[اضطراری] از کار افتادن تاچ بعد از نصب رام اشتباهی Xperia Mini pro - مدیران متخصص لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان و مدیران محترم
قضیه : گوشی سالم سالم بود تا اینکه صبح اومدم رام کوک شده Xperia Mini pro - HYBROM v5 را روی گوشی خودم ( Xperia Mini ) نصب کردم ! میدونم اشتباه زدم ( از قصد زده بودم ) ولی از اونوقت تا حالا دیگه تاچ گوشی کلا کار نمیکنه.قبلش همه چی سالم بود و کار میکرد.رام اصلی و ارجینال گوشی را فلش زدم ولی باز کار نمیکنه.
الان با با باکس هم دادم بیرون فلش زدن ولی باز جواب نداد
ورژن های مختلف را هم خودم با FlashTool فلش زدم جواب نداد.
بکاپ را هم ریختم باز جواب نداد
یکجا دیگه بردم گفتن باید سخت افزار کلا خام بشه بعد دوباره Program بخوره !
دوستان 99% مشکل نرم افزاریه. چیکار باید کنم ؟
جالب اینجاست : در واقع وقتی دوباره رام مینی پرو را از طریق ریکاوری نصب میکنم تاچ کار میکنه ولی نه بطور عادی ! یعنی بزور تونستم تا صفحه اصلی گوشی و دیگه نمیتونم تو منو برم ! چون رام مال این گوشی نیست ! و هماهنگی لازم را ندارد.پس بنابراین تاچ کار میکنه و اونم فقط با رام مینی پرو ! پس معلوم سیستم نرم افزاری کلا ریخته بهم
یعنی در اصل گوشی من Xperia Mini است ولی با کاستوم رام Xperia Mini pro هماهنگ شده یکجورایی !
تو مشکل عجیبی غریبی افتادم. تمام راه ها را دارم تست میکنم ولی باز جواب نمیده ! نمیدونم رام با گوشی چیکار کرده که فقط و فقط با رام کاستوم مینی پرو تاچ کار میکنه ولی اونم ناقص !
حتی خارجی ها هم تعجب کردن از این قضیه !
از بچه های خارجی نمونه داشت اونم گوشیش x10 بود ولی با اپدیتر خود سونی مشکلش حل شده ولی من نه !
هیچکی هم راحشو بلد نیست ! راهی نمونده که تست نکرده باشم !
رام s51se را از wotan فلش زدم ولی باز جواب نداد !
"pc companion یک قسمت داره که نوشته repair اونو امتحان کردی؟" -> اره این راه هم جواب نداد
کرنل هم زدم ولی باز جواب نداد
اگه سخت افزار اسیب دیده یا کلا نباید کار کنه یا اگرم کار کنه باید با هر رامی کار کنه! حداقل رام مخصوص و اورجینال خودش. در صورتی که اینطور نیست و وقتی کاستوم مینی پرو را نصب میکنم تاچ و دکمه بک و منو کار میکنه ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان برای اولین بار در جهان تونستم از روش ابتکاری درستش کنم ! اونم بصورت کامل !
خدایی یکی کمک کنه. 1 ماه نمیشه گوشی را خریدم نوء نوء
سلام دوستان و مدیران محترم
قضیه : گوشی سالم سالم بود تا اینکه صبح اومدم رام کوک شده Xperia Mini pro - HYBROM v5 را روی گوشی خودم ( Xperia Mini ) نصب کردم ! میدونم اشتباه زدم ( از قصد زده بودم ) ولی از اونوقت تا حالا دیگه تاچ گوشی کلا کار نمیکنه.قبلش همه چی سالم بود و کار میکرد.رام اصلی و ارجینال گوشی را فلش زدم ولی باز کار نمیکنه.
الان با با باکس هم دادم بیرون فلش زدن ولی باز جواب نداد
ورژن های مختلف را هم خودم با FlashTool فلش زدم جواب نداد.
بکاپ را هم ریختم باز جواب نداد
یکجا دیگه بردم گفتن باید سخت افزار کلا خام بشه بعد دوباره Program بخوره !
دوستان 99% مشکل نرم افزاریه. چیکار باید کنم ؟
جالب اینجاست : در واقع وقتی دوباره رام مینی پرو را از طریق ریکاوری نصب میکنم تاچ کار میکنه ولی نه بطور عادی ! یعنی بزور تونستم تا صفحه اصلی گوشی و دیگه نمیتونم تو منو برم ! چون رام مال این گوشی نیست ! و هماهنگی لازم را ندارد.پس بنابراین تاچ کار میکنه و اونم فقط با رام مینی پرو ! پس معلوم سیستم نرم افزاری کلا ریخته بهم
یعنی در اصل گوشی من Xperia Mini است ولی با کاستوم رام Xperia Mini pro هماهنگ شده یکجورایی !
تو مشکل عجیبی غریبی افتادم. تمام راه ها را دارم تست میکنم ولی باز جواب نمیده ! نمیدونم رام با گوشی چیکار کرده که فقط و فقط با رام کاستوم مینی پرو تاچ کار میکنه ولی اونم ناقص !
حتی خارجی ها هم تعجب کردن از این قضیه !
از بچه های خارجی نمونه داشت اونم گوشیش x10 بود ولی با اپدیتر خود سونی مشکلش حل شده ولی من نه !
هیچکی هم راحشو بلد نیست ! راهی نمونده که تست نکرده باشم !
رام s51se را از wotan فلش زدم ولی باز جواب نداد !
"pc companion یک قسمت داره که نوشته repair اونو امتحان کردی؟" -> اره این راه هم جواب نداد
کرنل هم زدم ولی باز جواب نداد
اگه سخت افزار اسیب دیده یا کلا نباید کار کنه یا اگرم کار کنه باید با هر رامی کار کنه! حداقل رام مخصوص و اورجینال خودش. در صورتی که اینطور نیست و وقتی کاستوم مینی پرو را نصب میکنم تاچ و دکمه بک و منو کار میکنه ....
اقا خواهشا یکی کمکی کنه. :41:
بعد از سه شبانه روز بالاخره با روش کاملا ابتکاری و تخصصی درستش کردم !
نقل قول:
اگه بوت لودر آنلاک ــه ، یه کاستوم کرنل بریزین ببینین چی میشه :-؟
همه اینکارا را کردم ولی باز جواب نداد !
حتی بچه های اینجا هم نتونستن کاری کنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای اولین بار در جهان تونستم از روش ابتکاری درستش کنم ! اونم بصورت کامل !
با تشکر
:18: :31: :27: :8: :10: :40:
فایل کاستوم رام رو اگه میشه با لینک دانلود جدید بزارید.
نقل قول:
کاستوم هم میتونید توی Forum.Xda-developers.com پیدا کنید
کاستوم رام HYBROM v5 رو پیدا کردم. ولی مشکل اینجاست که فایلش رو نمی تونم دانلود کنم. چون فییلترش کردن.
فییلتر بشکن و v.p.n هم ندارم که دانلودش کنم. حالا نیازمند یاری سبزتان هستم!