بله 2/5 برای خرید یک پکیج بد نیست چون الان قیمتها ثبات نداره و هر روز قیمتها پایین بالا میشه.فقط فراموش نکنید با توجه به مشکل سرد بودن خونه تعداد رادیاتورها کم نباشه.نقل قول:
Printable View
بله 2/5 برای خرید یک پکیج بد نیست چون الان قیمتها ثبات نداره و هر روز قیمتها پایین بالا میشه.فقط فراموش نکنید با توجه به مشکل سرد بودن خونه تعداد رادیاتورها کم نباشه.نقل قول:
درود
من در طراحی منزل تغیراتی ایجاد کرده ام و الان پکیج دیواری داخل سالن افتاده ، آبا می توان آنرا به طبقه بالا منتقل کرد؟ در صورت مثبت بودن شرایط این انتقال چیست؟
با سپاس
تا حد امکان سعی کنید که پکیج در طبقه پایین نصب بشه اینجوری فشار کمتری به پمپ پکیج میاد و اگر میتونید در همون طبقه پایین مکان نصب پکیج را تغییر بدید و پکیج رادر صورتی که فن داره توی یک اتاقک یا حتی توی تراس نصب کنید.و اگرپکیج بدون فن باید یک دودکش با شرایط مطلوب براش طراحی کنید.نقل قول:
سلام خدمت متخصصین عزیز
رشته تحصیلی : لیسانس تاسیسات
در حال حاضر : نمایندگی فروش و خدمات آبگرمکن خورشیدی را دارم
که اگر سوالی در این زمینه داشتین در خدمت هستم .
دوستان برای گرفتن نمایندگی پکیج برای یکی از شهرستان های استان اصفهان راهنماییم کنید ممنون میشم
1 . چه مارکی بهتره با خدمات بهتر ؟
2 . میخوام از پکیج های موجود توی شهرستان نباشه (پکیج های معروف موجود عبارتند از : بوتان و فرولی و ایساتیس و آریستون و بوش و بارال و چند مارک دیگه که حضور ذهن ندارم )
3 . در مورد پکیج های : وستن و وایلانت و ولف و والترو و باکسی و نوتا و .... پیشنهاد بدید کدوم بهتره از نظر خدمات و فروش و واردات در آینده و .... درضمن میخواهم یه مارکی که خدمات کمتر نیاز داشته باشه .
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
سلام ...
با تشکر از راهنمایی دوستان به خصوص tamirkar و pedi ...
دوستان من کمک فوری می خوام برای خرید پکیج مناسب..
تقریبا تمام صفحات رو خوندم..به نظرتون برای خانه 90 متری شمالی-جنوبی طبقه چهارم در تهران با توجه به پیشنهادهای داده شده در این تاپیک پکیج ایمر مناسب تره یا ویسمن؟؟ یه مغازه ای خیلی تعریف پکیج شاپه (ساخت فرانسه) رو می کرد..نظر دوستان در مورد شاپه چیه؟...ممنون میشم مدل پیشنهادیتون رو هم بگین..
دوستان اگه کسی سوالی درباره کل تاسیسات داره بنده تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم
سلام.من به تازگی پکیج و رادیاتور وصل کردم.همه رادیاتورها گرمن به جز یه 10 پره.که مثل بقیه گرم نیست.تا انجا که تونستم هوا گیریم کردم.به نظر شما مشکل از کجاست؟
بهترین فشار اب سیستم گرمایش چند باره؟اخه رو پکیج نوشته بین 1 تا 1.5
با سلام.
ما 1 سال میشه که از آبگرمکن ایران رادیاتور استفاده میکنیم. چند روزی هست که آبگرمکن را به حالت زمستانی در آوردیم. اما چون هوا گرم شده بود درجه رادیاتور آبگرمکن را روی 0 گذاشتیم. اما متاسفانه این کار باعث سرد شدن آب شد و به همین خاطر مجبوریم هر بار نیم ساعت قبل از حمام کردن درجه رادیاتور را روی حالت max بگذاریم که این کار باعث گرم شدن مجدد رادیاتورها میشه. سوالم از شما اینه که یعنی وقتی آبگرمکن در حالت زمستانی هست باید دائما درجه رادیاتور روی درجه max باشه تا آب گرم بمونه؟ سوال دیگه اینکه در حالت زمستانی درجه bar روی چه عددی باید باشه؟ ممنون.
دوست عزیز
شاید آب تو این رادیاتوری که می گید سرده خوب گردش نمیکنه.
اولین کار اینه که شیر های این رادیاتور را ببندی.و بعد رادیاتور کامل از سر جاش باز کنی و بزار ی کنار.بعد یک ظرف بزرگ میزاری زیر شیر های رادیاتور و بعد شیرهارو یکی یکی باز میکنی تا ببینی آب خوب از داخل این شیرها میاد یا نه.این کارو که کردی جوابشو بگو تا بگم چه کار کنی.نقل قول:
با توجه به گزینه های که گفتید یک پکیج 24 هزار ایمر گاس رو پیشنهاد میدم.نقل قول:
در ضمن باید اضافه کنم پکیج دیواتک از محصولات سال 2012شرکت فرولی و با پشتیبانی شرکت ایرتمپ که 3 سال هم گارنتی میکنه، از اوایل امسال وارد بازار شده کیفیت خیلی بالای داره و یک سری قابلیت های منحصر به فرد داره که شما تو هیچ پکیجی نمیتونید پیدا کنید.الان تو این چند ماه که دارم نصب میکنم و کارکردشو با بقیه مارکها مقایسه میکنم یک پکیج خیلی کم صدا و جمع وجوری که در حال حاضر جزء بهترین هاست.نقل قول:
این فرولی جدیده تک مبدله یا دو مبدل؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز...
پس به نظر شما دیواتک بهتر از ویسمن و ایمر گازه؟ قیمتش چنده؟ من نهایتا تا 2تومن می تونم هزینه کنم..حالا 200-300 هم بالاتر شد مشکلی نیست..پیشنهادتون کدومه؟
با سلام. اگه امکان داره جواب سوال من رو هم بدید.
ما 1 سال میشه که از آبگرمکن ایران رادیاتور استفاده میکنیم. چند روزی هست که آبگرمکن را به حالت زمستانی در آوردیم. اما چون هوا گرم شده بود درجه رادیاتور آبگرمکن را روی 0 گذاشتیم. اما متاسفانه این کار باعث سرد شدن آب شد و به همین خاطر مجبوریم هر بار نیم ساعت قبل از حمام کردن درجه رادیاتور را روی حالت max بگذاریم که این کار باعث گرم شدن مجدد رادیاتورها میشه. سوالم از شما اینه که یعنی وقتی آبگرمکن در حالت زمستانی هست باید دائما درجه رادیاتور روی درجه max باشه تا آب گرم بمونه؟ سوال دیگه اینکه در حالت زمستانی درجه bar روی چه عددی باید باشه؟ ممنون.
فرولی مدل Divatech یک پکیچ دو مبدله هست که ظرفیت های 24 و 32 هزار در ایران عرضه شده و میتونید از نمایندگی های فروش محصولات فرولی تهیه کنید.دوستانی که تو زمینه پکیج دیواری کار میکنن اگر این دستگاه رو ببینند خواهند دید که چقدر کم صدا و آرام کار میکنه و کار کرد خیلی آسونی داره و مشتری به راحتی میتونه با یک آموزش ساده کار با دستگاه رو یاد بگیره.و مهمترین مزیتش اینه که 3سال گارانتی معتبر شرکت ایرتمپ رو داره.شرکت ایرتمپ پیگیری و پشتیبانی از محصولات خودشو به صورت فوق العاده انجام میده.و همیشه با شعار مشتری مداری پیش میره.من خودم الان حدود 3 سال به صورت مستقیم به عنوان نماینده خدمات این شرکت فعالیت میکنم و خودم دارم از نزدیک نحوه ارائه خدماتو میبینمنقل قول:
دوست عزیز تو این فروم فقط در مورد پکیج دیواری راهنمای و مشاوره انجام میشه شما باید سوالتون که در موردآبگرمکن در جای دیگه مطرح کنید.نقل قول:
من این کار کردم اما ج نداد:sq_3:
یه سوال دیگه دارم.دستگاه من بنسر پرو هست.من یه آبگرم کن زمینیم دارم.نظرتو چبه برا اب مصرفی از آبگرم کن استفاده کنم؟
نقل قول:
منظورتون از اینکه میگید جواب نداد چیه.نقل قول:
یعنی وقتی رادیاتورو باز کردین و گذاشتین کنار از شیرهای رادیاتور به خوبی آب می آمد یا نه.
به خوبی آب میامد
نقل قول:
پس به احتمال زیاد لوله رفت و برگشت شوفاژو جابجا گذاشتن.به شیر پایین و بالای رادیاتور دست بزنید ببینید که کدومش گرمتره.نقل قول:
منظورم همون پکیج بود. اشتباها گفتم آبگرمکن. ببخشید.
وقتی داره از کلمه های حالت زمستانی - رادیاتور - درجه bar استفاده میکنه معلومه پکیجو میگهنقل قول:
دوستای خوبم سلام. خیلی خوشحالم که تاپیک اکتیو و پویا مونده و هر روز هم به جمع متخصصین اضافه میشه.
آقا قدر ارزون بودن انرژی رو بدونید تو ایران. الا که دارم مینویسم با گرمکن و جورابو 3 دست لباس نشستم.
اینجا (بلغارستان) اکثرا از سیستمهای برقی استفاده میکنن. (هیتر) تازه دارن گاز کشی میکنن. نکته جالبشم اینه که لولههای اصلی گاز فلزی نیست. پلاستیکی با عطر بالاست. اما اینجا که من ساکنم سیستمش موتور خونس و رادیاتور داریم. رادیاتور پنلی. اما انقد انرژی گرونه که روزی ۴ بار هر بار ۱ ساعت روشن میکنن و بد دوباره خاموش...
نکتهای جالبه دیگه اینه که اینجا حتا در شهرستناهای دور افتاده و پرت هم سیستم سولار به شدت رایجه. کلا تو ترکیه هم در دهاتها هم پشت بوم همهٔ خونهها صفحههای خورشیدی میدیدیم.
میدونم که ایران خودش صاحب انرژی و ... اما واقعا از این بابت خیلی خوبه که انرژی هنوز هم ارزونه.
دقیقاً همین طوره. تعجب میکنم مثل اینکه از پیغام من تنها کلمه آبگرمکن خونده شده!!! من آخه عادت دارم به پکیج میگم آبگرمکن. اینجا هم طبق عادت این اشتباه رو کردم. ایکاش به جای دادن این تذکر به من پاسخ سوالم داده میشد!
دوست عزیز من میدونم منظورتون پکیج بو. اما چندبار از کلمه آبگرمکن استفاده کرده بودین اونم با یک رنگ متفاوت.برای همین من این تذکرو دادم.نقل قول:
دوست عزیز بهترین کار اینه که با نمایندگی ایران رادیاتور تماس بگیرید.راستش چنین مشکلی را تا یک تعمیر کار نبینه نمی شه نظری داد .چون باید مدل پکیج و اینکه تک مبدله بودن یا دو مبدله بودنش مشخص باشه.نقل قول:
اما درجه بار پکیج باید همیشه بین 1 تا 1.5 باشه و فرقی نمیکنه که تو چه فصلی هستیم.
دوستان سلام
من چندتا سوال داشتم
1-آیا سختی گیر برتولی خوبه؟ کلا برای انتخاب یه سختی گیر باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یه سرویس کار می گفت سرطان زاست!!!!!!
2-آیا باید پکیج را هر 6ماه سرویس کرد؟چرا؟ و چه چیز هایی جزو سرویس دوره ای می باشد؟
3-آیا کسی شرکت رژان سرویس را میشناسه؟تو کار پکیج های شاپه هستش
4-مشخصات پمپ پکیج شاپه را می خواستم خراب شده و فقط می دونم مارک گراند فوس هستش ولی مدلش رو نمیدونم
ببخشید اگر زیاد شد مطالب
با تشکر فراوان:20:
ممنون از پاسخ شما. سوال دیگه ای هم دارم.
1- میشه به جای اینکه درجه رادیاتور رو از روی پکیج کم و زیاد کرد از طریق شیر رادیاتور این کارو کرد. یعنی میشه مثلاً درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و از این به بعد اگه خواستم رادیاتور رو ببندم شیر خود رادیاتور رو ببندم؟ این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2- در ضمن درجه bar پکیج ما اصلاً ثابت نیست. خودش بالا و پایین میره. بعضی مواقع به 0.5 میرسه. چطور میشه درجه bar رو بین 1 تا 1.5 ثابت نگه داشت؟
نقل قول:
1-به نظر من سختی گیر که سر راه کل منزل قرار میگیره یا اونایی که بعنوان تصفیه آب میشناسیم خیلی خوبه ولی اونایی که روی پکیج نصب میشه تاثیر زیادی نداره
2-به نظر من پکیج تا موقعی که عیبی نکرده یا رسوب نگرفته احتیاج به سرویس 6ماهه نداره
3-نمی شناسم
4-کاور پکیج رو باز کن مدل پمپ روش نوشته ببین ups اون رو یادداشت کن اگه بازم متوجه نشدی با یه پیچ گوشتی دوپخ قسمت لاکی پشت پمپ که روش مشخصاته رو در بیار ببر بازار بخر البته اول از خراب بودنش مطمعن شو
1- بهترین راه از طریق خود پکیج تنظیم بشه ولی میتونید اگه یکی دو تا رادیاتور احتیاج ندارید ببندید ولی اگه روی زمستانه هست نباید همه رادیاتورها بسته بشه چون پمپ خراب میشهنقل قول:
2- اگه بالا میره احتمالا یا پرکن درست بسته نمی شه یا پکیج در موقع استفاده آب مصرفی دیر خاموش میکنه وفشار بالا میره وبعدشم سریع پایین میاد اگه فشارو روی 1.5 میبرید وسریع پایین میاد از لوله ها زیر کار واتصالات پکیج ورادیاتورها یکیشون نشتی داره یا منبع انبساط پکیج بادش خالی شده
خونه ما 2 تارادیاتور داره. پس اگه درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و یکی از رادیاتورها رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه هر دو تا رادیاتور را تا نصف ببندم چطور؟
سلام پدی جان.حق با توه.اما پارسال که واسه یه پروژه محاسبات مربوط به میزان صرفه جویی سیستم سولار و قیمت تمام شده خریدشو برا تهران برآورد کردم به صرفه نبود.امسال هم با رشد قیمت سیستم سولار فکر نمی کنم به صرفه باشه.البته تو شهرهایی مثل یزد خیلی استفاده ازش مرسومه.هرچند دوست دارم بگم "اصرفه جویی خوبه" بعد یادم میفته که قطر و ایران حوزه استخراج مشترک گاز دارن و با توجه به امکان کم ذخیره سازی گاز به علت به صرفه نبودن ما استفاده نکنیم اونا میکنن.پس فعلا همون گاز بهتره! :-) راستی جای مارو حسابی خالی کن.خوش بگذره.به سرماشم می ارزه
نقل قول:
سلام .من یک واح آپارتمان در طبقه دوم دارم واحد من دارای عایق حرارتی و شیشه دو جداره وجنوبی نیز می باشد .متراژ 65 متر دوتا اطاق خواب 8 و 6 متری و پذیرایی 25 متری و آشپز خانه 8 متری دارم. من یک پکیج 24 هزار یک مبدله بوتان خریداری کردم .حالا تو انتخاب رادیاتور مشکل دارم (اندازه ونوع فولادی یا آلمینیومی و مارکش )داخل پذیرایی یک جا فقط برای رادیاتور هستش چیکار کنم ؟(پکیجم خوب هست یا نه؟)
اره رفت و برگشت اشتباست.به پکیج فشار میاد؟اخه گرماش برا اتاق کافیه
من آبگرم کن زمینیم دارم.برا اینکه به پکیچ فشار نیاد ایراد داره آب گرم مصرفی ار آبگرم کن بگیرم؟
نقل قول:
نه برای پکیج مشکلی ایجاد نمیشه.اگر گرماش کافی بهش دست نزن وگرنه باید بکنی ومیفتی تو خرج تا لوله های رفت و برگشت رو اصلاح کنی.نقل قول:
پکیج مصرف گازش از آبگرمکن کمتره وبه نظر من بهتره از پکیج استفاده کنی و استفاده همزمان باعث میشه مصرف گازت بره بالا.
بله کاملا حرفت درسته. تو ایران سولار هنوز اقتصادی نیست.نقل قول:
اینم مثل همهٔ چیزهایی که تو ایران گرونه...
اما یه نکته جالبه دیگهای که امروز فهمیدم اینه که دولت از یه سری برق میخره.:sq_14:
اونایی که ذخیرشون بیشتر از مصرفشون، مازاد اون برق وارد سیستم برق شهری میشه و دولت بهشون پول میده.
بوتان پکیج خوبیه.نقل قول:
رادیاتور اگر میتونی از خود رادیاتورهای بوتان بخر واگر پیدا نکردی رادیاتور پنلی با ضمانت معتبر بگیر.(رادیاتورهای پنلی خوب مثل فرولی یا کرمی آلمان).
برای پذیرای یک رادیاتور 20پره و برای خواب ها یک 10بره و یک 8 پره بوتان مدل پریمو کفایت میکنه.
پدی جان سلام جات خیلی خالیه.امیدوارم هرجا که هستی بهت خوش بگذره.و همیشه موفق باشی .نقل قول:
من پریمو بوتان وصل کردم.گرما دهی بالایی داره برا اتاق خواب 7پره و 5 کافیه(نظر شخصه بندست)
نقل قول:
اینکه میگن رادیاتور آلمینیومی پره ای خوب نیست و پکیج رو خراب میکنه درسته؟