سلام دوستان
بالاخره n45 sf خریدم
2400 با گارانتی ویستا
نظرتون چیه؟گرون نگرفتم؟
Printable View
سلام دوستان
بالاخره n45 sf خریدم
2400 با گارانتی ویستا
نظرتون چیه؟گرون نگرفتم؟
یک ماه پیش که لپ تاپ را گرفتم بعضی اوقات که به شارژ میزدم باتری تا 95 96 درصد شارژ میشد و شارژ متوقف میشد دفترچه را که خواندم گفته بود برای حفظ عمر باتری تا 95 96 شارژ میکند بعد شارژ متوقف میشود
الان یک مدته که تا 100 درصد باتری شارژ میشه بعد پیغام میده که باتری کاملا شارژ است
دو سوال برام پیش آمده
1. وقتی باتری کاملا شارژ میشود شارز متوقف میشود؟
2.چگونه جایی تنظیماتی را انجام دادکه تا 95 96 درصد شارژ را متوقف کند؟
سلام
من یه مشکلی با این دستګاه دارم ویندوز خودش اورجینال و اصله ولی چون سنګینه و مقدار زیادی از هاردم اشغال می کنه چند شب ګذشته ویندوز ۷ ultimate را دانلود کردم و نصب کردم ولی موقع نصب درایور بلوتوث و وایرلس با صفحه آبی مواجه می شه و سریع ریستارت می شه به نظرم این حالت خظرناکه نمی دونم برا نصب یه نرم افزار کوچیک چرا باید اینطوری بشه؟ در ضمن من از نرم افزار conectivity برای اشتراک اینترنت با ګوشیم استفاده می کنم ولی درایور شبکه این دستګاه به دلیل کامل نصب نشدن نمی تونه شبکه درست کنه کسی راه حلی برای این مشکلات داره ممنون
درایور از سایت ایسوس دانلود کنین احتمالا درست بشه
چرا این لپ تاپ اینقدر کنده انگار نه انگار که core i7 2670 سی پی یو شه تازه یه ماهه اول خنک خنک بود ولی بعد اینکه کول پد n8 رو گرفتم بدنه اش تو حالت عادیم داغه ولی دما رو بیشتر از 55 نشون نمی ده موقع بازیم باید کارکرد سی پی یو رو از 100 درصد بیاری رو 60 در صد وگرنه دما تا 99 درجه می ره. ویندوز خودش که افتضاحه بیشتر از 2 دقیقه طول می کشه تا بالا بیاد در ضمن رو آلتیمیم بیشتر از یه دقیقه بدون نصب نرم افزار بالا می آد در حالی که باید حداکثر تو 37 ثانیه لود شه یه سوال دارم من حالت بوت اولیه را رو درایو دی وی دی گذاشتم می تونه کند بالا اومدن به این دلیل باشه؟با این سی پی یو و هارد 7200 و رم 8 خیلی کند بالا می آد من یه ایسر مال چند سال پیش دارم برا win 8 اون خیلی سریعتر از این بالا می آد در حالی که این لپ تاپ بیش از 10 برابر از اون قویتره؟نقل قول:
یه مشکل دیگه دارم من آخرین نسخه win 8 را رو ایسر یه بار نصب کردم ولی هر کاری کردم کرک نشد خواستم رو این نصب کنم بعد انتخاب زبان key می خواد در حالی که قبلا یه گزینه بود تیکشو بر می داشتم و نصب می کردیم دیگه نیست رو ایسرم وباره چک کردم نشد در حالی که برای بار اول نصب کرده بودم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه این صفحه آبی چقدر مشکل سازه؟ تو این اوضاع دلار و بازار اگه این طوریش بشه امکان عوض کردن برام نیست
اگه برای این سوالا کسی جوابی داشت حتما به منم بگه...!نقل قول:
چرا این لپ تاپ اینقدر کنده انگار نه انگار که core i7 2670 سی پی یو شه تازه یه ماهه اول خنک خنک بود ولی بعد اینکه کول پد n8 رو گرفتم بدنه اش تو حالت عادیم داغه ولی دما رو بیشتر از 55 نشون نمی ده موقع بازیم باید کارکرد سی پی یو رو از 100 درصد بیاری رو 60 در صد وگرنه دما تا 99 درجه می ره. ویندوز خودش که افتضاحه بیشتر از 2 دقیقه طول می کشه تا بالا بیاد در ضمن رو آلتیمیم بیشتر از یه دقیقه بدون نصب نرم افزار بالا می آد در حالی که باید حداکثر تو 37 ثانیه لود شه یه سوال دارم من حالت بوت اولیه را رو درایو دی وی دی گذاشتم می تونه کند بالا اومدن به این دلیل باشه؟با این سی پی یو و هارد 7200 و رم 8 خیلی کند بالا می آد من یه ایسر مال چند سال پیش دارم برا win 8 اون خیلی سریعتر از این بالا می آد در حالی که این لپ تاپ بیش از 10 برابر از اون قویتره؟
سلام دوستان یه سوال راجع به باتری داشتم.من تو خونه بیشتر باتری رو جدا میکنم و از برق استفاده میکتم اما یه وقتهایی هم میخوام جا به جا بشم سیستم رو hibernate میکنم.ولی دیدم اینجوری به هارد فشار میاد حالا یه مدتیه باتری رو همینجوری وقتی لب تاپ تو برقه وصلش میکنم و وقتی جا به جا میشم دو باره درش میارم.میخواستم بدونم این کار صدمه ای به باتری یا لب تاپ نمیزنه؟
یه سوال دیگه دکمه کنترل سمت راست و جهتها بعضی وقتها گیر میکنه الانم بعد یه مدت شماره های نامپد خیلی صدا میدن وقتی روش میزنم.میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارین؟
یکی جواب من بدبختو بده دیگه :sq_10:
در مورد باتری نمیشه نظر خاصی داد خیلی ها نظر دادن ولی هیچ کدومشون رو نمیشه 100% قبول کرد.ولی در کل هر باتری عمر مفیدی داره که تموم بشه باید عوضش کنی.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال راجع به باتری داشتم.من تو خونه بیشتر باتری رو جدا میکنم و از برق استفاده میکتم اما یه وقتهایی هم میخوام جا به جا بشم سیستم رو hibernate میکنم.ولی دیدم اینجوری به هارد فشار میاد حالا یه مدتیه باتری رو همینجوری وقتی لب تاپ تو برقه وصلش میکنم و وقتی جا به جا میشم دو باره درش میارم.میخواستم بدونم این کار صدمه ای به باتری یا لب تاپ نمیزنه؟
یه سوال دیگه دکمه کنترل سمت راست و جهتها بعضی وقتها گیر میکنه الانم بعد یه مدت شماره های نامپد خیلی صدا میدن وقتی روش میزنم.میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارین؟
در مورد گیرکردن دکمه اشغال نرته زیرش؟صدا دان تو این مدل عادیه تقریبا همه دوستان این مشکل صدا رو دارن دکمه ها سر جای خودشون لغزش دارن
حل شد! پاک بشه لطفا
دوستان ویندوز 8 اومده ولی درایورهاش رو نمیدونم از کجا دانلود کنم؟
باید صبرکنید تا درایوراش ایسوس و دیگر برند هایی که تولید کننده قطعات هستن بذارن
تقریبا چقدر طول میکشه اینا دست بکار بشن ، حیفه رو این لپ تاپ ویندوز 8 نباشه!نقل قول:
یک سری توضیحات در لینک زیر قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه Windows8 Upgrade Assistant هم مشکل خاصی نگرفت ولی خودم هنوز نصب نکردم
اگر کسی نصب کرد اطلاعی بذهد
دوستان سلام یه مشکل پیش اومده لطفا کمک کنید usb3 ها کار نمیکنه ویندوز رو عوض کردم آخرین ورژن درایور هم نصب کردم ولی موقعی که چیزیو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افنه...
مثلا موس رو وصل میکنم لیزرش روشن میشه ولی کار نمیکنه انگار که برق داره ولی تبادل اطلاعات نداره:41: قبلا اینجوری نبود
و یک سوال دیگه آیا شما تو دیوایس منیجرتون چیزی به نام usb 3 دارین؟؟؟من ندارم
درایور های جدید n55sl آمد
اگر کسی نصب کرد در مورد سرعت بوت و عمر باتری در win8 روی این لپ تاپ تغییری حس می شود؟
دوستان اگه زحمتی نیست یه نظری بدین
دوستان یکی بگه ویندوز 8 روی این لپ تاپ چطوریه؟
من ویندوط هشتو نصب کردم همه درایورای جدیدشو از سایت اسوز گرفتم ولی نمیدونم چرا درایور بلوتوث جواب نمیده کار نمیکنه!! کسی همچین مشکلی داشته؟
درایور های n55sf برای win8 نمیاد.میشه از درایورهای n55sl استفاده کرد.
درایورهای n55sl هم کامل نیستند.باید چیکار کرد؟مثلا درایور touch pad نداره.یا audio نداره.میشه از درایورهای n56 اگه یکی باشن استفاده کرد :)
مثلا audio انگار یکیه
فکر کنم اون مواردی که درایور جدید نداده باید با درایور وین 7 کار کند یا خود ویندوز بشناسد
در مورد سرعت بوت و عمر باتری تغییری ایجاد می شود؟
یک نگاه به این قسمت بندازیدنقل قول:
من ویندوط هشتو نصب کردم همه درایورای جدیدشو از سایت اسوز گرفتم ولی نمیدونم چرا درایور بلوتوث جواب نمیده کار نمیکنه!! کسی همچین مشکلی داشته؟
قسمت Driver /AP update و قسمت FAQ بند های 12 و 15
آقا چرا ویندوز اینقد دیر بالا میاد
رفیقم یه لپ تاپ دل ترکیده ی قدیمی داره سریع ویندوزش میاد بالا
بعد این لپ تاپ با این سخت افزار خیلی طول میکشه ویندوزش بیاد بالا .
کسی از دوستان راه حلی داره؟
دوست عزیز یکی از ایرادات این مدل دیر بالا اومدن ویندوز هستش..تمامی کانفگ های این مدل دیر بالا میاد..البته اونایی که ویندوز اورجینال دارن نسبت به داس بازم کمی سریع تر هستش..من 2 دقیقه صبر میکنم تا ویندوز به حالت عادی خودش بیاد..نقل قول:
والله من دارم.فوق العاده سریع هستش.ثانیه نشده میاد بالا
تایید میشه من n53sv دارم هیچ مشکلیم ندارم احتمالا اپراتورای اون دستگاهها ایراد دارن :)نقل قول:
عزیزه من این مشکل رو اکثر کاربرانی که n55sf دارن میگن که چنین مشکلی دارن..اونم بگم که من تو ویندوز اوجینال ها این ایراد رو با کمی بهبودی دیدم من خودم و دوستم این لپ تاپ و با هم خریدیم تو ماله دوتامونم این مشکل هستش همون دیر بالا اومدن ویندوز..از مشکل های دیگه این لپ تاپ همه جا گفتن..داغ شدن سمته چپ پایین هستش..طوری که اگه به سایت های غیر ایرانی سر بزنید میبینید که حتی(به تمسخر)روی n55sf نیمرو درست کردن..
بنظرم اگه میخواید از نهایت این لپ تاپ استفاده کنید ویندوز 8 نصب کنید! در عرض دقیقا 2 ثانیه ویندوز بالا میاد، کیفیت تصویر فوق عالی مخصوصا اونایی که فول اچ دیه واقعا عالی میشه فقط یه موردی که اعصابمو به هم ریخته اینه که بلوتوثش متاسفانه کار نمیکنه کسی چاره ای داره دریغ نکنه پلیز!
مگه ایسوس درایور این مدل رو برای ویندوز 8 داده؟اگه درایوراش نیومده باشن به چه دردی می خوره؟
درایورهای ویندوز 7 اکثرا جواب میدن ولی بلوتوث کار نمی کنه نمی دونم چرا مال 7 رو 8 نصب نمی شه هر چند چیز مهمی نیست ولی بودنش بهتر از نبونشه من که فعلا دو ویندوزی کار می کنم البته 8 من نهایی نیست شاید تو نسخه نهایی مشکل بلوتوث حل شده باشه فعلا منتظر یه اپدیت برای ویندوز 8 هستم تا دانلود و بعد نصبش کنمنقل قول:
آخرین نسخه ویندوز هشت رو نصب کردم آپدیتشم کردم، تمام درایورای مخصوص ویندوز هشتو از سایت اسوس گرفتم فقط بلوتوث جواب نداد!!نقل قول:
دوستان الان قیمت نو این لپ تاپ تو بازار چنده ؟
قبل از گرونی ها قیمت داشتم 1.600
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
من امروز تست کردم درایور بلوتوث ویندوز 7 رو 8 کار می کنه تازه ویندوز 8 من نهایی نیستنقل قول:
پنجشنبه چهار راه ولیعصر بودمنقل قول:
این لپ تاپ با رم 4 و هارد 640 قیمت 2.600
من چند ماه پیش با رم 8 و هارد 750 و یه کیف و یه موس گرفتم 2 میلیون
من اردیبهشت ماه گرفتم 1.650 با رم 8 و هارد 750
شانس اوردم زود گرفتم :n02:
سلام
من ویندوز 8 ریختم رو لپ تاپم و همه درایوراشم از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم . بایوسش هم آپگرید کردم
مشکلی که دارم اینه که وایرلس کار نمیکنه
من نمیدونم چیکار کنم . درایورای وایرلسم نصب کردم اما کانکت نمیشه
دوستان اگه با برخی نرم افزار ها و درایور های لپتاپ مشکل دارین (چون برای win 8 برای n55sf نیومده) می تونین از درایور های n55sl و یا n56 هم استفاده کنین.
در ضمن،من با همون درایور های وین 7 روی وین 8 نضبیدم مشکلی نداره.همش کار میده
اي خدا...
ميخوام بگيرمش...
با رم 4 بايد 2.900 بدم...
خدا ازشون نگذره...
دو ميليون و هشتصد پول بدي پاي لپ تاپ و فقط 2 ساعت ازش استفاده كني و بعد از دو بار استفاده آداپتورش به فنا بره! اين از شانس گلمنگلي ما!
من n55sl دارم چه فرقی با این داره؟
asus حرف نداره مخصوصا برا بازی
فرق زيادي نداره. فك كنم sl هارد و رمش متفاوته.