دوستان الان قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان الان قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من این تاپیک 1215B هست .بهتر می بود سوال رو در تاپیک مربوط به خودش عنوان کنید تا نتیجه بهتری بگیری.اما محض راهنمائی تهران پاساژ ایران(خ ولیعصر پایینتر از م ولیعصر).یکی از بهترین فروشگاهها با قیمت پایین رو برای خرید داره:40:نقل قول:
دست درد نکنه برا ادرس یعنی این نت بوک فقط برای وبگردی و افیس مناسبه برا کارای عمران جواب نمیده درسته?:20:نقل قول:
سلام دوستام من 1 ماهه یک رم 4 گیگ اضافه کردم ویندوز 46 هم نصب کردم عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند وقت پیش اومدم تهران رم خودش رو دادم به مغازه دار دو تا رم شماره پشت سر هم گرفتم شد چهار گیگ خیلی سرعتش بیشتر شده و کار های فتوشاپم هم خوب جواب میده ولی هنوز نسخه 32 بیتی اورجینال خودش نصبه:31:
دوستان تا حالا وارد سیستم عامل خوده ایسوز شدین asus express gate cloud خیلی جالبه بر پایه لینوکس هست
برای وارد شدن بهش موقعی که خاموش هست دکمه بالا سمت چپ رو بزنید
البته اگه سیستم عامل رو عوض کرده باشین احتمالا پریده
دوست عزیز 1015 به علت سایز صفحه کوچیک قطعا بدرد کار شما نمیاد.نقل قول:
ولی 1215 با داشتن صفحه HD ورزلوشن بمراتب بالاتر بهتر جوابگوی شماست.
ضمنا اگر کارهای نقشه کشی انجام می دین بهتره دنبال صفحه نمایشهای بزرگتر باشین.12 اینچ کمی کوچیک نیست؟
البته اگر کارتون زیاد نیست ودائم نمیخوای کار کنی از همه نظر خوبه.
ممنون از شما امروز یه 5750 i5 ایسر گرفتم ولی بازم چشم دنباله 1215 هست :40:نقل قول:
قیمت روزشون چنده؟
من می خوام بگیرم بین 1015px با 1215b موندم.
لپتاپ دارم اما یه چیزه سبک میخوام تقریبا همیشه همرام باشه( داخل کیف دستی نه کوله) بتونم از offiice2010،cad2010 به راحتی اسفاده کنم.
برای اتصال به مودم وایرلس چطورن مشکلی ندارن؟
سلام الان اوضاع خراب خفن همین 1015 حدود 550 هست 1215 هم نزدیک 700 هستش:13:نقل قول:
مدل: Eee PC 1215N
پردازنده intel atom D525 1.86ghz ، با 1 مگابایت Cache L21
500 گیگابایت هارد، 2 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک nvidia ion با 512 مگابایت حافظه
صفحه نمایش 12 اینچی ، وزن 1.25 گرم، قیمت 870
مدل: Eee PC 1215 b
پردازنده AMD e350 ، با 512 کیلوبایت Cache L2
500 گیگابایت هارد، 2 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک ATI 6250
صفحه نمایش 12 اینچی ، وزن 1.25 گرم، قیمت 770
بین این دوتا پردازنده کدوم قویتره.
پردازنده 1.6GHz AMD e350 ، با 1 مگابایت Cache L2
500 گیگابایت هارد، 2 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک ATI 6310/512MB
صفحه نمایش 12 اینچی ، قیمت 770
می ارزه با این قیمت یا نه؟
AMD E-350 قوی تره.نقل قول:
الان قیمت ها شدیدا گرونه و مسلما هیچکدوم با این قیمت ها نمی ارزن مگر اینکه مشکل مالی نداشته باشین یا نیازتون فوری باشه.
یه فروشگاه تو تهران بهم معرفی میکنید قیمت مناسب این کانفیگو گیر بیارم.کارم گیره هرچی ارزونتر بهتر.ممنون.پخ
[QUOTE=mohsenmas;6863887]مدل: Eee PC 1215 b
با گارانتی ویستا خریدم 730
چرا اینجا انقد ارزون زده ؟
چطور بچه ها گرفتن 730 ؟
ویرایش مدیریت
[QUOTE=mohsenmas;6865448]لطفا آدرس یا تلفن فروشنده را برایم پیام یا ایمیل کنید. متشکرم.نقل قول:
من سه روزه 1215b خریده ام...وقتی از نزدیک به صفحه نمایش نگاه می کنم یک چیزایی مثل برفک نزدیک پیکسل ها مشاهده می شود....ضمنا موقع نگاه کردن فیلم هم چندان احساس خوبی به آدم دست نمی دهد..ممکنه به خاطر ویندوز استارتر همه قابلیتهای گرافیکی را نمی تواند بکار بگیرد؟
سلام دوست عزیز. مبارک باشه.نقل قول:
مشکلی دیده شدن برفک در پیکسل ها رو من تا حالا نداشتم و روی سیستم دوستان هم ندیدم. کسی هم تا حالا ذکر نکرده. احتمالا باید ببرید گارانتی درست کنند.
در مورد دیدن فیلم هم من به شخصه هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. واقعا عالیه و جوابگوست.
از بابت ویندوز، دقیقا مطمئن نیستم فکر کنم قابلیت های گرافیکی کاملا ساپورت می شن. اما شدیدا توصیه می کنم که خودتون ویندوز جدید نصب کنید. 64 بیتی هم بریزید بهتره. در نصب ویندوز جدید و بیخیال شدن ویندوز اورجینال استارتر شک هم نکنید!!!
اما مهم ترین نکته: حتما باید برید درایور های دستگاهتون رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. این طوری می تونید مطمئن شید که از تمامی امکانات دستگاهتون به بهترین شکل استفاده می کنید. درایورهاتون رو حتما از سایت اصلی ایسوس، منتاسب با ویندوزتون و آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید.
بله حتما این کار رو انجام بدین خصوصا اگر 4 گیگ رم داشته باشید.فقط من یه مشکل از زمانی که ویندوز رو عوض کردم صدا از طریق کابل HDMI به TV منتقل نمی شه.نقل قول:
راهی پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان
لطفاً بفرمایید آیا رقیبی برای این نت بوک پیدا شده ؟ نت بوک جدیدی که مشخصاتش مثل این باشه هست ؟
من بعد از اینکه دوبار این نت بوکو خریدم و مشکل داشته و پس دادم بازم هوس کردم برم بخرمش :31:
مرسی
سلامنقل قول:
فعلا همون U270 از برند Msi هست .
سلام.میخوام یه رم 2گیگ بگیرم.مارک اصلیش چیه؟ اگه پیدا نکردم چه مارکی بگیرم.
سلامنقل قول:
پشتشو باز کن، مثل رم خودش رو بگیر. البته به نظرم دستگاه رو ببری خودشون برات عین رم خودشو بذارن بهتره.
موفق باشید
درایور win 7 32bit تو سایت ایسوس واسه هرمورد چندتاست آخریشو بگیرم.یا فرق میکنند.
با توجه به تاریخش جدید ترین رو دانلود کنید که آپدیت شده هست.نقل قول:
نقل قول:درسته اولیه تاریخش جدیدتره ولی نمیدونم اسمی از win 7 توش نیست.آدمو به شک میندازه حجمشم خیلی کمتره.نقل قول:
دوستان با تعویض مجدد ویندوز مشکل بالا حل شد. حتما و حتما درایورهای صدا و گرافیک رو از سایت ایسوس نصب کنید که مثل من به مشکل نخورید:10:نقل قول:
دوستانیکه win 7 32bit ریختن لطف میکنند بگن کدومیک از درایورهارو از سایت ایسوس دانلود کردن
1- بعضی از قسمتها چند مورد درایور هست بگن اصلی کدومه
2-حجمشون زیاده بیخودی دانلود نکنیم
3- عملکردش تست شده باشه یه بار بریزم خلاصشیم
اگه قبلا گفتین لطف لینک بدید.
در هر کدوم از قسمت ها فقط یکی رو دانلود کنیدنقل قول:
و اونی که از همه ورژنش بالاتر هست و تاریخ آپدیت جدیدتری داره
البته کارتهای شبکه مختلف برای دانلود هست هم LAN هم WiFI که قبل از تعویض ویندوز حتما مشخص کنید.نقل قول:
تو ورژنهای مختلف همین لب تاب از چند نوع کارت استفاده شده.:10:
برای وایرلس، زیر باتری نت بوکتون را نگاه کنید تا مدل وایرلس دستگاهتون را بفهمین، بعدش دقیقا همون مدل را دانلود کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من میشه بگید شما چقد گرفتین نوت بوکتون رو ؟
الان 790 تومن هست . به نظر شما الان میصرفه که بگیرم ؟ یا صبر کنم بعد عید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
دوستان توی سایتش نوشته 8 ساعت میشه باهاش کار کرد!
1- در عمل تو حالت معمولی که کار خیلی خیلی سنگین(در حد خودش البته) ازش نکشیم چند ساعت روشن میمونه؟
2- تو امضاتون نوشتین Memory : 4 GB DDR3 یعنی یه 2 گیگ خریدین براش آیا؟ چند؟
4 یا 5 ساعت کار معمولی .نور متوسط با ویرلس روشن.نقل قول:
اون 7-8 ساعت میشه تبلیغی بیشتر نیست.(مانیتور خاموش باشه و بلوتوث و وایرلس نباشه شاید به این اعداد برسی)!!!!!:21:
قیمتش 2 هفته هست همون 730 دارن میدن اکثره فروشگاهها.نقل قول:
من اون اوایل که تازه اومده بود 650 گرفتم که به قیمت اون موقع، بازم گرون بود. نمیدونم الان می ارزه با این قیمت یا نه، چون بعد عید ممکنه هر اتفاقی بیفته. ولی فکرنکنم بعد عید خیلی قیمت افت کنه (نهایتا 20 تا 30 تومان، البته اگه گرونتر نشه!!).نقل قول:
نقل قول:
1. اینو که دوستمون جواب دادند. در کل بطور متوسط 5 ساعت میکشه.
2. آره چندماه پیش 2 گیگ مثل رم اصلیش براش گرفتم 20 تومان.
سلام دوستان
من قصد خرید نوت بوک دارم و تا الان این مدل Asus 1015B رو پسسندیدم
ولی تو هر سایتی یه قیمت زده
تو یه سایت 700 قیمت زده تو یه سایت 400 و تو همین رنج همه جور قیمت من دیدم
آخر سر قیمت این نوت بوک چند هست؟
و یه سوال دیگه باز هم مثل قیمت های مختلف مشخصات متفاوتی هم دیدم
تو یه سایت مشخصات این مدل رو نوشته 4 گیگ رم و 500 گیگ هارد در صورتی که بعضی سایت ها می نویسن ماکسیمم رم این مدل 2 گیگ هست تو یه سایت دیگه هم نوشته 2 گیگ رم و ...
خلاصه هم مشخصات اصلی این نوت بوک چی هست؟
آیا شما این مدل رو تایید می کنید؟
راستی قیمت هم فراموش نکنید
ممنون
و یک سوال دیگه
کدوم کارت گرافیک برای مدل های Eee pc Asus قدرتمند تر هست؟
ATI Radeon HD 6250 graphics 256 MB UpTo 895 MB
یا
Intel GMA 3150 - MB UpTo 384 MB
یا
Intel GMA 3150 Dynamic Video Memory Technology 4.0 - MB UpTo 895 MB
یا
Intel GMA 950 - MB UpTo 224 MB
؟
سلام عیدتون مبارک
منم خریدم برای خواهرم 740 تومن
ویندوزش هم متاسفانه استارتر بود بر خلاف سایت که میگه هوم پرمیم باشه.... برای شما هم همینجوری بود؟
اگر ویندوز عوض کردین برنامه FontResizer رو از اینجا داونلود کنید (تو قسمت دانلود یه مدل دیگه از EEE ها پیدا کردم)
دوست عزیز رم رو هم توی سایت نوشته DDR3, 2 x SO-DIMM, 2GB/3GB/4GB تو تهران همه شون 2 بودن بقیه دوستان یه 2 دیگه هم خریدن انداختن روش ...
دقت کنید که بقیه مشخصات هم یه همچین وضعی داره یعنی باتوجه به کشور مصرف کننده کانفیگ عوض میشه...
اینم مال من (البته خواهرم)
دوستانی که 4 گیگ رم دارند لطفا قسمت گرافیک رو نگاه کنند ببینن رم کارت گرافیک رو چند نوشته؟ (برای من نوشته 384)
دوست عزیز مشخصات لب تاپتون رو میگید؟