از نظر فنی سالم باشه و بدنش هم رنگ و صافکاری نداشته باشه خوبه اما نه با این قیمت .نقل قول:
با این بودجه میتونی تیپ 2 مدل 85 هم پیدا کنی
Printable View
از نظر فنی سالم باشه و بدنش هم رنگ و صافکاری نداشته باشه خوبه اما نه با این قیمت .نقل قول:
با این بودجه میتونی تیپ 2 مدل 85 هم پیدا کنی
يادم رفت بگم اين كه پيدا كردم تيپ3!
تيپ 3 فقط abs و airbago كولر ديجيتال يا يه همچين چيزي داره كه با تيپ 2 فرق ميكنه؟ ديگه فرقي ندارن؟
مواردی که گفتین درسته به علاوه موارد زیر:نقل قول:
پشت سری صندلی عقب
بلندگر درب های عقب
اگر تیپ 3 با این قیمت بوده ارزش داره
بازم ممنون از راهنماييتون! :31:
منظور بلندگو دربهاي عقب؟نقل قول:
نقل قول:
بله .
206 تیپ 2 تو درب های عقبش بلندگو نداره اما تیپ 3 و 5 و 6 دارن.
دوستان من قصد خرید یه ماشین دارم زیر 20 تومن البته خودم حدود 15 -16 میلیون دارم که بقیش روقسطی بدم (یعنی یه ماشین باسودی که به صورت قسطی میره روش تا 20 تومن دربیاد)
خودم نظرم رو 206 V8 و L 90 E2 گازسوز هستش به نظرتون کدومشون بهتره؟
یکی از دوستان که نمایشگاه داره میگه اگه قسطی با این پیش پرداخت بخوای ببری 206 می افته 21 تومن و L 90 هم می اوفته حدود 18 و200 .
قیمتارو بهم خوب گفته ؟
بهم گفت قیمت v8 الان نقدش 20 میلیونه . درسته؟
نقل قول:
اگر به صورا اقساطی خریداری کنید بله همون قیمت تمام میشه.
206 SD V8 صفر کیلومتر تو بازار الان نهایت تا 19500000 تومان قیمت داره و اصلا به 20 میلیون نرسیده .
انتخاب بین تندر 90 و SD V8 بستگی به ملاک های شما داره که باید مشخص کنید
یه سفید دیدم تازه بیمه کرده میگه 23نقل قول:
یه نوک مدادی هم دیدم که چراغ عقب روی سپرش شکسته. و یه سمتش هم اندازه 20سانتیمتر خط داره. یعنی مالیده شده. (به نظرتون درست میشه) میگه 21.5 یه دزدگیر تصویری هم داره. البته یه ماه دیگه هم باید بیمه کنم.34000 هم کار کرده.
هر دو 90 هستند.
فقط نمیدونم چرا لاستیکشون بارز هست!!!
به نظر شما کدوم بهتره و ارزش خرید داره؟
خودم هم یه سمند دارم مدل 88. بیمه هم تا آخر ماه داره. 10.5 میخوان. خوبه یا بیشتر میره؟
به نظر من 207 مدل 90 که 23 میلیون تومن هست ارزش خرید داره چون هیچ خوردگی و خط و خشی نداره.نقل قول:
اما اون یکی 207 علاوه بر خط و خش و شکستگی چراخ تازه بیمه هم نداره .
سمند LX معمولی مدل 88 قیمت تا 11 میلیون هم جا داره
دوستان میگن اگه سه سال دیگه بخوای بفروشی- mvm سخت فروش میره درسته؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
آیا ممکنه کیفیت mvm 530 هم رفته رفته کم بشه؟نقل قول:
برای جاده و سفر هر دو خودرو مناسبن اما به مراتب MVM530 الان دیگه جا افتاده و از امکانات و آپشن ها همچنین موتور گیربکس خوبی هم برخوردار هست
روز به روز هم داره شرایط خدمات پس از فروشش در کشور بهتر میشه
206 SD V8 هم یکی از بهترین خودروهای داخلی هست اما خوب MVM از نظر فضای سرنشین و راحتی سرنشین برای کار شما مناسب تره.
خیلی ممنوننقل قول:
خانواده من چهار نفریمنقل قول:
یه ماشین با مصرف سوخت پایین می خوام
اگه گازسوز باشه که چه بهتر
باتشکر
نقل قول:
تا الان که خوب بوده و کیفیتش کم نشده
اگر در آینده این اتفاق بیوفته هیچ کس خبر نداره و نمیشه از افت کیفیت خودروها در آینده خبر داد.
نقل قول:
هر دو خودرو برای خانواده 4 نفری مناسبن اما چون شما خودروی دوگانه سوز هم میخوای
پس تندر 90 گزینه برتر خواهد بود
از نظر مصرف سوخت هر دو نزدیک به هم هستن و شاید 206 در حد کمی تو مصرف بنزین برتر باشه
که مهم نیست
دوست من کسی از بازار فردا خبر نداره چه برسه به 3 سال دیگهنقل قول:
پس بهتره خودرو بخرید و لذت ببرید و فکر آسایش و راحتی خودتون باشید
مگر MVM چند ساله تو بازار حضور داره که افراد میان در مورد خرید و فروشش در بازه 3 ساله
صحبت می کنن
حدود 12 چی خوب دوستان این پراید جدید که میگن از نظر ظربه بدنه ارتقا داده شده واقعا درست ؟ کدوم مدل ها هست ؟
نقل قول:
پراید از سال 89 دچار تغییراتی شد که به طرح x100 معروف شد.
یک سری تغییرات در داخت انجام شد همچنین بدنه هم تا حدی مقاوم تر شد اما نه در حدی که رو ایمنی پراید بشه حساب جدی باز کرد.
با 12 میلیون تومان خودروهایی مثل 206 - 405- سمند - تندر - تیبا و ... میشه انتخاب کرد
شما ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
ما بیشتر برای مسافرت میخوام پدرم اصرار رو پراید داره :31: با اون امار تصادف ... اصلا دید خوبی روش ندارم؟!نقل قول:
پراید از سال 89 دچار تغییراتی شد که به طرح x100 معروف شد.
یک سری تغییرات در داخت انجام شد همچنین بدنه هم تا حدی مقاوم تر شد اما نه در حدی که رو ایمنی پراید بشه حساب جدی باز کرد.
با 12 میلیون تومان خودروهایی مثل 206 - 405- سمند - تندر - تیبا و ... میشه انتخاب کرد
شما ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو دقیق ذکر کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
ظرفیت 4 نفر...
مشکل هست بخاطر وام فقط میشه از ایران خودرو و سایپا خرید کرد یعنی داخلی... و باید نو باشه ..!
نقل قول:
اگر میخواین اقساطی از شرکت خرید کنید به نظر من الان پژو 405 با موتور TU5 گزینه خوبی براتون میتونه باشه
تندر 90 هم هست که شرایط اقساطیش سخته یعنی دو ودیعه ای هست.
405 با موتور TU5 هم برای خانواده شما مناسب هست و هم از عملکرد قابل قبولی برخوردار بوده.
سلام
ما ی تندرE2 دوگانه سوز ایران خودرو داریم که قصد داریم ی ماشین صفر بجاش بخریم حالا موندیم که رانا بیاد ببینیم چطوره رانا بگیریم یا اگه نه دوباره تندرe2 ثبت نام کنیم چون واقعا از گازسوز استفاده نمیکنیم این ماشین ما مال تیر90 هستش این تندر های که الان تولید میشن افت کیفیت قطعات ندارن؟نظرتون راجب رانا چیه؟ارزش صب کردن داره؟ممنون
در مورد رانا اصلا نمیشه نظری داد چون فقط مراحل ثبت نامش انجام شده و بطور گسترده وارد بازار نشده تا بشه در موردش قضاوتی کرد.نقل قول:
تندر های 91 نسبت به 90 افت کیفی قطعات نداشتن خیالتون راحت.
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه.
یه سوالی برام پیش اومده.
توی همین هفته ماشین پژو 405 مون توی یه صانحه ترکیدن لاستیک رفت توی دره و فنا شد.
حالا یه سوال برام پیش اومده، بین این سه تا ماشین کدوم رو انتخاب کنم.
ملاک هایی که برای من مهمه، مهمترینش امنیت و ایمنی ماشین، بعد کیفیت ماشین و نداشتن خرابی ، بعد خوب بودن برای مسیر های کمی نا هموار و شرایط سفر هست، هزینه های ماشین هم برام مهمه.
حالا دوست کدوم یکی رو پیشنهاد می کنن.
پیشاپیش از همگی تشکر می کنم.
شاد باشید و موفق.
سلام ... 405 که مفتش گرونه یه آشغال !!!
سمند هم از نظر ایمنی خیلی خوبه با 140 تا تو گارد من باهاش رفتم خداروشکر چیزیمون نشد حتی ماشینا اکثرا توی این سرعت سقف از جلو یکم جمع میشه ولی نشد و واقعا مشین محکمیه !! متاسفانه جدیدا قطعات چینی روش گذاشتن که هم از نظر فنی و هم زیبایی مثل داشبود خرابش کردن !!! ال 90 از نظر فنی عالی هستش ولی خوب قیاف خوبی نسبت به بقیه نداره ...
اگه کیفیت و کمی ایمنی میخوای ال 90
اگه قیافه و امکانات و محکمی واست مهمه سمند بهتره فقط ممکنه تو خرج بیافته که اونم باید بعضی جاهاش مثل پولوس هارو با فرانسوی تعویض کنی
به نظر من هم بی خیال 405
یا سمند و یا l90 البته l90 ضمن اینکه ماشین خوب و عالی هست اما قطعات یدکیش واقعا گرون هست -
در مورد سمند اگه خواستی بگیری به نظر من ال ایکس مالتی پلکس بنزینی با موتور ef7 بهترین مدلش هست -
سمند ماشین خوبیه ولی متاسفانه موتور خوبی نداره این ef7 ها هم خرابی زیادی داشتند و مصرف سوخت بالایی هم داره برای همچین ماشینی با این وزن باید موتوری مثل مگان 2000 روش بزارننقل قول:
ال 90 هم ماشین خوبیه با ملاک های شما همخوانی داره فقط چند تا مشکل داره یکیش ارتفاع زیاد ماشین که حس لذت رانندگی رو از ادم میگیره یکی هم خشک بودنشه و تزیینات داخلی خوبی هم نداره ولی در کل از سمند بهتره با توجه به موتور و گیربکس خوبش
405 tu5 هم ماشین بدی نیست کیفیت ساخت بدنه پایین هست ولی در کل فکر نکنم ماشین بدی باشه
من خودم ال 90 e2 داشتم سال 88 الانم یه 405 slx tu5 گرفتم درسته ال90 ایمنی بهتری داره و کیفیت ساخت بدنه بالاتری داره ولی اینم یه چیزهایی داره که اون نداره فراموش نشه که الان پارس همین ماشین رو دارن 20 م میفروشن
نه اقا من الان ال ایکس مالتی پلکس ef7 بنزینی رو دارم - هیچ مشکلی نداره موتورش کاملا روون و پر قدرت هست یک سال هم هست که تحویل گرفتم - هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته - تنها موقعی هم که بردمش تعمیر گاه فقط موقع سرویس های دوره ای بوده- مصرفش توی شهر باکلی ترافیک 50 لیتر550 کیلومتر که حدودا میشه 9.5 - البته هر روز خدا باش تو ترافیک های شدید هستم - فقط کافیه یه چند روزی باش تو ترافیک گیر نکنی یا خیابونهای خلوت رو بری مصرفش خیلی راحت میاد رو 7.5 -
با سلام
زود تند سریع یکی منو راهنمایی کنه ..... 206 صندوقدار v20 بهتره یا ال 90 e2 پارس خودرو؟
ممنون از لطفتون
در ضمن بگم من مشکلی با شکل ظاهری ال 90 ندارم
ولی یه موضوعی رو امروز شنیدم اینکه دنده عقب گرفتن باهاش خیلی سخته و این کمی منو دچار تردید کرده به نظرتون مشکل دنده عقب با سنسور و ال سی دی حل میشه؟
ال90 موتور قوی تره داره. موتور 1400 واسه 206 صندوقدار خیلی ضعیفه و ماشین اصلاً جون نداره، اما ال90 موتور خیلی قوی و خوبی داره.نقل قول:
من تا حالا صندلی های عقب ال90 نشستم اما جلوش خوبه. از لحاظ جاداری نسبت به 405 و مخصوصا سمند چطوره؟
صداهای اضافی مثل داشبورد، موتور و ... ال 90 در مقایسه با 405 و سمند چطوره؟
ممنون
ویرایش: MVM530 رو میشه با تندر مقایسه کنید؟
چون مال شما خوب بوده دلیل نمیشه همش خوب باشه خیلی ها تو همین فروم و فروم های دیگه مشکل داشتن مصرف سوخت هم از 1800 1 تا 1.5 لیتر پایین ترهنقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون این اطلاعات رو میدونم قدرت ال 90 خیلی بیشتره و هم اینکه ترمز ای بی اس و ایربگ داره که v20 اینا رو نداره ولی در مورد دنده عقبش کمی به شک افتادم چون تا حالا باهاش رانندگی نکردم ترسیدم به مشکل بربخورم لطفا کسانی که ال نود دارن در این مورد نظر بدن
ممنون
نقل قول:
ال 90 فضای بیشتر و جادار تری به نسبت 405 و سمند داره و دل باز تر هم هست .
داشبورد ال90 پلاستیکی هست و اگر خیلی توی دست انداز بندازیدش به راحتی سروصدا میافته توش ، سمند هم به دلیل سنگینی به مرور صدا میافته توش البته به نوع رانندگی شما بستگی داره . ملاحظه ماشین رو بکنید مشکلی براش پیش نمیاد .
از نظر موتوری ال 90 بیصداترین و 405 موتور ،TU5 و سمند EF7 به ترتیب
ام و ی ام 530 با ال 90 نمیتونه مقایسه بشه ، از هر نظری MVM530 از ال 90 سرتر هست ، پس مقایسه ندارن .
ترمزهای ال 90 واقعا بی نظیره حتی از 207 که 4 چرخش دیسکی و وزن کمتر و جمع و جورتره .نقل قول:
دید پشت ال90 خیلی بد هست اما با نصب سنسور تا حد زیادی مشکلتون برطرف میشه .
به هر حال هنگام دنده عقب گرفتن خیلی باید احتیاط کنید ( درضمن آینه بقل های ال 90 بدترین نوعی هست که تا حالا دیدم ، خیلی کوچیک و دید محدود دارن )
قیمت تا 12 چون بیشتر از 12 نمیتونیم :)نقل قول:
اگر میخواین اقساطی از شرکت خرید کنید به نظر من الان پژو 405 با موتور TU5 گزینه خوبی براتون میتونه باشه
تندر 90 هم هست که شرایط اقساطیش سخته یعنی دو ودیعه ای هست.
405 با موتور TU5 هم برای خانواده شما مناسب هست و هم از عملکرد قابل قبولی برخوردار بوده.
اقساد نمیخوایم نقدی که یک مقدار با وام میگیرم از جایی دیگه ...
با 12 میلیون تومان نقدی نمیتونید ماشین صفر فقط پراید و تیبا میتونید بخرید.نقل قول:
اگر تو فکر 405 - 206 یا تندر و سمند هستین کارکرده میتونید بخرید.
نقل قول:
405 و سمند از فضای بیشتری برخوردار هستن دوست من.
کیفیت MVM530 نسبت به خودروهای داخلی مخصوصا تندر 90 واقعا بیشتره؟
مصرفش چه جوره و اینکه برای خانواده ماشین راحتی هست؟ یعنی بدون دردسر باشه و سر و صدای زیادی نداشته باشه.
بله دوست مننقل قول:
خودروهای تازه وارد مثل MVM و لیفان به راحتی محصولات داخلی رو از هر نظر به چالش کشیدن و پشت سر گذاشتن.
MVM 530 رو هر کس داشته راضی بوده و برای خانواده هم خوبه
بدون درد سر هم هست و از نظر تامین قطعاتو خدمات پس از فروش هم روز به روز داره بهتر میشه
ولی من فکر میکنم کابین ال 90 خیلی بزرگتر از سمند و 405 هست ، مخصوصا اینکه صندلیاش نازک هستن و بیشتر دلباز و جادار نشون میده .نقل قول:
من خودم هم ال90 داشتم هم 405 تقریبا یکی هستند ولی ال90 سقفش بلندترهنقل قول:
مهمترین برتری این ماشین نسبت به بقیه موتور 2 لیتری و 138 اسبی است درکل اگه خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه و مثلا 5 سال دیگه با نبود قطعه مواجه نشید براحتی تمام رقبا را شکست خواهد دادنقل قول: