اگر گوشی هنگ کرد تکلیف چیه
باقی گوشیها باتری رو میکشن
یا تو آیفون چند تا دکمه با هم میگیرن ریست میشه
این چطور ؟
Printable View
اگر گوشی هنگ کرد تکلیف چیه
باقی گوشیها باتری رو میکشن
یا تو آیفون چند تا دکمه با هم میگیرن ریست میشه
این چطور ؟
دکمه پاور و دکمه های ولوم رو همزمان برای سه ثانیه نگه میدارید، گوشی ریستارت میشه.نقل قول:
نقل قول:
آقا من شرمنده ام، انقدر سرم شلوغه که نرسیدم.
رو چشمم. ولی آخه اینهمه عکس هست تو نت که!
عکس کجاشو میخواین بگین میگذارم. اما کی، خدا میدونه!:31:
از خود گوشی ...
لوازم همراه
وقتی در حال شارژ هست ...
بازی یا عکسی بزاریر روی دسکتاپش و عکس بگیرید ...
کتار گوشیهای دیگه ...
این سایت گوشی رو برای فروش آورده به قیمت 910 هزار تومان
کد:http://qateh.com/motorola
سفیدش!
واسه وریزن میاد...
ولی مثل اینکه کامل سفید نیس...
White Motorola DROID RAZR hits Verizon this month, same price
Verizon has officially announced that a white version of the Motorola DROID RAZR will hit shelves in time for the holiday season.Besides the color of the frame, nothing has really changed in the smartphone hardware. It features the same 4.3-inch Super AMOLED Advanced screen, a dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 processor and 1GB of RAM as its black sibling.
Verzion remains mum about the exact release date of the white RAZR, but the carrier said that users should expect it by the end of the month. The smartphone will cost you $299.99 with a new two-year contract
[HTML]http://www.gsmarena.com/white_motorola_droid_razr_hits_verizon_this_month_-news-3477.php[/HTML]
سلام به همه /
ما هم بالاخره گوشی رو خریدیم .:8: واقعا" استثناییه .
ال سی دیش بهتر از گلکسی 2 :10:
سرعتش عالیه / کیفیت ساختش استثناییه . تو موتورولا ها هم این یکی تکه
باطری هم فعلا با اینکه زیاد از گوشی کار میگشم 2-3 روز رو میره :18:
مبارک باشه ...نقل قول:
به چه قیمتی و از کجا خردید ؟؟
فارسی رو داره مال شما ؟
نارنجی این گوشی ر وکامل بررسی کرده
من یه سوال دارم
اینکه این گوشی نسخه آندرویدش قابل ارتقاست؟
2.3 کم نیست یکم؟
کلا ورژن های بالاتر چه ویژگی ای دارند؟
ایول مبارکه . دارن زیاد میشن رازر دارها .نقل قول:
آقا چند خریدی از کجا ؟
دوربینش چطوره و ... کلا دوستانی که خریدین کامل تر توضیح بدین
مخصوصا شما متین جان
ایشالا ما هم از بحران اقتصادی بیایم بیرون یکی شو بخریم . فعلا" در ریاضت اقتصادی به سر میبریم :31:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
ورژن 4 براش میاد نگران نباش . ورژنهای جدیدتر طبعا" امکانات و تنظیمات جدیدتری ارائه میدن و نواقص کمتر میشهنقل قول:
سلام دوستان. واقعاً کیفیت صفحه Razor بالاتره یا gs2???
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﯾﻮﯾﻮ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺩﺍﺭﻩ.
ﺷﻤﺎ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﮐﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ
ﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﮑﻨﻠﻮﮊﯼ ﺳﺎﺧﺖ پيشرفتهﺍﯼ ﻫﺴﺖ
ﮐﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﺶ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ۲ پنتايل ﺑﻮﺩﻧﺶ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﺑﺮﺍﺵ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ۲ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺳﺎبپيكسل ﻫﺎ ۱۲ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ سوپر ﺍﻣﻮﻟﺪ ﻋﺎﺩﯼ كه 4 ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻦ پنتايل ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺸﻬﻮﺩﻩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ﺩﻭ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ پيكسل ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺫﺭﻩ ﺑﯿﻦ.
ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻭﮐﯿﻔﯿﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﮐﺮﺩﻩ
SAmoled اصلی 4ــه یا 8؟؟؟ 8 باید باشه...
ایران دلیور کرد 870 ظاهرا
۸۷۰ ﺑﺎ ﮔﻤﺮﮐﯽ .؟
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﮔﻤﺮﮐﯽ ﺟﺪﺍ ﺑﺎﺷﻪ
گمرکی و هزینه ارسال ایران دلیور جداست...
قیمت های ایران دلیور + هزینه گمرکینقل قول:
تا اونجایی که اطلاع دارم کارمزد و هزینه ارسال روی قیمت داده شده حساب میشه...
بچه ها یه نفر لطف کنه جواب بده ایا رام با ساپورت زبان فارسی هم وایش اومده یا نه در حال حاضر.
دوستان سلام.
ببخشید من از همگی عذر میخوام. من انقدر این چند وقته گرفتاری داشتم نرسیدم سر بزنم به تاپیک.
بله دوست عزیز، رامی که گوشی من داره رام امارات هست و با کیبرد Mobidiv که روی خود گوشی هست، به راحتی میتونید فارسی تایپ کنید. زبان فارسی رو هم به راحتی نمایش میده، فونتش هم خیلی قشنگه.
در مورد کیفیت صفحه نمایش، من دوستم گالکسی 2 داره، البته دم دست نیست که بخوام گوشی رو ازش بگیرم، اما روز اول که خریدم گذاشتم گوشیم رو کنار اون، به نظرم اومد که وضوح تصویر موتورولا بهتره. رنگهای گالکسی به نظرم یک مقدار زیادی روشن اومدن. حالا میگم باز هم این فقط یک بار مقایسه بود و قطعاً خودتون امتحان کنید شاید نظرتون با من متفاوت باشه.
اما همونطور که قبلاً هم عرض کردم، اصلاً نگران صفحه نمایشش نباشید. من که تاحالا هیچ مشکلی توش ندیدم.
فقط یه ایراد مختصری که تو گوشی هست اینه که وقتی صفحه نمایش رنگ سیاه مطلق رو نشون میده، تو صفحه نمایشش رگه های سیاه کمرنگتر دیده میشه. این عکس رو یکی از کاربرای XDA با دوربین دید در شب گرفته شده:
البته میگم، تنها در حالتی که صفحه سیاه مطلق هست میتونید رگه های سیاه رو اونم نسبتاً به سختی ببینید.کد:http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=795460&stc=1&d=1322296257
سرعت و عملکرد گوشی فوق العاده است. به جز یه مورد، اصلاً هنگ نکرده تو این دو سه هفته. باتریش راحت دو روز رو جواب میده. اصلاً و به هیچ وجه گرم نمیشه. خلاصه من که خیلی ازش راضیم!
رام امارات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
دوستان عزیز من چند تا سوال دارم که میخوام جوابشون رو بدید:
1 - اول اینکه نوشته شده که جنس پشت گوشی کلوار هست و ضد ضربه و گلوله و...! پس چرا ضد خش هست دیگه! برای یه گوشی مگه میخواد چه اتفاقی بیافته مگه! مگه میخوایم بریم جنگ؟! ضد خش بود بهتر نبود؟!
حالا کاور براش پیدا میشه؟! آخه موتو رو هم نمیشه لامصب کاور براش گرفت! همه قشنگیش به همون بدنشه دیگه :-(
2 - اون دوستمون که خریده رام پیش فرضش فارسی رو ساپورت میکنه؟ چجوریه؟
3 - پلیرش فرمت xvid رو پخش میکنه؟
4 - دوربینش حالت ماکرو هم میشه؟
5 - رادیو هم نداره نه؟!
6 - سیستم nfc چیه؟
7 - اینکه بلوتوثش 4 هست چه کاربردی داره؟ آیا تبادل اطلاعات با بلوتوث نسخه پایین تر هم میشه؟
8 - اون مورد usb on the go چجوری ازش استفاده میشه؟ منظور استفاده از داک هست؟ یا مستقیم کابل داره؟
فعلا همینا
سوالات دیگه ای هم دارم
مرسی
سلامنقل قول:
1- دوست عزیز ضد گلوله نیست که! ضد ضربه هم به اون معنی که مثلاً از بالای ساختمون پرتش کنی هیچیش نشه، یا حتی در حد گوشی Defy نیست. اما نسبت به گوشیهای هم رده خودش، فوق العاده مقاومت بیشتری داره.
2- بله، رام امارات زبان فارسی رو به طور کامل ساپورت میکنه.
3-بله، اگر نکنه هم انقدر پلیر هست که نگرانی بابتش نیست.
4- امتحان نکردم.
5-نه
6-یه سیستم جدیده که شما با نزدیک کردن گوشی به درگاه مخصوص، پرداختهاتون رو انجام میدید. تا 100 سال آینده هم وارد ایران نمیشه!
7- بلوتوثش رو امتحان نکردم.
8- اگر اشتباه نکنم، میتونید بهش دستگاههایی که پورت USB دارن بهش وصل کنید. در هر حال همراه گوشی فقط یک کابل هست که هم نقش کابل USB رو داره و هم به دو شاخه شارژر متصل میشه برای شارژ.
7-بله میشه فرستاد... با بلوتوث 4ای ها سرعتش بیشتره با بقیه هم متناسب به سرعتش
4-فکر کنم میشه
8-عین Galaxy S2 میشه فلش و اینا بش زد
1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟
4 - جواب این سوال: ماکرو هم میشه دوربینش؟ از دوستان کسی هست با اطمینان جواب بده؟
8 - چجوری فلش بهش میزنند؟ داخل جعبه رو من دیدم که کابل برای این کار نیست مثل ان8 ... پس همون داک منظورتونه؟ گالکسی چجوریه؟ با چی وصل میشه؟ باید کابل رو جداگانه خرید؟
1-خوب دیگه موتوئه!:دینقل قول:
4-یک سر ریویو gsmarena رو بخونید شاید نوشته باشه
چک نکردم
8-با همچین چیزی
بش میگن MHLکد:http://image.made-in-china.com/4f0j00LMWEoeBqAVbc/MHL-Cable-for-HTC-Evo-3D-HTC-Sensation-Samsung-Galaxy-S2.jpg
اینم همونجوریه!
1 - من تا الآن هرچی گوشی داشتم موتو بوده و هیچ کدومم مشکل کیفیت نداشتند. گوشی ای که حدود 2 سال دستم بود وقتی خواستم بفروشم عین این بود که دارم نو میدم دست طرف. از همون ال 7 که سال 2005 ریلیز شد تا این xt720 که الآن دارم! که هنوز که هنوزه برندهای دیگه کیفیت ساخت بدنه شون به اندازه اون ال7 سال 2005 هم نیست! در مورد ریزر هم احتمالا مقاومت بیشتر در برابر ضد خش بودن ترجیح داده شده. حالا من این سوالو از آقا متین دارم که تونستی راهی پیدا کنه براش؟ یا اینکه فقط مواظبشه الآن؟!نقل قول:
2 - ماکرو هم داره. کلا قدیما یه ویژگی مهم بود که ذکر میکردن تو جزئیات الآن دیگه نمیگن! جی اس ام آرنا:
نقل قول:
Scenes offer things like Sport, Macro or an Auto mode that decides what's best without your explicit input
9 - سوال بعدی اینه که: الآن هرچی که تو بازار ایرانه آنلاک هست؟ چطوری میشه فهمید که یه گوشی آنلاکه؟
1-در مورد موتو این که کیفیتش توپه شکی توش نیست.. ولی منظورم اینه که تبلیغات خفنی برای این جنس کرده ولی به این دقت نکرده!نقل قول:
گوشی اتریکس رو دوست داشتم ولی تگرا 2... امثال این مشکلات
2- مثل این که دیگه برای کسی زیاد اهمیت نداره
3-اوهوم آنلاکه! سیم بزاری توش روشن شه:دی
موتورولا ریزر سفید
کد:http://www.pcwar.com/white-motorola-droid-razr.html
دوست عزیز مقاومت در برابر ضربه خیلی با خش افتادن فرق داره... جنس بدنش کاملا مقاومه (جنسیه که توی جلیقه ضد گلوله استفاده میشه :دی لول :دی)...نقل قول:
1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟
یه خیر پیدا شه جواب سوالات تو این تاپیکم جواب بده!:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=532918
یه خیر پیدا شه جواب سوالات تو این تاپیکم جواب بده!:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=532918
دوستان در مورد خش افتادن پشت گوشی سوال کردن. راستش من باید حرفم رو پس بگیرم.پشت گوشی راحت خش نمیافته! روز اول پشت گوشی نایلون بود من متوجه نشده بودم!!!!!D:
Sent from my XT910 using Tapatalk
ممنون آقا متین!نقل قول:
نگرانی ما رو هم برطرف کردی!
کلا موتو طوریه که مثل برندهای دیگه (اعلب نوکیا) نیست که بخوای کاور براش بگیری!
یه سوال: تو برنامه های مختلف میتونی کیبورد فارسی رو بیاری که تایپ کنی؟ مثلا الآن این کارو کردی همه جا میشه؟
خواهش میکنم.نقل قول:
البته من خودم این رو پیدا کردم، میخوام ببینم سر و کله اش اینورا هم پیدا میشه یا نه!
در مورد فارسی هم، بله هیچ مشکلی نیست.کد:http://www.amazon.com/gp/product/B0069YS5UI/ref=sc_pgp__m_A2X1DSC0SAJ94E_2?ie=UTF8&m=A2X1DSC0SAJ94E&n=&s=&v=glance
نه بابا زشت میشه!نقل قول:
درست مواظبت کنی هیچ طوریش نمیشه!
من یه zn5 داشتم... درست روز بعد از خرید رفته بودم عروسی... تا از ماشین پیاده شدم لیز خورد با کله افتاد رو زمین آسفالت از همون روز اول یه قسمتش تو رفتگی توش ایجاد شد البته نه زیاد محسوس
تا آخرین روزی که داشتم (حدود دو سال داشتمش) دیگه بلایی سرش نیومد. ولی همش یاد اون روز میافتادم!
باید مواظب باشی
و اگه کیفی چیزی هم باشه خوبه :)
راستی این گوشی توی مغازه ها دیده شده؟
دروید رازر سفید
White DROID RAZR Poses for its First Photo Shoot
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم رازر چینی با دوربین 13 مگاپیکسلی و دو سیم کارته :31:کد:http://www.droid-life.com/2011/12/14/white-droid-razr-poses-for-its-first-photo-shoot/
موتورولا ریزر چینی دارای صفحه نمایش ۷۲۰ پیکسلی و دوربین ۱۳ مگاپیکسلی
نسخه های چینی موتورولا ریزر خیلی سریع وارد شدند و سریع تر از آن هم توانستند توجه مردم رو به سوی خود جلب کنند. البته این نسخه موتورولا ریزر که به مدل موتورولا XT928 شناخته میشود تقاوت زیادی با نسخه ای که توسط اپراتور امریکایی Verizon عرضه میشود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موتورولا قابلیت پشتیبانی از ۲ سیم کارت را دارد و دوربین آن هم از ۸ مگاپیکسل به ۱۳ مگاپیکسل ارتقا پیدا کرده است . صفحه نمایشی ۴.۵ اینچی و ۷۲۰ پیکسلی فول اچ دی دارد که در نسخه اصلی از AMOLED استفاده شده است . همچنین بر خلاف ریزر اصلی باطری در این مدل قابل تعویض میباشد و همراه با یک باطری اضافی عرضه میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع سایت
کد:www.pcwar.com
ممنون هادی جان
الآن این چطوریه؟! معتبره؟ تحت نظارت موتو ساخته شده یا نه مجددا این چشم بادومیا کپی کردند؟!
از نظر چینیا چند تا مشکل داشته ریزر اصلی خودشون به تشخیص خودشون برطرف کردند :دی
آدم یاد این آدما میافته که میرن دماغ عمل میکنند یا گونه پف میدن چون خدا بلد نبوده درست بیافرینه :دی
دیگه طاقت ندارم !!!!!!!!!!!!!!
بخرم یا بازم وایسم قیمت بیاد پایین !!
علائدین که هیچ کدوم از مغازه ها نداشتن !
وارد کنم ؟ اینترنتی بخرم ؟ چیکار کنم / بگید ؟
جونم داره بالا میاد ولی اگه بدونم تو 2-3 هفته اینده قیمتش محسوس میاد پایین صبر میکنم
موتو افت زیادی نداره... همین الان بخرید به نظرم...