به نظر من نمیشه.چون من امتحان کردم.ویندوزم ویستا بود این کارو با7 کردم به هم ریخت
Printable View
به نظر من نمیشه.چون من امتحان کردم.ویندوزم ویستا بود این کارو با7 کردم به هم ریخت
راجع به نرم افزار اثر انگشت لب تاب کجا باید سوالمو بپزسم؟
سلام خسته نباشد می خواستم بپرسم ایا ما CPU AMD شش هسته ای هم داریم وایا AMD phenom X6 1075 شش هسته ایه:n26:
مطالب عمومی سخت افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
در مورد نرم افزار Excel سوال دارم، کجا باید مطرح کنم؟
سلام
من یه پرینتر کارکرده سامسونگ مدل ml-1660 خریدم که یه 300 تایی چاپ کرده.
یه برگ که چاپ میکنه داخل پرینتر بالای کارتریجش (غلتکی که برگه رو میفرسته بیرون)خیلی داغ میکنه یعنی عملا نمیشه بهش دست زد
مشکل از کجاست؟
.
.
.
.
.
.
.
..
...
ممنون
دوستان من یک سوالی دارم که یک کمی بیانش هم برام سخته بیشتر مربوط به چیره دستی در ساخت پاورپوینت میشه!
یعنی اعمال یکسری تغییرات خاص در یک فایل پاورپوینت مدنظرم هست
حالا باتوجه به گستردگی مطالب و بخش ها میشه لطفا بگید بهتره کجا مطرح کنم؟ که هم من زود به جواب برسم هم بی مورد تاپیک نزنم و این حرفا:n17:
تشکر ویژه:n16:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
مربوط به این تاپیک میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تاپیکی بود در مورد آهنگ های خفن واسه ماشین !
لطف کنین!
سلام
یه مشکل دارم با تیلیغات سایت کجا بگم؟
از قسمت پیگیری مشکلات اقدام کردم ولی رفع اثر نشد.
شاید جایه مناسبی نیست.
نقل قول:
فک کنم یه بدافزار تو سایتهسلام
چند روزی مشه که با بنر تبلیغات بالای انجمن مشکل دارم.
وقتی هرکدوم از صفحات انجمن رو که باز میکنم انتی ویروسم جلوی لود شدن تبلیغ بالا رومیگیره و میگه از این آدرس بهت اتک میزنن
مرورگرمم نشون میده که این بنر از طریق این ادرس به نمایش گذاشته میشه.
گاهی اوقات تبلیغات انجمن تبلیغات خارجی نشون میده.
جالبه که این اتک درردیف های ریسک ها قرارداره.
سلام من چند وقتیه که آفیس 2013 و ویندوز7 را روی کامپیوترم نصب کردم از وقتی که آفیس 2013 نصب کردم با یه مشکل برخورد کردم و اونه که قبلا که آفیس 2003 تا 2010 نصب بودم وقتی روی عکسی کلیک می کردم و open with می زدم با برنامه microsoft office2007/2010 می تونستم قسمتهای اضافی عکسم را حذف کنم و خلاصه می تونستم ویرایش کنم او با فرمتjpg,... سیو کنم ما از وقتی که آفیس 2013 نصب کردم این گزینه تو قسمت open with و حتی chosse defuit program وجود ندارد می خواستم حالا بدونم آیا این امکان در آفیس 2013 وجود ندارد و یا مشکل چیز دیگری هست
سلامنقل قول:
من خودم کلا پلاگین فلش رو توو بروزرم غیر فعال کردم که تبلیغات بالا لود نشن چون برای منم وقتی لود میشدن شدیدا cpu usage میزفت بالا ..
نقل قول:
سلام اینجا سوال بپرسین :
سلام شب خوش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه آپدیت ویندوز کامپیوترو غیر فعال کرد؟؟/:n27:
تو همین تاپیکی که آدرس دادین توضیح دادن که!نقل قول:
البته اگه مشکلتون حل نشده همون جا بیان کنید
سلام؛ یه راهنمایی در مورد خرید سشوار میخوام. دقیقا کجا مطرح کنم؟
سلامنقل قول:
متفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از من بپرس جوابتو میدم
میخواستم بدونم تفاوت ایمیج گرفتن از ویندوز و بک آپ گرفتناز ویندوز رو بدونم
تو بخش ویندوز میتونید سوالتون رو مطرح کنیدنقل قول:
سلام/خوبی میخواهم در مورد پزشکی بپرسم
سلامنقل قول:
به p30world خوش اومدین
من باید برنامه بنویسم برای حسابداری. کجا مطرح کنم؟
من اصلا برنامه نویسی بلد نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(26 نفر در حال مشاهده این بخش)
بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نويسی برای محيط ويندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ...
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من میخاستم اکسپلورر8 روی ویندوز8 نصب کنم باید سوالم رو کجا بپرسم یا از کی راهنمایی بگیرم؟
سلام من karam2222هستم ودر شهرستان دامغان زندگی می کنم از شما برای خرید پکیج دیواری ورادیاتور در خانه 90 متری کمک می خواهم ضمنا چه مارکی بخرم که اذیت نشم
لینک هنر هفتم رو میخوام
با سلامنقل قول:
در انجمن
سوالتون رو بپرسید
نقل قول:
با سلام بفرماید
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=96
سلام
- اگر نمیدانید سوالتان را باید در کدام انجمن بپرسید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
:»
سلام لطفا در خصوص شارژ کاتریج و زمانی که شارژ میشود بعد از مدتی کاغذ موقع پرینت گرفتن خط های سیاه ایجاد میشه وقتی کاتریج بیرون میار و نونر روش کمی پودر پاک که میشه دیگه خط ندارد اما سوال اینه که هر لبار که پرینت میگیریم که نمیتوانیم اون پاک کنیم . با تشکر
سلام,من بازی فوتبال soccer 13نسخه زبان اصلی دانلود کردم,وقتی نصبش میکنم ارور میده ,میشه راهنمایی نصبشو بگید!! پیغامی که میده اینه were sorry an error has accurred..........
origin is not installed .and is required to play your game.please reinstall origin
سلام,من بازی فوتبال soccer 13نسخه زبان اصلی دانلود کردم,وقتی نصبش میکنم ارور میده ,میشه راهنمایی نصبشو بگید!! پیغامی که میده اینه were sorry an error has accurred..........
origin is not installed .and is required to play your game.please reinstall origin
سلامنقل قول:
سوالتون رو اینجا بپرسید :
سلامنقل قول:
سوالتون رو اینجا بپرسید :
man che joori bayad soali ke dar morede matlab daramo beporsam? hata nemidoonam koja bayad beporsam,lotfan bem tozih bedid
سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدیننقل قول:
طبق قوانین باید پارسی تایپ کنید
اینجا سوالتون رو مطرح کنید تا تایپک مناسب رو بهتون معرفی کنیم:n01:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به انجمن پی سی ورلد خوش امدید
قبل از هرچیز طبق قوانین انجمن متن هاتن رو فارسی تایپک کنید
اما درمورد سوالتون، اگر منظورتون اینه که از چه طریق پیغام خودتون رو ارسال کنید
آخر هر تاپیک که میخوایید سوال کنید یک کادر هست به این شکل:
سوالتون رو داخل این کادر بنویسید و ارسال کنید.
ممنون
سلام دوستان کسی مطلب یا تحقیق در رابطه با مجموعه فازی نوع 2 و مزایا و معایب آن مطلبی داره به من کمک کنه ممنون میشم