دوستانی که به مشکل عدم لودینگ این بازی در مراحل مختلف برخورد کرده اند چگونه مشکلشان را حل کردند یا باید بکنند؟
با تشکر
Printable View
دوستانی که به مشکل عدم لودینگ این بازی در مراحل مختلف برخورد کرده اند چگونه مشکلشان را حل کردند یا باید بکنند؟
با تشکر
کسی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
من تو نت گشتم و مشکلم حل شد.باید کرک جدید بریزی.نمیدونم تو پی سی ورلد کرک جدید هست یا نه ولی من از سایت کینگزدانلود گرفتم.نقل قول:
اگه گیم پد(دسته بازی) به سیستمت وصله ، قطعش کن.اگه وصل نیست درمنوی اصلی بازی وارد settings بشو gameplay رو بزن و وارد controls بشو اوون بالا باید نوشته باشه device input keyboard.اینجا می تونی تغییرات درعملکرد کلیدها بدی.نقل قول:
از دوستان کسی آخرین کرک این بازی رو نداره؟ یا حداقل لینک دانلود، من کرک همین تاپیک رو دانلود کردم ولی هنوز برای لودینگ مشکل دارم.
سلام دوستان
عزیزان من بازی رو نصب کردم اوکیه!
فقط بازی جاها بازی گیر میکنه!!! باید بیام بیرون دوباره برم تو بعد اون تیکه رو رد میکنه!!!
مشکل کجاست؟!
ممنون
از من به autolog وصل نمی شه!!!!!!!!!!!! در ضمن هر بار که دگمه هاشا عوض می کنم دفعه بعد که میام تو بازی کلید ها مثل اولش شده!!!!!!!!!!:13:
یعنی هیچ کس نتونسته با دسته بازی کنه ؟! :31:نقل قول:
اونم ریختم اون مرحلش رد شد ولی باز مرحله ی بعدش که اولش دوربین اززیرکامیون رد میشه رو باز دوباره گیر میکنه میندازه بیرون .نقل قول:
چیکار کنم؟:19: خواهشا کمک کنید.:11:
آقا این بازی به لپ تاپ فشار میاره؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر فن ضعیفش
سلام دوستان.هنگام اجراي بازي با ارور زير برخورد كردم، مشكل از كجاست؟ ممنون ميشم كمك كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور کارت گرافیکت اپدیت نیست و از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه شما هم باید مثل من دنبال خرید کارت گرافیک جدید باشینقل قول:
شما از چه ویندوزی و چند بیتی استفاده میکنید؟نقل قول:
آقا چند تا از این دوستانم که میخواستن بازی رو نصب کنن, ایرور داده که باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کنن. این آقا هم درایوری که بازی گفته رو رفته نصب کنه ولی وقتی میخواد نصب کنه مینویسه: Could not find any compatible hardware یا یه همچین ایروری.
مدل کارت گرافیک: Nvidia 9800 GT
نسخه درایوری که میخواست نصب کنه: 285.36 و بعدا 285.62 که هر دوشون همون ایرور رو میدن.
آقا چند تا از این دوستانم که میخواستن بازی رو نصب کنن, ایرور داده که باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کنن. این آقا هم درایوری که بازی گفته رو رفته نصب کنه ولی وقتی میخواد نصب کنه مینویسه: Could not find any compatible hardware یا یه همچین ایروری.
مدل کارت گرافیک: Nvidia 9800 GT
نسخه درایوری که میخواست نصب کنه: 285.36 و بعدا 285.62 که هر دوشون همون ایرور رو میدن.
7 نسخه 32بیتینقل قول:
مشکل از نسخه ی کارت گرافیکی هست که دارن نصب میکنن. ورژن 285.62 رو باید نصب کنن که واسه ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی دو نسخه ی جدا داره.نقل قول:
واسه 32 بیتی: 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql
واسه 64 بیتی: 285.62-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql
ممنون ولی همانطور که تو پست قبلی هم گفتم اون نسخه رو هم نصب کردم ولی باز هم ایرور میده. همون ایرور Could not find any compatible hardware device یا یه همچین چیزی.نقل قول:
فکر میکنم مشکل ویندوز باشه چون یکی از دوستهای من هم همین مشکل رو با همین ویندوز دارهنقل قول:
شما از چه ویندوز و چند بیتی استفاده میکنی؟نقل قول:
سلام
من مشکلم حل نشده هنوز،
dell l502-x
2G graphic
6G ram
Cor i7 2.0Ghz
گرافیکم هم آپدیت کردم، هر چی کرک هم بوده نصب کردم بازم مشکل درام. به زور میره تو اول بازی، صدا که نداره، صفحه هم تیک تیک میشه، بعدم تا میام قیافه اون یارو سوار پورشه قرمز رو ببینم از بازی میاد بیرون و پیغام close program میده.
خواهش میکنم راه حل اساسی رو بگید چیه؟!!!
ممنون.
مشکل من واسه گرافیک حل شد ولی تو بازی همون اول کار که از تو پورشه فرار میکنه میپره بیرون پیغام close program میده،
بخدا بد دردیه، درد همه هم هست،
خواهش میکنم یه راه چاره معرفی کنین.
ممنون.
برای من هم موقع اینکه مرحله رو رد کنم بخواد درجه اش بره بالا اینجوری شد که رفتم بیرون اومدم درست شدنقل قول:
برای شما کرک داشت ؟
من از ویندوز 7 32 بیتنقل قول:
ویندوز دوستتون 7 هست؟ اگه 7 هست چند بیتیه؟نقل قول:
هر چند ربطی نداره. ولی آره ویندوز 7 هست و 32 بیت.نقل قول:
من اون سئوال رو پرسیدم گفتم شاید کسی مثل من به این مشکل برخورده باشه وگرنه اگر کسی همچین مشکلی نداشته باشه, محاله بشه این مشکل رو از دور حل کرد. خیلی تو تو نت به انگلیسی گشتم ولی چیزی جالبی نیافتم. اکثر میگن باتری رو در بیار ولی باز هم درست نشده.
سلام دوستان
تا حالا کسانی که مشکل لودینگ داشتند از ویندوز 7 32 بیتی استفاده میکردند، همان طور که گفتم احتمال اینکه مشکل از ویندوز باشد با توجه به گفته چند تا از دوستان خیلی بالاست، برای اینکه مطمئن شویم کسی هست که بازی را با این مشخصات ویندوز به پایان رسانده باشد؟
برای من اولی که میخواد اجرا بشه، میگه ریلیز بشه و بعدشم این پیغام زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک کنید لطفا
کرک ریلودد بازی رو که 8 مگ ظرفیت داشت رو دانلود کردم این پیغامو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعایی کنید فرجی شه
سلام بر همه.
اگه کسی محل سیو این بازی رو میدونه به ما هم بگه ما رو بی نصیب نذاره.
بدبخت شدم . سیو بازی پاک شد ! ;(((
به نظر میرسه کسانی که ویندوز 7 32 بیتی دارند اکثراً مشکل دارند، همان طور که ویندوز پیشنهادی سایت بازی هم 7 64 بیتی sp1 رو توصیه میکنه.نقل قول:
یه کرک به درد بخور و سالم معرفی کنین تورو خدا، بدجوری دارم اذیت میشم.
همون اول بازی تا از پورشه میاد بیرون و می ره طرف ماشین سفیده از بازی میپره بیرون و close program میزنه.
دمت گرم داداشنقل قول:
سلام ببخشید این سوالو میپرسم حوصله خوندن 64 صفحه رو نداشتم!:31:
بازیش کلا چجوریه؟ارزش خریدن رو داره؟یعنی برم بخرم؟
از نظر سیستمی هم گرافیک و رمش میخوره ولی سی پی یویی که دارم یعنی:pentium 4 فکر کنم کم بیاره درسته؟
گرافیک:gts250
ram:3.5 gb
اخه من شیفت 2 رو بازی کردم روی lowest هم کم میاره!
مدل و نوع CPU هم بگو چنده ؟نقل قول:
دوستانی که تجربه دارن لطفا کمک کنن من از دیروز صبح دوتا پیغام گذاشتم کسی توجه نکرده!
خداوکیلی دوستان نسبت به این تاپیک خیلی لطف دارن! چند روزیه دو سه تا پست گذاشتم دوستان توجهی نداشتند! یعنی کسی رو نصب این بازی مسلط نیست جواب ما رو بده ؟!
یعنی اینقدر سخت بود؟:13:نقل قول:
سلام فايل need for speed the run .exe انكليسي سالم كسي داره بذاره؟
منم مثل تو داداش، خمار خمار.نقل قول:
هیچکی هم نیست حتی دلداری بده بگه حالا غصه نخور حل میشه یه روزی!! :2::2::2: