نه دوست عزیز سرور های خارجی لگ نیستن چون بازیه کم حجمی هست تو هیچ سروری لگ نداره مثل بازی های سه بعدی و پر گرافیک نیسنقل قول:
راستی سرور های خارجی لگه؟
ولی من پیشنهاد میکنم همه با گیم رنجر بازی کنن من خودم 1 ماهی میشه با گیم رنجر بازی میکنم
Printable View
نه دوست عزیز سرور های خارجی لگ نیستن چون بازیه کم حجمی هست تو هیچ سروری لگ نداره مثل بازی های سه بعدی و پر گرافیک نیسنقل قول:
راستی سرور های خارجی لگه؟
ولی من پیشنهاد میکنم همه با گیم رنجر بازی کنن من خودم 1 ماهی میشه با گیم رنجر بازی میکنم
برای ساخت در نیاز به یک میز کار چوبی دارید که به چوب کمی برای ساختش نیاز هست بعد برید کنار میز و دکمه Esc رو بزنید بعد یه منو باز میشه که با توجه به چیز هایی که دارید میتونید چیزای جدید بسازید شما در را انتخاب کنیدنقل قول:
حداقل راهنمایی کنید که در رو چطوری نصب کنم؟ یعنی روی چیزی سوار میشه؟ روی هوا که نمیشه زیرش (پشتش) چی باید باشه؟
بعد اونو بین دو تا بلوک چوبی یا سنگی یا خاکی یا طلایی یا نقره ای یا ... بزارید
همین ....!!!!
راستی کی تونسته برای خودش بال بسازه
فکر کنم برای ساخت بال به سه تا پر و چند تا چیز دیگه نیاز داریم (ببخشید اینقدر حرف میزنم آخه خیلی جو گیر شدم )
راستی خونمو سیم کشی کردم که کلید اصلیش توی زیر زمین هست :31:
لینک دان بزارید دوباره بازیش کنیم :دی
واییییی نمیدونید چقدر حال میده !!!!!
داریم با کمک هم (5 نفریم ) یه شهر میسازیم و ...
خیلی حال میده
بفرمایید اینم لینک دانلود از p 3 0 D o w n l o a d با لینک مستقیمنقل قول:
لینک دان بزارید دوباره بازیش کنیم :دی
کسی سرور داره آی پی بده ما هم بیاییم:دی
کسی جواب نداد خودم دست به کار شدم یه سایت پیدا شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیشو انتخاب کنیم بریم اونجا همگی:دی
نه
با گیم رنجر حالش بیشتره
سلامنقل قول:
من رفتم از یه یاروو سیم خریدم ولی می ترسم اشتباه بزارمش آخه خیلی گرونه :31:
بال هم از یه بابای عرب که تو gameranger با هم آنلاین زدیم گرفتم :31:
یه پیر مردی هم بود شب می رفتی پیشش اسکلت می شد :31: اومن کشتم.
بعد یه لشکر از آدم فضاییا اومد کل مردم رو کشت (the goblins army) :31: اونا رم کشتم.
ولی متاسفانه همه این کار هارو 1 نفری انجام دادمو اصلا حال نداد.
nickname شما تو gameranger چیه؟
گفتم اگه بشه یکم آنلاین بزنیم .
من این بازیو تو گیم رنجر زیاد آنلاین بازی می کنم آددم کنید :
Danzukuka
البته موقع سرچ 2 تا Danzukuka میاد هر 2 تاشونو آدد کنید یکیشون منم :دی
اِ دانزو تویینقل قول:
واقعا خودتی؟
ایول بابا سرورمون ترکید همه اومدن اینجا
میگم هستی بریم مهدیار و حسینو پیدا کنیم یه سرور تراریا با هم بزنیم
مثل ماین که زدیم بابت هزینش 2 ماه کارتن خواب شدیم
یادش بخیر تو زمان بی پــولی
اینرنت که نداشتم
میشستم پشت پی سی و میرفتم Terraria آفلاین بازی میکردم میکندم و میکندم و میکندم
...
میرسیدم به موادهای مذاب ... دیگه خیلی سخت میشد : دی
آخر هم تاآخرش نرفتم!!
دوستان چطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کشت؟
شب که شد باید بری پیش old man که تو همون طبقه اول dungeon منتظر وایساده باهاش که بحرفی guardian میاد بهترین راه زدنش هم داشتن 5تا Light disc و یه جفت بال خفاش یا فرشته داشته باشی که اینور اونور بپری :)) اول دستاشو قلم کن بعد کلشو بترکون :n09:نقل قول:
راستی اگه مولتی بازی میکنی بگو گیم رنجر روم باز کنیم :)
ممنون. دوست عزیز من راستش چیت زدم و همه ی آیتم ها رو گرفتم ولی دیگه بازی مثله قبلش حال نمی داد :n02:نقل قول:
آیتم گرفتن و شغل و این چیزا هم بلد نیستم.
اهل مولتی هم هستم شب چهارشنبه و روز پنج شنبه می تونم بیام.
خواهش میکنم,,من اکثر ایتمارو با مشقت خودم ساختم :) این چیت که میگی چجوری باید زدش,,فقط تو افلاین کار میکنه اره؟نقل قول:
چیت به این صورت که شما همونجا یه کارکتر می سازید و بهش آیتم میدید.نقل قول:
والا من تو یک سرور که تست کردم به من اجازه نمی داد. میگفت "آیتم لول شما بالاست و توی سرور ما چنین آیتم لولی نداریم لطفا چیت نزنید"
قبلنا که جواد سرور میزد میشد وسایل آوردش توش.نقل قول:
روشش هم اینه که مپ دادنلود میکنید تمام وسایل داخل صندوق آمادست برمیداریش تو آفلاین بعدش با همون آدم میای تو مولتی همشو داری.
البته در برخی جا ها نمیشه و میگه باید حتما کارکتر جدید بسازید.
دوست عزیز یه ذره واضح توضیح بده لطفا میخوام انجامش بدمنقل قول:
اونطور که من فهمیدم یه برنامه هست به اسم inventory editor که هر اتمی بگی اد میکنه تو صندوقت
فقط لینکش مال گوگله و گوگل هم تحریم کرده نمیذاره دان کنم
با چیز پی ان هم بازم نمیشه رفت
دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطفا بذاره تا ما هم یه فیضی ببریم :)
مپ آل آیتم دانلود میکنی میریزی تو پوشه مپ.بعدش تو بازی میری تو اون مپ و همه چی آماده تو صندوق ها هستش.بر میداری بعدش با همون آدم میری جای دیگه که میخوای استفاده کنی.نقل قول:
سلام.من تازه با این بازی آشنا شدم و به لطف همین بازی به انجمن شما اومدم.
:n13:میشه خلاصه بگین بازیش دقیقا چجوریه؟
اگه لطف کنین و یه تاریخ و ساعتی (زمانی) + (به علاوه ی) یه آیپی معین کنین چند نفره یه دست بزنیم.:n05:
روش بازی من :
صبح که بی کار و الاف میگردم.:n09:
شب برمیگردم همونجایی که بازیو شروع کردم و دور خودم یه دیوار بتنی چند لایه می کشم تا صبح برای در امان ماندن از موجودات عجیب غریب بازی:n02:
راستی.چجوری می تونم چیزای جدید (بیشتر منظور اسلحه و وسایله تا مواد اولیه) بدست بیارم؟
معمولا 15 تاپیک اول هر بازی مربوط به رمز و اموزش های ان است اموزشهای این بازی در صفحه 13 به بعد هست
درثانی این بازی الان کمتر بازی می شه سه بعدی این در اومده به نام mine craft که تاپیکش در صفحه تاپیک همین بازی است
دوستان يه سرور معرفي كنيد كه ما هم بيايم.
با تشكر:n16:
لطفا اگر خواستيد تراريا رو تو گيم رنجر بازي كنيد . ما رو هم فراموش نكنيد. اسم من تو گيم رنجر : ILJIM@E اسم من رو Add كنيد و خبر كنيد كه با هم بازي كنيم. من منتظرم ها :n02:
سلام.از دوستان کسی می تونه بفهمه این ارور ینی چه ؟یعنی از کدوم ورژن بازی terraria باید استفاده کنم؟؟ با game ranger بازی رو آنلاین خواستم بالا بیارم این ارورو میده ترجیحا ورژن رایجشو بگید.ممنون
میگه ورژن بازیتون با ورژن سرور یکی نیست.نقل قول:
خب سوالم همینه که چه ورژنی نیازه؟ یا کدوم ورژن زیاد بازی میشه؟نقل قول:
هر سروری ورژن خودش رو می خواد باید ببینی توضیحات سرور چی نوشته
البته زیاد به سرور دل خوش نکن که پینک نمی گذاره حال کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چت کردن در بازی terraria
سلام من حدودن یه ماهی هست که بازی تراریا رو با هم محلی به صورت شبکه بازی می کنیم ما توی این مدت گفتگو های زیادی داخل بازی تراریا با هم داشتیم من چطوری می تونم چت هایی که کردیم در بازی تراریا رو دوباره ببینم خواهشن کمکم کنید
فکر نکنم بشه
سلام من تو گيم رنجر اين بازي رو بازي كردم. اگر خواستيد من هم هستم كه تو گيم رنجر بازي كنيم. nickname : ILJIM@E
در مورد سوال شما هم مطمئن نيستم. اما فكر مي كنم كه بعد از بستن بازي ديگه نشه چت هاي قديمي رو ديد.
یعنی هیچ راهی نیست که بشه چت هایی که قبلاً در بازی تراریا کردیم رو دوباره مشاهده کنیم
یه راهی باید باشه
دوستان راهنمایی کنید
عزیز جان این بازی در کل یه بازی افلاینه گزینه چت با اینکه وجود داره ولی جایی ذخیره نمیشه ! مخصوصا توی Local اینطوری که یه هارد 500 ترابایتی باید برای سرور های پر جمعیت میزاشن که بتونن تمام چت ها + الارم ها + pm ها و ... رو نگه دارن :n02:نقل قول:
Terraria میتونه در چند ثانیه یک دنیای رندوم بسازه و اون رو با هیولاها ، دانجن ها ، گنج ها ، جنگ های زیر زمینی ، جزایر معلق در هوا و باس های قدرتمند پر کنه . شما میتونید در این دنیا بگردید و گنج پیدا کنید و دشمن بکشید . میتونید آیتم های قدرتمند بسازید ، یک قلعه درست کنید و در نهایت ثروتمند بشید .
وقتی شما برای اولین بار وارد این دنیا میشید ، بازی میتونه براتون خیلی پیچیده بشه و شما فقط یه NPC کنار خودتون دارید که بهتون بازی رو یاد بده . درک بازی مدتی طول می کشه و ما برای همین این آموزش رو نوشتیم تا بتونید روزهای اولتون در بازی رو به سلامت سپری کنید .
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازی میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی مراجعه کنید .
درختارو قتل عام کنید
اولین چیزی که نیاز دارید چوب ـه . در ابتدا فکر خوبیه که خونتونو در اطراف همون محل شروع بسازید چرا که وقتی بمیرید اونجا دوباره زنده میشید(تا وقتی که تخت خواب بسازید) . از بدیای ساختن خونه در محل اولیه اینه که موجود ترسناکی که وظیفش آموزش بازی به شماست در اون اطراف می چرخه و زامبی ها و دیگر موجودات ترسناک رو دنبال خودش میاره !
برای به دست آوردن چوب ، با تبر به درخت ها ضربه بزنید . در ابتدا اتفاقی نمیفته ولی بعد از یه مدت درخت نابود میشه و شما چوب به دست میارید . حواستون باشه که از پایه قطعشون کنید تا چیزی ازشون باقی نمونه .
وقتی چوب به دست اوردین ، باید میز کار(Workbench) بسازید . با زدن دکمه Esc صفحه Crafting و ساخت و ساز باز میشه و در اونجا میتونید آیتم های مختلف بسازید . وقتی Workbench ساختید اون رو در یکی از شماره های 1 تا 9 در Actionbar بذارید و بعد با موس یا زدن دکمه مربوط به میزکار ، اون رو در دستتون بگیرید و روی زمین بکارید(با کلیک چپ) .
در طول روز با موجوداتی به نام Slime ها روبرو میشید که هی اینور اونور میپرن . این موجودات به همون اندازه که اعصاب خرد کنن به درد میخورن . اون ها رو با شمشیر یا تبرتون بکشید . وقتی کشته بشن ، پول و Gel آزاد می کنن . Gel در آینده برای ساخت مشعل(Torch) استفاده میشه و برای ساخت غار و کنکاش در زمین مورد نیازه .(همین طور برای روشن کردن خونتون)
اگه از قطع کردن درختا ناراحتید ، میتونید Acorn (میوه درخت بلوط) هایی رو که از قطع کردن درختا به دست اوردید توی زمین بکارید تا بعدا درخت بشن .
یک خونه بسازید
اگر در کنار میزکار صفحه ساخت و ساز رو باز کنید ، میبینید که وسایل بسیار بیشتری میتونید بسازید . قبل از شروع کردن به ساختن حواستون باشه که تعداد بسیار زیادی چوب داشته باشید . بعد تعداد زیادی Wood Wall بسازید .
یک خانه امن در Terraria باید دارای پس زمینه از جنس دیوار باشه . وقتی کل خونه رو با Wood Wall بپوشونید دیگه موجودات مختلف در خونتون ظاهر نمیشن و وقتی که روتونو بر میگردونید یک زامبی نمی بینید ! وقتی پس زمینه رو پر کردید با بقیه چوب ها تون دیوار و سقف بسازید . اگه از Dirt برای ساخت دیوار استفاده کنید ، کار نمیکنه و شب های زیادی رو باید در زامبی های توی اتاق خوابتون سر کنید . توجه داشته باشید که در آینده برای اینکه بتونید در آینده NPC ها رو توی خونتون بیارید ، باید اتاق/خونه حداقل 60 و حداکثر 750 مربع باشه اندازش .
حالا ، چند تا در بسازید و اندازه سه مربع(قد کاراکترتون) برای هر در جا بذارید تا بشه نصبش کرد . وقتی در خونه بسته باشه موجودات مختلف نمیتونن وارد بشن مگر این که ماه به رنگ خون باشه . برای تشخیص این وضعیت دو راه هست ، یکی رنگ ماه که خونی میشه و یکیم هجوم زامبی ها در اطراف . زامبی ها میتونن در این حالت در ها رو بشکونن . برای مقابله باهاشون یا میتونید در یه گوشه وایسید و شجاعانه باهاشون بجنگید و یا این که جلوی در خونه رو دیوار بکشید و یه گوشه از ترس قایم شید !
اگه دارید یه خونه دو طبقه میسازید بهترین راه اینه که سقف طبقه اول رو قسمتیش رو خالی بذارید و با Wood Platform پله بسازید تا بتونید بالا برید .
در نهایت چند تا مشعل بسازید و روی دیوارد ها نصب کنید تا خونتون روشن بشه . در آینده NPC های مختلف وارد بازی میشن که با ساختن محل مناسب شرایطی که میخوان ، اون ها رو در خونتون مستقر کنید .
کوره ، سندان ، تخت خواب و صندوقچه
از الآن باید تمرکزتون رو روی سنگ بذارید . سنگ در بیشتر جاها پیدا میشه و میتونید به راحتی کلی سنگ جمع آوری کنید .
با داشتن 20 سنگ ، 4 چوب و 3 مشعل میتونید کوره(Furnace) بسازید . با استفاده از کوره میتونید شمش طلا ، آهن ، نقره و ... بسازید .
حالا که خونه دارید ، میتونید گشت و گذار رو شروع کنید . بیشتر معادن در زیر زمین هستن ، بنابراین میتونید روی زمین بگردید تا یه معدن بزرگ پیدا کنید یا این که محلی که روش مقداری سنگ ارزشمند هست رو بکنید و پایین تر برید . سنگ و مس راحت پیدا میشن و شما در ابتدا بهتره روی آهن تمرکز کنید . معادن آهنگ بسیار شبیه معادن سنگ هستن و فقط مقداری تیره تر هستن .
با ذوب کردن 3 سنگ آهن میتونید یک شمش آهن بسازید و با 5 شمش میتونید یک سندان(Anvil) بسازید . از سندان برای ساخت سلاح ها و ابزار استفاده میشه . بهتره به سرعت یک Pickaxe آهنی بسازید تا سریعتر مواد مختلف رو بتونید جمع آوری کنید .
در زیر زمین ، بهتره هر تار عنکبوتی که دیدید رو نابود کنید تا ابریشم به دست بیارید . با مخلوط کردن 5 ابریشم و 20 چوب میتونید یک تخت خواب بسازید . وقتی تخت رو روی زمین گذاشتید روش کلیک کنید تا تبدیل به محل دوباره زنده شدن شما بشه . بهتره تخت از محلی که اول بازی بهش وارد شدید دور بشه چون هرزگاهی ارتشی گابلین به محل اولیه حمله می کنند .
وقتی مقدار زیادی آهن به دست اوردید ، بهتره که یک صندوقچه بسازید . برای ساختن اون به 2 شمش آهن و 8 چوب نیاز دارید . اینطوری میتونید آیتم های زیادیتون و همچنین پولتونو اونجا ذخیره کنید چرا که توی Terraria وقتی بمیرید نصف پولتون رو از دست میدید .
خودتون رو مجهز کنید
هر چه بیشتر در اعماق زمین حرکت می کنید ، با موجودات جدیدتری روبرو میشید . وقتی با اسکلت ها و یا یک Mother Slime روبرو میشید متوجه میشید که سلاح چوبیتون در معنای کلمه کار نمی کنه . مرحله بعدی ساختن سلاح های جدید و در صورتی که معادن خوبی پیدا کردید ، یک ست کامل زره و آرمور هست .
دو نوع شمشیر میتونید تهیه کنید ، Broadsword و Shortsword . ما Broadsword رو پیشنهاد میکنیم ، اون یک چرخش عریض و آروم داره و با برخورد به دشمنا اون ها رو به عقب پرت میکنه و ضربات سریع Shortsword اصلا به این خوبی تاثیر نمی گذارن .
آرمور ها به مقدار زیادی سنگ معدن نیاز دارن . اگه مقدار زیادی مس دارید ، میتونید با 15 شمش کلاه خود ، با 20 شمش شلوار و با 25 شمش یک زره بسازید . برای آرمور های آهنی به ترتیب 20 ، 25 و 30 شمش نیاز دارید .
جست و جو کنید
شما خونه ، آرمور و یک شمشیر قدرتمند که حتی Mother Slime هم ازش میترسه دارید . بازی الآن شروع میشه و میتونید در جهان بگردید و با محیط های مختلف روبرو بشید . یکی از این محیط ها ، سرزمین های فاسد شده هستن که صورتی و خاکستری هستن و در اون ها دشمنای زیادی پیدا میشه . فساد همچنین به تدریج ترویج پیدا میکنه و سرزمین های اطراف رو هم میگیره .
اگر در نزدیکی خونتون سرزمین فاسد شده پیدا کردید و خواستید جلوش رو بگیرید ، مقداری زمین اطراف رو بکنید و اون رو با Stone Wall یا گل آفتابگردان پر کنید . برای مبارزه و به عقب راندن فساد هم میتونید یا زمین رو بکنید و یا پودر تطهیر(Purification Powder) روی زمین بریزید .
هر چه بیشتر زیر زمین رو میگردید ، با گنج های بیشتری روبرو میشید . گنج های زیرزمین دارای آیتم های ویژه ای هستن که قابل ساختن نیستن . آیتم هایی که به شما قدرت نفس کشیدن زیر آب رو میدن و یا اگه خوش شانس باشید Rocket boot هستن و قابلیت پرواز رو بهتون میدن .
Crystal heart ها هم بسیار ارزشمند هستن و در غار های مخصوص در زیر زمین پیدا میشن . با متلاشی کردن اون ها توسط چکش ، میتونید ماکسیمم جون خودتونو افزایش بدید .
همچنین ممکنه جنگل های زیرزمینی پیدا کنید که توشون آیتم های ارزشمند وجود دارن و البته موجودات قدرتمند ! اگه خیلی در زمین پیش برید میتونید سرزمین زیرین رو پیدا کنید و با استفاده از مواد اونجا Hellforge بسازید و با اون بهترین آیتم های بازی رو به دست بیارید .
Terraria به قدری وسیع هست که این آموزش نمیتونه اون رو پوشش بده و ما حرفی از جزایر معلق ، باس های مختلف که میتونید احضار کنید و یا دانجن های خاصی که در همه جهان ها وجود دارند نزدیم . چیزهایی که خودتون با یادگیری بیشتر بازی و پیشرفت در اون به تدریج بهشون دست پیدا می کنید .
ترجمه شده توسط خودم
با تشکر از شما دوست عزیز Arrowtic .
اما یک سوال از دوستان دارم . چرا این بازی رو واسه آنلاین بازی نمی کنید؟
اگر بازی می کنید بگید کجا که ما هم بیایم.
اگر هم نمی شه بگید مشکل چیه؟
لطفا توضیح بدید که چه سروری نیازه؟
اصلا می شه خودمون سرور بسازیم؟
با تشکر از همه ! :n16:
سلام
آنلاین من خودم بازی می کنم . ولی اورجینال . یعنی بازی رو تو استیم خریدم .
سرور میشه ساخت ، سرورای بقیه رو هم میشه رفت توشون . لیست سرورای اورجینال :
برای نسخه های کرک شده اطلاعی ندارم .
هنوز کسی بازی میکنه؟ایدی من تو گیم رنجر Fallenالبته اگه کسی بازی میکنه یا میخواد بازی کنه میتونم یک سرور بزنم