شما 20 پست پایینتر رو بخون راه حلشو گفتهنقل قول:
Printable View
شما 20 پست پایینتر رو بخون راه حلشو گفتهنقل قول:
اقا من راه حلی در رابطه با این مشکل تو پست های قبل پیدا نکردم:13:. دقیقا کجاست؟؟؟؟نقل قول:
یکی میگه مشکل من چطوری حل میشه؟
یعنی راه دیگه ای نداره؟نقل قول:
نقل قول:
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید
فکر کنم شما خود برنامه deamon رو کرک نکرده باشی که مدت زمان اجرای آزمایشی اون تموم شده و نمی تونی برنامه رو صحیح اجرا کنی!نقل قول:
نه دوست عزیز اگر مل تو هم 4 دی وی دی و هرکاری کردی گیم لایو اجرا نشد پیشنهاد میدم بری بازیو تعویض کنی چون خودمم هم همین مشکلو داشتم الان که تعویضش کردم مشکلم حل شد....:20:نقل قول:
خیر هنوز تموم نشده اما میدونم اشکال از برنامستنقل قول:
برای همین خواهش میکنم یه کرک بهتر بهم معرفی کنید
من اینجا گیر کردم از پله ها بالا نمیره چیکار کنم ؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول از همه باید ورژن برنامه_تون رو تشخیص و سپس کرکش رو توی نت پیدا کنید ولی نکته اینجاست که کرک برنامه_ی خود من توی DVD بود و با توجه به اینکه تقریبا تموم بازیهای موجود توی بازار ایران منبعشون یکی هست حدس میزنم باید کرک برنامه_ی شما هم توی DVD باشه,یه چکی بکن...نقل قول:
فکر کنم شما باید اونجا باشی که میخوای نمونه خون اون یارو(اسمش خیلی ناجور بود فکر کنم Ra's al Ghul یا یه چیزی توی این مایه ها باشه)حالا رفتی گرفتی یا داری میری که نمونه خون رو بگیری چون تا اونجا که من میدونم شما در هیچ کدوم از این حالات تنها نباید کنار اون در باشی!!نقل قول:
چیزی خوردم بعدش alghul یه تست گرفت و تموم شد حالا وقتی از اون در میام بیرون کنار پله ها میرسم که بالا نمیره.
دوستان یکی جواب بده.من نسخه دو دی وی دی بازیو نصب کردم همچیزش درسته ولی تو بازی دمو های بازیرو نشون نمیده همش تصویر جوکر میاد مثلا همون اول بازی نشون نمیده که زن گربه ای چجوری میاد داخل. بعد تصویر جوکر دیگه مبارزه میاد.میخواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل هست یا نه؟
سلام.
این پچ Batman.Arkham.City.Update.1.01-FiGHTCLUB حتما باید روی نسخه ی فایت کلاب نصب شه؟ راهی هست که بفهمید نسخه ای که دارم چیه؟! و اگر فایت کلاب نبود راهی هست که بشه پچ رو نصب کرد؟
+
آخرین دی ال سی که اومده کدومه؟ اینه : BATTARKCTY.DLC.PACK.MULTI9-SG.rar - 670MB ؟
و چطور باید نصبش کرد؟
ممنون
سلام بچه ها خسته نباشید.
من نسخه BLACK BOX این بازی رو از طریق آفلاین گرفتم ولی تو همون مراحل اول جایی که تو دمو جوکر که بتمن رو گرفته و به صندلی چرخدار بسته و پرتش میکنه پایین بعد از اون تصویر سیاه میشه و ادامه بای نمیاد و فقط تصویر سیاه و صدا هستش.
ویندوزم SEVEN SP1 هستش و آخریت درایور انویدیا رو هم نصب کردم لطفاً کمک کنید.
نقل قول:
هر جا گشتم کرک deamon tools گیر نیاوردم، یه نسخه کرک شدشو پیدا کردم نصب کردم
درست نشد که هیچ بعد با این پیغام مواجه شدم که بعد از اینکه یکم گشتم دیدم بهتره به کل کرک بازی رو عوض کنم
برای همین اگه میشه یه کرک خوب و سالم واسه بازی بهم معرفی کنید :11:
یک راهش که من خودم امتحان کردم و بازی رو تا آخر بردم این بود که این فایل رو که تو مسیر نصب بازیت هست پاک کنی BmGame\MoviesStereo\2_03_PT2.usm این پست مال دوست عزیز saegeh67 هستنقل قول:
یه راه دیگه هم داره اینه که
alt + tab بزن و برو به آدرس زیر
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بده به dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزن و به بازی ادامه بده وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونین بازی رو ادامه بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره یادت باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونی تا بتونی بقیه فیلم های بازی رو ببینی”این پست رو هم دوست عزیز peyman_NCEدادند.
یکی لطفا کمک من کنه من تو 15 در صدی بازی هستم یه جا رسیدم یه باس بود خودش انداخت تو یه آب سبز بعد بتمن قاطی کرد رفت تویه یه بیابون دایره شکل اون باش هم مثل خاک و بزرگ می شد تا اینجا مشکل نداشتم ولی بعدش که دوباره بر میگرده و شمشیر اون یارو رو گرفته و همون باسه چاقو زیر گلو دختره گرفته ولی هیچ کاری نمشه کرد نه بتمن تکون می خوره نه چیزی ثابت وایساده و تکون نمیخوه فقط میشه دوربین رو تغیر داد اینجا باید چکار کنیم لطفا یکی کمکم کنه:41:
نقل قول:
باید از reverse batarang استفاده کنی ...همون بومرنگ (فارسیش یادم رفته:31:) تو وسایلات هس ،اونو انتخاب میکنی بعد کلیک راست رو نگه میداریو ...میزنی :46:
مشکل همین جاست نه لیستی می اد نه اتیمی ونه چیزی همینطور وایساده فکر کنم از کرکش هست می تونی کرک خودت رو بزاری تا با اون تمومش کنم؟:8:نقل قول:
تو صفحه ی اول هس ...منم ازون استفاده کردم :46:نقل قول:
سایت کرک بتمن فیلتر هست و من چیز پی ان ندارم یه آدرس دیگه ازش می تونی بدی یا برام آپلودش کنی تو mdiafire اگه حجمش کمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه یو کدوم نسخس؟ (نسخشو بگو تا کرک مربوط ب اونو آپ کنم)نقل قول:
نوشته ورژن یک ولی جایش ندیدم که نسخش یعنی به اسم نوشته باشه:41:نقل قول:
دوستان این گیم لایو رو هر کاری کردن اجرا نشد:41:
من تمام پستهای قبلی رو نگاه کردم بازهم نشد راهی جز عوض کردن بازی به ذهن کسی نمیرسه لطفا:19:
والا یکی از دوستان توی همین تاپیک همین مشکل شما رو داشت ما هر تعداد راه حل ممکن بود براش گفتیم(آپدیت GFWLIVE ,تعویض کرک و....)ولی مثل اینکه هیچ کدوم جواب نداد تا اینکه بازی رو عوض کرد و مشکلش رفع شد!!!نقل قول:
من حدس میزنم این نسخه از بازی مشکل داشته باشه!!
از کجا بفهمم کدوم نسخه رو دارم و چه کرکی روشه؟نقل قول:
به بازی خورد ولی باز همون مشکل رو داره و چیزی واسه انندختن نمی اید همین طور بتمن گیر کرده و نگاه می کنه نمی شه هیچ کاری براش کرد؟!!!نقل قول:
دوست عزیز بازی من مشکل داشت و بعد از اینکه تعویضش کردم گیم لایو اجرا شد .اگر همه کاری کردی اجرا نشد پیشنهاد میدم بازیو تعویض کنی چون این نسخه اشکال داره اشکالشم اساسیه یعنی با کرک اصلا بر طرف نمیشه...نقل قول:
نمیدونم ...:41:نقل قول:
بازم سایر دوستان اگه نظری دارن بدن
سلام
من این بازیو گرفتم ولی تو همون اولش که با بروس وین با دو تا خبرنگار آزادتون می کنن موندم , کسی نمیاد منو بزنه فقط همه پشت میله هان اون خبر نگار ها هم الکی کتک می خورن بدون اینکه کسی بزنتشون
کسی می دونه این مشکل چجوری حل میشه ( بازی سیوهم میشه و GWL هم کار می کنه)
اگه راه حلی نیست یه نسخه که تست شده باشه و با حجمش کم معرفی کنید دانلود کنم
راه حلش تو سایت اصلیش بود ولی روی سیستم من نصب نمی شه باید برید به آدرس زیر یه فایل رو دانلود کنیم ولی من این کار رو کردم اجازه نصب فایل رونمی ده شما بگیریید اگه نصب شد محتویات ادرس زیر تر رو به من بدید::31:نقل قول:
محتویات ادرس زیر رو می خوام:
c:/programdata/microsoft/gfwlive/install/log
آقا اگه کسی مرحله al ghul رو رد کرده سیو رو بذاره آخه من بدجور گیر کردم هر کاری میکنم لامصب از پله ها بالا نمیره:41:
شما این کرکو بریز ببین مشکلت حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
بچه ها من batman تازه گرفتم.موقع نصب میگه key میخواد!باید چی وارد کنم؟؟کسی میدونه جواب بده!
سلام
من دو سه نوع کرک روش ریختم ولی برا همش موقع اجرا ارور میده و میگه فایل xlive.dll موجود نیس ...علتش چیه؟
منم همین مشکلو دارم .اگه کسی سیو داره یا راه حلی بلده بگه لطفاً:41:نقل قول:
اسم مراحل یادم رفته ، میشه بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.بگو کجایی و چکار کردی؟نقل قول:
خب دوست عزیز مشکل از کرک نیست این ارور مال نصب نبودن گیم لایو.. شما گیم لایو رو دانلود کن و نصب کن......نقل قول:
اونجا که وارد یه دنیای خیالی میشه وپرواز میکنه .نینجا هانقل قول: