کارت صدای اکسترنال بخر
Printable View
کارت صدای اکسترنال بخر
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیزحمت شماره تماس یا ایمیلتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا در رابطه با هدفون DENON با شما صحبت کنم.
از مسئولین هم پوزش میخوام بخاطر بحث خارج از فروم.
فکر کنم چون open هست بیس خوبی نداره نه؟نقل قول:
خیلی ممنونم دوست عزیز.پس همین k44 دنبالش رو میگیرم.با همین سایت چاره صحبت کردم گفتم استعلام میگرن بهم خبر میدن...نقل قول:
فقط این هدفون Pioneer SE-M390 چطور هست؟ تو ریویو ها در مورد راحتی و بیسش زیاد دیدم...
سلامنقل قول:
واقعا بیسش اینقدر قوی هست؟
البته تو رنج قیمت 130 هیچ هدفونی نمیتونین پیدا کنین که تفکیک و شفافیت صداش بهتر از k99 باشه ولی خوب بنا به سبک موسیقی مورد علاقه و تمایل به نوع صدای سرد و گرم سلیقه ها رو متمایز میکنه.
تحقیق و پرس و جو و تست و امتحان چند هدفون قبل از خرید همیشه کمک میکنه با صدایی که با روحییاتمون سازگار هست اشنا بشیم و با توجه به بودجمون بهترین رو انتخاب کنیم.
هدفون k99 شاید بنظرمون شفافیت و کیفیت بالایی نداشته باشه و به اون چیزی که واقعا انتظار داشتیم نرسیده باشیم ولی مطمعنا با هدفونهای زیر 3 میلیون هم به اون ایده المون دست نخواهیم یافت.
با توجه به بودجمون سعی کنیم در حد نیازمون وسیله مورد نظرمون رو تهیه کنیم.
كسي نيست جواب بده؟ DT880 Pro 520 تومن خوبه؟
سلامنقل قول:
هدفون pioneer مدل se-m390 هدفونی با بیس قوی مید متوسط و های تقریبا تیز هست.تو رنج قیمت خودش هدفون خوبی هست ولی با هر سبکی از موسیقی سازگار نیست.
ممکنه برای گیم و فیلم مناسب باشه ولی برای سبکهای مختلف جز الکترونیک چندان مناسب نیست.
راحتی استفاده خوبی داره با توجه به کیفیت ساخت خوبش ولی راحتیش 7 از 10 داره.
در کل akg ها توصیه میشه.
سلامنقل قول:
خوب خوب بودن از چه نظر؟از لحاظ قیمت؟از لحاظ کیفیت صدا؟از لحاظ راحت درایو شدن؟از لحاظ کیفیت ساخت و راحتی استفاده؟
فقط قيمت, قبلا بررسي كردمش الان ميخوام بدونم قيمت منطقيش چه رنجيه
قیمت دلاریش 349$ هست که با احتساب دلاری 1900 , بله قیمت منطقی داره.نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون در باره هندزفری های moshi چی هست ؟
امروز رفتم بگیرم این رو بهم پیشنهاد دادن به قیمت 103 هزار تومان ، تا حالا به این مارک برخورد نکرده بودم . ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بیس اش برای سبک راک خیلی قوی هست ، آهنگای الکترونیک و پاپ باهاش گوش دادم بیس اش مناسب بود ولی خب همینطور که گفتین تمایل به صدای سرد یا گرم هست ، سبک راک خودش سرد هست و کسایی هم که گوش میدن طبعن صدای سرد رو بیشتر ترجیح میدننقل قول:
k99 فقط یه هدفون 45 دلاریه
در همین حد باید ازش توقع داشت
یکی از دوستام میخواد هدفون بخره
صدای k99 رو شنید خوشش اومد. ولی میتونه m50 هم بخره. حالا میخواد بدونه تفکیک و کیفیت m50 چقدر بالاتره؟
البته کارت creative titanium hd هم داره
ممنون
سلامنقل قول:
هدفون متوسطی هست.اگه کمی بودجتون رو افزایش بدین و از برند های sennheiser .audio technica و یا akg تهیه کنین هدفون حرفه ای تر و خوش صدا تری خواهید داشت.
سلامنقل قول:
تفکیک و کیفیت m50 در برابر k99 برای یک حرفه ای خیلی زیاد هست ولی برای اماتور شاید خیلی هم زیاد نباشه بجز بیس.
m50 بغیر از بیس در soundstage و imagine هم خیلی بهتر از k99 هست.
با کارت صوتی titanium hd هم بخوبی درایو میشه و میتونین از حد اکثر توان هدفون بهره ببرین.
بعد از یک هفته بالاخره تصمیم رو گرفته و با عزم راسخ رفتم که Klipsch S4i رو تهبه کنم بعد از کلی گشت و گزار S5i خریدم !!
حدود دو روزی هست که دارم صداشون رو گوش میدم تا حداقل بتونم یه Review برای شما دوستان عزیز بنویسم
اول از قسمت بم هدفون یعنی Bass شروع می کنم. صدای بیس در حد متعادله یعنی مطمئنم انتظارات بیشتر کسایی که می خوان این هدفون رو بخرن رو برآورده میکنه . این رو هم بکم که بیس خیلی روونه یعنی در طول آهنگ ّFlow داره و خشک یا حالت Kick نیست. در بعضی از آهنگ ها صدای بیس از صدای میدرنج جلو میزنه که من اون رو میزارم به حساب مسترینگ موزیک چون این مورد تو یه آهنگ بیشتر پیش نیومد.
دوم میرم سراغ Mid-range کلا میدرنج این ایرفون در حد معقول و صدای خواننده هایی رو که شنیدم برام بسیار دلنشین و گرم بود الان که دارم این قسمت رو می نویسم هنوز ایرفون ها تو گوشمه و داره آهنگ پخش میکنه صدای Trumpet آنقدر خوبه که هی دوست دارم برگردم و دوباره گوش بدم.
خوب برسیم به قسمتی که من تقریبا رازی نبودم یعنی Treble نظری که من دارم تریبل این هدفون ها اونتر که باید و شاید صداشون در نمیاد من صدای AKG K370 رو نشنیدم ولی مطمئنم تو قسمت تریبل در مقایسه با این هدفون ها حرف برای گفتن زیاد داره حداقلش روی کاغذ که اینطوره. صدای تریبل رو از اون لحاظ دوست دارم که بعد از زیاد کردن صدای ایرفون سعی نمیکنم به خاطر تیزی صدا صدا رو دوباره کم کنم. در نهایت صدای تریبل در او حد که می خواستم Wide . open و Airy نیست و انگار یه توری بین تو و خواننده هست.
کلا من دیدی رو که داشتم نوشتم این ها همش نظر بنده بوده و ممکنه از دید فرد دیگه متفاوت باشه.
در آخر هم سورس بنده آیفون جیلبرک شده و اپلیکیشن Flac Player و خود فایل های Flac.
چند تا عکس هم گرفته بودم گذاشتم ببیند.
سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است. البته قوی بودن بیس ربطی به Open یا Close بودن هدفون ندارد ولی در بیشتر مواقع Close ها بیس قوی تری دارند.نقل قول:
یک نمونه استثنا: Sennheiser PX-100II با وجود Open بودن قاب بیس قوی تری نسبت به Sennheiser PX-200II که Close می باشد دارد.
موفق باشید.
s5 چه برتری هایی نسبت به s4 داره ؟
چند خریدین ؟
سلام دوستان ، من قصد خرید یک هدفون دارم ، موارد استفادمم بیشتر برای فیلم و بازی هستش ، و همچنین میخوام که صدای بیرون وارد هدفون نشه و دیگه اینکه بتونم ساعت ها روی گوشم بزارمش بدون اینکه گوشم خسته بشه ( هدفون راحتی باشه ) . و میخواستم که قیمتش هم بیش از 100 تومن نباشه ، با این بودجه چه هدفون یا چه هدفون هایی رو بهم پیشنهاد میدین ، لطفاً مدلش رو هم بنویسید ، و اگر سایتی رو هم میشناسید که اون هدفونو میفروشه آدرسشو بزارید ...
من خودم این 3 تا مدلو دیدم بدم نیومد ، نظر شما در مورد این دوتا چیه ؟! :
جفتشون 100 تومنه ! چطورن ؟!
و همچنین این :
این 50 تومنه !؟
هدفون خودم اینه (A4TECH HS-800) ، که الان دیگه شکسته و میخوام عوضش کنم ، هدفون بدی نبود ، هدفون راحت و خوبی بود ، میخوام هدفون جدیدی که میگرم از این پایین تر نباشه و یه چیزی باشه که واقعاً تفاوتشو با این حس کنم !
لطفاً راهنمایی بفرمایید ...
با تشکر
از لحاظ صدا هیچ فرقی ندارند. تفاوتش توی ساخت هست این هدفون تقریبا ضد آب و رطوبت و تو تمام شرایط آب و هوایی قابل استفاده است. به عنوان مثال اگه ایرفون رو تو کوهنوردی استفاده می کنین و باران شدیدی گرفت نگران این نیستید که آب بره تو گوشتون هدفون خراب میشه . همین موضوع برای کنترلش هم صادقه.نقل قول:
کیس ایرفون ها هم فرق میکنه و یه چراغ قوه هم داره ( توعکس ها هست ). در نهایت کیس قابل حمل هست یعنی پشتش گیره داره.
این هم سایت خود klipsch هست که میتونین اکساشو ببینید:
قیمت هم من 160 تومن خریدم.
سلامنقل قول:
با توجه به کاربردتون
akg k77
sennheiser hd202
sennheiser hd 201
pioneer m-se390
creative hq-1400
audio technica sj11
audio technica m30
فعلا هدفونهای فیلیپس رو فراموش کنین که جز زیبایی و چشم نوازی هیچ چیزه دیگه ای تو چنته ندارن.
شرمنده ولی کجای جمله من اشتباه بود!؟:38:نقل قول:
نقل قول:
سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است
نقل قول:
فکر کنم چون open هست بیس خوبی نداره نه؟
بنظرم من که با این هزینه اصلا سراغ فیلیپس نرید.مخصوصا اینکه بیسس خوبی ندارن.نقل قول:
مدل های خوب اینا هستن :
AKG K44 - AKG K77
ممنون که پاسخ دادید .
Logitech G35 چطوره ؟!
قیمتش چنده ؟!
یه جا زده : 287 تومن :
یه جا زده : 160 تومن :
یه جا زده : 140 تومن :
!?!?!?!?!?!?
جریان چیه ؟!! قیمت واقعیش چنده ؟!
بعد آیا هیچ کدوم از این مدل هایی که پیشنهاد دادین دارای صدای چند کاناله هستند ؟
افزایش بودجه که فکر نکنم . من اونقدرا هم حرفه ای نیستم که به جزئیات زیاد توی آهنگ توجه کنم ، فقط کیفیت صدا و ساختش خوب باشهنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
سالام خدمت دوستان عزیز.دوستان برای کارت صدای Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5.1-Pro-1 چه هدفون فول سایزی رو پیشنهاد مکنید درباره مشخصات کارت چون واسه دوستمه چیز دیگه ای نمیدونم.سوال بعدیم اینکه واسه هدفون dt 990 که فک کنم 250 اهمی چه کارت صدای اکسترنالی جواب میده فقط واسه پخش موسیقی.(شرمنده اینجا پرسیدم اخه تاپیک مربوط انگار متروکه شده)
سلام. یک توضیح کوچک در مورد صدای چند کاناله: چنین صدایی فقط مخصوص اسپیکر ها است و استفاده از لغاتی مانند Dolby Digital یا 5.1 Surround فقط به منظور تبلیغات و فقط توسط برند های آماتور انجام می شود. (حتی برند های نیمه حرفه ای هم از این عبارات استفاده نمی کنند) انجام می شود. در ضمن هدفون ها 2 کاناله هستند. در هیچ مدلی از برند های حرفه ای شما چنین عباراتی را نخواهید دید. موفق باشید.نقل قول:
سلام. اگر شما پستی را که نقل قول کرده بودید را نگاه کنید می بینید در آن پست از قوی بودن بیس صحبت شده بود. لحن پست شما هم به گونه ای بود که بنده تصور کردم پست آن دوست را تایید می کنید. حال یک جواب دیگر: مدل های Open دقیق ترین و با جزئیات ترین بیس را دارند و بیس آن ها اصلا" بد نیست. موفق باشید.نقل قول:
Sennheiser P333Dنقل قول:
Sennheiser P163D
razer tiamat 7.1
Logitech G35
پس اینا چین ؟!
مگه حرفه ای تر از اینا هم برندی وجود داره ؟!
سلام
بالاخره تاپیک رو تموم کردم.:31:
البته بیشتر از چند روز شد ولی ارزششو داشت.
سلامنقل قول:
پس بودجه رو اعلام کنین که یک مدل مناسب معرفی بشه.
حدود همون 100 دیگه ..:31:نقل قول:
ولی حالا پیشنهادهاتون رو هم بگید ولی نمیخوام بیشتر از اینا هزینه کنم چون استفاده دائم ندارم ..
البته من برای گوشی میخوام استفاده کنم که خروجی خودش Beats هست (One X)
سلام
دوستان برای موزیک پاپ تو رنج 100 تا 170 تومن چی پیشنهاد میدن
کیفیت و وضوح صدا برام مهمه
خودم نظرم روی sennheiser Hd 228 و Klipsch S5i هست
ممنون
سلامنقل قول:
پیشنهادها میتونه اینطوری باشه:
audio technica ck 303
audio technica ck400
audio technica ckm55
akg k328
sennheiser mx 580
sennheiser mx365
sennheiser cx300II
klipsch s4
creative ep830
panasonic hje350
jays هر سه مدل t و a و v
sennheise cx271
sennheiser cx281
فعلا اینها به ذهنم رسید.حتما دوستان هم مدلهایی رو پیشنهاد خواهند کرد.
موفق باشین
سلام به همه دوستان گلم
راستش فردا روز تولد rezaomido هست و دوست بسیار بسیار عزیزی لطف کردن و توی وبلاگ شخصیشون تبریک گفتن و چون وبلاگ نداشتم خواستم اینجا ازشون تشکر ویژه کنم و همینطور از شما بپرسم اینجا کسی یه کارتن شمع و یه کسیه آرد کیک و یه کیسه شکر برای درست کردن کیک برای بابا بزرگی مثل من سراغ نداره :-)
خارج از شوخی
------------------
خواستم که اگه تمایل داشته باشین اون قرار حضوری رو به زودی زود انجامش بدیم
دوستانی که علاقه مند هستن و دوست دارن شرکت کنن یه جوری اعلام کنن که همه با هم هماهنگ باشیم
شما هم موفق باشید.
سلام
دوستان کسی اطلاع نداره هدفون های DENON رو از کجا میشه گیر آورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر قیمتش نزدیک به 120 / 30 باشه مدل خیلی خوب و راحتیه ...
سلام بر استاد عزيزم تاج سر فورومنقل قول:
تولدتون مبارك صد سال به اين سالها (كلي جمله قشنگ پيدا كردم ولي چون فكر كردم ممكنه تكراري باشن ديگه نزدم .بهترين تبريكها رو از طرف من قبول كنين)
در مورد قرار هم خيلي وقته اماده ايم منتظر شما بوديم كه هماهنگ بشيم.فقط روز و محل هر چه زودتر مشخص بشه خيلي عالي هست و اينكه تعداد عزيزاني كه قرار تشريف بيارن.
دوستان هر كس تمايل به شركت در اين جلسه اشنايي رو داره لطفا يه تبريك روز تولد به rezaomido و اعلام امادگي جهت حضور در جلسه رو بده ممنون ميشيم.
با تبريك مجدد به استاد و تشكر از همه دوستان عزيز
رضا جان تولدت مبارک ... شما نبودید خیلی ها نمیتونستند صدا رو بصورت حرفه ای دنبال کنند ... راستی چند سالتون شد ؟
پ.ن : ببخشید بابت اسپم ولی حتما از میتینگ عکس بگیرید و اینجا بذارید ... ممنون ...
دوست عزیز چرا یه هدفون 30 دلاری اگه قیمتش 120-30 باشه خوبه !!! من مدل d510 توی جمهوری دیدم 180 میگفت 710 رو هم دیدم بالای 300 میگفتن ولی آدرس دقیق ندارم.نقل قول:
آقا مشتاق دیدار فقط هر چی زودتر باشه بهتره ...از الان فقط تاریخشو اعلام کنید بچه ها اون روزو خالی کنن هه :)نقل قول: