جواب کی میاد بچه ها ؟;)
جواب کی میاد بچه ها ؟;)
30 شهریور ( شاید )
گفتن امروز مياد
شبکه خبر امروز سه شنبه اعلام کرد جوابا میاد / منتظر باشید تا بعد ظهر
خبر دادن ساعت 18 امروز امید وارم درست باشه
جوابها اومده
بنده جایی که مورد نظرم بود قبول شدم.
به امید قبولی همتون در دانشگاههای دلخواه.
سلام.من قبول شدم کنترل ساری با تشکر.
از شما هم تشکر میکنم که تو این مدت به ما کمک کردی
اموزشكده فني وحرفه اي شماره 1 ساري ;کسی اطلاعاتی داره لطف کنه بگه:46:
انتخابا خیلی اومده پایین با رتبه 400 علم فرهنگ بچه ها قبول نشدن!!!
امام محمد باقر؟نقل قول:
من سال 83 کاردانی اونجا بودم ، اونموقع همه چی عالی بود و سطحش هم بالا
الان مسلما بهتر شده و سطح علمیش بالا رفته
کلا جای خوبی قبول شدی
مبارکه
من هم همون جایی که می خواستم قبول شدم
غیر انتفاعی شاهرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم همه، جایی رو که دوست داشتن قبول شده باشن ...
من هم جهاد داشگاهی یزد قبول شدم (همونی که میخواستم:31:)
-----------
یه پیشنهاد دارم:
توی همین تاپیک یا یه تاپیک جدید دوستانی که قبول شدن رتبه، رشته و دانشگاهی که قبول شدن رو بگن تا یه مرجع جوب واسه دوستانی که میخوان سال دیگه کنکور بدن باشه
آقا فرشید اگه موافقید خودتون کاراشو بکنید ...
مرسی
سلام
منم همون جایی که مد نظرم بود قبول شدم
غیر انتفاعی اصفهان
سلام بر همگی ما هم همونجا که دوست داشتیم و میخواستیم قبول شدیم
قزوین آبیک - غیاث الدین جمشید کاشانی
به امید قبولی همگی دوستان
:20:سلام با تشكر از انجمن انتخاب رشته
با رتبه 20290 دانشگاه بصير آبيك مخابرات قبول شدم.
با آرزوي موفقيت دوستان
سلام .
من برق قدرت فخرالدین اسعد گرگانی قبول شدم
منم رودسر قبول شدم .......... کی باید برم ثبت نام ؟؟؟
ثبت نام روز های یکشنبه و دوشنبه 3و4 مهر ماه
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=3&id=1043
منم نرم افزار هیجا قبول نشدم:31:
دوستان کسی اطلاع داره تکمیل ظرفیت نیمسال دوم کی هست؟
من گرمسار قدرت قبول شدم
همون چیزی که میخواستم.
نقل قول:
انشالله که در تکمیل ظرفیت رتبه بیاری
سازمان سنجش اعلام میکنه معمولا یک ماه بعد از شروع کلاس ها تکمیل ظرفیت ها مشخص میشه و از طریق سایت سازمان سنجش به اطلاع میرسه
میگم واسه ثبت نتم منی که شبانه نیم سال دوم هستم الان باید شهریرو بدم یا همون بهمن ماه؟؟؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
اقا فرشید آموزشکده امام محمد باقر خوابگاه هم میده؟؟؟؟+ شهره خوبیه ساری؟ جو دانشگاه چطوره؟؟؟
کسایی هم که قبول شدن میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن ؟؟نقل قول:
بعد از یک ماه کلاس رفتن اگه تو تکمیل ظرفیت یه جای دیگه قبول بشیم میشه تغییر دانشگاه داد ؟؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد این تکمیل ظرفیت بدین ممنون میشم
بله می تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید / کسایی که تکمیل ظرفیت قبول میشن از بهمن باید برن کلاس / با این اوصاف می تونید یک ترم رو دانشگاهی که الان قبول شدی بخونی و بعد تغییر بدی دانشگاهت رو / فکر می کنم قبول واحدهایی که توی اون یک ترم پاس کردید با توافق دانشگاهیه که جدید قبول میشیننقل قول:
کسایی هم که قبول شدن میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن ؟؟
بعد از یک ماه کلاس رفتن اگه تو تکمیل ظرفیت یه جای دیگه قبول بشیم میشه تغییر دانشگاه داد ؟؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد این تکمیل ظرفیت بدین ممنون میشم
میگم منتظری مشهد خوابگاه میده هزینش چطوریه کسی اطلاع داره ممنون میشم بهم کمک کنه .کسی هست اینجا منتظری مشهد درس خونده باشه چطور جاییه؟
اقا فرشید آموزشکده امام محمد باقر خوابگاه هم میده؟؟؟؟+ شهره خوبیه ساری؟ جو دانشگاه چطوره؟؟؟
من همین شهریور فارغ التحصیل میشم.لازمه مدرکی دال بر پایان تحصیلات از محل تحصیل کاردانی بگیریم؟؟
خود سایت سنجش نوشته که اگر مدرک اصل کاردانی موجود نباشه خود محل قبولی از محل فارغ التحصیلی درخواست میده!
این شامل حال ما هم میشه؟
من امروز رفتم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام دادمنقل قول:
کلا به شما 2 تا برگه میدن که واسه دانشگاه جدید ببری
یه معرفی نامه به محل قبولی که توش اومده شما تو فلان رشته از این مرکز فارغ التحصیل شدی
یکی هم واسه سازمان ناجا
این دوتا برگه رو باید برای ثبت نام ببری
اصل مدرک کاردانی رو هم فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
دوستان این تبصره 2 چیه؟؟یعنی اگه مدرک کاردانی نبریم خود دانشگاه بعدا پیگیری میکنه؟
یعنی احتیاج نیست فعلا از دانشگاه خودم مدرک بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کاردانی نقشه کشی عمومی دارم توی کنکور کاردانی به کارشناسی قبول نشدم حالا میخوام بدونم آیا دانشگاه آزاد بدون کنکور از من که مدرکم کاردانی هست دانشجو میگیره ؟ میخوام برم دانشگاه آزاد بدون کنکور آیا امکانش هست لطفا کمک کنید !!!!
بله خوابگاه میده ، خوابگاهش هم توی خوده آموزشکده هست ... شهرش و آدماش ، والا چی بگم!نقل قول:
دانشگاه هم جو عالی داره
کاردانی به کارشناسی بدون کنکور نمیگره ...نقل قول:
البته فرشید جان فکر کنم امسال معدل بالای 18 رو بدون کنکور میگرفت و پذیرش بدون کنکور داشت دانشگاه آزاد
چون من خواستم ثبت نام کنم ، بعد پشیمون شدم
فرشید اهوازی بت بگم دمت گرم...... شنبه ساعت 1 ظهر بلیت گرفتم با اتوبوس ساعت 7 صبح میرسم ساری کمر نمیمونه برام 18 ساعت رو صندلی....
با سلام :دی آقا ما نیم سال اول قبول شدیم ولی دو واحد دیگه دارم که تکدرس میگیرم، نمره هاش 20 مهر میاد، تکلیف ثبت نامم چی میشه؟ :31:
سلام من با 10000 الکترونیک خاوران قبول شدم که سال(89) پیش با 7500 قبول نشدم و رفتم غیر انتفاعی اسرار .
حالا موندم انصراف بدم برم خاوران یا همین اسرار ادامه بدم؟
واحدهایی که پاس کردم تطبیق می خوره(13 واحد از 25واحد)
امکان انتقال توی ترم اول هست؟
دوستان شرایط تکمیل ظرفیت چیه؟
باید ثبت نام کنیم یا نه؟
اگه ثبت نامیه از کی شروع میشه؟
و اینکه اگه کسی تو تمکیل ظرفیت قبول شد میتونه نره جای جدید و همون دانشگاه فعلیشو ادامه بده؟
ممنون
آق قلا قبول شدم!
چه جور جایی؟ خوابگاه میشه پیدا کرد؟ من 2/10 خدمت سربازیم تموم میشه! چه کار میتونم بکنم؟ برم مرخصی بگیریم یه ترم؟
سلام (نميخواستم چند جا پست بدم اما اين بنده خدا فاميلمون منتظر جوابه ! )
كسي اينجا غيرانتفاعي علوم توسعه آريا گرمسار ميخونه ؟ و يا اينكه امسال قبول شده باشه ؟
شرايطش چطوره ؟ سطح خوبي داره و يا مثل بعضي غيرانتفاعي ها خيلي داغونه ؟ توي سايتش يه چيزايي نوشته
ولي قبول كردنش يكم سخته !!! يكي از فاميلامون امسال عمران قبول شده اما دو دله كه بره يا نه !!
كلا كسي چيزي در موردش ميدونه ؟؟؟
بدون مدرک قبلی ثبت نام نمیکنن ، باید بری ببینی چی میگن!نقل قول:
به نظرم بمون ادامه بدهنقل قول:
طبق قانون خیرنقل قول:
اگه اعلام بشه ، فکر کنم باید ثبت نام کنید ، ( اگر اعلام بشه )نقل قول:
//