دقیقا چند نفر منطقه سه بودند با چه رتبه هایی؟
Printable View
دقیقا چند نفر منطقه سه بودند با چه رتبه هایی؟
نه من کسی رو ازمنطقه 3ندیدم اون جاام تقریبا هرکسی رو که میدیدم می پرسیدم که کدوم منطقن.فقط2تا منطقه3 دیدم که اونا پزشکی بودن.اون آقایی که کنارخانوم دکتر نشسته بود موهای سفید داشت اون بود رییس دانشگاه؟؟؟راستی شما گروه آخربودین؟؟؟آزمون زبان چندتاشو جواب دادی؟؟؟نقل قول:
[QUOTE=maryam36;7320431]نه من کسی رو ازمنطقه 3ندیدم اون جاام تقریبا هرکسی رو که میدیدم می پرسیدم که کدوم منطقن.فقط2تا منطقه3 دیدم که اونا پزشکی بودن.اون آقایی که کنارخانوم دکتر نشسته بود موهای سفید داشت اون بود رییس دانشگاه؟؟؟راستی شما گروه آخربودین؟؟؟آزمون زبان چندتاشو جواب دادی؟
نمی دونم گروه آخر بودم یا نه.
آره همون پیرمرده بود .
من از هفتاد تا 30 یا 40 تاشو زدم شما چی ؟
نفهمیدی چند درصد پسر و چند درصد دختر می پذیرن؟
در مورد کمک مالی هم من هر کس و میدیدم یه ده بیست میلیونی زده بود شما هم بهتر بود یه عددی می نوشتی . البته من خودم هم عددی ننوشتم .بعد چند تاشون که با من اومده بودند تو خیلی خوب جواب دادند یکیشونم مریم صفدری بود .
جوابش کی میاد .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
من 34تازدم.نه نمیدوم چند درصد پذیرش دارن.هفته دیگه اسامی کسایی رو که ازمصاحبه قبول شدنو روسایتشون میزنن.جواب نهاییم بهمنه.به نظرت تو قبولی این کمک مالی تاثیری داره؟فک کنم هممونو به سنجش معرفی کنن.چون 2برابریم دیگه.مریم صفدری کیه؟
اگر تاثیر نداشت که نمی پرسیدن
اول فکر کردم مریم صفدری شمایین . یکی از شش تایی بود که با هم رفتیم برای مصاحبه.
بیشترشون باباشون دندون پزشک بود برا همین خیلی خوب به سوالات خانوم دکتر جواب دادن
منم وقتی خانوم دکتر ازم سوال پرسید یه کلمه نتونستم جوابشو بدم
نقل قول:
شهرکرد منطقه 2 محسوب میشود ...
از پسره پرسیدم گفت شهرکردمنطقه 3 !!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
شما با دوستتون اومده بودین ؟؟جلوی درورودی رتبتونو داشتین به بچه های دیگه میگفتین؟؟؟یکیتون گفت1700منطقه 3ولی اونیکی اگه شما باشین گفتین 2000خورده ای .اون عینکیه شمابودین؟نقل قول:
بابا قبول نکنن...... من که ازدیروز دارم بکوب درس می خونم که سراسری قبول بشم.ازمحیط دانشگاه خوشم نیومد.می دونستی ماروهفته ای یک جلسه میبرن خوددانشگاه شهید بهشتی.دانشگاه ما میشه همون ساختمانی که برا مصاحبه رفته بودیم.........
خواستیم روحیه اونارو تضعیف کنیمنقل قول:
:sq_24:
البته هر دو تا مون عینکی بودیم
البته اونا هم خیلی خالی بندی میکردن ما هم خواستیم کم نیاریم:31:
راست میگین من امتحان مجارستان قبول شدم اگر بین الملل قبول نشم میرم مجارستان ، چون خواهرم اونجا داره دارو سازی می خونه میگه شرایطش عالیه و شهر دبرسنم خیلی شهر توپیه.نقل قول:
یکی ازاونا من بودم.ولی رفتم اونور فرمو پرکنم.مگه شما تافل دارین؟میشه یکم درمورد مجارستان راهنمایی کنی که شرایط قبولیش چطوریه؟شهریه هاش چطور؟من اگه سال بعد قبول نشم میرم ترکیه.نقل قول:
شما که مارو شناختید لااقل یه ندا می دادی ما چاخان نکنیم بعد تافل کجا بود بابا. مجارستان هیچی نمی خواد فقط یه امتحان زبان ازت میگیرن قبول میشی میری بعد ترمی ۸۰۰۰دلار خرجت میشهنقل قول:
چی می گفتم می خواستی بگم سیدازشما بعیده؟؟؟!!!!!8000دلار بااین وضعیت خیلی زیاد میشه دوروبر24ملیون.خودشم ترمی.........همون ترکیه بهتره.مشکل زبانشم ندارم.رشته دندانپزشکی شم توجهان هفتم.نقل قول:
با زبونش مشکل نداری!!!!! ترکی بلدی؟نقل قول:
خرج ترکیه هم فکر نکنم کمتر از ترمی بیست میلیون باشه.
مجارستان بعد از دو سال اگر معدلت خوب باشه دانشگاه دولتی ایران پذیرشت میکنه اگه معدلت کمتر باشه بعد از دو سال دانشگاه بین الملل پذیرشت میکنه . بعد پدر بدبخت من باید خرج دو نفرو بده
man turkam.نقل قول:
شما پشت کنکوربودین؟؟؟
نه بابا 6ملیون واسه هر ترم.خیلیم گرون نیست
از دانشگاه بین المللی ارزونتره............
نه من سال اولمهنقل قول:
کجای سایت دانشگاه نوشته پارسال 42 نفر پذیرفتن
نفهمیدی چند درصد پسر می پذیرن؟
بخش آموزش اطلاعیه ها نوشته اسامی قبولین نهایینقل قول:
اسم من نیومد شما چیکار کردی مریم خانوم؟نقل قول:
نمی دونید اینا تکمیل ظرفیت دارن یا نه
اگه اینا بر اساس رشوه ای که بهشون دادن اسامی رو اعلام کردن واقعا براشون متاسفم.نقل قول:
[ QUOTE=maryam36;7323941]اگه اینا بر اساس رشوه ای که بهشون دادن اسامی رو اعلام کردن واقعا براشون متاسفم.[/
اینا خودشونم نمی دونن چیکار کردن وگرنه چطور افشین ادیبی باتراز ۹۲۰۰ و رتبه ۱۷۰۰ اسمش نیومده مریم خا نوم اسمه شما هم نیومده ؟ حیف آدم که بره هچین جاهایی درس بخونه . من که اونجا بودم هیچ کس رتبش بهتر از افشین نبود . الان افشین قبول نشده QUOTE]z
نه اسم منم نیمومده.مطمنی که دوستت رتبش 1700بوده؟؟؟؟آزمون زبانشو خوب داده بود؟؟؟؟:sq_3:نقل قول:
آره مطمعنم خودم دیدمش زبانشم خوب داده بود اگه توجه کنی فقط منطقه محروما رو حذف کردن نامردا . میدونی .. اونجا همش پارتی بازیه فکر کردن ما چون منطقه سه هستیم دیگه هیچی بارمون نیست و اعتراضی نمیکنیم .به جز ما سه تا اسم اون پسره شهر کردی هم تو لیست نیستنقل قول:
خوب تاپیکو کردین چت روم ! :31:
1700 منطقه چند بوده؟
کسی نرفته مصاحبه دانشگاه شیراز بگه چجوری بود؟
من که یزد 90 درصد قبولم ولی خیلی دانشگاه شیرازو دوست دارم:46:
راستی ترکیه اگه دانشگاه های ترک زبانش قبول بشید می تونید با ماهی حدود 3 هزار دلار درس بخونیدو زندگی کنید
ترکیه اصلا با مجارستان قابل مقایسه نیست
دلار هم الان 2700 تا آخر آذر میاد روی 2500 و همون حدود ثابت می مونه
آقا احسان ۱۷۰۰منطقه۳ بود بعد نمی دونی یزد پارسال تا چه رتبه ای پذیرفته؟نقل قول:
من می خوام زنگ بزنم دانشگاه بپرسم علت چی بوده؟؟؟؟آخه اون شهرکردیه رتبش بالابوده.شما بگین دیگه رتبتون چند بود؟؟؟؟نکنه واقعا براساس کمک مالی قبول کردن.؟؟؟نقل قول:
من از دیروز به طورجدی دارم درس می خونم به شماام توصیه می کنم درس بخونین برای سال آینده چون شماام پارسال سال جاری بودین.
آقارضا من یادم نیست اون برگه ای که تو ثبت نام اوله پر کردیم نوشته بود که منطقه چندین؟؟؟
می دونم دانشگاهی که من می خوام برم امتحانشو بدم رتبه دندانش تو جهان هفتمه.نقل قول:
گفتم که منرفتم مصاحبه شیراز.احکام وسوال زیست پرسیدن.
شما که انقدر دانشگاه شیرازو دوست دارین می دونین که نمی ذارن برین خود دانشگاه شیراز؟
میرین برای مصاحبه میبینین دانشگاه واحدبین الملل چطوریه..........بازم می خوای کمک مالی کنی؟چقدر؟
سلامنقل قول:
خود شهرکرد منطقه 2 هستش
مگر انکه از توابه شهرکرد بوده باشه از شهرهای دیگه که اونها منطقه 3 هستند