زمان دقیقی براش اعلام نکردند , اما گفتند میان های سپتامبر میاد .نقل قول:
Printable View
زمان دقیقی براش اعلام نکردند , اما گفتند میان های سپتامبر میاد .نقل قول:
امروز تو یک بازی دو تا بازیکنم اخراج شدند، فقط برای اینکه تا اومد دکمه ی تکل رو بزنم، یار عوض شد، و زیر پای بازیکن بدون توپ تکل زد و اخراج شد. خیــلی مسخره است! چرا مثه فیفا یه کاری نمیکنند که اگه از بازیکن صاحب توپ دور باشی، با زدن دکمه ی تکل هیچ اتفاقی نیافته، اینجوری تکل اشتباه هم زده نمیشه.
دوست من من خودم پس باز بودم چند ماهه که فیفا 2011 بازی میکنم قصدی نداشتم فقط خواستم بگم که کونامی هیچ کاری برای طرفداراش نمیکنهنقل قول:
چقد گرفتن کارت زرد کم شده؟
بچه ها روشی نیست که کچلی بازیکنهای پچ رو درست کنیم؟ همه کچلن آدم قاطی می کنه...
:31::31::31: دیگه نیازی به اصلاح پچ نیست داداش تا چند روز دیگه حتما دموی دوم میاد و این دمو رو باید پاک کنی :10:نقل قول:
چقدر این شکلکا شبیه علی صادقیه :31::31::31:
کچلیشونو نمیشه کاریش کرد دیگه باید وایسید تا دمو جدید بیاد
کسی دقیقا نمیدونه کی میاد؟
آره راست میگیا :27::27::27: تا حالا دقت نکردم ایـــــــــــــــــــــــ ــــول :31:نقل قول:
سلام
اولین پستم توی تاپیک PES2012 یه سوال
1.حالت چمن چطوره؟
2.اینکه میگید بازی کدر شده در چه حده؟
3.داوریش چطوره مثل ساکر قبلی تعطیله؟ یا مثل PES4 دست بزنی خطا میگیره؟
4.نور پردازی چطوره؟
5.کسی نمیدونه هدف کونامی از اینکار(دادن دو دمو) چی بوده؟
6.این مود جدیدی که به بازی اضافه شده چیه؟ از دوستان هرکی میدونه یه توضیح اجمالی بده (MC) این مود که اضاف شده دو مود BAL و ML رو حذف کرده یا اینا هنوزم به صورت مجزا هستن تو بازی!!؟
مـــــرســـــی.......
بعضی ها از سرعت زیاد بازی شکایت کردند , دوستان دقت داشته باشند توی تنظیمات سرعت بازی میتونید سرعت رو از صفر هم پایین تر بیارید و منفی 1 یا 2 کنید , خود من با سرعت منفی 1 بازی میکنم از همه شون واقعی تره .
سلامنقل قول:
من نميدونم كي گله كرده كه سرعت بازي بالاست ولي من معتقدم سرعت بازي رو حالت عادي يعني شماره 0 پايين بود و بازيكنا كند بودن و من تعجب ميكنم از اين حرف شما كه ميگيد با سرعت منفي 1 بازي ميكنيد:18: من كه اصلا دوس ندارم اينجوري بازي كنم و به نظرم همون 0 واقعي تره.
حالا بقيه بچه هام اگه بيان و در اين باره نظراشونو بگن خيلي خوب ميشه البته شايدم من اشتباه كنم
راستي اينم اضافه كنم كه من تازه دمو رو رو نصبيدم و تو پستاي بعدي دربارش نظر خاهم داد:46:
به نظر من که با همون سرعت 0 بازی واقعی تره تا +1 یا 1-نقل قول:
نقل قول:
1. چمن مثه قبله فرقی نکرده
2. آره کدر شده. اما کاملا مشخصه که عندا این کار رو کردن تا مثلا مشکلش رو توی نسخه نهایی حل کنن. اما کدر بودنش اینقدر هم که میگن افتضاح نیست
3. داوریش خیلی بهتر شده. خطاهاش واقعی تر شده. اما درحد عالی نیست داوریش
4. نور پردازیش فعلاکه توی این نسخه اول دمو از ورژنهای قبلش بدتره. تکسچرها هم به خوبی ورژن های قبلی به نظر من نیستش. اما نمیشه به این دمو نظر آخر رو داد
5. دوتا دمو داده که توی اولیش بقیه بیان عبهاش رو بگیرن (مثه همین کدر بودن و نورپردازی و ...) تا مثلا توی دموی بعد درست کنه و ملت حالشو ببرن. دموی دوم هم که بیشتر جنبه معرفی بازی برای خریدنش داره.
6. هیچ اطلاعی ازین مود ندارم.
به نظر من سرعت پیش فرض بازی مخصوصا توی دریبل ها یک مقدار غیر واقعیه , آخه یه جوری 5 نفر رو همزمان دریبل میکنه که آدم هاج و واج میمونه :18: . ولی خوب سلیقه است دیگه .نقل قول:
نه عزیز شما اشتباه میکنی
بازی هنوز درست دست ما نیومده ببین
اگه بلد باشیم عین کامپیوتر دفاع کنیم توی حالت top player نه perfossional که حالت پیش فرض هست
نمیازره یه نفرم دریبل کنی به سختی میتونی ازش رد شی پس میبینی که ایراد از بازی نیست
ما باید دفاعمونو قوی کنیم :46:
به نظر بنده سرعت بازی یکم از حالت طبیعی بالاتره اما نظر شخصیم اینه که خیلی به آدم حال میده و آدم جو گیر میشه با این سرعت و خیلی خوبه سرعت رو کم کنیم که میشه همون پس 2011 که اصلا حال نمیده
البته این مسئله کاملا سلیقه ایه و اصلا ارتباطی به اشتباه کردن من یا شما نیست.نقل قول:
البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
تو این نسخه من خودم حس می کنم سرعت بازی بعضی مواقع خیلی بالاتر از حالت نرماله واسه همین ترجیح میدم یه مقدار کندتر کنم روند بازی رو..که بازم می گم این یه امر سلیقه ایه و کونامی امسال با این طیف وسیعی که از درجات سرعت در نظر گرفته(از +2 تا 2-) به نوعی تمامیه سلایقو راضی خواهد کرد که در آینده حداقل تو این زمینه انتقادی بهش وارد نشه
ولی انصافا گیم پلی بازی خیلی بهتر شده..:40:
امیدوارم کونامی این چند تا ایراد رو هم برطرف کنه تا تو نسخه نهایی شاهد یه فوتبال بی نقص باشیم.
یه مشکلی هم که اشاره نشده و بد تو چشم می زنه افزایش تو هم رفتن دست و پا و توپ تو نسخه دموست که تو 2011 بیشتر تو صحنه های شادیه بعد از گل دیده می شد ولی الان تو حین بازی خیلی دیده میشه که توپ از تو پای یه بازیکن رد بشه یا موقع یه حرکت تکنیکی یا موقع زمین خوردن اعضای بدنش برن تو هم:31:کلا این مورد خیلی عجیبه واسم..با توجه به این امسال فیفا سیستمی رو ارائه کرده که این مشکل رو داره برطرف می کنه اگه تو نسخه نهاییم این مشکلات در این حد باشه خیلی تو چشم خواهد زد.
البته یک امیدواریی که هست با توجه به این که این کد اولیه بازی هست یه مشکل طبیعی باشه و تو نسخه نهایی شاهد این مورد نباشیم..هر چند که دیگه چیزی هم به ارائه دموی نهایی نمونده. دیگه به زودی خواهیم داد کونامی چه کرده این مدت!
من به عنوان یه فن PES از پیشرقت این نسخه تا حدودی راضی شدم , امیدوارم نسخه نهایی ایرادات جزئی دمو رو رفع کنند تا شاهد یک نسخه خوب برای یک سال بازی باشیم .
جمله ی اصلی با جمله ی داخل پرانتز تناقض داره !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
من از همون اول به هوای 2011 گذاشتم روی +2 مخم سوت کشید. جوری بازیکنای حریف پاسکاری میکردن که چشم بهم میزدی توپ توی دروازه ت بود. ماشالا دفاع کردنش هم که تقریبا تعطیله و مدافعا نقش مدیر فنی(به قول علی پروین یعنی کشک) رو بازی میکنن.نقل قول:
منم سریع برگردوندم به 0 ولی معضل مدافعا رو نمیشه کاریش کرد.
سلام
دموي دوم داره مياد و من تازه ميخام درباره دمو اول يه چيزايي رو بگم
بازي نسبتا پيشرفت خوبي داشته ولي من اميدوارم نسخه اصلي خيلي از اين بهتر باشه
اما نكاتي كه به نظرم اومد رو ميگم البته سعي ميكنم چيزايي كه قبلا بچه ها دربارش نظر دادن رو ديگه تكرار نكنم:
1-گرافيكش كه به نظر مياد نسبت به pes 11 افت كرده
2-پاساش بهتر شده مثلا اگه پاس رو تا آخرش پر كني ديگه مثه pes 11 پاس خيلي محكم نميده كه به پا طرف بخوره و كلي ازش دور بشه شما اينو ميتوني تو پرتاب اوت ببيني(دوباره پاسو به پرتاب كننده بدي)
چنتا نكته جديدم توش ديدم به نظرم جالب بود
1-وقتي ميخاي زننده ضربه آزاد رو عوض كني تصوير اونو نشون ميده كه از پشت توپ ميره و اون يكي ميدوه تا بياد پشت توپ
2-كاركناي ورزشگاه قبل از شروع بازي دارن به چمن ور ميرن
3-پشت تور دروازه ها يه مش دوربين گذاشتن روي زمين و يه دوربين درازم پشت دروازست كه بالا و پايين ميره و يكي هم وسط زمين روبروي تصوير ما هس كه اونم متحركه و يه يارو كنترلش ميكنه
البته اينارم بگن:
1- اينم بگم كه من تو چيپ زدن مشكلي ندارم و مثل pes 11 چيپ ميزنم. آره قدرت چيپش كم شده و اروم تر ميزنه ولي بهتر ميشه با چيپ گل زد
2-و همچنين من با همون R1 و ضربدر ميرم تو پاي بازيكنا تا توپ رو ازشون بگيرم
اوووووه خيلي حرف زدم:31: ببخشيد سرتون رو خيلي درد اوردم و اينايي رو كه گفتم همه نظرات شخصيم هستند
مشکل اساسی تو نسخه اینه که دفاع هیچ کاری انجام نمیدخ(نخودین)حریف کم مونده با دروازه بانش بیاد همرو بپیچونه گل بزنه امیدوارم تو نسخه اصلی بر طرف بشه!!!!!:2:
تنها چیزی که خیلی زیاد رو اعصابه همون مردک پشت دروازه س که با لباس پلوخوری بدو میکنه :27:
البته سرعت بازی یه چیز شخصی و سلیقه ای و نمیشی ایرادی بهش گرفت..بعضیارو مشناسم که طرفدار WE4 و هنوزم بازیش میکنن فقط واسه سرعت بالایی که این فوتبال PS1 کونامی داره دوستش دارن..
این به تبع فوتبال دوستی شما هم برمیگرده که فوتبال سریع و مستقیم رو دوست دارید یا آروم و با برنامه رو که بنظر من کونامی با گزاشتن سرعت هم - و هم + به این سلیقه مخاطباش احترام گذاشته.
دوستان یادتون میاد توی PES2011 وقتی توپ رو با پاس توی عمق به یارت که توی موقعیت برتری نسبت به مدافعین بود میرسوندین بازم مدافعان به راحتی به شما میرسیدن!!!!:13:
آیا توی این ساکر هم این مشکل دیده میشه؟یا اینکه میشه دفاع حریف رو شکافت و تک به تک شد!؟ (به شخصه چون سبک بازیم پاسکاری این مشکل خیلی آزارم میداد :41:)
خیالت تخت تو این دمو اصلا نمیشه پاس عمق داد که بخواد اون دفاع بهت برسه یا نه هر چی پاس تو عمق میدی خیلی ضعیف میده و اکثرا مدافع توپ ها رو جمع میکنه :2:نقل قول:
این بازی برای کسایی که دوست دارن حرکاتی مثل کارتون فوتبالیست ها بکنن، بستر خوبیه، اما برای کسایی که با پاس بازی می کنن (مثل خودم) هم خیلی خوبه، چون بازیکنا خیلی عالی تو فضاها حرکت می کنن و این یکی از بزرگترین تغییرات نسخه 2012 ه. پاس توی عمق رو هم اگر بدونی چطور و چه وقت و با چه قدرتی بدی، خیلی کارآمده. در واقع من از این دو شیوه در تمام مدت استفاده می کنم.نقل قول:
البته ما پس بازا بیشتر فوتبالو واسه سرگرمی بازی میکنیم و این یجور شارژ روحیه :31: (واسه من که اینطوره:20:)نقل قول:
اینکه خیلی عالیه آخه اگر یادتون باشه 2011 خوب میشد پاسکاری کنی ولی بازیکنا خوب ساپورت نمیکردن و حرکت نمیکردن:13: پس میشه به تیکی تاکای فانتزی فوتبالیستایی امیدوار بود:10::46::31:
بیخودی که طرفدار بارسلونا:40: نشدم که :31:
مرسی دادا:11:
آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
مرسی آرمین جان بابات توضیحات خوبت
اتفاقا من الان یک هفتس دارم فیفا رو با ایکس باکس تجربه میکنم پاس کاریاش خوبه (ولی احساس کند بودن به آدم دست میده)،آزادی عمل فوق العادست حتی میشه دریبل ریز رو به راحتی اجرا کرد.. واسه منکه یک هفتست بازی میکنم جالب بوده مخصوصا از لحاظ فرارها و پاسهای توی عمق و جناحین ولی اصلا نمیتونم با قدرت شوتش ارتباط برقرار کنم...
ولی راجع به پس:
با توجه به تعریف و تمجیدهایی که دوستان و شما کردید میتونه نسخه آرمانی این نسل باشه (البته تا به این لحظه) حیف که فعلا امکانش نیست نسخه دمو رو دان کنم ولی خوب بیصبرانه منتظر نسخه اصلی بازیم.
راستی آزادی عمل (مخصوصا توی پاسها) به چه صورته؟ منظورم اینه که مثلا اگر محوطه رو به روی بازیکن صاحب توپ رو نسبت به بازیکن هدف به 45 درجه یا 45 قسمت تقسیم کنیم از چند درجه این محوطه پیش رو میشه استفاده کرد؟ (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید :20::31:)
یه چیز دیگه اینکه لحظه ای که حمله میکنی یارات به خوبی ساپورت میکنن؟ منظورم اضافه شدن به حملست! (ساکر قبلی تا پشت محوطه حریف میومدن ولی یهویی مثل اینکه به یه دیواره نامرئی بخورن یا می ایستادن یا عقبکی میرفتن:13:)
دوستانی که فیفا رو بازی کردن میدونن که خیلی خوب عمل دفاع توش انجام میشه مخصوصا وقتی بخوای عمل 1&2 رو انجام بدی...توی پس تا به این لحظه و دموی موجود دفاع در چه سطحه؟(واسه تیم خودی منظورم)
خوشحالم از این که دربارت اشتباه نکردم. ممنونم ازت به خاطر نظراتت,نظراتی که من همیشه براش احترام قائل بودم چون همیشه سعی کردی منطقی باشی. خوشحالم از اینکه تو هم این بازیرو تایید کردی. به امید اینکه در نسخه اصلی ایرادات بازی تا حدودی رفع بشه و بتونیم بهترین نسخه پیس(البته از نظر من) رو بازی کنیم.نقل قول:
چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
نقل قول:
ساپورت بازیکنها زمان حمله واقعا فوق العادست. دقیقا همونی هست که آرزوش رو داری. ترکیب چیدن هم خیلی عالی و راحت تر شده. گرفتن توپ از کامپیوتر روی تاپ پلیر 10 بازی اول خیلی خیلی سخته اما کمکم یاد میگیری که چطوری توپ گیری کنی. کم کسی پیدا میشه که 10 تا بازی اول رو بتونه از کامپیوتر ببره. درضمن توی این نسخه میتونی همه چیزی دستی کنی از پاس و شوت و سانتر و ... هرچیزی که به بازی مربوطه. چون به صورت پیش فرض همه چیز به صورت کمکیه.
دفاع کردن توی این نسخه سخت شده. یعنی سخت نشده طریقش عوض شده. دیگه مثه قبل نیست که با سرعت شاخ به شاخ سمت حریف بدوی و توپو ازش بگیری چون یا روی حریف خطا میشه یا دریبلت میزنه. یک روش گرفتن پدال سمت راست پایین (R2) هست با کلید ضربدر (همون پاس) که با بازکن حریف حرکت می کنه و توپ رو ازش میگیره
بچه ها یه پیشنهاد دارم
به خاطر اینکه بردن کامپیوتر سخته بیایم یه نوع مسابقه راه بندازیم
که کی میتونه بیشترین گل رو به کامپیوتر توی حالت top player بزنه
هر کی هر چند تا گل زد بیاد و عکسشو بزاره اینجا و پز بده :31:
یادتون باشه صداقت داشته باشید
منتظرم ببینم کی بیشتر گل میزنه
خودم الان بازی میکنم نتیجشو میزارم
بازی فقط چندتا عیب بزرگ داره
1. 80 درصد شوتها گل میشن
2. دروازبانها 99 درصد شوتها رو دوضرب میگیرن حتی شوتهای معمولی رو
3. بازیکنها ثانیه یک بازی هم کلی عرق روی صورتشونه!
3. فقط زمان صحنه آهسته ها عرق روی صورت بازکنها دیده میشه
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
راستش من توی یک نیمه با میلان 3 تاگل به ناپولی زدم اما نیمه دوم 4تا گل خوردم و بازی رو باختم!! :31:نقل قول:
بچه ها این دموی آخر نیومد؟
این روش جدیدی نیست و بشخصه توی ساکر قبلی از همین استفاده میکردم:10:نقل قول:
درواقع بهترین راه واسه جلوگیری از دریبل خوردن!:27:
پس شده همونی که باید خیلی پیش میشد:46:
در کل دفاع کردن از نسخه PES 2011 با سیاست جدید تایمینگ سخت شد چیزی که انگار مورد توجه فیفا هم قرار گرفت و انگار مسئله تایمینگ رو به دفاع کردن اضافه کرده یعنی باید در لحظه مناسب تکل سرپا بزنی تا بتونی توپ گیری کنی نه اینکه از دور انگشتت رو بذاری روی سرعت + A یا همون دکمه ضربدر که پاس هست و بازیکنت بره و در صورتی که فاکتور دفاعیش بالا باشه توپ رو عین آب خوردن بگیره البته این باعث شده هوش انسانی راحت تر از قبل دریبل بخوره چون تایمینگ چیزی چالش برانگیز بوده برای هوش انسانی در این نسخه هم دفاع کردن اصولی تر هست به نظرم ولی با کوچکترین اشتباه می تونی از AI گل بدی دریافت کنی در مورد محوطه پیش روی بازیکن فقط اینو بگم آپشن های زیادی داری و حرکت نرم و ریز و واقع گرایانه می تونی تصمیمات متفاوتی بگیری دریبل ریز و ... توی نسخه قبلی این حرکات واقعا از پیش تعیین شده و یکنواخت بود ولی اینجا اونواع اقسام حرکات می تونی انجام بدی دور زدن ها خیلی سبک و ریز تر شده و مثل نسخه قبلی واسه دور زدن لازم نبود کلی میدان بگیره بازیکن ساپورت بازیکنان هم واقعا عالیه و توی حمله خیلی همکاری بیش از پیش هست مشکل کجی دوربین که باعث شده بود پاس های در عمق داخل محوطه جریمه کلا قانونش عوض بشه حل شده که برای من خیلی مهم بودنقل قول:
ممنونم فرشاد جان لطف داری عزیزم من هم امیدوارم امسال شاهد یک بازی خوب از کونامی باشیمنقل قول:
ظاهرا قراره با فیفا سینک بشه حدس میزنم چهارشنبه هفته بعد هزمان با دموی فیفا 12 نسخه دوم دموی ساکر هم بیادنقل قول:
ارمین کلا منو به شک انداختی !نقل قول:
آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
اینی که من دارم بازی میکنم با این چیزایی که تو گفتی فرسنگ ها فاصله داره !
یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
+
یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
+
گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
+
این انیمیشن درگ کردن توپ چرا اینجوریه ؟؟!!
+
تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
دوستانی که انلاین بازی میکنن با 1 گیگ ترافیک چند ساعت بازی میشه؟