من تویه کارگزاری بهم پیشنهناد استخدام شده
آیا بدرد میخوره یانه؟؟
سوال بالایی رو برای این پرسیدم
Printable View
من تویه کارگزاری بهم پیشنهناد استخدام شده
آیا بدرد میخوره یانه؟؟
سوال بالایی رو برای این پرسیدم
الان کجا مشغول بکار هستید ؟نقل قول:
کدوم کارگزاری هست ؟؟
سلامنقل قول:
ریز کارمزدها رو در سایت سازمان بورس زده اما به صورت کلی چیزی نزدیک به یک درصد از خریدار و فروشنده دریافت میشود
کارمزد کارگزار از معاملات سهام 0.004 هست
قسمت اتی هم فکر کنم همین مقدار باشه دقیق یادم نیست
اینقدر کم هست که خریدار و فروشنده توجه چندانی به این موضوع نمیکنند
با چه عنوانی پیشنهاد شده ؟نقل قول:
جهت اطلاع هر بخش از کارگزاری نیاز به مدرک و گذروندن دوره خاصی داره
شرکت نواندیشان
آیا به عنوان درآمد میشه بهش نگاه کرد
یا اعتبارش بیشتر مهمه؟؟
درضمن قراره ما معاملات بر خطشون رو انجام بدیم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ببخشید چند وقتی به اینترنت دسترسی نداشتمنقل قول:
خود شرکت رو نمیدونم مگر اینکه دوستانم اطلاع داشته باشند و از اونها برای شما سوال کنم
چرا که نه خیلی ها اول که وارد بورس شدن چیزی نمیدونستند بعدا از اینکه با سازوکار بورس اشنا شدن کلا شغلشون رو به این کار تغییر دادن - منتهی باید دانش و سرمایه لازم رو داشته باشید
اعتبار شرکت ها با هم فرق دارن اما اگر میخاهی وارد دنیای بورس شوید فعلا به اعتبارش نگاه نکن تا تجربه کافی رو بدست بیاورید
برای معاملات برخط هم یک دوره داره اون دوره و مدرک لازم رو دریافت کنید مشکل حل میشه
-----------------
بازار هم که حسابی دنده معکوس میکشه :n02: تا ببینیم کجا نفس کم میاره
فعلا صبر تا زمان شکار فرا برسه :n05:
سلام دوستان
یکی از دوستان در پیام خصوصی در مورد شاخص سوال کرده بودند - ابتدا اینکه هرچی سعی کردم پیام خصوصی ارسال نشد خدا کنه این پست ارسال بشه چون دیگه حوصله تایپ ندارم
مطالب زیر نظر شخصی است و هیچ دلیلی بر صحت ان وجود ندارد
معمولا در بازار (بورس ، ارز ، کاسب کار و . . . هرچی که میخای حساب کن) دو نوع پول یا به عبارتی سرمایه داریم
دسته اول سرمایه اصلی که همون زیر بنا یا شالوده اصلی بازار رو تشکیل میده - خصوصیت مهم این دسته محکم و پایدار بودنشون هست
دسته دوم پول یا سرمایه سرگردان هست این دسته اصلا از ثبات و قانون خاصی پیروی نمیکنند به هر قسمتی از بازار برخورد کند در ابتدا حرکت های بسیار هیجانی ایجاد میکند و بعد از فروکش کردن این هیجان خسارت های رو برجا خواهند گذاشت
افرادی موفق هستند که جزء دسته اول باشند و از حرکت های مثبت دسته دوم در جهت منافع خود استفاده کنند
مواردی که گفتم در ایران صدق میکند کشورهای دیگه رو نمیدونم
حال این چیزهایی که نوشتم چه ربطی به شاخص داشت در ادامه توضیح خواهم داد
یکسری سرمایه و پولهای سرگردانی در ایران وجود داره که مقدار اونها کم هم نیست از طرفی بیکاری و رانت و . . . بیداد میکنه طرف از سرمایه گذاری در هر قسمتی به جز بانک خودداری میکنه
اولین موردی که این سرمایه ها به ان حمله کردند مسکن و زمین بود چه گرد و خاکی کرد زمین شده بود ساعتی - بعد از مدتی مسکن رکود کرد و در یک قیمت نامشخص ترمز دستی کشید هنوز که مدت ها از اون زمان میگذره در نزدیکی همان قیمت ها خرید و فروش میشود مگر در موارد خاص
دومین بازار سکه و ارز بود اونهایی که دستی بر اتش داشتند میدونستند که چه بازار خطرناکی هست خدا شاهده پیرزن و پیرمرد اومده بودند بازار سکه و اب شده خرید و فروش میکردند بدون اینکه از ریسک اون اطلاع داشته باشند ادامه نمیدوم خودتون در این زمینه استاد هستید
بازار بعدی بورس بود
بورس از 25 هزار واحد شروع شد به 35 رسید بورسی که سالیان سال 100 واحد 100 واحد حرکت میکرد در اون روزهای زیر 1000 واحد براش افت داشت هر سهمی میخریدی چشم بسته فردا مثبت میخورد هر سهمی منفی میخورد فردا صف خرید میلیونی داشت - سهم سراغ دارم تعدیل منفی خرده گزارش منفی یا زیان ده بود اما باز مثبت میخورد
تکنیکال میگفت ریزش فاندامنتال میگفت ریزش باز فرداش مثبت میخورد
خب این چی رو نشون میده بله پول ها و سرمایه های سرگردان بورس رو هدف گرفته اند اما این بار دولت کمی هدفمند عمل کرد یا شاید به صورت شانسی بود و دولت زیر پر و بالش رو گرفت به هر صورت شاخص پرواز کرد اما امان از اینکه این بالا رفتن پایین اومدنی داره - قانون اصلی بازار -
ببینید در مورد دلار 3800تومانی هم همین اتفاق افتاد دولت ارز رو روی قیمتی که خودش مد نظر داشت نگه داشت 3000 تومان دستی رو کشید تا 2800 تا 2900 وایسته
برگردیم به بحث بورس
در این میان بعضی سهام ها با دستکاری های علنی بالا رفتن الان هم بشدت مقاومت میکنند !!! بعضی از سهام ها با توجه به فشارهای زیاد باز هم رشد کردند به عنوان مثال اگر یک درصد نظارت خودرو رو سهام مخابرات بود به نظرتون چی میشد - دلیل نظارت نکردنش روخودتون میدونید امکان نوشتن نیز وجود ندارد
اما تفاوت بورس با سایر بازارهایی که قبلا مورد حمله قرار گرفته بودند اینکه به این راحتی ها که وارد میشوید نمیتوانید خارج شوید - کاهش نقدینگی دست مردم - دقیقا اون چیزی که دولت برای کاهش تورم و امادگی برای حمله بعدی نیاز داشت - چرا میگن تورم رو اینقدر کاهش دادیم یا کنترل کردیم !!!
خب به ظاهر ترمز اولیه رو با 83 واحد کشیدن باید تا مدتی منتظر تصمیم بازار باشیم - اما به نظر هنوز اون سرمایه های کاذب از بازار خارج نشده و باید منتظر ریزش بیشتر باشیم یا شاید از بازارهای قبلی درس گرفتن و تا اخرش با بورس باشن.
این وسط یکسری خبرهای سیاسی هم بی تاثیر نبودن و در اینده نیر تاثیر گذار خواهند بود
به هر حال اگر این سرمایه های سرگردان از این بازار خارج شود شاخص رو 60 واحد تا 70 هزار واحد میبینم اگر هم این سرمایه ها مقاومت کند (بعید میدونم) غیرقابل پیشبینی هستند همان طور که قبلا رشد کردند
اما شاید برای بعضی ها مهم باشه هدف بازار بعدی کجاست یا با چه شدتی ؟ نظر شما چیه ؟
پ.ن: ببخشید پراکنده و خلاصه نوشتم هر کدام از این موارد رو میتوان صفحه ها در موردش نوشت اما من یکم خسته ام تمرکز فکری درستی این روزها ندارم
ممنون از این که لطف کردید و جواب دادید :n16:
به نظر هنوز بازار موازی با پتانسیل بالا وجود نداره که سرمایه های خارج شده از بورس وارد اونجا بشن ، به خاطر همین هنوز پتانسیل بالایی برای رشد وجود داره ...
بازار سکه و ارز رشدش دلیل داشت ، بنیاد رشد ارز و سکه از بین رفت پس رشدش هم از بین رفت ، اما اینجور که من از تحلیلگر های بنیادی میشنوم ، سهم های الان بورس ارزش ذاتی اکثرشون بالاتر از قیمت کنونیشونه ...ارزش سرمایه گذاری دارن ، به خاطر همین هم سرمایه به طرفشون میره ...
به نظر شما توی بلند مدت چه دلایلی برای افت وجود داره ؟
"غدیر" هم درحالی متوقف شد که هنوز خبری از معامله ی "پارسان" نیست ... قرار بود دوشنبه ی هفته ی گذشته اعلام کنند ...
والا تا الان که به این سن رسیدم تو هیچ چیز ایران پتانسیل درستی ندیدم اصلا پتانسیل ندیدم که بخواهد درست یا نادرست باشهنقل قول:
اموزش ، اقتصاد ، سیاست ، فرهنگ ، کشاورزی ، تولید کار و . . . کدومش طبق یک اصول و قوانین خاص پیروی کرده که شما از پتانسیل صحبت میکنید ؟
امکان داره کمی در مورد دلایل رشد سکه و ارز توضیح بدهید ؟ چه تاثیری بر واردات و صادرات داشت ؟ چه تاثیری بر قاچاق داشت ؟ چه تاثیری بر افزایش و یا کاهش تورم داشت ؟ چه تاثیری بر نرخ بیکاری داشت ؟ و . . .
عدم برنامه ریزی درست مهمترین مورد افت هرچیزی خوبی هست - وقتی میبینی کشورهایی برای دو سال اینده تاریخ و ساعت یک کاری رو مشخص کردن:n04: متوجه میشی ما داریم فله ای زندگی میکنیم
حیف که بعضی نوشته ها برای سایت مشکل ایجاد میکنه
پ.ن: امیدوارم از نظرات دوستان دیگر هم استفاده کنیم وگرنه ما هم مثل قبل میریم تو لاک خودمون :n02: روزتون خوش و خرم
چه جالب صف فروش رو تبدیل به صف خرید میکنن اخرشم بازار با منفی بسته میشه :n08:
کل پتروشیمی ها رو بستند تا شاخص سازی کنند :n04:
شما حرفهای من رو با دید یک اقتصاد دان نخونید ، با دید بورس وسکه ی ایران بخونید ، حجم و پتانسیلی که من میگم یعنی خبر ، یعنی هیجان ، یعنی چیزی که مردم رو میکشونه به سمت اون سرمایه گذاری خاص ،چیزی که باعث حرکت سهم میشه نقدینگی پشت سهمه ، این یعنی پتانسیل رشد ، سکه وارز خراب شد چون با خبر اومدن جناب روحانی نقدینگی خارج شد و امیدی به صعودش نبود ولی بورس تازه در آغاز راهه ... امید آینده ی بورس الان تازه داره ساخته میشه ...نقل قول:
چهار سال پیش درست همچین موقعی سرمایه گذاری طلا بهترین کار بود ، رشد پنج برابر رو من به چشم دیدم ... الان هم آینده ی بورس رو اونجور میبینم ...
کوتاه مدت بورس شاید خوب نباشه اما بلند مدت به نظر من سرمایه گذاری بهتر نمیشه فعلا پیدا کرد ، مگر این که تغییراتی در بازار مسکن ایجاد بشه ....
در مورد سه خطر وسطی هم موافقم ، دقیقا همینه :41:
آره تاپیک خیلی خلوته :n29:
صف فروش میشه نوسان گیرا جمع میکنن ، صف خرید نوسان گیرا میرن ، بعدش سهام دار میمونه و سهم پایانی منفی خورده ...:n09:
میدونی بدی هیجان چیه ؟نقل قول:
هیجان با همان سرعتی که اومده با همون سرعت میره دوام نداره اما اونی که با فکر ، برنامه ، علم اومده مدتها و سالها دوام داره حتی دولت ها و ملت ها اون رو بسیار حمایت میکنند
هیجان مسیر مشخصی نداره
هیجان قدرت بسیار زیادی داره که این قدرت اکثرا باعث میشه بعضی چیزها که اصولی و پایه ای هستند نادیده گرفته شوند
هیجان ریسک رو به مراتب افزایش میدهد
و . . .
وقتی پولی که وارد بورس شده اگر در جهت تولید خرج نشود چنان ضربه ای به اقتصاد خواهد زد که جبرانش غیرممکن خواهد بود کشورهای خارجی رو ببین چه ساز و کاری برای بورس درست کردن چه نظارتی چه دقتی اما ما رو ببین فقط میخواهیم شاخص درست کنیم اخه به چه قیمتی
یه روز بورس رو تعطیل میکنیم یه روز امارها غلط از اب در میاد یه روز هجان زد میشیم یه روز سرور خرابه یه روز حقوقی میفته وسط تو منفی میفروشه یه روز خوراک پتروشیمی میره بالا روز بعد میاد پایین و . . . اوضاع خرابه :n15:
تا زمانی که برنامه ریزی نداشته باشیم دید بلند و کوتاه ندارم هر دو مشکل داره
مگر اینکه بخواهیم نوسان روزانه ای یا نهایتا هفتگی بگیریم که اون هم باید تیز باشی وگرنه تا بیای خبر بشی سهام یا صف خرید شده یا صف فروش
من که فعلا نقدم:n02: تا خوب بیاد پایین
1900 تا شپدیس داشتم الان بسته شده 800 تومن سود اومده روش،باز شد برم اضافه کنم ؟؟؟؟
نظرتون واس بیمه پارسیان چیه؟
سلامنقل قول:
به نظر من هنوز وقت ورود به بازار نشده - دید فعلی من نوسانگیری هفتگی هست
میتوان انتظار قیمت های پایین تری از سهام ها داشت مگر اینکه اتفاق خاصی رخ دهد
دلیل یا تحلیل شما از ورود به پارسیان یا افزایش شپدیس چیه ؟
کم کم شاخص داره حرکتش رو در جهت درست(پایین :n02:) شروع میکنه.
ان قدر به زور نگهش داشته بودن که اگه کامل ولش کنن باید یه 10 هزار واحدی بره پایین.
امروز که فعلا 1100 تا رفته پایین.
دوستان ديگه فكر نكنم كه قرمزي بازار به دليل هيجاني عمل كردن مردم باشه. تا يه جايي ميشد اين حرف رو زد ولي الان ميشه گفت كار بزرگان بازاره
تو پستهاي قبل هم گفتم اگه اعتماد به بازار از بين بره جمع كردن اوضاع واويلاست:n03:
من نمیدونم به کدام دلیل شاخص بورس تو یکسال اخیر اینقدر رشد کرد؟ و با هر خبری مثبت میشد!نقل قول:
یعنی سهامدارها انتظار دارند تو شرایط رشد منفی اقتصادی سهامشون چقدر رشد کنه؟!!
یک کامنت جالب تو لینک اول دیدم :
"خدا را شاهد میگیرم من 17 سال در بورس هستم و وقتی دیدم سهام ها در بورس در مدت کمتر از یک سال از 200 در صد تا 1000 در صد بازده دادند 70 در صد از سهام های خود را فروختم و سود خوب هم کردم . چرا ما دندان طمع را به ناکار امدی بازار بورس و مصوبه مجلس و غیره ....ربط میدهیم ؟یعنی شما میگویید پول بیت امال را وارد بورس کنند و سهامی را که سفته بازان و بانک داران و طمع کاران در مدت یک سال 10 برابر کردند بخرند .تا انها ضرر نکنند . یا دولت در سال اول بیاید و بترسد و باج بدهد . صدا و سیما شلوغ کرده باشد . وبگوید بییاید در بورس ایا شما عقل نداشتید .که مثلا سرمایه گذاری صنعت و معدن که 4 تا 5 سال پیش 38 تومان معامله می شد شما 350 تومان بخرید"
اخه تا کی میخواهید فله ای کار کنید و بدون برنامه وارد هر بازاری بشویدنقل قول:
خیلی شانس اوردن بازار ایران فقط خرید داره اگر فروش داشت الان شاخص زیر 50 بود
بورس هم با کارهایی مثل بستن پتروشیمی گل به خودی میزنه به حساب اینکه سهامدار مقاومت میکنه
حقوق بد زیر بازار رو خالی کرده مسئولان بورس دارن به زور شاخص رو نگه میدارن
خدا بداد اونهایی برسه که سرمایشون داره جلو چشاشون صفر میشه و تا حالا با این شرایط رو به رو نبودند
بچه ها یکسری عکس از شلوغی امروز تالار کرج گذاشته بودند سرچ کنید پیدا میشه -صحبت از برپایی یک اعتراض دیگه در تهران هست
موضوع خود این آقاست که خودش 17 ساله و سفته بازی دستش اومده ، صد درصد روی سفته بازی سود میکنه و خوشحاله !نقل قول:
چرا اصلا باید بشه سفته بازی راه انداخت توی سهم ؟ پس این سازمان چیکارست ؟
موضوع این هست که چرا اجازه دادند اینقدر صعود کنه که حالا با سقوطاش خیلی از سهامدارها ضرر کنند!نقل قول:
اولا در اينكه برخي از سهم ها بدون هيچ پشتوانه اي حبابي رشد كردن شكي نيست ولي مثلا يه دسته از سهم هايي هم كه رشد 100 درصدي يا بيشتر داشته اند چون سود خوبي تونستن بسازن. مثلا گروه پالايشي با پي بر اي 5 و پوشش بعضا 70 درصدي داراي حبابي نيستن كه بخوان اصلاح بشن . در كل تو اين بازار خشك و تر دارن با هم ميسوزن.
شاید کمی بی رحمانه باشه اما به نظر من فرصتی رو برای افرادی به وجود میاره که سهام های ارزنده رو در قیمت های پایین خریداری کنندنقل قول:
واسه همچین وضعیتی ، نقطه ی حمایت شاخص واقعا هیچ معنی نداره
چه خون و خونریزی شده داخل سایت های بورسی
قرار شده فردا تالار حافظ یک اعتراض ارام داشته باشند - تا ببینیم این اعتراض ارام به کجا خواهد کشید :n02:
میگن وزیر اقتصاد هم عکس العمل های نشون داده
شایعاتی هم مبنی بر اینکه شورای نگهبان نرخ خوراک پتروشیمی رو قبول نداره و تصویب نمیکنه
و . . . .
شانس نداریم ، به هربحثی وارد میشم تو این سایت ، به مسائل پیازی کشیده میکشه :n02:
فقط تالار حافظ نيست. ديروز و امروزم هم پيامكهايي براي بچه هاي تالار كرمانشاه از جمله خودم اومده كه تجمع آرومي رو درب تالار داشته باشند.نقل قول:
البته حس توهمي من ميگه فردا واسه خوابوندن اعتراضات هم كه شده شاخص رو سبز ميكنن:n02:
طرح جدید:n13:
با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس، ضوابط معاملاتی جدید در راستای صیانت از حقوق سهامداران خرد از فردا در بازار سرمایه اجرا می شود بگزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، براساس ضوابط جدید که از شنبه، 26 بهمن در بازار سرمایه و با هدف حمایت از سهامداران خرد، جلب حمایت بیشتر سهامداران حقوقی، تسهیل و افزایش مبادلات سهامداران بزرگ و فراهم ساختن امکان حمایت مستمر و مداوم از بازار سرمایه به اجرا گذاشته می شود، بین ساعت 8:30 الی 12 هر روز، حداکثر حجم سفارش های فروش وارده توسط هر کد معاملاتی (اعم از حقیقی و حقوقی) در هر نماد معادل 2 درصد حجم مبنا یا 50 هزار سهم (هرکدام بیشتر باشد) خواهد بود. براین اساس، از ساعت 12 الی 12:30، سقف مذکور اعمال نشده و کلیه سهامداران (اعم از حقیقی و حقوقی) می توانند به میزان موردنظر، سفارش فروش وارد کنند. لازم به ذکر است در دوره زمانی 12 الی 12:30، سفارش های خرید و فروش، برمبنای قیمت پایانی بازار در ساعت 12 وارد سامانه معاملات خواهد شد. همچنین سفارش های فروش در دوره زمانی 12 الی 12:30 بصورت انجام و ابطال (Fill & Kill) قابل ارسال خواهد بود. لازم به است سفارش های خرید در بازار کما فی السابق و بدون سقف انجام خواهد شد. در همین رابطه، مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس با تشریح جزئیات این مصوبه گفت: در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از سرمایه گذاران حقوقی با اعتقاد به ارزنده بودن سهام، تمایل به حمایت از سهامداران خرد دارند، اما در عین حال تأکید دارند که این حمایت صرفا در قالب خرید سهام از سهامداران خرد صورت گیرد و نه سهامداران عمده که با این مصوبه، این انتظار مرتفع خواهد شد. خواجه نصیری همچنین افزود: معمولا در ابتدای ساعت معاملات، ایجاد صف های فروش منجر به تشدید جو روانی در بورس میشود، اما انتظار داریم اجرای این طرح، پدیده صف نشینی در ابتدای روز را کاهش داده و با توجه به متوازن کردن بازار، زمینه تصمیم گیری درخصوص کاهش حجم مبنا و افزایش دامنه نوسان در بلندمدت را در بازار سرمایه فراهم کند. وی تأکید کرد این طرح، هیچگونه محدودیتی را درخصوص فروش سهام در حجم های بالاتر ایجاد نمیکند و سهامداران می توانند بیش از سقف های فروش درنظر گرفته شده، در بازه زمانی 12 الی 12:30 در هر روز اقدام به ارائه سفارش فروش نمایند. بگفته مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس، با اجرای این مصوبه، برای نخستین بار trading at last که در بسیاری از بورس های دنیا نیز اجرا میشود، در بورس کشور به اجرا گذاشته خواهد شد. خواجه نصیری خاطرنشان کرد براساس آمارها، با اجرای این مصوبه، در حدود 90 درصد تعداد سفارش های فروش خرد تغییری ایجاد نخواهد شد و تنها 10 درصد تعداد سفارش ها که از حجم سقف شده در ساعت 8:30 الی 12 بیشتر هستند، به نیم ساعت پایانی، یعنی ساعت 12 الی 12:30 منتقل خواهند شد. وی افزود: با اجرای این مصوبه، زمینه حمایت مستمر و طولانی مدت از سهامداران فراهم شده و سهامدارن می توانند از تداوم حمایت از سهام خود اطمینان حاصل کنند.
نه دیگه همه چیزمون باید با هم ست باشه - بخدا اینا حیفن باید ببرنشون والستریت
در جلسه امروز کمیسیون تلفیق نرخ ۱۵ سنت تعیین شده برای خوراک پتروشیمیها حذف و فقط الزام ۲۵ درصد بازدهی باقی ماند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ خوراک 13 سنت تصویب شد
یعنی باید باور کنیم دولت با این نرخ مخالفه - جلل خالق :n04::n02:
الان اين چه تفاوتي با طرح قبلي داره يكي واسه من توضيح بده؟!:n13:الان مثلا ابهامش رفع شد؟ قبلا ميگفت بازدهي 25% به شرطي كه از 15 سنت كمتر نباسه الان ميگه بازدهي 30% به شرطي كه از 13 سنت كمتر نباشه! آقايون معلوم هست اونجا چيكار ميكنين؟! بالجبازي دارن بورس رو از بين ميبرن.
خدا آخر و عاقبت مارو به خير كنه .
احتمال رد دوباره توسط شورای نگهبان هست .
چه لذتی بردند نوسانگیرا از این بازار ...
شبندر در سال 93
شبندر برای سال مالی آتی در اولین پیش بینی مبلغ 218 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده است که نسبت به سود پیش بینی شده ی سال 92 ( 228 تومان) افت 4 درصدی داشته است.
فروش شرکت با رشد 4 درصدی و بهای تمام شده با رشد 5 درصدی روبرو شده است که رشد 11 درصدی هزینه های عمومی باعث افت 3 درصدی سود عملیاتی شرکت نسبت به سال 92 شده است
سه محصول مهم شبندر بنزین،نفت گاز و نفت کوره می باشد که مقدار تولید این سه محصول به ترتیب در سال 93 نسبت به سال 92 با افت 4 درصدی، 5 درصدی و7 درصدی همراه شده است
مقدار فروش این سه محصول نیز نسبت به سال 92 به ترتیب 3 و 5 و 7 درصد افت داشته است.
نرخ بنزین برای سال 93 نسبت به سال 92 با رشد 14 درصدی،برای نفت گاز با رشد 11 درصدی و برای نفت کوره با رشد 3 درصدی تعیین شده است.دلیل این رشد تغییر نرخ دلار از 2450 تومان به 2650 تومان بوده است
نرخ خريد نفت خام و ميعانات گازي در پيش بيني سال مالي 1393،بر اساس ميانگين نه ماهه ي منتهي به پايان آذر 1392<<نشريه پلاتز>> و 98 دلار به ازاء هر بشکه براي نفت خام و 94 دلار براي ميعانات گازي در نظر گرفته شده است.
شاخص کيفيت در محاسبات لحاظ نشده ودر صورت محاسبه درآمد حاصل از فروش فرآورده هاي اصلي و هزينه نفت خام دريافتي بر اساس کيفيت،نرخ نفت خام به از 98 به 95.55 دلار در هر بشکه کاهش و سود خالص،به 2.296 ريال افزايش خواهد يافت.
درصد ریالی فروش صادراتی شرکت برای سال آتی نیز 4 درصد( 474 میلیون دلار) تعیین شده این در حالی ست که این درصد برای سال 92 حدودا 12 درصد ( 1.6 میلیارد دلار) می باشد
--------------------------------------------------------
سعی میکنم از این پس تعدیل های مهم رو در اینجا قرار دهم
به نظرتون پارسان رو چه قیمتی بازگشایی میشه ؟:n13:
دقیق نمیدونم . نظر خودت با توجه به پیگیری که از سهم داری چی هست ؟نقل قول:
مجمع ش کی هست ؟
-----------------------------------------------
ویرایش : مجمع پارسان -->> گسترش نفت و گاز پارسیان - 1392/12/08 09:30 - پژوهشگاه نیرو واقع در تهران، شهرک قدس، انتهای بلوار دادمان، پژوهشگاه نیرو، سالن خلیج فارس
تغییر در نحوه انجام معاملات ۱۴ نماد در بازار پایه از حالت عادی به توافقی
طبق اعلام قبلی مدیریت بازار فرابورس ایران، نحوه انجام معاملات ۱۴ نماد در بازار پایه از حالت عادی به توافقی تغییر میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فرابورس ایران اعلام کرد: نحوه انجام معاملات تعداد 14 نماد معاملاتی در بازار پایه به شرح ذیل، از ابتدای هفته آینده از حالت عادی به حالت توافقی تغییر مییابد. بنابراین، انجام معاملات نمادهای معاملاتی به شرح ذیل در بازار پایه عادی در پایان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 30/11/1392 متوقف و ثبت معاملات توافقی نمادهای مذکور از ابتدای هفته آینده انجام پذیر است.
سرمایه گذاری چشم انداز توسعه شمال (وشمال1)، مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان (واحیا1)، صنایع پتروشیمی دهدشت (دهدشت1)، پتروشیمی کازرون (کازرو1)، کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد1)، پتروشیمی ممسنی (ممسنی1)، صنایع پتروشیمی زنجان (زنجان1)، توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد (بمیلا1)، بازرگانی و صنعتی آینده سازان بهشت پارس (آینده1)، تکادو (وکادو1)، سیمان مجد خواف (سخواف1)، مجتمع سیمان غرب آسیا (سجام1)، رهشاد سپاهان (حرهشا1) صنعتی دریایی ایران (خصدرا1).
به گزارش فارس، کارگزاران در اسرع وقت نسبت به اطلاع رسانی لازم و کافی در این خصوص، به مشتریان خود اقدام کنند.
زیاد پیگیر سهم نبودم...نقل قول:
ولی
ایناچیزاییه که میدونم
تعدیل منفی زاگرس که 36 درصدش متعلق به پارسان هست
معامله ی بلوک پارس ، خبراش هنوزم مبهمه ، با این که انجام شده ، یکی میگه غدیر خریده ، یکی میگه غدیر و پارسان باهم خریدن ، یکی میگه غدیر خریده قراره بده به پارسان ، یکی میگه بیست درصد پارسان بیست درصد غدیر ...
مجمع هم اینطور که شنیدم باید 10 اسفند باشه ....
با اون حمایت که حقوقی پارسان میکرد توی روزای بد بازار ، الان اگه تو بازار خوب بیاد گمون نکنم پایین بره ...
شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد مفاخر اولین پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی 93 را 107 درصد نسبت به سال 92 تعدیل مثبت داد و از 271 ریال به 561 ریال رساند .
نکات قابل توجه پیش بینی عملکرد سال 93 به شرح زیر می باشد:
الف) ترکیب درآمدهای شرکت عمدتاً شامل درآمد فروش دستگاه های خودپرداز ATM (معادل 39 درصد)، درآمد حاصل از ارائه خدمات (معادل 34 درصد)، درآمد حاصل از فروش تجهیزات بانکی ( معادل 17 درصد) و درآمد حاصل از فروش تجهیزات کامپیوتری (معادل 8 درصد) می باشد.
ب) پیش بینی افزایش تعداد فروش دستگاههای خودپرداز عمدتاً ناشی از تکمیل قرارداد منعقد شده با بانک صادرات در خصوص تأمین دستگاههای مزبور اعلام شده است.
ج) پیش بینی افزایش تعداد فروش تجهیزات بانکی عمدتا مربوط به اجرای طرح چکاوک (طرح حذف لاشه فیزیکی چک) طی سال 93 از سوی بانک مرکزی اعلام شده است.
د) پیش بینی افزایش درآمد خدمات ناشی از انجام قرارداد با شرکت ایرانسل، فروش نرم افزارهای مبارزه با پولشویی و تقلب و توسعه خدمات به بانک تات اعلام شده است.
مطابق اطلاعات دریافتی، هیئتمدیره در نظر دارد 70 درصد از سود عملکرد سال مالی 93 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد نماید. پیش بینی خالص درآمد (هزینه)های متفرقه برای سال مالی 93 به مبلغ 700ر4 میلیون ریال عمدتاً مربوط به درآمد فروش ضایعات (به مبلغ 900ر2 میلیون ریال)، و سود سپرده های بانکی (به مبلغ 500ر1 میلیون ریال) می باشد.
مفاخر خیلی خوب عمل کرد
به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های گروه بهمن، رادیاتور ایران، فنرسازی زر، سایپا آذین، پارس خودرو، سایپا دیزل، سایپا، سیمان صوفیان و درخشان تهران ...چرخشگر، لوله و ماشین سازی ایران، شیشه و گاز، سایپا شیشه، بانک پاسارگاد، سیمان درود و پارس پامچال با توجه به اعلام پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 متوقف شدند. مدیریت بازار