من مدل 67100 بگیر من تو جمهوری از نزدیک با 86000 مقایسش کردم هم زیباتر هست هم اینکه ارزونتر و هم اینکه از نظر کیفیت با هم فرقی نداشتن فقط شما برای هرتز بیشتر که محسوس نیست میخاید پول بیشتر بدیدنقل قول:
بالای صفحه مشخصات 86000 رو نگاه کنی میبینی که 86000 full led نیستنقل قول:
به نظر شما بین 42LG 6710 و 42LG 7610 کدوم بهتره از لحاظ کیفیت تصویر و اینکه منعکس شدن نور تو کدوم یکی کمتره؟
دومی تروموشن دو برابر اولی داره و کمی هم کنتراستش بهتره در بقیه موارد با هم فرقی ندارند.نقل قول:
برات 300 تومن اضافه آب می خورهنقل قول:
اگر مصرف کننده حرفه ای تی وی هستی و حساس زیاد به کیفیت ارزش رو داره وگرنه نه 300 تومن صرفه جویی کن.
اگر به من باشه که می گم 100 تومان فقط به خاطر رنگ بدنه هم ارزش نداره و 66100 بگیر.نقل قول:
ببخشید فک کنم یه سوء تفاهمی شده باشه:46: من کردستان هستم شهر سقز نرسیده به بانه ،تقریبا هر روز بانه هستم اینجا lm8600 تقریبا 3 تومن قیمتشه 47 اینچش،نقل قول:
و با چشمای خودم هم رو کارتون هم قابش دیدم این مدل full led هستش ، lm9600 هم چون علاوه بر full led نانو هستش 4 تومن قیمتشه، دیگه از این شاهکارای مونتازی که شما میخرین خبر ندارم :13:
این مشخصات مربوط به سایت امریکا هست یعنی مدلهای آمریکایینقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشد اگه میتونی قیمت 47 lm 7610 را هم بگیر
احتمالا اون full led که میبینی منظور همون led plus هست که 7600 - 6700 هم هستند یعنی led ای که دارای local dimming هست و اصل همون کلمه نانو که ال جی سری full led شو به این ام نامگذاری میکنه در ضمن شما تو هر جایی باشی دیگه تی وی که میبینی با نسخه ارائه شده توسط خود ال جی کره که فرقی نمی کنه!نقل قول:
در هر حال من که از خرید این تی وی ها پشیمون شدم وقتی حتی نمیدونم مشخصات تی وی چیه چرا بخرمش
راستی کنتراست lm66100 و lm67100 یک بر سه ملیونه باورتون نمیشه یه سر به این آدرس بزنید( اگه باز نشد به جای ستاره کلمه ------- رو تایپ کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا بدبختی کشور ما همینه که خریدار قبل از خرید نمی دونه داره چی می خره وقتی هم خرید کار از کار گذشته تازه بازم نمی فهمه چی خریده. مثلا این اعداد کنتراست که تو ایران می نویسن به نظرم همش کشکه.نقل قول:
سلام ...
ال ای دی اچ دی تا حدود قیمیت 1.500بعد از کلی تحقیق رسیدم به 42LS57000 نظرتون در موردش چیه؟
انطباق 200 هرتزی یعنی چی؟
در مجموع در این رنج ( 42 ، بودجه ماکس 1.500 و بدون 3D ) انتخاب مناسبیه ؟
ممنون.
دوست عزیز شما که اونجا هستید به نظر شما ریسک کنیم و تلویزیون از بانه بخریم ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان خواهشا درست فکر کنیم
من مطمئن هستم هر چی در بانه هست و هر چه در نمایندگی ها هست یک چیز هستن وفقط مکان مونتاژ اینها فرق می کنه
اینکه اطلاعات کم هست قبول اما دلیل نمیشه که با هم فرق داشته باشن
لطفا به سایت های معتبر سر بزنید سایت ال جی در چند کشور از جمله آمریکا امارات انگلیس سر بزنید و چند سایت تحلیلی سر بزنید و بعدا تحلیل کنید و یا در اینجا ذکر کنید و چرا که بعضی از افراد گمراه می شن
به نظر من سایت های ایرانی که کلا اطلاعات غلط و کاملا عجولانه ای را منتشر کردن
در کل این سری از تی وی ها علاوه بر جذابیت ظاهری طراحی که داره ( که نقش مهمی در خرید داره) از لحاظ امکانات هم نسبتا قابل قبول هستند.
و در اینجا دوستان باید خودشون تشخیص بدن چه مدلی را می خواهند بخرن
در تاپیک های قبلی هم قیمت نوشته شده و هم مشخصات که درست هم هستند
سعی کنیم ار این به بعد بیشتر به تجربه افرادی که این ها رو خریدن بپردازیم و مشکلات این ها رو بررسی کنیم نه اینکه هنوز بپرسیم 66100 با 67100 و 7610 با هم چه فرقی دارن
همه اینها در 41 صفحه قبلی ذکر شده
با تشکر از کلیه دوستان
با سلام خدمت دوستان
قیمت امروز 47LM76100 در سایت lgcenter =364500 بود و در سایت بانه مارکت 2260000 تومان با اختلاف 1,385,000 تومان
هزینه حمل از بانه تا شهر ما 200 هزار تومانه
به نظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟هنوز گلدایران سینما خانگی رو روی این محصولش رو میده؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر
اون قیمت lgcenter با هدیه هست اگر بدون هدیه بگیری فکر کنم حدود 3300 بشه. بانه هم با هزینه ارسالش حدود 2500 میشه می تونی. به نظر من 800 تومان ارزش یک سال و نیم گارانتی رو نداره البته ریسک هم داره ولی ال جی های بانه مونتاژ کره هستند که مزیت خوبیه. البته فکر کنم بشه با یه هزینه ناچیز زیر 100 تومان تلویزیونت رو موقع خرید گارانتی هم بکنی.نقل قول:
اگه خودتون بیاین و از یه فروشنده درست حسابی بخرین و خوب تلویزیون رو تست کنید هیچ ریسکی نداره من کل فامیل و دوستام از بانه خرید کردن هیچ مشکلی هم نداشتننقل قول:
ولی خرید اینترنتی به هیچ وجه توصیه نمیکنم
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
2 سوال دیگه اول اینکه گارانتی ش معتبره؟ دوم اینکه گفتین خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنین. منو که میخواستم ایترنتی خرید کنم تو شک انداختید میشه بگین چرا و توضیح بیشتر بدین
آخه من تلوزیون رو قبل از المپیک میخواستم شهر ما هم از بانه دوره
بازم ممنون
البته من نگفتم اینترنتی توصیه نمی کنم. من خودم پارسال همین موقع ها از همون سایتی که خودتون نام بردید خرید کردم و تا حالا هم شکر خدا بدون مشکل کار کرده گارانتیش هم مال شرکت تک سرویس هست که خودش میاد نصب می کنه و برچسب و کارت گارانتی تحویل میده.نقل قول:
با سلام و سپاس
من قبلا دنبال سامسونگ بودم اما یه تحقیقی کردم و از نزدیک ال جی رو دیدم با توجه به قیمت و امکانات بهترین مدل سری 2012 که فول ال ای دی باشه و سه بعدی چیه و حدود قیمتش ؟ بعد مزیتی سراغ دارید که از سونی بهتر باشه ؟
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
بهترین مدل ال جی 2012 LM9600 هست که نانو فول ال ای دی هست و مهمترین مزایاش نسبت به سونی تکنولوژی سه بعدی پسیو، پشتیبانی قوی از فرمت های تصویری از طریق USB و کنترل جادویی هست. قیمتش هم از lgcenter.ir ببینید.نقل قول:
1) چطور میشه تلویزیون را گارانتی کردنقل قول:
2) توی سایت بانه مارکت و بانه خرید توی 47 lm 7610 حدود 200 تومان اختلاف قیمت هست کدومش درسته؟
3) اگه تلویزیون بدون گارانتی بخریم فکر می کنم دیگه گلدیران عینک به ما نمی فروشه ، میشه از جای دیگه ای تهیه کرد؟
1) چطور میشه تلویزیون را گارانتی کرد ، در صورت امکان اسم وآدرس یا شماره تلفن شرکت بیمه گر را ذکر کنید.نقل قول:
2) توی سایت بانه مارکت و بانه خرید توی 47 lm 7610 حدود 200 تومان اختلاف قیمت هست کدومش درسته؟
3) اگه تلویزیون بدون گارانتی بخریم فکر می کنم دیگه گلدیران عینک به ما نمی فروشه ، میشه از جای دیگه ای تهیه کرد؟
دوست عزیز من اطلاعی ندارم. بهتره سوالاتونو از فروشنده سایت بپرسید.نقل قول:
سلام کسی میدونه چطور میشه زیر نویس فارسی رو در تلویزیون ال جی مدل 42lm62000 فعال کرد .من در منوی فارسی تلویزیون زیر نویسو روشن میکنم فیلم و زیر نویس را توی یک پوشه میریزم طوری که در کامپیوتر زیر نویس نمایش داده میشه اما در تلویزون زیر نویس را نمی بینم. در حالی که زبان منو را فارسی کرده ام اما در منوی تنظیم نمایش فیلم (همان جایی که زیر نویس را میشه فعال کرد) خبری از نوع زبان فارسی نیست مثلاً لاتین 1 و عربی و کره ای و غیره هست. البته این کلمات رو فارسی نوشته.کسی در این مدل فیلم با زیر نویس با استفاده از فایل زیر نویس دیده؟ لطفاً راهنماییم کنید.
کسی میدونه سایز 42 و 47 lm7610 عرضش چند سانتی متره؟ :5:
سلام
به احتمال قوی فلش شما نمی تواند دیتاهای فیلم 3D رو با حجم بالا انتقال بده یعنی میزان خوندنش ضعیفه به عبارت ساده تر فلش سرعت خوندنش پایینه.
سلامنقل قول:
به احتمال قوی فلش شما نمی تواند دیتاهای فیلم 3D رو با حجم بالا انتقال بده یعنی میزان خوندنش ضعیفه به عبارت ساده تر فلش سرعت خوندنش پایینه.
1- یه بار خواستم تلویزیونی بخرم و فروشنده می گفت مبلغ 30 الی 40 تومن میگیره و گارنتی می کنه اما نه گارانتی ایران بلکه گارانتی بین الملل .نقل قول:
2- من هم متوجه تغیر قیمت همون سایت های بانه شدم که اختلاف از 50 هست تا 300 حتی .مطمئنا دست زیاده و بازار خرید همینجوریه.
3- توی شیراز یه پک 10 تایی به من با قیمت 8000 تومان داد و محدودیت فروش هم نبود.
سلام دوستان قیمتهایی که تو سایتهای بانه زدن نسبت به خود بانه کمی بالاست من هفته پیش بانه بودم قیمت lm67100 42تو سایتا 1870بود ولی من توبانه 1820 هم قیمت گرفتم و همشون منوی فارسی هم دارن که من از مغازه دار پرسیدم چطور میشه که ساخت کره منو فارسی داشته باشه گفت به سفارشه و پشتشون هم زده ساخت کره ولی به نطر من بالای 47 میصرفه مثلا lm67100 42نمایندگی2450مه بلوری رو کم کنیم میشه2200 قیمت بانه میانگین 1850 تفاوت 350اگر خودتون برید بیارید اونم حداقل 50 خرج داره که میشه تفاوت 300 با این تفاسیر 300 به نظر من ارزش 18 ماه گارانتی رو داره ولی 47 67100 نمایندگی 3345000 تو بانه 2300000 پول سینمارو کم کنیم قیمت نمایندگی2900 اختلا ف 600 حداقل میصرفه ولی خوب بانه کره تهران مونتاژ باتشکر
نقل قول:
عرضش رو نمیدونم ولی من 65100 47 اینچ دارم طولش زده 119cm
ارزون نمیشه تلویزیون؟
1063x628x33 lm76100 47
سایز lm76100 42 953 * 566 * 33.4