الان كه ما اخرين كنكوري ها توي سال 92 محسوب ميشيم ...(اگه نظر اموزش پرورش عوض نشه كه بعيد نيس بشه )
اگه اينطوري شد ...و ما كنكور 92 رو داديم و از رتبمون راضي نبوديم و خواستيم دوباره كنكور بديم ....تكليفمون چيه ؟
Printable View
الان كه ما اخرين كنكوري ها توي سال 92 محسوب ميشيم ...(اگه نظر اموزش پرورش عوض نشه كه بعيد نيس بشه )
اگه اينطوري شد ...و ما كنكور 92 رو داديم و از رتبمون راضي نبوديم و خواستيم دوباره كنكور بديم ....تكليفمون چيه ؟
از بچه هایی که کنکوری بودن احتمالا دوباره کنکور میگیرن.فقط در یه صورت امکان حذف کنکور هست که امتحانا همه نهایی باشه. حالا شما فقط سوم نهایی دادین پس مجبورن کنکور بگیرن
سلام منم كارنامه گرفتم
19.67
سوالاي هندسه رو جواب ندادين؟!؟!؟!؟!؟
من به جواب رسيدم
تبریکنقل قول:
کدوم سوالا ؟!
جوابشو بزار ما هم استفاده کنیم
ماشالله.....:دینقل قول:
حالا كه داريد معدلتون رو ميگيد منو ياد دوران دبيرستان انداختيد منم معدل ترم يك سوم دبيرستانم 19.63 شد اگه درست گفته باشم همين حدود بود ولي الان دانشگاه........
من معدلم سوم ترم اول 20 بود.یادش به خیر:31:دانشگاه زمین تا اسمون با 19 و 20 دبیرستان فرق داره:31:
بچه ها شما حسابان كجا هستين؟ ما هنوز توى تركيب تابع مونديم، به نظرم كتاب رو تموم نميكنيم!
شـدم 18.78....اهــــــــــــــــ :(
فکر نکنم مدرسه ی هیچ کدومتون در حد مدرسه ی ما سخت گیر باشه (می دونم که هر کی فکر می کنه مدرسه ی خودش خیلی سخت گیره.)
بالاخره بهترین مدرسه ی شهره.
هر چند که خودم قبلا گفتم که ترم اول کم کاری کردم:31:.
دوستان راستی من خودم شیمی 3 مبتکران رو دارم.اما یه مطلب خوب اینترنتی برای آموزش سریع استوکیومتری هست؟
ممنون.
اگه از این آموزشا داشتین یه آموزشم واسه موازنه بزارین:دی
موازنه که آسون ترین بخش کتابه.نقل قول:
اگه موازنه بلد نیستی شیمی چند شدی؟
البته روش کتاب سخته.روش کادر های پر و خالی عالیه.
با موبایل دارم پست میدم نمیتونم زیاد توضیح بدم.
ممنون.
موازنه اگه در سطح كتاب و امتحان نهايى باشه راحت حل ميشه، اما اگه به موازنه هاى المپياد نگاه كنين ميبينين با روش هاى ضريب و مجهول و ... هم حل نميشن
بچه ها شما حسابان كجايين؟
ما تا آخر فرمول های بسط و نتایجش ( روابط 3a و 2a ) درس گرفتیم . متاسفانه از برنامه قلمچی عقب تر هستیم و امروز .....:13:نقل قول:
بچه ها شما حسابان كجايين؟
روش اکسایش هم بد نیست...به شما گفتنش؟نقل قول:
راستی بچه ها میگن سربازی رو یه سال کمتر کردن نمیشه سال بعدش کنکور داد...شمام شنیدید
سلام
منم 19.65 شدم
واقعا خیلی زوره همه ی اختصاصی ها بیست شدم تاریخ17
مستمرو هم 17 داد کلا معدلمو کشید پایین
راستی شما میدونین این قلمچی چه جوری تراز رو حساب می کنه روی دفترچه سوال زده اگه دین و زندگی 7تا و اگه زبان 8تا از ده تا بزنیم ترازش 7000میشه من دین زندگی 68درصد زدم شد 6100زبان90 درصد زدم شد 6500 این دفعه امیدوار بودم عمومی هارو شیش هزارو چهارصد پونصدی بشم شدم 5900 چرا این طوریه?
من در کل این دفعه بهترین ترازمو گرفتم 6100
چراش شما ترازاتونو نمی گید?بگید با هم رقابت کنیم شاید این طوری منم مثل شما بیام بالا توی اطرافیانم که هیچ رقیب درست حسابی ندارم باورتون میشه من با تراز 5800 توی پسرای شهرمون اولم!(این جا خیلی وضع خرابه)
تو شهر ما هميشه 2 تا تراز بالاى 8هزار داريم كه معمولا يكيشون هميشه نفر اول كشور هم ميشه (آرش اصغرى) :دىنقل قول:
من والا شیمی رو 14 شدم...:دی
حالا میشه یکی این موازنه رو بگه...:(
کجاش مشکل داری ؟نقل قول:
برادر تراز یه چیز نسبی هست ! اونی ک اونجا نوشته پیش بینی هست پس منطقی هست ک با توجه ب درصد پاسخگویی دانش آموزا تغییر کنه .. !نقل قول:
راستی شما میدونین این قلمچی چه جوری تراز رو حساب می کنه روی دفترچه سوال زده اگه دین و زندگی 7تا و اگه زبان 8تا از ده تا بزنیم ترازش 7000میشه من دین زندگی 68درصد زدم شد 6100زبان90 درصد زدم شد 6500 این دفعه امیدوار بودم عمومی هارو شیش هزارو چهارصد پونصدی بشم شدم 5900 چرا این طوریه?
ترازتم بد نیست سعی کن ببریش بالاتر
همه جاش:|نقل قول:
من کتاب رو چند بار خوندم...بیشتر حالت مثال حل کرده تا راه حل:(
جزوه هم که فقط نکته گفته....اصلا وقتی عدد میزارم عنصر ها میریزه بهم خیلی بدجور قاطی میکنم:دی
بايد از تركيبى شروع كنى كه بيشترين اتم رو دارهنقل قول:
نقل قول:
چند نکته ساده
از ترکیبی که بشتریت تعداد اتم رو داره شروع کنید و در اون ترکیب سعی کنید اتمی که بیشترین تعداد رو دارهو اکسیژن و هیدروژن هم درانتها باید موازنه کرد.
ععدد ها را میتونید زیرش بنویسید هم سرعت بیشتر میشه وهم گیج نمیشید ...
البته گاهى اوقات هم بايد اكسيژن و هيدروژن رو همون اول موازنه كنى!نقل قول:
اگه از روش قراردادن ضریب استفاده کنید هیچ معادله ای موازنه نشده باقی نمیمونه! البته این روش فقط برای تست خوبه و در امتحانات تشریحی و نهایی مورد قبول نیست و موازنه باید به روش وارسی انجام بشه.
توی معادلاتی که امتحان نهایی بهتون میدن که به روش وارسی موازنه کنید این جور مواردی نداریم!نقل قول:
موفق باشید.
... راستی، تراز آزمون دیروزم 6700 شد...
بله، اما تو تست كم پيش نمياد كه همون اول بايد موازنه رو از اكسيژن يا هيدروژن شروع كردنقل قول:
موفق باشيد
سلام رفقا
ترازم تو قلمچی رو ۶۵۰۰ هست
به نظر شما تا اخر سال می شه ۷۰۰۰ کردش؟
اینم بگم که از اول همش ضریب رشدم مثبت یوده.
نقل قول:
بله همواره برای رشد فرصت هست.
شما سعی کنید در نقاط قوتتون پیشرفت کنید.ودروس اخ رو بالا بزنید....
البته تا چند وقت دیگه سوالات کانون از کتاب نوروز میاد انهم عینا پس میتونید با خوندن ائون کتاب ترازتون راب الا ببرید.
نقل قول:
اين پيشنهاد شما اصلا درست نيست
هدف ما اين نيست كه تراز قلم چي بالا بره هدف بايد يادگيري و تقويت مهارت تست زني باشه
هدف نهايي ما كنكوره نه ازمون هاي قلمچي
به نظر من اگه كسي با تسلط به كتاب هاي قلمچي تو ازمون رتبه بياره اصلا ارزشي نداره
دوستان يه تست انگليسي بذاريد
و يه كتاب تست انگليسي كه سطحش از كنكور بالاتر باشه معرفي كنيد
نقل قول:
نه دوست عزیز
من نگغتم این کارهارا بکند.اصلا اون دستمون کانون نیست گاج هست
ایشون گفتند که میگم اگه بروم کانون ترازم از گاج بیشتر میشه
بنده توضیح دادم که علتش چی هست.
اگه المپیاد شرکت می کنید رشته تون رو بگید
من ادبی و شیمی شرکت می کنم
من المپیاد ریاضی رزمندگان ثبت نام کردم ولی آموزش پرورش فکر کنم اشتباه ثبت نام کردم(بازم همون ریاضی)نقل قول:
برای رزمندگان مرحله اولش کلا توی کشور 300 400 نفر بودم من 80 شد رتبم توی استانم 14 نفر بودن من هفتم شدم توی شهر دو نفر من اول:31:
مرحله دومش توی کشور 300 نفری بودن من صدو خردی شدم توی استان 9 نفر من سوم شدم توی شهرم از بین 1 نفر شرکت کننده اول شدم:31:
سلام
من ابندفعه 6200 شدم خدا بخواد دارم پله های ترقی رو طی می کنم:31:
فیزیک یه سوالو جوابشو به دست آوردم(آلفا a>آلفا b)ولی جابجا زدم تستشو نزدیک بود نود درصد بشه شد 83
من دو سه روز آخر جوگیر میشم زیاد می خونم اگه تو طول هفته همین جور بخونم حداقل شیشو هفتصد هشتصدی میشم,ولی هر کار می کنم بقیه روزای هفته به بطالت می گذرونم,شما تو طول دو هفته قبل از امتحان همه روزا رو می خونید?(غیر از درسی که برای امتحانای مدرسه می خونید)
تبریک میگمنقل قول:
اتفاقا واسه من کاملا برعکسه
2 روز آخر رو مثلا میزارم واسه عمومیا اما آخرش هیچی نمی خونم . این دفعه هم تراز دروس عمومیم شد 4800 :دی افتضاحه عمومیم
به نظر شما برای حسبان چه کتاب کمک درسی خوبه?
منم همیشه عمومی ها رو بد می زنم:41:
آموزش یا تست ؟!نقل قول:
واسه تست من گاج سفید دارم خیلی خوبه راضیم ازش
واقعا فیلمش خیلی قشنگ بودنقل قول:
مرسی که معرفی کردی
نمیشه تعریف کنی که فیلمش چه جوریه،نمیدونم چی بگم ...
رفقا من از سایت کانون لیست اون قبولی های کانون رو در اوردم واسه هر رشاه هم یدونه میانگین تراز کانون گذاشته بود.
سوالم اینه که از سوم تا پیش تراز دانش اموزا به طور میانگین چه قدر فرق می کنه؟
در ضمن می دیگه تست رو تعطیل کردم و شروع کردم برا نهایی.
اولین درسمم شیمی گذاشتم.