سلام دوستان
من دنبال یک برنامه هستم که کار زیر رو برام انجام بده، چیزی به نظرتون میرسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال یک برنامه هستم که کار زیر رو برام انجام بده، چیزی به نظرتون میرسه ؟
نقل قول:
ممنون. آخرین ورژنش چنده؟ پلاگین ها و فایل های آپدیتی هم که براش هست رو باید دانلود کنم یا ضروری نیست؟نقل قول:
Corel VideoStudio Ultimate X8 v18 آخرین ورژن نرم افزار.نقل قول:
نیازی به دانلود پلاگین نیست!
فقط اگه حجم برنامه براتون زیاده یا اینکه اگه برنامه ساده تر و فقط برای ویرایش بخواین میتونید از برنامه پایین استفاده کنید :
Xilisoft Video Converter Ultimate
خودم همین نرم افزار رو پیشنهاد میکنم!
موفق باشید:n12:
سلام من با پریمیر خروجی میگیرم فرمت (mp4)- h264
مجموع زمان این کلیپ ها دو ساعت حالا یه کانورتر معرفی کنید که با همین فرمت h264 این کلیپها رو به هم بچسبونه یا با انکودر خودش h264 همه ی این کلیپها رو به صورت یک کلیپ در بیاره
البته اینو بگم با چندین کانورتر این کار رو کردم کیفیت خروجی خوب و حجم خوبی بهم میدن اما من سرعت کانورت بالا میخوام یعنی مجموع این کلیپها که دو ساعت هست وقتی شروع به کانورت میکنه 6 ساعت طول میکشه آیا راهی هست بجز انکودر مجدد فقط کلیپها رو بچسبونه یا اگه بازم میخواد انکودر کنه با سرعت بالا انجام بده سرعت برام مهمه
سلام من ی برنامه میخوام که بتونم باهاش صداها رو تغییر بدم به زن بچه مرد کارتونی (صداهای مناسب میخوام نه مثل ربات و اویل) چه برنامه ای خوبه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام. دوست عزیز نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate پیشنهاد میکنم. در ضمن سرعت اکثر نرم افزارها تو یک سطح عمل میکنن!نقل قول:
موفق باشید:n12:
دوستان یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم رو ویدیو نوشته بزارم راحتم ذخیره بشه>کسی اگه میدونه معرفی کنه ممنون
سلام
من با برنامه ی Video Studio کار میکنم و ویدیو ها رو با فرمت 4 MPEG سیو میکنم اما یک ویدیوی 13 دقیقه ای با این فرمت ، حجمی در حدود 1GB داره
آیا فرمت های دیگر مثل h264 ، DivX و ... در عین حفظ کیفیت صدا و تصویر یا ارائه کیفیتی بالاتر ، حجمی کمتر در مقایسه با MPEG خواهند داشت ؟
بهترین فرمتی که بیشترین کیفیت رو با کمترین حجم داشته باشه ، چه فرمتی هست ؟
چندین برنامه رو برای تبدیل فرمت ویدیو ها به یکدیگر دانلود کردم اما متاسفانه نسخه ی تست بودند و نسخه ی اصلی و پرو قابل دانلود نبود
ممنون میشم برنامه ی مناسبی رو معرفی کنید و در صورت امکان لینک دانلود قرار بدید
با سپاس فراوان
سلام دوستان
یکی از دوستانم یک دی وی دی بهم داد که حدود 16 فیلم (که هر کدوم بیش از یک ساعت زمانش بود )بود ،میخوام بدونم با چه برنامه ای وبا چه فرمتی میشه این کارو کرد؟
کسی نیست جواب بده!؟نقل قول:
سلام
من یه نرم افزار خوب میخوام به جز Intel.Wireless.Display.Software و Conceiva.Me که کار باهاش راحت باشه و از طریق وای فای تصویر کامپیتر بیاد تو تلویزیون این دوتا رو دانلود کردم اولی که نصب نمیشه دومی هم کار باهاش سخته
کسی نیست راهنمایی کنه؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
سلام.نرم افزاری برای ویرایش عنوان ویدئو(نه اسم ویدئو).همونطور که توی عکس زیر میبینید این اسم را نمیشه تغییر داد و یک سری فایلهای ویدئویی یه ایکون مثلا شرکت مربوطه را دارند اگه امکان تغییر اون آیکون هم باشه عالی میشه:n02:
Baka Taggerنقل قول:
MetaXکد:http://www.videohelp.com/software/Baka-Tagger
کد:http://www.videohelp.com/software/MetaX
با سلام من برای ادیت فیلم از Xilisoft استفاده میکنم.
مشکلی که هست وقتی چند قسمت فیلی را برش میدم و می خوام به عنوان یه فیلم تکی بدم بیرون دچار مشکل میشه.
یک نرم افزار خوب و سبک که کیفیت را در برش و چسباندن فیلم پایین نیاره را لطفا معرفی کنید.
سپاس فراوان
یکی از ساده ترین ها ، رایگان و دارای نسخه ی Portableنقل قول:
کد:http://www.videohelp.com/software/AviDemux
دوستان سلام
یه برنامه میخواستم این ویژگی هارو داشته باشه:
متن و عکس بشه اضافه کرد رو فیلم - بشه فیلم رو کراپ کرد - یه قسمت از فیلم رو بشه حذف کرد و قابلیت ادیت صدای ویدیو هم داشته باشه
میدونم برنامه زیاد هست ولی اگه برنامه ای میشناسین که همه این کارارو باهم بکنه و حجمشم خیلی زیاد (بالای 1 گیگ) نباشه ممنون میشم معرفی کنین
مرسی
سلام
برنامه ای رو میخوام که صوتی که دارم رو به صورت 6 کانال wave به من بده
تا بتونم با dts suit صوت دالبی درست کنم
سلام. کدوم یکی از این نرمافزار ها برای اکو گذاری صدا واس گوشی اندروید مناسب با تشکر
سلام، ببخشید من تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا درخواستم رو مطرح میکنم
من دنبال یه برنامه خاص میگردم که بتونه از اینترنت برام عکس پیدا کنه، اما نه از سایت خاصی، مثل سرچر عکس گوگل
سلام و خسته نباشید
من یه برنامه ای میخوام که بتونم هم روی فیلم صدا بزارم و روش متن بنویسم
یا عکس میکس کنم و روش اهنگ و متن فارسی بزارم
ممنون میشم یه برنامه خوب و سبک برام معرفی کنید
سلام خسته نباشید. برنامه ای میخوام که صدا رو اسکن کنه و صدای ورودی رو به صدای اسکن شده شبیه سازی کنه و خروجی صدا شبیه صدای اسکن شده بشه همون برنامه تقلید صدا البته برای گوشی اندروید 5 اگه بشه به دستگاه پاور میکسر هم وصل بشه و صدای ورودی از میکروفون رو به صدای اسکن شده شبیه کنه و پخش بشه همزمان از دستگاه عالیه مرسی اگه راهنمایی کنید
سلام از نرم افزار Microsoft Windows Essentials استفاده کنید ::n01:نقل قول:
کد:https://archive.org/download/wlsetup-all_201703/wlsetup-all.exe
سلام
یه برنامه ضبط صوت قوی برای گویندگی در کمپیوتر میخواستم.
طوری که صدای پشت زمینه رو نیاره.
سلام
دنبال برنامه ای می گردم که ضمن نمایش یک یا چند تصویر در پس زمینه بتوان یک یا چند ویدئو رو با افکت در سایزهای انتخابی رو صفحه نمایش داد. چیزی شبیه بعضی برنامه های تلویزیون:n13:
لطفا اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه ممنون:n16:
درود
اگر بتونید لینک دانلود نرم افزار Boilsoft Audio Converter رو بهم PM کنید یا همین جا بزارید بسیار ممنون میشم.
لطفا نرم افزارش با نرم افزار Bigasoft Audio Converter اشتباه نگیرید.
سلام،دوستان نرم افزار آسونی سراغ دارین که صدایی که مثلا بی کیفیته(مثلا ولومش پایینه حتی اگر 100 درصد پر باشه) با این نرم افزار بشه ولوم رو زیاد کرد و صدا بهتر و زیادتر شنیده بشه؟؟
فقط ممنون میشم بهم بگید در کدام قسمت های برنامه میشه اینکار رو کرد
با تشکر
سلام.نقل قول:
من قبلا با برنامهای به اسم Ocenaudio کار کردم. برنامه سبک و قویای بود. هر قسمت از صوت رو که میخواهید دامنهاش رو افزایش بدید Select کنید. بعد از Effects سپس Amplitude سپس Gain رو انتخاب کنید و مقدار مورد نظرتون رو وارد کنید.
سلام....
من یک فیلم قدیمی از دستگاه VHS رو به کارت کپچر وصل کردم و روی سیستم ذخیره کردم.
ولی صدای ویدئوی ضبط شده فقط از یک اسپیکر یا هدفون بیرون میاد.
امکانش هست بشه کاری کرد که صدای ویدئو از دو خروجی پخش بشه؟ من با نرم افزار تبدیل xilisoft video converter امتحان کردم فایده ای نداشت.
سلام به همه استاید و دوستان عزیز
ببخشید من یک نرم افزار میخوام یک یک فایل صوتی رو بهش بدم و هر روز به فرض مثال ساعت 7 صبح شروع به پخش کنه .
ممنون میشم دوستان و استاید یک نرم افزار معرفی کنن .
سلامنقل قول:
لطفا هنگام معرفی نرم افزار، اسم نرم افزار و همچنین لینک نرم افزار را به صورت مستقیم یا در داخل [CODE]
قرار دهید. به صورت عکس معرفی نکنید!
سپاس
تیم مدیریت انجمن درخواست نرم افزار
سلام .نرم افزاري هست كه بتونم باهاش توي اى پد اپل مدلA1219فيلم رو با زيرنويس انلاين ببينم راستش من زياد از صفحه اول پست سردرنياوردم واصلا وارد نيستم اگه ممكنه راهنمايي كنيد باتشكر
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست
کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
یه برنامه ساده میخوام برای برش قسمتهای اضافه ویدیو که کارکردن باهاش راحت باشه و نیاز به وارد کردن دقیقه و ثانیه نداشته باشه و ببینی کجای ویدیو رو برش میدی
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم
یه برنامه کاهش سایز ویدیو میخوام که بدون افت کیفیت سایز ویدیو را کم کنه و سریع هم باشه
سلام وقت بخیر
الن خیلی از این کار ها رو هوش مصنوعی ها به راحتی و دقیق تر انجام میدن نیازی به این همه نرم افزار ندارین فقط کافیه چنتا از هوش مصنوعی های حرفه ای رو داشته باشید
مثلا: ادوبی فتوشاپ: ویرایش عکس با هوش مصنوعی
کنوا: کنوا: طراحی آسان با پیشنهادات اتوماتیک
در ضمن خیلی از سوالات و بهتر از گوگل جواب میده و کمک حاله مثل هوش مصنوعی های چت جی بی تی - جمنای - پو و ....
ادمین آزادکارشو