سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفا:11:SIZE="5"][/SIZE]
Printable View
سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفا:11:SIZE="5"][/SIZE]
از کجا بفهمم که tv tuner داره یا نه......!!!!؟
میشه یه توضیح کوتاه بدین که بعد از اینکه f9 زدم چیکار کنم؟:44::نقل قول:
وارد محیط ریکاوری ویندوز میشید . اگه با کلید F9وارد نشدین کلید F8 رو بزن و گزینه ای هست که FACTORY داخلشهنقل قول:
بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.نقل قول:
ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:نقل قول:
بهترین راه اینه که سرویس تگو وارد سایت دل کنی و مشخصات سیستمو ببینی.
9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....
سلام بچه ها
من امشب رفتم L502 رو بخرم فروشنده گفت الان ندارم باید از تهران سفارش بدم
بعد زنگ زد تهران سرویس تگ لپ تاپی که قراره واسم بیاره رو گرفت
واسه انگلستانه بنظره شما ریفروبه؟:13:
کسی هست واسم چک کنه تا اگه مشکلی داره نخرمش؟
سرویس تگش اینه :8cnyzp1
میبینین R هم نداره.ممنون
گسی جواب ما رو نمی ده؟!!!!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504279
دمش گرم ...
دیسکای ریکاوری رو گذاشتم باهمون دیسک اول گفت کار تمومه ریست شد ولی دیسک دوم نخواست منم نزاشتم - برگشت بهمون حالت روز اول
عین اون روز اون صفحه ی سیاه و زمانو زبانو اینارو خواست
خوب شد باحال بود فقط 2 تا چیز هست
1 - چرا دیسک 2 کاره ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 - حالا که اینطوره پس فروشنده ها هم یکی ازین دیسکا درس می تونن بکنن لپ تاپ روشن شده رو ریکاوری کنن بعد که داره بالا میاد بعد ریست خاموشش کنن - کی میخواد بفهمه
یکی از راه ها همین بود که ببینیم ویندوز اولین بارشه بالا میاد یا نه - حالا چی ؟
.
ولی مشکل خودم - با این که ریکاوری شد . ولی باز هم اون نوار بالای مانیتور داره اذیتم میکنه ها !!!!
چه کنم - یکی کمک برسونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح =-
همه چی سخت افزاری سالمه - تو دیسکتاپ همه چی طبیعیه - فقط وقتی پنجره های ویندوز رو ماکزیمایز میکنی . ازهمه طرف تا آخر باز میشن ولی از بالا نیم سانت مونده به آخر وایمیستن یجوری که از پشتش دسکتاپ یا هرچی که باشه دیده میشه اون بالا
وقتی لوگ آف کنی مشکل حل میشه ولی دوباره میبینی که هست . انگار وقتی مشکله دوباره میاد که گرافیک یه تغییری میخواد بده . اینطوری حس میکنم .
اعصابمو داره بهم میریزه ؟!!!
گرافیک
فک میکردم گرافیکش بیشتر از این حرفا باشه ... این دیگه چه مسخره بازیه . تو بالا آوردن pes که مشکل داره - یه ارور وارنینگ میده که گرافیک کافی نیست 128 میخوامو 64 هستشو ازین حرفا ..
شما هم دیدید اینو؟؟؟؟ اینکه حد اقل بازیه - حالم گرفته شد . چیزی مشکل داره - مثلا گرافیک کامل نصب نیست -
فک نکنم گرافیکش دیگه انقد معمولی باشه ها ؟؟
مشکلی که از اون لحاظ نداره. مشخصاتی که بهت گفتن چی هست؟ با کدوم گارانتی گرفتی؟ قیمت؟نقل قول:
1530 با موس ، کیف ، کول پد ، گارانتی خودشون
البته رفتم سایت گارانتیش بنظرم مشکلی نداشت این آدرسشه :.کد:www.rahapardaz.com
میگه تمام کارای لپ تاپتو انجام میدیم یعنی بک آپ ، نصب ویندوز ،نصب تمامی نرم افزارای 2012 که یکیش آنتی ویروس نده که میگفت لایسنسش یسالس و قیمتش 56 تومان و چیزای دیگه
در مورد گارانتیش میگفت 3 دوره تو یه سال نرم افزاری لپ تاپو چک میکنه 2 دوره هم سخت افزاری اگه مشکل داشته باشه عوض میکنه
همه چیو گارانتی میکنه جز ضربه و ازینجور چیزا
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگفت با گارانتی 1 ساله 1680 با گارانتی 2 ساله 1740 :18:
شما تگشو چک کردین؟مشکلی نداشت؟ممنون:40:
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
با vpn برو به سایت nvidia درایور حدید بگیر....بعدم باید بری از nvidia control panel کارت گرافیکت رو برای این برانامه بزاری high perfomance.....برای gta هم این مشکل پیش می آد....نقل قول:
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
بابت پاسختون دستتون درد نکنه...
ولی این کارهایی رو که گفتید انجام داده بودم کارم راه نیوفتاده بود...
پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه با همون گارانتی رسمی بگیر. گارانتی یه فروشنده برا خودش خوبه . منم میتونم از دبی بخرم و خودم گارانتی کنم. اگه هم مشکل پیدا کن بدم یه تعمییر کار. خرابی بالای دل رو که میبینی بخاطر همینه که دست زیاد داخلشه. من خودم اتفاقا الان اصفهان هستم و با نماینده اصفهان رابطه دارم.نقل قول:
مشخصاتتو نگفتی؟
پست 697 این تایپیکو بخون.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6517784#post6517784
درایور انویدیا که باید آپدیت شده باشه. ( درایور اینتل هم از سایت خود دل میتونید آپدیت کنید )نقل قول:
توی اون کنترل پنل انویدیا علاوه بر اینکه فایل اجرایی بازی PES رو انتخاب میکنید و میذارید روی high performance ، فایل setting بازی رو هم همینکار باهاش بکنید.
خوندمش.حق با شماست.قبول دارم ولی این فروشگاه چندین ساله داره کار میکنه و آشناست، واسم غریبه نیست
معتبره.نمیخوام توجیه کنم ولی زیگورات میگه 1700 ترجیح میدم نخرم چون اینقدر پول ندارم که بخرم:41:
واسه گارانتی دفتر مرکزی داره،چهار راه توحید،رفتم دیدمش.بنظر شما جمع میکنه میره؟:13:نمیدونستم خرید لپ تاپ اینقدر دنگ و فنگ داره!
بعدشم اصفهان قیمت صبحش با شبش 30 40 تومان فرق میکنه یعنی روز به روز داره گرون میشه چه خبره؟چرا اینقدر داره گرون میشه؟همه جا همینجوره؟میگن واسه دلاره.
امیدوارم اصلا مشکل پیدا نکنه که بخواد کارش به گارانتی بکشه:20:
راستی مشخصات چی بدم؟اگه منظورتون لپ تاپه خوب فول آپشنشه.فقط رمش 6 مگاست .بهم گفت واست یه 2 اضافه میکنم.
ممنون که کمکم میکنی.خدا خیرت بده:46:
این هم لینک مستقیم گرافیک انویدیا که میگید ...
حالا دارم دانلودش میکنم ... ( با حجم 180 mb )کد:http://www.filegir.com/files/ja_ghaedi/280.26-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
امیدوارم که مشکل حل بشه ...
از صبح تا حالا فقط 1 گیگ درایور گرافیک گرفتم ...
بحث سر جمع کردنش نیست . البته اینم هست ولی توی نوع خدمات پس از فروش و اطمینان از عوض نشدن قطعه ها هم هست.قیمتای گارانتی زیگورات رو خود زیگورات تعیین میکنه و کل نماینده ها هم با همین قیمت میدن. نوسانات دلار باعث افزایش قیمتا شده. الان قیمتا رو شدیدا باید بروز داشته باشی.نقل قول:
ببینید شرکتی که کل کشور نماینده داره با یه شرکت که فقط تو محدوده خودش هست فرق میکنه. 1530 که شما گفتید قیمت خرید من هم نیست و سراغ این قیمتا نمیرم چون میدونم فرقی هست. وگرنه منم می اومدم همینی که شما گرفتید با این قیمت رو 1400 میگرفت و سودم هم بالاتر می شد . میتونم از دبی بگیرم و خودم گارانتی کنم .
راستی مال زیگورات 8 گیگ رم هست
باز دست خودتونه و انتخاب با شماست.
زیگورات خیلی قیمتو برده بالا.بقیه جاها نهایت 50 رفته روش.
در عرض یک ماه 1550رو برده برای 1660 خیلیه.نامردیه
به خاطر دلاره اما خوش بختانه دلار سریع پایین اومد تا این شرکتای.... پر رو نشن.
سلام،حالتون خوبه؟
بالاخره دیروز خریدمش.همه چیش اکیه:20:
از صدای اسپیکراش که هرچی بگم کم گفتم:8:.واقعا صدای قویی داره.LCD شم خیلی خوبه
از همه جالپتر دکمه های لمسیشه.فکر کنم 4 ساعتی بهش ور رفتم الانم نزدیکه 3 ساعت دیگه شارژ داره:31:
به عنوان اولین خرید لپ تاپم خیلی راضیم.یه فایل 550 مگابایتیو تو 60 ثانیه کپی کردم.کفم برید:24:
از تمام دوستان به خاطر غیبت طولانی ام پوزش می طلبم.
این دو هفته به خاطر مساله پروژم که یک دفعه پیش آمد مجبور شدم از تهران برم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم.
الان تمام پستهایی که در این مدت نبودم را میخوانم و در حد توانم جواب میدم.
آخرین درایور کارت گرافیکی اینتل همانی است که در سایت دل قرار دارد. سایر درایور های جدید موجود در سایت رسمی intel با این کارت گرافیک سازگاری ندارند و نصب نمیشوند.
این در مورد موضوعی بود که در پستهای قبل در مورد درایور کارت گرافیک intel بیان شده بود.
سلام دوست عزیز. از اینکه انقدر دیر شد واقعا ببخشید. درگیر پروژه دانشگام بودم.نقل قول:
خیر در برای جای باطری وجود ندارد. با این روش که توضح میدهم نیازی هم نیست به در برای باطری.
برای باطری، در هنگامی که بازی و کار گرافیکی که رندر میکشد میکنید حتما باطری را جدا کنید چون علاوه بر جریان زیادی که از باطری میکشد و فشار بهش میاید دما مهمترین قاتل باطری است و افزایش دما باعث کاهش شدید عمر باطری میشود.
در زمان های دیگر غیر از بازی و کار گرافیکی باطری به لپ تاپ وصل باشد.
باید بدانید باطری های لیتیومی جدید قادر به 500 سیکل شارژ و دشارژ هستند. این یعنی اینکه اگر شارژ باطری مثلا 95 درصد باشد و به شارژ بزنید با اینکه 2درصد باشد و به شارژ بزنید هر دو حالت یکی از آن 500 تا را سوخت میکنند. حال راه حل چیست!
راه حل این است که شما همیشه لپ تاپ را با باطری روشن کنید. سپس بر روی علامت باطری در پایین سمت راست کلیک راست کرده و dell battery metter را باز کرده.سپس گزینه آخر را که turn off battery chargingاست را انتخاب کنید و سپس شارژ را وصل کنید. با این کار دیگر سیکل کم نمیشود. بریا خاموش کردن هم بگذارید کامل شات دان شود و سپس از برق بکشید.
فقط حواستان باشد که این گزینه هر بار که لپ تاپ را خاموش میکنید غیر فعال میشود. پس حواستان باشد که این کار را باید هر بار انجام دهید و حواستان باشد که قبل از روشن کردن به برق وصل نکیند چون به همان دلیل یکی از سیکل ها کم میشود.
پس همیشه ابتدا با باطری روشن کرده و پس از قطع کردن شارژ مستقیم شارژر را به لپ تاپ وصل کنید تا بدون از بین رفتن ظرفیت باطری بتوانید از برق مستقیم استفاده کنید.
قابلتون را ندارد دوست عزیز
سلام. خیر دوست عزیز. گشتم نبود نگرد نیست.نقل قول:
full HD اش وارد ایران نمیشود.
سلام. حافظه اختصاصی یعنی حافظه ای که در خودش تعبیه شده است dectated. یعنی مال خود کارت گرافیک است. الان با وجود شیر شدن کارت گذافیک و رم عملا حافظه اختصاصی معنایی ندارد. به عنوان مثال GT540 1gig با 2gig فقط حدود 2 درصد در عمل کرد تفاوت دارند که عملا هیچ است. فقط تنها حسنش این است که اگر زمانی برنامه یا بازی ای بود که تمام حافظه رم را اشغال کند آن موقع است که خب کارت گرافیکی با حافظه اختصاصی بیشتر قطعا بهتر است. ولی تا الن بازی ای نیومده که بشتر از رم 3 گیگ نیازداشته باشدنقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خیر دوست عزیز در ایران وارد نمیشود.نقل قول:
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
در مورد کالیبره شما اولا باید بذارید ویندوز هایبرنیت شود. شما با اون کار باطری را داغون میکنید دوست عزیز.نقل قول:
یک بار دیگر انجام دهید و تمام مراحل را کامل انجام دهید و عجله نکنید. اول در حالت خاموشس فول شارژ کنید. سپس 2ساعت خنک شود. بعد لز 100 درصد تا زمانی که هایبرنیت شود ازش کار بکشید و سپس بگذارید 5 ساعت تا 6ساعت خاموش بماند.(همچنین برای خالی کردن این شارژ اصلا بازی نکنید باهاش فقط موزیک و فیلم و وب گردی که به باطری در حین عمل کالیبراسیون فشار جدی وارد نشود.) لام دوست عزیز.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
در صفحه اول درست است بعضی عکسا نشان داده نمیشود. ولی نیازی هم نیست. شما متن فارسی را بخوانید کامل توضیح داده شده است.نقل قول:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
در هنگام بازی از کول پد استفاده کن. این دما طبیعی است i7 sandy bridge این گونه است.نقل قول:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
برای هایبرنیت: به change advance power setting بروید. به قسمت قسمت speel رفته. allow wake timer را زده. سپس disable کنید هر دو گزینه را. درست میشود.نقل قول:
در مورد لنگویج بار از اینجا نمیتوانم راهنمایی کنم. چون نمیتوانم ازینجا تنظیمات را چک کنم چون سیستمتون جلوم نیست.
بله هر وقت خواستید میتوانید با دیسک ریکاوری سیستم را برگردانید. ولی این را بدانید ویندوز اورجینال سیستمتان از ویندوزهای رایتی ultimate موجود در بازار هم بهتر است.
من خیلی از برنامه ها را تست کردم برای ریکاوری. بهترین و مطمعن ترین فقط و فقط dell data safe است که در ویندوزتان نصب ات.
من تمام مواردی را که باید قبل از خرید چک شود به طور کامل در صفحه اول توضیح دادم دوست عزیز"مواردی که باید قبل از خرید چک شود". آن را مطالعه و هنگام خرید چک کنید و خیالتان راحت باشد.نقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
شما برنامه ی dell data safe local back up راباز کرده.restore را از چپ کلیک کنید. گزینه اول را کلیک کنید(factory image) سیستم ری استارت میشود. بعد از بالا آمدن گزینه هایی را که preserve دارد را انتخاب نکنید.فقط factory image with out preserv را انتخاب کنید تا کامل درایو C فرمت شود. سپس خودش همه کارها را انجام میدهد و عین روز اول میشود.نقل قول:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
درایورش مشکلی ندارد دوست عزیز همین است. نگران نباشد.روش سرچ کردن را قبلا توضیح دادم کامل. مطالعه کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
من در پست های ابتدایی کامل توضیح دادم دوست عزیز.مطالعه فرمایید.نقل قول:
علت افزایش ناگهانی قیمت لپ تاپ های دل افزایش یورو(لپ تاپ های سفارش انگلستان UK و همچنین افزایش قابل ملاحظه قیمت لپ تاپ های دل نمایندگی انگلستان است!!
قیمت XPS L502 با همین کانفیگ 1110 یورو است هم اکنون مه این قیمت به یورو در ایران برابر 1830 میباشد!
پس این افزایش قیمت در این 3 هقته نوسط گارانتی زیگورات دلیلش طبیعی است.
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
سلامنقل قول:
برای من هم همینجوریه. یعنی همین تازگی پی بردم نمیدونم حساس شدیم یا از اول همینطور بوده!
البته در حالت های مختلف تست نکردم ولی موقعی که وایرلس روشن و سیستم فقط مشغول دانلود هست، صفحه نمایش هم خاموش، فن 5 ثانیه وصله 5 ثانیه قطع، و چندین ساعت همینطور ادامه میده! چون محیط ساکت بود متوجه صدای کم و زیاد شدن فن شدم.
نقل قول:
- خب میشه بگی هر چند وقت خاموش میشه ؟؟
الان دارم بهش دقت میکنم با کار نعنولی یی که دارم می کنم اول خاموش بود بعد یه 20 - 30 ثانیه روشن بود الانم داره با یه دوره خیلی خیلی آروم کار میکنه ......
تو اون 30 ثانیه هی قط و وصل میشه ؟؟؟؟
کسی اینجا خودش از لب تابش عکس گرفته ببینیم خوشکله یا نه؟؟؟البته منظورم خودش هست نه عکس های خود سایت سازنده.
ممنون
سلام آقا امیننقل قول:
راستش واسه من اتفاق نیفتاده،کار سنگینم باهاش انجام ندادم ولی وقتی فن روشن میشه اولش با سرعت بالا کار میکنه بعدش تو 10 12 ثانیه یواش یواش سرعتش کم میشه و با سرعت خیلی کم کار میکنه.ولی تا حالا نشده به صورت متناوب خاموش روشن بشه.
البته من 3 4 روزه خریدما شاید هنوز نوه:31:
راستی من با نرم افزارایی که گفتین باطریمو چک کردم هردوشون 8400 نشون میدن.اما وقتی باطری فول میشه میگه 7 تا8 ساعت کارمیده خیلیم طبیعی و منظم شارژش کم میشه،مشکلی که نداره؟
سلامنقل قول:
این قضیه امیج و ریکاوری چیه؟منظور همون بک آپه؟درایو ریکاوری که میگین پاک میشه چیه؟کجاست؟واسه چی پاک میشه؟
من که خریدم فروشنده خودش همه کاراشو کرد تمام نرم افزارای 2012 رم نصب کرد.فقط بهش گفته بودم پارتیشن بندی کنه که یادش رفته بود.100 تا c بقیشم d .بهش که گفتم 7 8 دقیقه بعدش پارتیشن بندی کرد.اینجوری که شما بحث کردین باید سخت باشه تازه گفته بودین درایو ریکاوری پاک شده و ازینجور حرفا.این فروشنده چیکار کرده پس؟
میشه توضیح بدین قضیه چیه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه واسه اولین باره لپ تاپ خریدم:31:
ممنون از پاسخی که میدین:11:
آقا امین قضیه نصب کارت گرافیک چیه؟یا نصب درایورای دیگه که بحثشو کردین؟
منم باید چیزیو نصب یا دانلود کنم؟
ممنووووووووونم:40:
سلام. درایور موجود در لپ تاپ برای کارت ورژن قدیمی است که با بعضی بازی ها مثل pes 2011 یا gta سازگاری نداردنقل قول:
برای همین باید ورژن جدید را دانلود و نصب نمایید
آدرس لینک دانلود ورژن جدید در همین تاپیک قرار داده شده است. که میتوانید دانلود کنید.
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
شما باید با برنامه dell data safe ocal backup دیسک ریکاوری تهیه کنید تا اگر زمانی مشکلی پیش آمد بنوانید لپ تاپ را به روز اول باز گردانیدنقل قول:
اگر مغازه دار shrink کرده باشد درایو ریکاوری پاک نشده و شما میتوانید دی وی دی ریکاوری را تهیه کنید اما اگر ناوارد بوده و با نرم افزار پارتیشن بندی کرده باشد احتمال دارد که پاک شده باشد. اگر با برنامه dell data safe توانستید دیسک ریکاوری تهیه کنید پس مشکلی نیست.
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
مشکلی نیست. اشکال از باگ موجود در بایاس است. با آپدیت بایاس این عدد صحیح نشان داده میشود.نقل قول:
باطری شما هم اکنون عالی کار میکند.
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
موقعی که با دور آروم روشن میشود معمولی کار میکند ولی اگر به صدایش گوش دهم صدایش احساس قطع و وصل دارد یعنی اوج و فرود دارد به طور متناوب.نقل قول:
سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
نقل قول:
نه امین جون . حساس شدی . منم دقت کردم بعضی موقع ها 1 بار زیاد و کم میشه ، بعضی موقع ها چند بار ، فک کنم سیستمشه که با دماهای مختلف واکنش متفاوت ( تایم روشن و خاموش بودن ) داشته باشه .