سلام ausu مدل k55vm بهتره یا n55sl ؟
یه سوال دیگه : مدل های acer یا lenovo چه فرقی با asus دارن که قیمتاشون پایین تره ؟
Printable View
سلام ausu مدل k55vm بهتره یا n55sl ؟
یه سوال دیگه : مدل های acer یا lenovo چه فرقی با asus دارن که قیمتاشون پایین تره ؟
سلام
من امروز رفته بودم n56 سفارش بدم فروشنده گفت هیچ فرقی با y-580 و hp dv-6 7000 نداره. با این که از اونا گرونتره.منو منصرف کرد از خریدش.:19:
نظر شما در مورد n 56 چیه؟؟
و اینکه full hd نبودن مانیتور عیب بزرگیه؟
n56 و y-580 هارد ssd دارن؟
فروشندرو ولش کن!فقط به فکر فروششون هستن،y580 گرافیکش از n56 قویتر و کیفیت ساختش بالاتره ولی led این مدل full hd نیست و ظاهرا کیفیت led زیاد خوبی نداره!ولی n56 کیفیت led خیلی خوبه!full hd بودن یا نبودن یه لب تاپ بستگی به نظر خودت داره و هدفت از خرید لب تاپ چی هست؟!!!!!!!نقل قول:
به چشم نمیاد در مقابل hpنقل قول:
اگه میخواید خرید خوبی داشته باشی باید خودت به نتیجه برسی نه اینکه فروشنده (اغلب) به صلاحدید خودش از خریدی پشیمون کنه یا برعکس ترغیبت کنه
اره اینا فکر فروش خودشونن کمتر کسی پیدا میشه که بخواد عادلانه قضاوت کنه حتی اگر جنسش فروش نره باید از دوستان همین فروم که انصافا راهنمایی های خوبی می کنن و هیچ نیت تعصبانه ای ندارن کمک بگیری و با اطلاعات کامل بری که فکر نکنن فقط خودشون پیشنهاد دهنده اند
هدفم از خرید فیلم - بازی - اینترنت و .... هست.البته فقش روزی 2 ساعت بازی میکنم.نقل قول:
hp از کدوم گارانتی بگیرم که روش هدفون بیتس داشته باشه؟:5:
دوست عزیز شما از هر گارانتی که میگیری بهتره خودت ببینی هدفون beats داره یا نه چون تو این دوره زمونه دزد خیلی زیاد شده:21::38:نقل قول:
لپ تاپ وسیله بازی نیست و ارزشی هم نداره باری بازی پاش پول بدی....نقل قول:
صفحه فول اچ دی مسلما از صفحه دستگاههای hd چشم نوازتر هست و فیلم دیدن باهاش لذت بخش تر.
n55sv الان قیمتش چنده؟
مدل دیگه در حد این مدل و با این امکانات کدومه
شرمنده وسط حرفاتون پریدم. خود من زیاد مطالعه و شبیه سازی می کنم، می خوام این مشخصات رو هم داشته باشه، نظرتون چیه؟نقل قول:
(dell و hp نباشه، چون که بی کیفیت هستند)
زمینه استفاده: مطالعه زیاد و تایپ زیاد، پردازش و شبیه سازی زیاد
صفحه نمایش: anti-glare (matte) 14"(720/900p) /anti-glare (matte) 15" 1080p/900p/720p صفحه نمایش حتما مات باشه
پرداشگر: corei7 ivy bridge
رم: 8GB
هارد: 500GB با ssd یا 750GBدور بالا (معمولا هارد های بازار با ssd نیست، پس حداقل قابل اضافه کردن باشه- اگر هم دور بالا نبود،بقیه مشخصات در اولویت قرار دارند)
گرافیک: 630 کافیه
باطری: حداقل 6cell
پورت: VGA,HDMI,USB,mic,headphone,SPDIF
شبکه:bluetooth,wifi,LAN jack
درایور: DVD RW کافی هست
وب کم: داشته باشه
وزن: قابل حمل باشه ( زیر 3 کیلو)
کیفیت ساخت: با دوام، ضد خش
کیبرد با نور پشت زمینه: داشته باشه بهتر ولی اگر هم نبود مهم نیست
زیبایی: مهم نیست، کارایی و دوام در الویت است
قیمت: هر چه کمتر بهتر
با این مشخصات به asus n56 رسیدم ولی هر جا زنگ زدم نداره! یا اینکه قیمت پرت داده، هر روز هم که داره گرون تر میشه!! حالا دنبال مدل مشابه هستم که کارتش ضعیفتر باشه تا قیمتش معقول شه. البته اگه n56 رو زیر 2500 هم پیدا کنم، می خرم.
برای استفاده خونگی بنظرتون بین z580 و n53sn که i5 هست کدومو باید انتخاب کنم.یکی گفته بود حرف گ رو تو z580 نمیشه زد این که مشکل بدیه برای تایپ!n53sm که i7 هست دوملیون و نیم شده از دسترسم خارج شد چون گرونه.z580 دوملیون وپنجاه و n53sn یک و نهصد ه.بنظرتون چیکارکنم.انتخابام بنظرتون درسته؟دوس دارم مارک بی دردسری باشه و برای فیلم دیدن و بازی مناسب باشه.و ظاهرشم خوب باشه چون استفادش خونگیه .مشکلات این مدلا چیه؟
با سلام
من یه لب تاب اسوس مدل n53s گرفتم می خواستم بدونم چرا هرجا نگاه میکنم این مدلو i7 معرفی کردند اما لب تاب من i5 است؟
دوستان من به تازگی N46v خریداری کردم این سابووفری که همراشه چه تاثیری بر صدا داره ؟
چون من هنگامی وصلش میکنم صدا زیاد نمیشه ؟
دوست عزیز ساب ووفرش فقط صدای بیش رو زیاد میکنه و البته در کیفیت کلی صدا تاثیر زیادی داره
دوستانی که نیاز به مشاوره دارن برای خودشون تاپیک بزنن
بسته شد ، دلیل = مگاتاپیک