شما تا 500 یا 550 چی پیشنهاد میکنید؟؟ اصلا صرف با دوربین فیلم برداری یا عکس برداری؟؟نقل قول:
Printable View
شما تا 500 یا 550 چی پیشنهاد میکنید؟؟ اصلا صرف با دوربین فیلم برداری یا عکس برداری؟؟نقل قول:
Sony CX190...557.000نقل قول:
در ابتدا باید متذکر بشم که مدل بالا قدرت و انعطاف خوبی در نور کم نداره و نباید در نور
کم انتظار نویز پایینی رو داشته باشین.
اصولا برای فیلمبرداری دوربین عکاسی توصیه نمیشه. چون نه آیرودینامیک دوربین
عکاسی و نه قدرت لازم رو، دارا هستن.
پس برای فیلمبرداری روی دوربین فیلمبرداری متمرکز بشن.
Cx760 سونی ایران اومده؟
خیر دوست عزیز.نقل قول:
سلام
میخوام یه دوربین فیلمبرداری و عکاسی بخرم تا یک میلیون . چه دوربینی را پیشنهاد میدین؟
آیا دوربین جداگانه فیلمبرداری و عکاسی بخرم بهتره یا یه دوربین دوکاره؟
ممنون
سلام دوستان با 400 تومن چه دوربین فیلمبرداری میتونم بخرم؟
به نظر من اگر یکمقدار بیشتر هزینه کنی و یه دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب بخری راضی تر میشی.نقل قول:
با این پول اصلا دنبال خرید دوربین فیلمبرداری نباش چون پول هدر دادنه!نقل قول:
سخن این دوست مون رو باید طلا گرفت.نقل قول:
با 600 تومن چه دوربین فیلمبرداری بگیرم؟
نوع کاربرد؟؟؟نقل قول:
فیلمبرداری معمولی.
Sony CX190...557.000نقل قول:
با چه فرمتی ضبط میکنه؟ mpeg2 ؟ روی حافظه یا روی مموری کارت؟
مشخصات کال این مدل:نقل قول:sکد:
http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=HDRCX190/B#specification
Samsung HMX-H303 بهتر نیست؟
سلام
دنبال یه دوربین فیلمبرداری هستم که بتونم باهاش فوکوس رو به راحتی در حین فیلمبرداری عوض کنم چون می خوام برای شروع فیلمسازی ازش استفاده کنم.
اگه سایتی هم مد نظر دارید که توش مشخصات دوربین های فیلمبرداری رو داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید.:20:
دوستانی که دنبال دوربینهای فیلمبرداری با کیفیت ولی ارزون قیمت هستن مدلهای جدید JVC کیفیتهای فوق العاده عالی ای با قیمت خیلی مناسب ارائه دادن بد نیست بین مدلهای این برند هم جستجو کنید.
پاناسونیک TM900 , HS900 , SD900 همشون چون لنز رینگ دستی دارن میتونید باهاشون فوکاس دستی انجام بدین ولی قیمتشون بالاس فکر میکنم الان حدود 2 میلیون قیمت داشه باشه ... چندتا سایت خوب در زمینه تست و معرفی و مقایسه دوربینها:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی میدونه دوربینهای فیلم برداری رسمی مورد استفاده در مسابقات المپیک لندن 2012 چی هست؟
از سال 1992 المپیک بارسلونا تا الان تجهیزات ضبط و پخش پاناسونیک تجهیزات رسمی ضبط و پخش مسابقات المپیک بودن برای سال 2012 هم Olympic Broadcasting Services London فرمت DVCPro HD پاناسونیک رو به عنوان فرمت رسمی ضبط و پخش مسابقات انتخاب کردن در نتیجه دوربینهای رسمی المپیک اکثرا دوربینهای پاناسونیک و یا دوربینهای سازگار با فرمتهای پاناسونیک از برندهای دیگه هستن.
منبع:
سلام نظر دوستان در مورد خرید هندی کم sony 3D td20 چیه ؟
دوستان تا 1500 دوربین فیلم برداری چی پیشنهاد میدی؟
فول اچدی
سرعت بالا
کیفیت عالی
کاربرد خانگی
بهترین دوربین فیلم برداری با قیمتی در حدود 600.000 ... برای یه هیئت مذهبی میخوام
اولویت اول فیلم برداری . اولویت دوم عکس برداری (5 مگا پیکسل باشه خوبه)
کیفیت ساخت و گارانتی هم مهمه
مرسی
سلام برای کارای خونگی میخوام یک دوربین بخرم حدود ۸۰۰
مدل های
cx260 یا cx210 خوب هستند
یا اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت رو میشناسین معرفی کنید
ممنون
کسی نیست تا آخر این هفته باید بخرم
دوست عزیز میتونید به مدل های R26 ، R206 و M406 از برند کنون هم نیم نگاهی داشته باشید. (البته در صورتی که این مدل ها موجود باشند)نقل قول:
اما بهتر این هست که مدتی صبر کنید تا مدل های جدید وارد بازار بشن. حداقل فایدش این هست که مدل های قدیمی تر رو با قیمت کمتری میشه خریداری کرد؛ الان خیلی زمان مناسبی برای خرید نیست.
خیلی ممنون که جواب دادیننقل قول:
میدونم موقع خوبی واسه خرید نیست اما احتیاج فوری دارم احتمالا امروز میرم cx-260 رو میخرم
سلام دوستان دوربین TX200V شرکت سونی تو ایران موجوده؟ اگه آره قیمتش چقدره؟
اگرم نه که یه دوربین تو این رینج بهم معرفی کنید لطفا که ضد آب هم باشه کیفیتش هم برام مهمه خیلی.
پیشاپیش مرسی:ایکس
با سلام خدمت دوستان گل
من میخواستم یه دوربین فیلمبرداری با کیفیت HD برای فیلمبرداری از فوتبال باشگاهی تهران بخرم . میخواستم بدونم اصلا کیفیت HD برای فیلمبرداری از مسابقات فوتبال خوبه یا نه . در ضمن قیمتش تا 3 ملیون مشکلی نیست. من از مدل های مختلف سر در نمیارم ولی میخوام که کیفیت بلوری 1080 باشه و اندازه مانیتورش هم بزرگ باشه. قبلا با این دوربین های مینی دی وی دی فیلمبرداری میکردم که کیفیت پائین بود. بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نیست دوستان؟
Canon PowerShot A3200 IS دارم یه هفته کار کرده در حد اکه کسی خواست با رم 8 گیگس 330 میدم
دوست عزیز، تبلیغات برای خرید و فروش ممنوعه!!!نقل قول:
سلام
دوستان من مي خوام يه دوربين ديجيتال بخرم
كيفيت فيلم برداري hd ، كيفيت عكاسي هم عالي باشه ترجيحا 16 مگاپيكسل كمتر نباشه ، لرزش گير دست هم داشته باشه
سوني w670 الان قيمتش چنده؟ بدرد من مي خوره؟
بودجه هم نهايت 500 تومن كمتر باشه بهتر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
کسی نیست راهنمایی کنه تو صفحه قبل نوشتم
دوربینی میخوام که هم در نور کم یعنی داخل خونه هم بیرون عکسهای بدون نقص بگیره کامپکت باشه و فیلمبرداریش هم ترجیحا فول اچ دی و ۶۰ فریم باشه قیمت هم حداکثر ۸۰۰ تومن
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V دوربین خوبی میتونه باشهنقل قول:
ذر تاپیک زیر درخواست بدین:نقل قول:
این تاپیک مختص معرفی دوربین فیلم بردای هست، نه عکاسی!!!نقل قول:
سلام دوستان
يه دوربين فيلمبرداري عالي ، براي ساخت مستند مي خوام
كيفيت فوق العاده برام مهمه ، تصاوير زنده باشن
اگه سري مستند ها رو ديده باشين ، در همون حد كيفيت مي خوام !!! ( اگه فقط دوربين نيست و نياز به چيز هاي ديگه اي مثل لنز و ... داره تا به اون كيفيت برسه ممنون مي شم كامل راهنماييم كنيد )
( قيمتش رو نمي دونم، فعلاً كه مشكل ندارم روي قيمتش ، اما اگه ممكنه قيمت هاشون رو هم بگيد حول چه مقداريه ، اگه چند تا دوربين هست كه اين كار ها رو بكنه ممنون مي شم بگين تا مقايسه كنم از نظر قيمت و كارايي)
عموم دوربین های حرفه ای الان 3D هستند ؟؟؟ 3D بودن بهتر از نبودنشه برام ، اما نمی خوام کیفیت رو فدای اون کنم ، اولیویت اول کیفیت ــه !!!
با تشكر فراوان
ویرایش 1 : يه سوأل هم داشتم ، معمولاً ميكروفون دوربين ها قوي نيست زياد ، صدابرداري كه انجام ميشه ، بعداً مي شه كه دقيقاً تطبيق بشه رو تصوير ؟؟؟
ویرایش 2 : یه سوأل دیگه ، من زیاد حرفه ای نیستم ( اما ربطی به این دوربین نداره ، دوربین حرفه ای می خوام ، فیلمبردار خودم نیستم !!! ) ، احتمالاً این فیلم Slow Motion زیاد داره ، برای این جلوه باید دوربین دیگه ای بخرم ؟؟؟ یا یه نوع Edit و Efect محسوب می شن اینا ؟؟؟
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟؟؟