این شب آخری عجب بازیکنایی رد و بدل شده ها ...
آرتتا بهترین خریدتون بوده که مطمئنا وسط زمین رو براتون جمع میکنه و رمزی هم که هست ... + ویلشر ..
باز بگید یونایتد بده :دی
Printable View
این شب آخری عجب بازیکنایی رد و بدل شده ها ...
آرتتا بهترین خریدتون بوده که مطمئنا وسط زمین رو براتون جمع میکنه و رمزی هم که هست ... + ویلشر ..
باز بگید یونایتد بده :دی
دوستان تبریک میگم ...
انصافا خرید های خوبی بودند و واقعا بهشون نیاز داشتیم .
الان دیگه قطعی شدن؟
مرته ساکر که خیالمون رو در پست دفاع تا حدودی جمع می کنه ؛ مخصوصا وقتی کنار فرمالن قرار بگیره.
سانتوس یک دفاع چپ کاملا هجومی ...
ارتتا که وقتی در اورتون بازی میکرد از بازیش خوشم می امد ...
و بنایون هم که می تونه هم ذخیره خوبی باشه و هم مواقع لزوم توی ترکیب ثابت قرار بگیره..
امیدورام از هفته 4-5 دیگه بتونیم همون ارسنالی بشیم که باید می بودیم...:5:
+
تلخی شکست هفته قبل خیلی کم شد..!
لوچو گونزالس از اينکه در مارسي مانده خوشحال است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبک تيم فوتبال مارسي که در فصل نقل و انتقالات مورد توجه چند تيم اروپايي قرار گرفته بود،سرانجام تصميم گرفت در اين تيم فرانسوي بماند. تصميمي که او اکنون پس از به پايان رسيدن فصل نقل و انتقالات تابستاني از آن خشنود به نظر ميرسد.
پيش از اين گفته ميشد آرسن ونگر سرمربي فرانسوي توپچيهاي لندن قصد دارد گونزالس را به عنوان جانشين سمير نصري به لندن ببرد.
بازيکن ملي پوش آرژانتيني در مصاحبهاي عنوان کرد: هيچ وقت ترک باشگاه را نداشتهام اما مراتب احترام و قدردانيام را نسبت به آرسنال که به جذب من ابراز علاقه کرد اعلام ميکنم. اين مسئله باعث افتخار من است. هر فوتباليستي مخصوصا در سن و سال من از چنين پيشنهادي خوشحال ميشود.
وي دربارهي علت به بن بست رسيدن مذاکرات با باشگاه آرسنال هم عنوان کرد: ما فقط به اين دليل به توافق نرسيديم که آنها در جستوجوي بازيکني جوان بودند که بتوانند در آينده با قيمت بيشتري او را به فروش برسانند و من چنين شرايطي نداشتم.
در عين حال خوزه آنيگو مدير روابط عمومي باشگاه مارسي عنوان کرده بود که باشگاه آرسنال به دليل اينکه تا قبل از مهلت تعيين شده براي مذاکره با گونزالس وارد عمل نشده بود، اين انتقال منتفي شده است.
بازيکن 30 ساله تيم مارسي سال 2009 از پورتو راهي مارسي شد و تا کنون در 68 بازي که با پيراهن اين تيم فرانسوي به ميدان رفته 13 گل به ثمر رسانده است. وي همچنين سابقهي 43 حضور در تيم آرژانتين و 7 گل ملي را در کارنامه دارد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=52757&title=%D8%A7%D8%B2_%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84_%D9%88_%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%B4_%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D9%86%D9%85
تابستان آرسنال:ورودی ها و خروجی ها
باشگاه فوتبال آرسنال یکی از شلوغ ترین تابستان های خود را سپری کرد.پنجره نقل و انتقالات تابستانی چهارشنبه شب بسته شد و و در مجموع 29 انتقال بین 1 ژوئن تا 31 آگوست انجام شد.نه بازیکن جدید به باشگاه آمدند (8 انتقال دائم، 1 انتقال قرضی). یازده بازیکن نیز باشگاه را ترک کردند و ده بازیکن نیز به طور قرضی کل فصل را در کنار تیم های دیگر خواهند بود.لیست کامل این انتقالات به شرح زیر است:
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4123.html
ویلشر:تا سه ماه بیرون از ترکیب هستم!
جک ویلشیر در جریان دیدار تیم ملی انگلستان مقابل سوئیس دچار آسیب دیدگی مچ پا شد اما با این وجود در تمرینات پیش فصل آرسنال حضور داشت و بسیار خوب کار کرد اما در ام امارات نتوانست کار را ادامه دهد و از زمین بیرون آمد.
از امروز صبح خبرهایی مبنی بر شدت گرفتن مصدومیت جک ویلشیر در رسانه ها وجود داشت و گفته میشد که ویلشیر نمی تواند تا دسامبر به میادین باز گردد.
خود جک ساعاتی پیش در اکانت توئیتر خود اعلام کرد که این اخبار درست است و باید این مدت را خارج از میادین باشد.
ویلشیر در اکانت توئیتر خود گفت " می توانم تایید کنم که حدود دو یا سه ماه خارج از میادین خواهم بود!
در سالن تمرین سخت کار می کنم تا آماده بمانم. از این بابت ناراحتم اما قویتر باز می گردم!"
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4164.html
واقعا حیفه. نباید یه بازیکن 18 ساله تو فوتبال امروز، اونم تو لیگ برتر این همه بازی کنه. یکی از بدبختی های آرسنال همینه که بازیکنهای جوونش خیلی بازی میکنن و مصدوم میشن. به نظرم اینجا تیمهای ملی هم مقصرن. همین ویلشر رو بر میدارن واسه تیم ملی و تیم زیر 21سال و ... میبرن، بعد تو لیگ هم باید بازی کنه. آخه چه لزومی داره یه بازیکنی که تو ترکیب ثابت آرسناله و به تیم ملی دعوت میشه، واسه زیر 21سال هم بازی کنه؟نقل قول:
بخاطر اینکه بازیکن ندارن
خب دوستان منم خرید های جدید رو تبریک میگم.
خریدهای خوبی بود ولی میتونست بهتر باشه. یکی از شلوغ ترین تابستونهای آرسنال بود. 9 خرید.
واقعا ونگر دفاع رو خیلی خوب جمع کرد.
شاید سانتوس یکی از بهترین خریدامون باشه. خداییش تکنیک خیلی خوبی هم داره. امسال با وجود جروین و سانتو سمت چپ که پارسال نقطه ضعف آرسنال بود میشه نقطه قوتش.
امیدوارم همشون تو آرسنال بهترین بازیاشون رو انجام بدن.
این چند روزه خبرهای جالبی در مورد نقل و انتقالات اومده. شاید خیلیا فکر کنن بازم باشگاه واسه خرید کم کاری کرده ولی اینبار مشکل از باشگاه نبوده.
آرسنال 3 تا پیشنهاد واسه امویلا داده که هر سه تا رد شده (اولی 25، دومی 27، سومی 30)
آرسنال روز آخر پیشنهاد 30 ملیونی واسه هازارد داده. باشگاهش هم یه جورایی قبول کرده ولی وقتی دیدن نمیتونن تو این فرصت کم جانشین بگیرن پیشنهاد رو رد کردن.
آرسنال میخواسته گورکوف رو قرضی بگیره ولی باشگاهش چون روز قبلش یه بازیکنش رو فروخته بوده قبول نکرده.
کلا اینطور که معلوم دیگه آرسنال از این به بعد میتونه تو نقل و انتقالات خوب کار کنه.
ونگر به خاطر مصدومیته جکی نزاشت واسه زیر 21 سال بازی کنه. مصدومیت از فصل پیشه. به خاطر مصدومیت نرفت تیم ملی زیر 21 سال که شاید خوب شه ولی دوباره تو بازیهای پیش فصل برگشته.نقل قول:
واقعا حیفه. نباید یه بازیکن 18 ساله تو فوتبال امروز، اونم تو لیگ برتر این همه بازی کنه. یکی از بدبختی های آرسنال همینه که بازیکنهای جوونش خیلی بازی میکنن و مصدوم میشن. به نظرم اینجا تیمهای ملی هم مقصرن. همین ویلشر رو بر میدارن واسه تیم ملی و تیم زیر 21سال و ... میبرن، بعد تو لیگ هم باید بازی کنه. آخه چه لزومی داره یه بازیکنی که تو ترکیب ثابت آرسناله و به تیم ملی دعوت میشه، واسه زیر 21سال هم بازی کنه؟
به قول محسن (مدیر سایت گانرزتراست) یه جورایی پر کردن جای خالی جکی از پر کردن جای خالی نصری سخت تره. تو هافبکهای آرسنال تو فصل پیش میشه گفت تنها کسی که روند ثابتی رو تو کل فصل داشت (همراه با پیشرفت تو هر بازی) جکی بود. نصری هم خوب بود ولی فقط یه نیم فصل اونجور که باید بازی میکرد بازی کرد.
یوفا محرومیت دو جلسه ای ونگر را نبخشید!!!
سایت گل – فرجام خواهی آرسنال برای بخشیدن محرومیت آرسن ونگر سرمربی فرانسوی این تیم از سوی یوفا با مخالفت روبرو شد و به این ترتیب او در دو بازی آینده توپچی ها در لیگ قهرمانان اروپا نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشیند.محرومیت ونگر ابتدا یک جلسه بود اما بعد از اینکه او در دیدار مرحله پلی آف مقابل اودینزه از روی سکوها و از طریق تلفن همراه دستوراتی را به نیمکت تیمش منتقل کرد دو جلسه دیگر از سوی یوفا با محرومیت روبرو شد.به این ترتیب ونگر در دیدار خارج از خانه مقابل دورتموند و در دیدار خانگی مقابل المپیاکوس نمی تواند روی نیمکت تیمش بنشیند.یوفا همچنین آرسنال را به دلیل این تخلف در دیدار مقابل اودینزه 100 هزار یورو جریمه کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/09/05/2652145/%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%88-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C%D8%AF
آرتتا :هنوز هم میتوانیم برای فتح لیگ مبارزه کنیم.
هافبک اسپانیایی توپچی ها آماده است تا در دیدار شنبه مقابل سوانسی نخستین بازی خود را با پیراهن آرسنال در استادیوم امارات انجام دهد. آرتتا در مصاحبه با تلویزیون آرسنال به سوالات پاسخ داد.
میکل، حالا برای یک هفته است که بازیکن آرسنال هستید. تاکنون با هم تیمی های جدید خود ملاقات کردید؟
با چند تایی از آنها. اکثر آنها اکنون در رقابت های ملی هستند اما با برخی جوانان تمرین کردم و همچنین با مربیان نیز آشنا شدم البته بجز سرمربی که خارج است. خیلی مثبت بود.
آیا شخصا بازیکنی را می شناسید؟
نه، سسک را تا حدودی می شناسم زیرا اسپانیایی است و مانونول آلمونیا هم در حد سلام و احوال پرسی، آن هم وقتی مقابل هم بازی می کردیم اما نه خیلی زیاد.
تمرینات چطور پیش رفت؟
خوب بود. من تنها دوشنبه تمرین کردم اما می توانید ببینید که توپ در جریان تمام تمرینات وجود دارد، سرعت خوبی در تمرینات است و فکر می کنم این خیلی خیلی خوب است.
این تمرینات با انچه عادت داشتید متفاوت بود؟
فکر می کنم در اورتون در مقایسه با اینجا عادت داشتیم کمی بیشتر بدون توپ بدویم. اما تنها یک روز در تمرینات بودم بنابراین سخت است در مورد آن چیزی بگویم. در چند ماه آینده راحت تر می توانم به این سوال پاسخ دهم.
آیا هیچ دلیلی وجود دارد که برای دیدار شنبه در دسترس نباشید؟
نه، من آماده خواهم بود.
به نظر میرسد شما جانشین فابرگاس و نصری شده اید، خودتان هم اینگونه در نظر میگیرید؟
نه، نمی خواهم این کلماتی که گفتید را تکرار کنم. آنها دو بازیکن سطح بالا برای این باشگاه بوده اند، در طول چند سال گذشته واقعا خیلی خوب کار کرده اند و حالا چند بازیکن جدید امده اند و تلاش می کنند تا همان تاثیر را در تیم بگذارند. مطمئنم این کار را خواهیم کرد. نمی خواهم هواداران به مانند انتظاری که از انها داشتند هیجان زده شوند زیرا هر بازیکن متفاوت است. ما به زمانی نیاز داریم تا هماهنگ شویم اما مطمئنم هرچه در توان داریم ارائه خواهیم کرد و می توانیم این تیم را بهتر از قبل کنیم.
بهترین پست شما در زمین چیست؟
در اورتون مربی در هر پستی از من می خواست بازی کنم و مساله خوب این است که از هر پست چیز متفاوتی یاد گرفتم. بازی های بسیاری در سمت چپ انجام دادم، خیلی اوقات در نقش هافبک تهاجمی بازی کردم و در مقابل دفاع نیز به کار گرفته شدم. این به این بستگی دارد که مربی از من چه بخواهد، هنوز فرصت این را پیدا نکرده ام تا در مورد این مساله با او صحبت کنم.
ترکیب جوانی داریم بنابراین شما چطور می توانید به جوانان کمک کنید؟
گفتن این موضوع کمی زود است اما می دانم چه شخصیتی دارم و چه کاری دوست دارم انجام دهم. امید دارم چیزهای وجود دارد که می توانیم مطمئن شویم بهبود خواهند یافت. من توصیه هایی که بتوانم را انجام می دهم و امیدوارم این مساله به انها کمک کند.
نگاه شما به شروع فصل آرسنال تاکنون چگونه است؟
خوب این یقینا بهترین شروع ممکن بنود. به دیگر تیم ها نگاه کنید، منچستر یونایتد و سیتی، هر دو تاکنون 9 امتیاز گرفته ند اما هنوز اول کار است. فصل خیلی طولانی است و لیگ برتر، جام اتحادیه، لیگ قهرمانان و جام حذفی در ان وجود دارد. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم اما می خواهیم روند پیروزی خود را شنبه شروع کنیم. از آن بعد امیدوارم همه چیز مثبت تر پیش برود.
آرسنال چقدر قادر است برای تصاحب لیگ مبارزه کند؟
این باشگاه تا پایان پا به پای دیگر مدعیان پیش می رود، از این بابت مطمئن باشید. هیچ کس نمی تواند بگوید که خیلی خوب است و یا پول بیشتری خرج کرده. ما می توانیم با دیگران مبارزه کنیم و فکر نمی کنم سوال شما ذهنیت درستی باشد. ما استعدادهای باور نکردنی داریم و اگر بتوانیم در روش درستی آن را به کار گیریم مطمئنم که می توانیم با دیگران مبارزه کنیم.
اگر شنبه نخستین بازی خود را انجام دهید چه احساسی خواهید داشت؟
واقعا هیجان زده هستم. کمی عجیب است که برای شش یا هفت سال در تیم دیگری بوده باشید و این چالش بزرگی است، حتی وقتی لباس تیم دیگری را بر تن کنید اما من خیلی هیجان زده هستم، امیدوارم که بتوانم کارم را خوب انجام دهم و اگر شانسی برای بازی بدست آورم، تمام توانم را به کار خواهم برد.
بازی با تیم های تازه صعود کرده در این مرحله سخت است، اینطور نیست؟
موافقم. آنها ترسی ندارند و با این تفکر به اینجا می آیند که" اگر چیزی بدست اوریم باورنکردنی خواهد بود" ریسک بزرگی است بنابراین نیاز داریم فشار را کنترل کنیم و صبور باشیم زیرا بدون شک هواداران می خواهند اکنون پیروزی ما را ببینند و ما نیز نیاز داریم بدانیم چطور باید اوضاع را کنترل کنیم.
مضطرب هستید؟
هیچ اضطرابی وجود ندارد، تنها هیجان است. برای من این فرصت بزرگی است، یک چالش بزرگ و من می خواهم از آن استفاده کنیم و از هر دقیقه آن لذت ببرم. این کاری است که سعی می کنم تا انجام دهم.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4200.html
دیشب رمزی تو بازی با انگلیس خیلی خوب بازی کرد و بهترین بازیکن زمین شد. به نظرم بهش فرصت داده بشه تو آرسنال آینده خوبی داره.
آقا من از این آرتتا خیلی داره خوشم میاد. فوقالعاده با انگیزه و روحیه خیلی خوبی هم داره. امیدوارم خوب جا بیفته و بدرخشه.
انصافا دیشب خیلی خوب بازی کرد. 100 در 100 بیشتر بهش فرصت میرسه مخصوصا این فصل که 2 تا از هافبکا رفتن.نقل قول:
دیشب رمزی تو بازی با انگلیس خیلی خوب بازی کرد و بهترین بازیکن زمین شد. به نظرم بهش فرصت داده بشه تو آرسنال آینده خوبی داره.
خدا رو شکر آرون تونست بعد اون مصدومیت کذایی خوب خودش رو بالا بکشون و مثل روز اولش بشه کاری که ادواردو و روسیچکی نتونستن انجام بدن (حیف، جفتشون بازیکنای خیلی خوبی بودن ولی اون مصدومیتا ... :41:)
سلام دوستان عزیز
من یکی از هواداران پر و پا قرص آرسنال هستم.
تو این فروم فعالیت زیادی نداشتم فعالیتم تو فروم دیگری بود و اونجا هم تو تاپیک آرسنال فعالیت زیادی داشتیم . امیدوارم اینجا هم دوستان ارسنالی خوبی داشته باشم.
In Arsene We Trust
موا مورد علاقه ی آرسنال
وکیل موا ابدلائو می گوید برخی باشگاه های بزرگ اروپایی به دنبال این بازیکن ملی پوش نروژی هتسند.این بازیکن 25 ساله فصل گذشته به هانوفر رفت و توانست در اولین فصل حضور در بودنسلیگا تعداد گل های خود را دو رقمی کند. این عملکرد وی موجب شد که شایعات در مورد او زیاد شود و طبق خبرگزاری ها آرسنال و ساندرلند به جذب وی علاقه مند بوده اند.همچنین ادعا شده است که یک باشگاه روسی نیز پیشنهاد 10 میلیون پوندی به وی داده است و استیگ لیلیورد وکیل او تأیید می کند که او در ماه ژانویه امکان ترک هانوفر را دارد.لیلیورد به TV2 گفت:" ما به دنبال این هستیم که در پنجره نقل و انتقالات بعدی چه اتفاقی رخ می دهد. من تأیید می کنم که باشگاه های بزرگ اروپایی به موا چشم دوخته اند."" در این لحظهموا تنها بر روی تیم خود تمرکز کرده است."
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4204.html
مرتساکر: امیدوارم مثل تونی آدامز، اسطوره ی آرسنال شوم
مرتساکر یکی از خریدهای تابستانی آرسنال امیدهای فراوانی دارد تا مانند تونی آدامز، یکی از اسطوره های توپچی ها شود.این مدافع آلمانی که با قراردادی 9.1 میلیون یورویی در بازار نقل وانتقالات تابستانی از وردربرمن به آرسنال منتقل شد، اعلام کرد که اطلاعات زیادی درمورد این باشگاه لندنی دارد.بعد از انجام عمل جراحی بر قوزک پای توماس فرمائلن ، مرتساکر این فرصت را خواهد یافت تا در ترکیب توپچی ها خوش بدرخشد.مرتساکر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه آرسنال بازتاب یافت گفت:« ما تصاویر زیادی از آدامز در تلویزیون ندیده ایم ولی او در اینجا یک اسطوره است. او فرد خاص و ویژه ای برای من است. زمانی که فوتبال انگلیس را نگاه می کردم، همیشه آرسنال را زیر نظر داشتم و آدامز یکی از بهترین مدافعان این تیم بود؛ آن هم در زمانی که من 10 یا 12 سال سن داشتم .من بازیکنانی مثل آدامز را خیلی دوست دارم. از تماشای بازی آنها لذت می برم و امیدوارم بتوانم عملکردم را بهتر کرده و بهتر و بهتر شوم و برای تیم کاربردی باشم»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/09/2657299/%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D8%B1-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D9%88%D9%85
خیز بلند جو برای حضور در ترکیب آرسنال
آرسنال در انتقالی غیر منتظره پارک چو یونگ را از باشگاه موناکو به خدمت گرفت و این در حالی بود که کاپیتان تیم ملی جنوبی نتوانسته بود تمرینات پیش فصل کاملی را پشت سر بگذارد.
با این وجود جو در دو دیدار تیم ملی کشورش در رقابت های انتخابی جام جهانی حاضر شد و در این دو دیدار 4 بار موفق به گلزنی شد.
جو اذعان می کند که شرایط بدنی او باعث شد با وجود گلزنی نتواند مقابل کویت بهتر عمل کند اما وی اصرار دارد تمام توان خود را خواهد گذاشت تا جایگاهش در آرسنال را بدست آرد.
او بعد از تساوی 1 - 1 مقابل کویت گفت " احساس کردم واقعا خسته شده ام اما توانستیم با کمک دیگر بازیکنان بازی را به خوبی کنترل کنیم.
سعی خواهم کرد تا با شرایط آرسنال خود را تطبیق دهم و سخت کار می کنم تا بتوانم تا جای ممکن بازی کنم."
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4214.html
اگه بتونم از این به بعد پیش نمایش و گزارش بازیه هر بازی رو که گانرزتراست میزاره میزارم اینجا. شاید بعضیا اونور نیان.
هفته چهارم لیگ برتر
ورزشگاه امارات - شنبه 10 سپتامبر 2011 ساعت 18:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Arsenal vs Swansea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نمایش بازی
آرسنال در هفته چهارم لیگ برتر میزبان سوانسی سیتی است. در ادامه جزئیات این بازی را مطالعه نمایید.
مصدومین و محرومین دو تیم:
آرسنال: آبو دیابی (مچ پا)، جک ویلشر (مچ پا)، توماس ورمالن (آشیل پا)، ریو میایچی (ماهیچه ساق پا)، سباستین اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا) از مصدومان آرسنال هستند.
حضور توماس روسیچکی (زانو) در هاله ای از ابهام قرار دارد.
جروینیو، کارل جنکینسون و الکس سانگ از انجام این بازی محروم هستند. آندره سانتوس به دلیل عدم آمادگی جسمانی در این دیدار حضور ندارد.
سوانسی سیتی: در این تیم فردی بوده (زانو)، کریگ بیتی (مچ پا) و آلن تیت (شکستگی پا) مصدوم هستند.
حضور گری مانک (پا) در هاله ای از ابهام قرار دارد.
رفیک هالیش و دارنل سیتو دو خرید روز پایانی نقل و انتقالات این تیم به دلیل این که مجوز لازم از فیفا را برای بازی کردن ندارند نمی توانند در این دیدار به میدان بروند.
عملکرد و آمار دو تیم تا به این جای فصل:
آرسنال:
توپچی ها در شش بازی آخر رسمی خود دو برد، دو تساوی و دو باخت کسب کرده اند. آن ها در شش بازی آخر خود در لیگ برتر نیز دو تساوی و چهار باخت کسب کرده اند که رتبه ی هفدهم جدول را در سه بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص داده اند و با کسب 1 امتیاز از سه بازی مشترکاً در مکان هفدهم جدول قرار دارند.
توپچی ها تا به اینجای کار 0 برد داشته اند که 0 برد آن ها در خانه بوده است و 2 باخت کسب کرده اند که 1 باخت آن ها در خانه بوده است. آن ها یک تساوی نیز داشته اند که 0 تساوی آن ها در خانه بوده است. در رقابت های داخل خانه در بین تیم های لیگ برتر آرسنال در رتبه ی هجدهم قرار گرفته است. (1 بازی 0 امتیاز؛ 0 گل زده، 2 گل خورده)
آرسنال تا به اینجای کار 2 گل زده داشته که به طور مشترک یازدهمین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 10 گل بدترین خط دفاع لیگ برتر می باشد.
آرسنال بیشتر گل های خود را در دقایق 30 تا 45 و 60 تا 75 (در هر یک از این دقایق 1 گل از 2 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را نیز در دقایق 75 تا 90 دریافت کرده است. (4 گل از 10 گل)
بهترین گلزن آرسنال در لیگ برتر رابین ون پرسی و تئو والکات هر یک با 1 گل زده می باشند. همچنین در لیگ برتر آرون رمسی و ووجیچ چزنی هر یک با 270 دقیقه حضور بیشترین حضور را در لیگ برتر داشته اند و رابین ون پرسی با 264 دقیقه در رتبه ی بعدی قرار دارند.
سوانسی سیتی:
سوانسی سیتی در شش بازی آخر رسمی خود دو برد، دو تساوی و دو باخت کسب کرده است. آن ها در سه بازی آخر خود در لیگ برتر نیز دو تساوی و یک باخت کسب کرده اند که رتبه ی سیزدهم جدول را در سه بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص دادند و با کسب 2 امتیاز از سه بازی در مکان پانزدهم جدول قرار دارند.
قوها تا به اینجای کار 0 برد داشته اند که 0 برد آن ها در خارج از خانه بوده است و 1 باخت کسب کرده اند که 1 باخت آن ها در خارج از خانه بوده است. آن ها 2 تساوی در این فصل کسب کرده اند که 0 تساوی آن ها در خارج از خانه بوده است. در رقابت های خارج از خانه در بین تیم های لیگ برتر در رتبه ی بیستم قرار گرفته اند. (1 بازی 0 امتیاز؛ 0 گل زده، 4 گل خورده)
سوانسی در این فصل 0 گل زده داشته که بدترین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 4 گل، به طور مشترک دوازدهمین خط دفاع لیگ برتر می باشد.
سوانسی سیتی بیشتر گل های خود را در دقایق - تا - (- گل از 0 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را در دقایق 60 تا 75 دریافت کرده است. (2 گل از 4 گل)
بهترین گلزن این تیم در لیگ برتر - با - گل زده می باشد و - و - هر دو با - گل زده در رتبه ی بعدی می باشند. همچنین در لیگ برتر اسکات سینکلر، مایکل ورم و اشلی ویلیامز هر سه با 270 دقیقه حضور بیشترین حضور را در لیگ برتر برای تیمشان داشته اند.
بازی های رو در رو:
- دو باشگاه آرسنال و سوانسی سیتی تاکنون 9 بار مقابل هم در جام های مختلف قرار گرفته اند. 5 بازی را توپچی ها با پیروزی پشت سر گذاشته اند. 3 بازی را سوانسی سیتی پیروز شده است و 1 بازی دو تیم نیز با تساوی به پایان رسیده است. در کل بازی ها آرسنال 12 گل و سوانسی سیتی 11 گل به ثمر رسانده است.
- آرسنال در بازی های خانگی خود مقابل سوانسی سیتی 4 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 3 پیروزی، 1 تساوی و 0 شکست بوده است. در این بازی ها 7 گل زده و 5 گل نیز دریافت کرده است.
رفت و برگشت (لیگ): 4 بازی، 2 برد آرسنال، 2 برد سوانسی سیتی، 0 مساوی
رفت و برگشت (لیگ برتر): 0 بازی، 0 برد آرسنال، 0 برد سوانسی سیتی، 0 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ): 2 بازی، 1 برد آرسنال، 1 برد سوانسی سیتی، 0 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ برتر): 0 بازی، 0 برد آرسنال، 0 برد سوانسی سیتی، 0 مساوی
* پر گل ترین بازی دو تیم، پیروزی 3-1 آرسنال در خانه و در فصل 1980/1981 بوده است.
* پر گل ترین برد آرسنال مقابل سوانسی سیتی، برد 3-1 آن ها در خانه و در فصل 1980/1981 بوده است.
* پر گل ترین سوانسی سیتی در مقابل آرسنال، برد 2-0 آن ها در خارج از خانه و در فصل 1981/1982 بوده است.
آخرین بازی دو تیم در فصل 1982/83 و در چارچوب رقابت های لیگ دسته یک (هفته بیست و سوم) و در ورزشگاه هایبوری برگزار شد و با پیروزی 2-1 آرسنال پایان یافت. (1 ژانویه 1983 / 11 دی 1361).
نکات حاشیه ای بازی:
* آرسنال زیر نظر آرسن ونگر در ماه سپتامبر بیش از سایر تیم ها در لیگ برتر امتیاز کسب کرده است. (2.1 امتیاز به طور متوسط در هر بازی)
* آرسنال در چهارده بازی اخیر خود تنها 13 امتیاز کسب کرده است که بدترین رکورد آرسنال زیر نظر ونگر است. آخرین باری که توپچی ها چنین رکورد بدی را داشتند سال 1995 بود.
* آرسنال برای اولین بار پس از سال 1896 در لیگ 8 گل دریافت کرد. در آن سال آرسنال 8-0 به لوبروتاون باخت. سالی که ملکه ویکتوریا طولانی ترین سلطنت تاریخ بریتانیا را به دست آورد.
* آرسنال به دنبال اولین پیروزی خود در این فصل لیگ برتر است و در سه بازی نخست خود در این فصل پیروز نشده است. آخرین باری که این اتفاق برای آرسنال رخ داد در فصل 2006/07 بود که آرسنال در بازی چهارم توانست پیروز شود.
* این دو تیم پس از فصل 1982/83 با یکدیگر دیدار نداشته اند که در آن سال توپچی ها با پیروزی 2-1 در هر دو دیدار سوانسی را از پیش رو برداشتند.
* آرسنال هرگز سه بازی پیاپی خانگی را در لیگ برتر واگذار نکرده است.
* سوانسی همچنان به دنبال اولین گل خود در لیگ برتر است.
* این اولین سفز سوانسی به پایتخت پس از بازی پلی آف صعود به لیگ برتر مقابل ردینگ در ماه می گذشته است.
* سوانسی نیز مانند آرسنال به دنبال اولین پیروزی خود در لیگ برتر است. آخرین پیروزی آن ها در بالاترین سطح لیگ انگلیس در می 1983 بود که 2-1 مقابل استون ویلا پیروز شدند.
* آرسنال اولین تیم لیگ برتر است که در هر سه بازی نخست فصل اخراجی می دهد.
* اشلی ویلیامز بیش از سایر بازیکنان در لیگ برتر اقدام به ارسال پاس کرده است. (235 پاس)
* آرسنال بیش از تمامی تیم های لیگ برتر در این فصل از بازیکنان متفاوت استفاده کرده است. (23 بازیکن)
* تنها دو تیم بوده اند که در لیگ برتر در چهار بازی نخست نتوانسته اند گلزنی کنند. نیوکاسل در فصل 2005/06 و شفیلدونزدی در فصل 1993/94
* لورنت کوسیلنی در صورتی که در این دیدار حاضر شود در روز تولد 26 سالگی خود بازی خواهد کرد.
لیست دو تیم برای این بازی:
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arshavin, Ramsey, Frimpong, Arteta, Walcott, Van Persie, Fabianski, Santos, Park, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Miquel
Swansea City: Vorm, Williams, Taylor, Britton, Orlandi, Graham, Sinclair, Dyer, Dobbie, Routledge, Cotterill, Lita, Moore, Bessone, Moreira, Rangel, Agustien, Gower, Butler, Tremme
این بازی روز شنبه 19 شهریور 1390 | 10 سپتامبر 2011، ساعت 18:30 به وقت ایران در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد.
قضاوت این دیدار بر عهده استیوارت اتول می باشد.
تیم آرسنال در بازی قبل خود با نتیجه 8-2 مقابل منچستریونایتد در خارج از خانه و در لیگ برتر شکست خورد و سوانسی سیتی در لیگ برتر و در خانه 0-0 مقابل ساندرلند به تساوی دست یافت.
ترکیب احتمالی دو تیم:
منبع:
کد:http://www.gunnerstrust.com
بازی راس ساعت 18:30 شروع میشه. دوستانی که نمیتونن بازی رو ببینن میتون بازی رو از رادیو گانرزتراست دنبال کنن.
ویرایش: پورتهای استریم بسته شده و واسه این بازی رادیو نداریم.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/radio-53.html
بازی تموم شد با نتیجه 1-0 به نفع آرسنال.
گل رو هم آرشاوین دقایق آخر نیمه اول زد.
سلام.یه سوال دارم.
چرا آرسنال تو فکر عوض کردن مربیش نیت و الان چندین ساله با یک مربی کار میکنه؟ یعنی مدیریت باشگاه راضی هستن؟
اما تیمی مثل رئال خیلی مربی عوض کرد.
یه توضیحی بدین.تشکر.
سوال دیگه اینکه چرا فقط از یک مهاخم نوک استفاده میکنه.؟؟ تو پست 417 عکسی که از ترکیب تیم گذاشتن
فقط Van Persie تک مهاجم هست.
آیا تاکتیک تیم اینه یا مهاجم ندارن؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
سلام.یه سوال دارم.
چرا آرسنال تو فکر عوض کردن مربیش نیت و الان چندین ساله با یک مربی کار میکنه؟ یعنی مدیریت باشگاه راضی هستن؟
اما تیمی مثل رئال خیلی مربی عوض کرد.
یه توضیحی بدین.تشکر.
سوال دیگه اینکه چرا فقط از یک مهاخم نوک استفاده میکنه.؟؟ تو پست 417 عکسی که از ترکیب تیم گذاشتن
فقط Van Persie تک مهاجم هست.
آیا تاکتیک تیم اینه یا مهاجم ندارن؟
ممنون.
در مورد مربی باید گفته از نظر خیلی از آرسنالیها تنها مربی که میتونست بعد از ساخت ورزشگاه اشبرتن تیم رو جمع کنه ونگر بود.
ونگر تونست هم با یه تیم جوون تیم رو هر سال جزو مدعی ها نگه داره هم اینکه تو یه بازه زمانی 5 ساله باشگاه بتونه 50 درصد بدهی هاشو بده (با سرمایه گزاری که رو جوونا کرد و ...)
از طرفی هم هیئت مدیره از ونگر راضین هم ونگر از بودن تو این تیم راضیه. (با تمام فشارهایی که بهش وارد میشه) هم هوادارا از ونگر هم بازیکنا ازش.
وقتی کل مجموعه تیم و هوادارا از مربی راضین دلیلی واسه تعویض مربی نیست. به غیر از اینا ونگر مربی صاحب سبک و بزرگیه.
در مورد سوال دوم:
آرسنال تا سال 2007/2008 با سیستم 4-4-2 بازی میکرد که اون زمان هم تو بازه های زمانی مختلف اینا 2 تا مهاجم بودن:
آنری - برگکمپ
آنری - ریس
آنری - ون پرسی
آدبایور - ون پرسی
آدبایور - ادواردو
ون پرسی - ادواردو
(این 2 تا ترکیب آخر در صورت مصدومیت مهاجم های اصلی بود)
واسه بازی کردن با این سیستم یه مهاجم گلزن مادرزاد تیم لازم داره. ون پرسی مهاجم خیلی خوبیه ولی پست و نوع بازی شبیه برگکمپه و بیشتر باهوشه تا گلزن 6 دانگ.
به خاطر همین از 2008/2009 به بعد سیستم بازی آرسنال تغییر کرد به 4-2-3-1 که تو این ترکیب ون پرسی مهاجم نوکه.
یه جورایی انگار که ونگر هم از این ترکیب خوشش میاد و این ترکیب رو دوست داره.
حالا شاید با اومدن پارک چو یانگ به تیم بشه از ترکیب 4-4-2 گذشته استفاده کرد.
خیلی ها از جمله خود من دوست دارن که سیستم بازی تیم برگرده به همون 4-4-2 چون اون موقع واقعا آرسنال بهتر و زیباتر (زیباتر از الان) بازی میکرد.
تبریک میگم بچه ها بالاخره طلسم نبردن آرسنال تو این فصل شکسته شد و تونستیم اولین برد خودمون رو به دست بیاریم هر چند که برد خیلی خفیفی بود اما میتونه یه مقدمه خوب باشه برای بازی های بعدی که در پیش داریم.
هفته چهارم لیگ برتر
ورزشگاه امارات - شنبه 10 سپتامبر 2011 ساعت 18:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Arsenal 1 - 0 Swansea [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل بازی: Arshavin '40
گزارش بازی
نیمه اول:
آرسنال در حالی این بازی را آغاز کرد که دو خرید جدید خود پر مرته ساکر و میکل آرتتا را از ابتدا درون زمین داشت.
نخستین حرکت در دقیقه اول بازی توسط آرتتا آغاز شد. او به خوبی تا پشت محوطه جریمه پیش رفت و پاس خوبی را در سمت راست برای آرون رمسی فراهم کرد اما ضربه پای راست آرون بی دقت بود و از کنار دروازه به بیرون رفت.
چند دقیقه بعد سوانسی خطرناک ظاهر شد و از سمت چپ سانتری را روی محوطه شش قدم فرتستاد. بازیکن این تیم که در کنار مرته ساکر حضور داشت زودتر به توپ رسید اما شوت تکل مانند او را ووچیچ ژسنی به زیبایی هرچه تمامتر با کف دست روی خط دروازه متوقف کرد تا با تشویق هواداران روبرو شود.
در ادامه اندری آرشاوین توپی از فریمپونگ دریافت کرده بود را به یک پاس در عمق عالی تبدیل کرد. ضربه تئو والکات در موقعیت تک به تک با برخورد به دروازه به سمت چهارچوب در حرکت بود اما مدافع سوانسی از روی خط دروازه آن را برگشت داد.
دقیقه 40 روی یه اشتباه آرسنال به گل رسید. تئو والکات پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با حرکت زیبا از بین دو نفر به سمت دروازه برگشت اما شوت او جالب نبود و با برخورد به مدافع سوانسی در حال رفتن به کرنر بود. دروازبان سوانسی خود را روی خط به توپ رساند و ان را گرفت. او قصد داشت بلافاصله بازیکن مقابل خود را راه بی اندازه اما توپ به پشت پای او خورد و در سمت چپ محوطه جریمه مقابل پای آرشاوین قرر گرفت. آرشا بسیار هشیار بود و از این موقعیت تصادفی که نصیبش شد نهایت بهره را برد و با پای چپ از همانجا دروازه را باز کرد.
نیمه دوم:
در این نیمه هر دو تیم فرصت های گلزنی داشتند اما نتیجه نهایی همان چیزی بود که در پایان نیمه اول رقم خورد.
دقیقه 56 نخستین موقعیت توسط سوانسی روی یک ضربه ایستگاهی شکل گرفت و ضربه سینکلر به تیرک افقی دروازه آرسنال برخورد کرد.
2 دقیقه بعد رابین ونپرسی جواب این تیرک را داد! او در سمت چپ صاحب توپ شد و خود را به مرکز محوطه رساند و شوت خود را با پای راست روانه دروازه کرد که به تیرک افقی دروازه برخورد کرد.
دقیقه 69 باکاری سانیا سانتری را از سمت راست انجام داد و موجب شد دروازبان و مدافع سوانسی اشتباه کنند و توپ از بین انها عبور کرد اما رابین ونپرسی یک قدم با توپ فاصله داشت تا بتواند دروازه خالی را باز کرد.
دقیقه 83 آرون رمسی توپی را برای گیبز فرستاد و کایرن نیز سانتر بسیار زیبایی را برای شماک فراهم کرد اما ضربه سر او را دروازبان از روی خط برگشت داد.
دقیقه 92 دفع توپ اشتباه ژسنی می توانست برای آرسنال گران تمام شود اما بازیکنان سوانسی ضربه خود را به بالای دروازه زدند.
و اخرین موقعیت نیز روی پاس بنایون برای گیبز شکل گرفت اما شوت گیبز را دروازبان مهار کرد.
منبع:
برد خفیفی بود اما برای تیمی که بازیکنهای جدید واردش شدند و در بازی قبل ... برد خوبیه
برد تازه شروع کار بود
جالبه من یه علاقه خاصی به بنایون پیدا کردم :40:
احساس میکنم خیلی میتونه کمک کنه
مرتساکر هم که دیگه بماند :دی
با کوسیلنی میتونه زوج خیلی خوبی رو تشکیل بده
خیلی باهوشه کوسیلنی
برای خط هافبک هم فعلا منتظر درخشش آرتتا یا برگشت ویلشرم
فریمپونگ هم خیلی محکم بازی میکنه
تکنیک قابل قبولی هم داره :40:
لیست 18 نفره آرسنال برای سفر به آلمان
آرسن ونگر و شاگردانش دوشنبه بعد از ظهر وارد آلمان می شوند تا برای نخستین بازی دور گروهی لیگ قهرمانان مقابل دورتموند آماده شوند.
سرمربی توپچی ها نام 18 بازی کن مسافر برای این بازی را اعلام کرد که شانل هر 5 خرید جدید توپچی ها می شود.
Arsenal squad (in alphabetical order):
Andrey Arshavin
Mikel Arteta
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Johan Djourou
Gervinho
Kieran Gibbs
Lukasz Fabianski
Emmanuel Frimpong
Laurent Koscielny
Per Mertesacker
Ju Young Park
Andre Santos
Bacary Sagna
Alex Song
Wojciech Szczesny
Robin van Persie
Theo Walcott
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4256.html
بازیه واقعا حساسیه به خاطر وضعیت روحی که تیم داره. برد یا باخت تو این بازی تاثیر خیلی زیادی رو تیم میذاره.
این بازی رمسی نیست، روسیچکی هم معلوم نیست برسه یا نه. از اون طرف جروینیو، سانگ و احتمالا سانتوس یه تیم اضافه میشن.
مرته ساکر میتونه مهره ارزشمندی تو این بازی باشه چون جلو تیمهای آلمانی بازی کرده و تجربش خیلی به کارمون میاد.
درسته واقعا بازی حساسی برای تیم آرسنال خواهد بود اونم تو این وضعیت!
بازیکن هایی که هم که دارن میرن بازیکن های خوبی هستن.
چقدر جالب میشه اگه روسیچکی تو میدان باشه و مقابل تیم سابقش بازی کنه به هر حال چند سال تو دورتموند بازی کرد و اونجا خوش درخشید.
به امید پیروزی آرسنال
شب نخست مرحله گروهی
ورزشگاه سیگنال آیدونا پارک - سه شنبه 13 سپتامبر 2011 ساعت 23:15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B Dortmund vs Arsenal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نمایش بازی
اولین شب اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در گروه F با بازی دو تیم آرسنال و بورسیا دورتموند در آلمان کلید خواهد خورد.
آرسنال:
مصدومین این تیم عبارتند از: آبو دیابی (مچ پا)، جک ویلشر (مچ پا)، توماس ورمالن (آشیل پا)، سباستین اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا)، توماس روسیچکی (زانو)، آرون رمسی (مچ پا)
بورسیادورتموند:
در این تیم لوکاس باریوس (پارگی ماهیچه ران)، ماروین باکالورز (آشیل)، پاتریک اوومویلا (لگن)، جولین کوک (پارگی لیگامنت زانو) مصدوم هستند.
دو تیم محرومی برای این بازی ندارند. اما آرسن ونگر اولین جلسه محرومیت جدید خود را در این بازی سپری می کند.
تاریخچه بازی های رو در رو:
- دو تیم آرسنال و بورسیا دورتموند تاکنون در رقابت های مختلف 2 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 1 پیروزی شده است. بورسیا دورتموند نیز 1 بازی را برده است. 0 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 3 گل در مقابل بورسیا دورتموند به ثمر رسانده و بورسیا دورتموند نیز 2 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.
- بورسیا دورتموند در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 1 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 1 پیروزی، 0 شکست و 0 تساوی بوده است. در این بازی ها 2 گل زده و 1 گل نیز دریافت کرده است.
رفت و برگشت (لیگ قهرمانان اروپا): 2 بازی، 1 برد آرسنال، 1 برد بورسیا دورتموند، 0 مساوی
در خانه بورسیا دورتموند (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 0 برد آرسنال، 1 برد بورسیا دورتموند، 0 مساوی
نکات حاشیه ای بازی:
* بروسیادورتموند پس از فصل 2002/03 برای اولین بار در لیگ قهرمانان بازی می کند و به 9 سال غیبت خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان پایان می دهد.
* آرسنال برای چهاردهمین فصل متوالی در لیگ قهرمانان حاضر می شود. تنها منچستریونایتد و رئال مادرید رکورد بهتری نسبت به این تیم دارند.
* دورتموند در آخرین فصلی که در این رقابت ها حضور داشت در مرحله گروهی با آرسنال روبرو شد که در هایبوری 2-0 شکست خورد اما در خانه با دو گل روسیچکی 2-1 پیروز شد که گل دوم او از روی نقطه پنالتی بود. تیری هانری نیز گل آرسنال را به ثمر رساند. سباستین کهل نیز در آن بازی برای دورتموند بازی کرد. او هم اکنون نیز در این تیم حضور دارد.
* دورتموند در 15 بازی از 26 بازی اخیر خانگی خود در لیگ قهرمانان اروپا پیروز شده است. در این بین آن ها تنها 5 باخت داشته اند.
* آرسنال سه بازی اخیر خود مقابل تیم های آلمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشته است که شامل پیروزی خارج از خانه مقابل هامبورگ در سپتامبر 2006 است. توپچی ها هر پنج بازی خانگی اخیر خود مقابل تیم های آلمانی را پیروز شده اند.
* پیروزی 2-1 مقابل هامبورگ آخرین باری بود که توپچی ها در آلمان به میدان رفتند. روسیچکی گل پیروزی بخش آرسنال در آن بازی را به ثمر رساند. این پیروزی یکی از سه پیروزی آرسنال در خاک آلمان بود در حالی که آن ها پنج شکست و دو تساوی نیز در آلمان کسب کرده اند. این پیروزی تنها پیروزی آن ها از شش بازی اخیرشان در آلمان است و در پنج بازی دیگر یک تساوی و 4 شکست کسب کرده اند.
* آرسنال در 16 بازی اخیر خارج از خانه ی خود در لیگ قهرمانان اروپا نتوانسته است کلین شیت کند. آخرین بار آن ها در مارچ 2008 مقابل میلان موفق به انجام این کار شدند.
* دورتموند در مقاطع حساس همیشه مقابل تیم های انگلیسی موفق بوده است. آن ها در فینال جام یوفا در سال 1996 در گلاسکو 2-1 لیورپول را شکست دادند و در نیمه نهایی همان بازی ها در مجموع 5-2 وستهم را از پیش رو برداشته بودند. آن ها در خانه 3-1 مقابل وستهم پیروز شدند که تنها مرتبه ای بود که پیش از گل هانری آن ها در خانه گلی دریافت می کردند. در فصل 1996/97 آن ها در راه قهرمانی خود در این بازی ها در نیمه نهایی در هر دو بازی 1-0 مقابل منچستریونایتد به پیروزی رسیدند.
* آرسنال که فصل گذشته در لیگ برتر چهارم شد برای پنجمین بار در شش فصل اخیر به لطف پیروزی در پلی آف لیگ قهرمانان به این مرحله رسید. آرسنال در بازی رفت با تک گل تئو والکات به پیروزی رسید اما در ورزشگاه فریولی با ضربه سر آنتونیو دی ناتاله در نیمه اول همه چیز برابر شد اما در نیمه دوم رابین ون پرسی بازی را به تساوی کشاند و پس از مهار عالی پنالتی دی ناتاله توسط ژسنی والکات گل پیروزی آرسنال در آن بازی را به ثمر رساند.
* فصل گذشته آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی مقابل مدافع عنوان قهرمانی در مجموع 4-3 شکست خورد. آن ها یازده فصل پیاپی است که از دور گروهی صعود می کنند که فصل گذشته با قرار گرفتن در رتبه دوم پس از شاختار به این مرحله رسیدند. حذف آن ها در مرحله یک هشتم در سال گذشته برای اولین بار پس از سال 2006/07 اتفاق افتاد و در فصول دیگر آن ها حداقل به یک چهارم نهایی صعود کرده بودند.
* با باخت 3-1 مقابل بارسلونا در نوکمپ در فصل گذشته و شکست در خانه ی شاختار و براگا، آرسنال در شش بازی از هفت بازی گذشته خارج از خانه ی خود - بدون احتساب بازی های پلی آف - را واگذار کرده است. تنها پیروزی آن ها در هفته دوم مرحله گروهی فصل گذشته در خانه ی پارتیزان بلگراد اتفاق افتاد.
* تیم آرسن ونگر فصل پیش را با پیروزی 6-0 خانگی مقابل براگا آغاز کرد. آن ها در هفت فصل گذشته شش بار در هفته اول بازی ها به پیروزی رسیده اند. تنها مرتبه ای که در این کار ناموفق بودند در فصل 2008/09 بود که در خانه ی دیناموکیف به تساوی 1-1 رسیدند.
* این هفتمین حضور دورتموند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان - به شکل جدید - می باشد. آن ها اولین تیم آلمانی بودند که در شکل جدید لیگ قهرمانان اروپا در سال 1997 به قهرمانی رسیدند و در فینال در مونیخ 3-1 یوونتوس شکست دادند.
* در فصل 2002/03 دورتموند به جز پیروزی خانگی مقابل آرسنال در مقابل اوسر 2-1 به پیروزی رسید و مقابل آیندهوون به تساوی 1-1 رسید. آن ها مرحله ی گروهی را با کسب 10 امتیاز به پایان رساندند که درست امتیازی مشابه آرسنال به دست آوردند. اما به دلیل رکورد بازی های روبه رو در رتبه ی دوم قرار گرفتند. آن ها در مرحله دوم گروهی در خانه 3-0 مقابل لوکوموتیو مسکو به پیروزی رسیدند اما 1-0 مقابل میلان شکست خوردند و 1-1 مقابل رئال مادرید به تساوی رسیدند.
* روسیچکی بین سال های 2000 تا 2006 برای دورتموند بازی کرد. هنگامی که او به آرسنال پیوست در 149 بازی بوندسلیگا 19 گل برای دورتموند به ثمر رسانده بود.
* ماریو گوتزه، مارسل شملزز و اسون بندار از دورتموند و پر مرته ساکر از آرسنال در تیم ملی آلمان هم بازی هستند و آخرین بار هفته ی گذشته در بازی دوستانه مقابل لهستان در گدانسک که به تساوی 2-2 انجامید در کنار یکدیگر بازی کردند. ووجیچ ژسنی دروازه بان آرسنال و رابرت لواندوسکی و بلاژیکوفسکی نیز که در دورتموند حضور دارند در آن بازی دو گل برای لهستان به ثمر رساندند.
* نوامبر 2006 در مسابقات انتخابی یورو 2008 و در دیدار بلژیک و لهستان در آن مرحله که در بروکسل انجام شد؛ توماس ورمالن از آرسنال در مقابل ژاکوب بلاژیکوفسکی از دورتموند بازی کرد که بلژیک 1-0 پیروز شد.
* بلاژیکوفسکی و لواندوسکی در تیم ملی لهستان در مقابل روسیچکی از تیم ملی جمهوری چک در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 در پراگ قرار گرفتند.
مصاحبه مربیان دو تیم پیش از بازی:
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال:
ما باید برای مرحله گروهی لیگ قهرمانان حاضر می شدیم و خیلی تیم توانستیم تیم خود را جمع کنیم. اما کیفیت خود را در آخرین مسابقه مقابل سوانسی نشان دادیم و سعی می کنیم بازی به بازی بهتر شویم. ما باید در بازی هایمان مصر باشیم. احترام زیادی برای دورتموند قائل هستیم. آن ها کمی شبیه به آرسنال بازی می کنند. آن ها تهاجمی و سریع هستند ما نیز علاقه مندیم تهاجمی بازی کنیم بنابراین بازی خوب و جذابی خواهد بود.
ما به بازی در اقصی نقاط اروپا عادت داریم اما بازی در دورتموند ویژه است زیرا آن ها هواداران خاصی دارند. دوتموند بسیار خوب سازماندهی شده است و از نظر تکنیکی غنی است. گوتزه بهترین بازیکن جوان آلمان است. ما باید او را کنترل کنیم و مراقب او باشیم. من از بازی با دورتموند تساوی نمی خواهم. آن ها بین 4 تیم در سید ضعیف تری قرار داشتند و بنابراین تساوی برای ما ناامید کننده است اما بازی در مقابل این تیم قوی با این هواداان فوق العاده برای ما انگیزش خوبی ایجاد می کند.
یورگن کلوپ، سرمربی بورسیا دورتموند:
ما در انتظار این بازی بودیم. من با شینجی کاگاوا صحبت کردم و گفتم اوضاع در مورد او نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و او مسؤولیت های جدیدی اکنون به عهده گرفته است و بازیکن مهمی است. طبیعی است او در هر مسابقه نمی تواند بدون نقص بازی کند و بنابراین من به او گفته ام که باید از بازی خود لذت ببرد و این بسیار مهم است. شاید فردا او دوباره فوق العاده بازی کند.
آن ها تیم بسیار خوبی هستند که می توانند هر تیمی را شکست دهند. آن ها در مقابل هر تیمی، فوتبال تهاجمی را به نمایش می گذارند. ما باید روی خودمان تمرکز کنیم. آرسن ونگر یکی از تأثیرگذارترین مربیان است و تیم آرسنال او سال هاست عالی بازی می کند و او کار فوق العاده ای انجام داده است.
من فکر می کنم تهاجمی بازی کردن آرسنال به نفع ماست. مشکل ما این است که آن ها کیفیت بالایی دارند و باید بسیار محتاط باشیم اما ما آماده ایم. ما قادر به دفاع در مقابل چنین تیم هایی هستیم و باید سعی کنیم برای خودمان فضا ایجاد کنیم و بازی خودمان را تحمیل کنیم.
نتایج آخرین بازی رقابت های داخلی
Saturday: Arsenal 1-0 Swansea City FC
(Arshavin 40)
Szczęsny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Ramsey, Frimpong (Coquelin 75), Arteta; Arshavin (Benayoun 63), Walcott, Van Persie (Chamakh 81)
آندری آرشاوین به رکورد 19 بازی بدون گل خود برای آرسنال و روسیه پایان داد. آخرین گلی که او به ثمر رسانده بود در روز 19 مارچ بود.
Saturday: Dortmund 1-2 Hertha BSC Berlin
(Lewandowski 88; Raffael 50, Niemeyer 81)
Weidenfeller; Piszczek, Subotić, Hummels, Schmelzer; Bender (Zidan 73), Gündoğan (Da Silva 46); Błaszczykowski (Perišić 59), Kagawa, Grosskreutz; Lewandowski
دومین شکست این فصل بورسیادورتموند در بوندسلیگا به رکورد 18 بازی بدون شکست خانگی آن ها پایان داد. آخرین شکست آن ها روز 30 سپتامبر سال گذشته با نتیجه 1-0 مقابل سویا بود.
این بازی روز سه شنبه 22 شهریور 1390 | 13 سپتامبر 2011، ساعت 23:15 به وقت ایران در ورزشگاه سیگنال آیدوناپارک برگزار خواهد شد.
قضاوت این دیدار بر عهده جیان لوکا روکی است.
پیش بینی ترکیب دو تیم:
منبع:
پخش زنده رادیو : B Dortmund - Arsenal
گزارش دیدار امروز توپچی ها را می توانید از طریق رادیوی سایت GnnersTrust به صورت زنده بشنوید.
لینک رادیو:
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/radio-54.html
شب نخست مرحله گروهی
ورزشگاه سیگنال آیدونا پارک - سه شنبه 13 سپتامبر 2011 ساعت 23:15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B Dortmund 1 - 1 Arsenal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل آرسنال: Van Persie '42
گل دورتموند: Perisic '88
گزارش بازی
نیمه اول بازی :
آرسنال در مسیر خود در شروع لیگ قهرمانان فصل جدید با تغییراتی فراوان نسبت به بازی حذفی در مقابل اودینزه پا به زمین وحشتناک یک دست زرد رنگ 65 هزار نفری سیگنال آیدونا پارک گذاشت که 13 هزار آرسنالی را در خود جای داده بود. ورزشگاهی که برای هیچکس همچون پـــِـــر مرتساکر آشنا نیست.
آرسنال در این دیدار طبق مجازات یوفا نمی توانست از سرمربی خودش استفاده کند و همچنین آرون رمسی را هم به دلیل مصدومیت از دست داده بود.
در دقایق ابتدایی بازی تیم دورتموند تلاش کرد تا با استفاده از هوادارانش بر بازی غلبه کند اما آرسنال اولین موقعیت بازی را با همکاری ونپرسی و جروینیو بدست آورد، جروینیو در درون محوطه با هوشیاری با نوک پا توپ مدافع تیم دورتموند را در شلوغی زد و درست قبل از زدن ضربه اش یکی دیگر از مدافعین پوششی این تیم به سرعت وارد کار شد و توپ را زد. همین موقعیت تبدیل به ضد حمله شد که دورتموندی ها در فضایی بسیااار خوب به پشت محوطه جریمه رسیدند تا اینکه با یک پاس در عمق از مدافعین مرکزی تیم آرسنال رد شدند و با توجه به لیز خوردن سانیا فرصت خوبی را به دست آوردند که ضربه بازیکنان این تیم در چهار چوب نبود.
در دقیقه 10 بازی باز هم یک اشتباه از قلب دفاعی تیم آرسنال که مرتساکر و کوسیلنی هر دو جا ماندند و یک موقعیت تک به تک برای کاگاوا بازیکن تیم دورتموند به دست آمد که خوشبختانه آن را از دست داد.
در دقیقه 11 بازی کوسیلنی به اشتباه آفساید را پر کرده بود و این بار ، لــِــواندوسکی ، صاحب موقعیت تک به تک شد و چزنی را در عرض دریبل زد و مسیرش کج شد ، کوسیلنی و سانگ در درون دروازه قرار گرفتند و سانگ توپ را از روی خط دور کرد.
در ادامه بازی این تیم دورتموند بود که شایسته چیرگی بر تیم آرسنال بود اما با دفاع هشیارانه تیم آرسنال از زیر فشار بیرون آمد و از دقیقه 30 بازی را در دست گرفت و بازی شناوری از خود نشان داد در دقیقه 33 بود که یوسی بنایون قصد داشت از مرکز دفاع تیم دورتمند توپی را برای جروینیو بفرستد که توپ با ضربه ی دفاع تیم دورتموند دفع شد خود بنایون به صورت تک ضرب پاس را از بالای سر دفاع برای رابین فرستاد که رابین به سمت دروازه حرکت کرد و ضربه را به زاویه موافق زد که دروازه بان با نوک انگشتانش توپ را به کرنر فرستاد.
در دقیقه 40 بازی در حالی که تیم دورتموند در زمین خودی در حالی پاس کاری و ایجاد فضا بود ، پاس کم جان سباستین کیل کاپیتان دورتمند را رابین با تکل بلند قطع کرد و با نوک پا برای والکات فرستاد و والکات پاس فریبنده و زیبایی را برای رابین که بلافاصله فرار کرده بود مهیا کرد و رابین در شرایط تک به تک ضربه ی پای راستش را به زیبایی با تور دروازه آشنا کرد.
در این نیمه در مجموع شبکه پخش کننده بازی بیشتر از 3 بازی نمای بسته ی والکات را نشان نداد !! همچنین یوسی بنایون و آرتتا در امر بازی سازی موفق نبودند. تیم دورتمند بسیار منظم بازی میکند و موقعیت های زیادی به دست می آورد که به دلیل کم دقتی از دست می دهد. مرتساکر حتی در مقابل سرعت لیگ آلمان هم گاهی کم می آورد. همچنین سمت چپ دفاعیی تیم آرسنال با توجه به هجوم های گیبز به اتوبان تیم دورتمند تبدیل شده است. در سمت راست تیم دورتمند، جروینیو بسیار خودخواهانه در بعضی از موقعیت ها ظاهر می شود و همچنین الکس سانگ نشان داد که چرا آنقدر نبودش در بازی های اخیر به تیم ضربه و لطمه وارد کرده است و در نهایت گوتزه نشان داد که چرا رئیس به دنبال این بازیکن بوده است.
نیمه دوم بازی :
همانطور که انتظار می رفت بازیکنان تیم دورتموند آمده بودند تا در نیمه دوم بازی همه چیز را جبران کنند تا در زمین خودی مغلوب این دیدار نباشند. تیم دورتموند به خوبی فشار را ذره ذره روی خطوط دفاعی تیم آرسنال بیشتر می کرد . اما دفاع تیم آرسنال با حمایت بی دریغ الکس سانگ که در این بازی واقعا حظور خودش را بار دیگر بر تیم تحمیل کرد توانستند حملات زیادی از بازیکنان تیم دورتموند را دفع کنند و بازیکنان این تیم را ناکام بگذارند.
در دقیقه 52 بازی اولین فرار این تیم توسط مهاجم ژاپنی شان انجام شد که پاس زیبایی را در عرض برای هم تیمی اش آماده کرد اما باز هم ضربه بازیکنان دورتموند فضای بالای دروازه را شکافت.دو دقیقه بعد و در دقیقه 54 بازی بود که گوتزه با پا عوض کردن زیبایش یک پاس سریع برای هم تیمی اش،اشملزر، فرستاد که از زوایه ای کاملا بسته دروازه را هدف گرفت که خوشبختانه توپ به بالای دروازه رفت.در دقیقه 58 بازی و در زمانی که بازیکنان تیم دورتمد در حال زدن ضربه کرنر بودن آرتتا به همراه بازیکن تیم دورتمند،هاملز، به هوا پرواز کرد که بازیکن این تیم با پیشانی به صورت او زد و گوش آرتتا غرق در خون شد ! در دقیقه 60 بازی و از پشت خط میانه زمین سانیه سانتر بسیار زیبایی را برای جروینیو در پشت خط دفاعی تیم دورتموند انجام داد جروینیو توپ را کنترل کرد و به سمتر دروازه رفت اما به دلیل اینکه تعادل کافی را نداشت نتوانست مصاف تک به تک را پیروز شود و به راحتی توپ را در اختیار دروازه بان این تیم قرار داد.
در دقیقه 67 بازی ماریو گوتزه بازیکن جوان تیم دورتمند از سمت راست حرکتی را انجام داد او از بین گیبز و کوسیلنی گذشت اما این الکس سانگ بود که درست روی خط محوطه شش قدم با جسارت و قلدری توپ را به راحتی از او گرفت و خطر را دفع کرد.
در دقیهق 80 بازی و در حالی که بازیکنان تیم دورتمند یک ضربه کرنر به دست آوردند آن را به تیر یک فرستادند و فریمپونگ به اشتباه آن را به سمت داخل محوطه جریمه دفع کرد دفع اشتباه او باعث شد توپ زیر پای بازیکن تیم دورتمند در شلوغی محوطه جریمه در شش قدم قرار بگیرد ، ضربه بازیکن تیم دورتمند در شلوغی و تراکم میانه دروازه به سمت دروازه آمد و چزنی با خوش شانسی توپ را مهار کرد.
در دقیقه 87 بازی بازیکنان تیم دورتمند از فاصله حدودا 30 متری صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند که سانتر وارده روی دروازه توسط گیبز پس داده شد اما پریزیچ در پشت محوطه جریمه حضور داشت و ضربه بازگشت داده شده را سر ضرب به سمت دروازه فرستاد و توپ در بهت و ناباوری بازیکنان آرسنال در کنج دروازه قرار گرفت.
نکات حاشیه ای بازی :
- در این بازی الکس سانگ بعد از خروج رابین ونپرسی کاپیتان تیم بود.
- تیم آرسنال،با توجه به برد تیم مارسی در مقابل المپیاکوس با این تساوی به همراه دورتمند در رده دوم جدول قرار میگیرد.
- در این بازی الکس سانگ به همراه کوسیلنی بی تردید بهترین بازیکنان تیم آرسنال بود.
- آرسنال چهار شنبه دو هفته دیگر در امارات در دومین بازی خود میزبان تیم المپیاکوس خواهد بود.
خب بچه ها آرسنال هم مساوی کرد!
من انتظار داشتم بازی رو ببره اما به نظر میرسه بازیکن های جدید خیلی با بقیه بازیکن ها هماهنگ نیستن.
البته فراموش نکنیم ونگر تو این بازی و بازی بعدی حق نداره روی نیمکت بشینه و این خودش مشکل بزرگیه.
این نتیجه مساوی هم تو خونه دورتموند که فصل پیش قهرمان بوندس لیگا شد نمیتونه خیلی نتیجه بدی باشه.
به نظر من که نتیجه خوبی بود اونم تو خونه دورتموند که واقعا جو وحشتناکی داشت دیشب. اینم در نظر بگیریم که ما دقیقه 88 گل خوردیم اونم نه روی کار تاکتیکی روی یه شوت واقعا بی نظیر.نقل قول:
خب بچه ها آرسنال هم مساوی کرد!
من انتظار داشتم بازی رو ببره اما به نظر میرسه بازیکن های جدید خیلی با بقیه بازیکن ها هماهنگ نیستن.
البته فراموش نکنیم ونگر تو این بازی و بازی بعدی حق نداره روی نیمکت بشینه و این خودش مشکل بزرگیه.
این نتیجه مساوی هم تو خونه دورتموند که فصل پیش قهرمان بوندس لیگا شد نمیتونه خیلی نتیجه بدی باشه.
واقعا دفاع آرسنال این فصل خوب شده. نقطه ضعف فصل پیش داره میشه نقطه قوت این فصل. کوسیلنی که واقعا عالی داره کار میکنه. گیبز هم دیشب خیلی خوب کار کرد، جلو گوتزه خیلی خوب بود. مرته ساکر هم با اینکه تازه اومده ولی خوب بود (باید بیشتر هماهنگ شه) سانیا هم که نیاز به تعریف نداره. یه توپ رو هم از رو خط دروازه کشید بیرون.
بازیکنای جدید به نظرم کم کم دارن جا میوفتن. بنایون واقعا پر تلاش کار کرد و اگه اشتباه نکنم بیشترین مصافت رو تو آرسنال دویده بود.
آرتتا هم خوب بود. 86% پاسهاش صحیح بود که بعد از Lukasz Piszczek که 90% پاسهاش درست بود قرار میگیره.
فکر کنم یه بازی دیگه محرومیت جروینیو تموم میشه. واقعا جروین تو تیم خوب کار میکنه. دیشب چندتا حرکت عالی داشت.
نتیجه خوبی بود. انصافا دورتموند هم عالی کار کرد.
دوستان اینجام برین نظر بدین
انتخاب برترین بازیکن فصل 2011/12 تیم آرسنال
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=513430
گنجایش وستفالن 80 هزار نفر هستش نه 65 هزار.نقل قول:
پا به زمین وحشتناک یک دست زرد رنگ 65 هزار نفری سیگنال آیدونا پارک گذاشت
ویرایش:مثل اینکه من اشتباه کردم.وستفالن گنجایش 80هزار نفرو داره به شرطی که بخشی از تماشاگرا ایستاده بازیو نگاه بکنن ولی از قرار معلوم یوفا اجازه اینکارو نداده و ظرفیت seat ورزشگاه 65هزار نفر هستش.
نگاهی اجمالی به حریف بعدی آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا
المییاکوس در شب نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا میزبان مارسی بود و این در حالی است که این تیم به دلیل شرایط رقابت های داخلی دوران خوشی را سپری نمی کند.ارزیابی حریف آینده: المپیاکوس
نتیجه: المپیاکوس 0-1 مارسی
گروه F: آرسنال، بورسیادورتموند، مارسی، المیپاکوس
مکان: ورزشگاه کارایساکیس در آتن
نکته انگلیسی: المپیاکوس روز 28 سپتامبر در ورزشگاه امارات حاضر خواهد بود.فصل گذشته سی و هشتمین قهرمانی خود در لیگ یونان را به دست آوردند اما هنوز نتوانسته اند بازی خود در مقابل کاوالا را در هفته اول مسابقات این فصل انجام دهند و از قهرمانی خود دفاع کند. بازی آن ها در هفته دوم مقابل المیپاکوس ولو نیز به تعویق افتاد. هر دو تیم طبف تصمیم فدراسیون به لیگ دسته چهار یونان سقوط کرده اند.بنابراین تفوق تیم فرانسوی مقابل این تیم ناآماده ی یونانی موجب تعجب زیادی نشد.تاکتیک هاالمپیاکوس از سیستم پایه 1-5-4 استفاده کرد که البته هنگامی که توپ را در اختیار داشتند به صورت 3-3-4 در می آمد. کوین میرالس مهاجم این تیم در رأس حملات این تیم بود و به خوبی در خط حمله تیم را هدایت کرد و حرکات هوشمندانه ای داشت و به گل زدن چشم داشت.دیوید فوستر در حفره دفاعی حریف کار می کرد و سعی می کرد که با میرالس در ارتباط باشد و دیامل آبلدون از راست و فرانسیسکو یسته از چپ او را حمایت می کردند که در بازی های خارج از خانه در ضد حملات می توانند خطرناک باشند.المپیاکوس چند بازی نیاز دارد تا به فرم خب خود برسد و کمی در هم ریخته بازی می کرد.سرمربیارنستو والورده در دومین دوره ی مربیگری خود در المپیاکوس قرار دارد و پیش از این توانست در فصل 2008/09 این تیم را به یک دوگانه رهنمون سازد.او بلافاصله هدایت تیم ویارئال را به عهده گرفت اما تنها 6 ماه پس از قبول هدایت این تیم اخراج شد.اما در یونان گویا او مهارت بیشتی دارد. او دوباره با قراردادی دو ساله در آگوست سال گذشته به این تیم ملحق شد و آن ها راه به سی و هشتمین قهرمانی لیگ رساند.در ده سال گذشته آن ها نتوانسته اند به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان راه یابند و المپیاکوس به دنبال چالشی جدید است.نقاط قوتشناور بازی کردن بازیکنان تهاجمی المپیاکوس یکی از مهم ترین نکات این تیم است.آبدون به ویژه آزادی عمل بیشتری دارد و در کناره ها باهوش بغزی می کند و به خوبی به خط حمله اضافه می شود و یا از کناره ها اقدام به سانترهای خوبی می کند.میرالس نیز زیبا بازی می کند و بازیکنی است که باید توسط آرسنال تحت نظر گرفته شود. او بهترین گلزن لیگ یونان در فصل گذشته شد و وقتی آماده باشد چیزهای زیادی برای عرضه دارد و یک بازیکن سرعتی و خطرناک است.نقاط ضعفاز همان شروع مسابقه قهرمان یونان نشان داد که روی سانترها مشکل دارد.مارسی حداقل سه فرصت در داخل محوطه جریمه داشت که باید از آن ها بهتر استفاده می کرد. در حرکات سرعتی به داخل محوطه جریمه آن ها به خوبی حریف را دنبال نمی کردند و دفاع ساکن یونانی ها موقعیت های زیادی به حریف فرانسوی داد.مردان کلیدیاولوف ملبرگ: مدافع ملی پوش سوئدی کوله باری از تجربه دارد و خط دفاع المپیاکوس را رهبری می کند. البته سرعت او بسیار کم است اما بازی خوانی بسیار خوبی دارد. او قبل از این که خطرات جدی شوند سعی در دفع آن ها داشت و همواره هم تیمی هایش را که جایگیری بدی داشتند پوشش می داد.کوین میرالس: خلل و فرج موجود در دفاع آرسنال می تواند مورد استفاده این مهاجم قرار گیرد. او پس از انجام چند بازی دیگر هوشیارتر خواهد شد و حرکات انعطاف پذیر او می تواند خطرساز باشد.جمع بندیآرسنال می تواند به کسب شش امتیاز از هر دو بازی مقابل این حریف یونانی چشم داشته باشد. المپیاکوس حریفی است که کیفیت دارد اماتنها یک شگفتی ممکن است موجب عم برتری آرسنال مقابل این تیم شود.
سلام
مساوی نتیجه بدی نبود واقعا
اونم برای دومین بازی با بازیکنان جدید
کوسیلنی واقعا داره خوب کار میکنه
ضربات سر رو هم خیلی خوب داره میزنه و برگشت میده
سونگ واقعا نیازی به تعریف نداره
من فقط یه خورده نگران جا موندن های مرتساکر هستم :(
بنایون فوق العاده پر تلاش ظاهر شد
نمیدونم چرا عاشق این پسر شدم :( :40:
با این مصاحبش هم خیلی خیلی حال کردم
دقیقا همون چیزایی رو گفت که دوست داشتم بشنوم و منو بیشتر شیفته خودش کرد و از چیزی که فکر میکردم مطمئن شدم
بنایون: انتخاب اینجا تصمیم ساده ای بود'می خواهم به آرسنال نشان دهم شایسته ی حضو در اینجا هستم، من این را ثابت خواهم کرد'
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوسی بنایون مصمم است که به آرسن ونگر ثابت کند که وی تصمیم درستی در جذب وی اتخاذ کرده است.بنایون در روز پایانی نقل و انتقالات طی انتقالی قرضی از چلسی به آرسنال پیوست و مشتاق است که اعتماد آرسنال به خودش را با تلاش برای کسب جام برای این باشگاه پاسخ داد.کاپیتان تیم ملی اسرائیل فاش کرد که او علاقه ی آرسنال به خودش را پیش از آن می دانسته است و می گوید شانس پیوستن به توپچی ها را سریعاً قبول کرده است." من بسیار آرام بودم. مسأله در رسانه ها دراماتیک پیش رفت اما منی می دانستم که انتخابات کمی در انگلیس دارم."" بین من و چلسی توافق شد که تا روز پایانی صبر کنیم تا آن ها یک بازیکن دیگر جذب کنند. من می دانستم پیشنهادات کمی دارم و وقتی آرسنال بین این پیشنهادات مطرح شد دیگر انتخاب برایم ساده بود."بنایون در استمفوردبریج دوران نا امید کننده ای را پشت سر گذاشت و می گوید که ترک این باشگاه تنها گزینه ی پیش روی وی در این زمان بوده است." در چلسی شانسی نداشتم زیرا مصدوم بودم. من بدشانس بودم. احساس کردم شانس زیادی پیش رویم نخواهد بود بنابراین تصمیم نخستم ترک چلسی بود."" برای من بازی کردن در یک باشگاه بزرگ و در لیگ قهرمانان اروپا یک فرصت بزرگ است."" من نمی خواهم چیزی را به چلسی نشان دهم. من می خواهم به آرسنال نشان دهم که شایسته ی حضور در اینجا هستم و این را ثابت خواهم کرد. من می دانم که در طی چند سال گذشته آن ها بدشانس بوده اند."" آن ها همیشه نزدیک به فتح جام بوده اند و من معتقدم که می توانیم این کار را انجام دهیم. راهی طولانی پیش رو داریم و باید پیشرفت کنیم اما ما کیفیت زیادی داریم و هر کاری برای فتح جام انجام می دهیم."
منبع :
GunnersTrust.com
ونگر:در مورد بنایون آخر فصل تصمیم خواهم گرفت.
ونگر: آرسن ونگر امضای قرارداد دائمی با بنایون را رد نمیکند.
بنایون که به تازگی با قرارداد قرضی به آرسنال پیوسته، سه شنبه شب توانست از ابتدا برای آرسنال بازی کند. آرسن ونگر وضعیت بنایون را تا آخر فصل بررسی میکند و سپس تصمیم نهایی را در مورد وی اتخاد خواهد کرد.
" هنوز خیلی زود است که بگویم با او قرارداد دائمی امضا میکنم یا نه. فقط از او میخواهم که مثل بقیه هر چه توان دارد به کار بگیرد، نه بیشتر و نه کمتر."
" او همیشه با تمام توان خود بازی میکند و معتقدم به خوبی با تیم هماهنگ خواهد شد. او توانایی بازی در کناره ها و همچنین مرکز زمین را دارد. اگرچه فکر میکنم او ترجیح میدهد که در کناره ها بازی کند."
" در کل، بنایون سه شنبه شب ثابت کرد که از لحاظ بدنی کاملا آماده است."
کد:http://arsenal.ir/Newsdetails.aspx?NewsId=4018&title=%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1:%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF%20%D8%A8%D9%86%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86%20%D8%A2%D8%AE%D8%B1%20%D9%81%D8%B5%D9%84%20%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85%20%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA
مصاحبه هاشو میخونم کلا انگیزه میگیرم :دی
بنایون: این رویایی است که به حقیقت تبدیل شدهمصاحبه یوسی بنایون با تلویزیون آرسنال.منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های هافبک توپچی ها با تلویزیون آرسنال.
یوسی، تنها برای دو هفته است که در اینجا هستید، زندگی در آرسنال چگونه است؟
از هر لحظه آن لذت می برم. در دو بازی شرکت داشتیم، از هر دقیقه آن لذت بردم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.
شما می گویید انتخاب آرسنال برایتان خیلی آسان بود، چه چیز این باشگاه شما را مجذوب خود کرد؟
این یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا است. به اندازه کافی خوش شانس بوده ام تا برای چندین باشگاه بزرگ بازی کنم و وقتی شانسی بدست اوردم تا برای باشگاه بزرگی مانند آرسنال بازی کنم، به مانند رویایی است که به حقیقت تبدیل شده.
قبل از اینکه به اینجا بیایید چند نفر از بچه ها را می شناختید؟
از نظر بازی کردن مقابل انها بازیکنان زیادی را میشناختم. تنها بازیکنی که کمی می شناختم میکل آرتتا بود زیرا دوستی دو طرفه ای را در لیورپول داشتیم بنابراین چندین بار با هم ملاقات کردیم. بازی مقابل انها هرگز اسان نبود بنابراین خوب است که حالا کنار آنها هستم!
از بازیکنانی که نمی شناسید کدامیک واقعا شما را تحت تاثیر قرار دادند؟
من خیلی فوتبال تماشا می کنم بنابراین خیلی از انها را می شناسم. کیفیت بسیاری وجود دارد و بازیکنان جوان زیادی در تیم هستند. متاسفانه جک ویلشیر که از نظر من یکی از بهترین بازیکنان انگلستان است مصدوم است. بازیکنان جوان زیادی هستند، آرون رمسی، تئو والکات، که من مطمئنم پیشرفت خواهند کرد و خود را در آرسنال اثبات می کنند.
بنابراین این یک دوران قرضی طولانی است، بعد از آن چه برنامه ای دارید؟ دوست دارید این قرارداد را دائمی کنید؟
البته، فکر میکنم هر بازیکنی دوست دارد این کار را انجام دهد اما برای من، مساله اصلی متمرکز شدن بر روی یک فصل خوب است و سعی کنم دو دستی از فرصت های خود استفاده کنم. مطمئنم اگر خوب کار کنم، این ارتباط ادامه خواهد داشت.
شما اکنون 31 ساله هستید، چند سال دیگر می توانید در سطح اول بازی کنید؟
امیدوارم خیلی بیشتر. در بعضی کشورها 31 سال کمی بالاست اما در انگلستان اوج حرفه شماست و هنوز سالهای بسیار یپیش روی خود دارید. به لمپارد و جرارد نگاه کنید که در این سن هستند.
تصور میکنم واقعا مشتاق هستید جامی را در اینجا بدست آوردی.
بله، این دلیلی است که شما بازی می کنید. خصوصا وقتی در باشگاه بزرگی هستید می خواهید جام ها را از ان خود کنید. من خیلی با لیورپل نزدیک به فتح ان بودم و همینطور با وستهم. وقتی به باشگاهی مانند آرسنال می رسید رویای شما فتح جامهاست و مطمئنم که کیفیت انجام چنین کاری را داریم.
خود را در دو بازی گذشته چطور ارزیابی کردید؟
عالی بود که در بازی خانگی حضور داشتم. تنها دو روز بود در کنار تیم حضور داشتم و و 30 دقیقه بازی کردم بنابراین خیلی راضی بودم. مهم بود که آن بازی را پیروز شویم، خصوصا بعد از اتفاقی که در الدترافورد افتاد. مهم نیست چطور بازی می کنید، نیاز دارید 3 امتیاز را بگیرید و اعتماد به نفس خود را بدست اورید. دورتموند دیدار بسیار سختی بود و یک امتیاز خارج از خانه در لیگ قهرمانان همیشه نتیجه خوبی است.
در مقابل دورتموند شما را در میانه زمین دیدیم و البته در سمت چپ هم حضور داشتید. این ترکیبی است که باب میل شماست.
فرصتی بدست اوردم تا اینجا در پستهای متفاوت بازی کنم. در المان در اکثر زمان بازی کار را در مرکز ادامه دادم و کمی در در کناره ها بودم.
بلکبرن دیدار بعدی است، از سفر به ایوود پارک چه انتظاری دارید؟
آنجا مکان دشواری است. همیشه رفتن به انجا سخت بوده. انها شروع بدی در این فصل داشتند و تنها یک امتیاز بدست اوردند بنابراین می خواهند بازی را پیروز شوند. مطمئنم ما کیفیت رفتن به انجا را داریم. می خواهیم بعد از چند بازی بد در شورع فصل، پیروز شویم
مردم می گویند منچستر یونایتد و منچستر سیتی برای کسب جام مبارزه می کنند، واکنش شما به ان چیست؟
فکر میکنم گفتن چنین چیزی خیلی زود است اما می توانید درک کنید که چرا انها چنین چیزی می گویند! در این لحظه آنها فوتبال خوبی ارائه می کنند و کاملا راحت بازی های خود را پیروز میشوند. من هنوز هم فکر میکنم تیم های مدعی دیگری نیز حضور دارند، مانند ما، چلسی و لیورپول که در تمام فصل با آن دو تیم رقابت خواهند کرد.
GunnersTrust.com
من اون زمان که بنایون تو تیم ریسینگ سانتاندربازی میکرد ازش خوشم میومد و واقعا فکر نمیکردم یه روزی بیاد به آرسنال!
کلا این بازیکن یه خصوصیت خوب داره اونم اینکه تو هر بازی که باشه واقعا با تمام وجودش تلاش میکنه.
امیدوارم به همین ترتیب ادامه بده تا آخر فصل قراردادش رو تمدید کنن چون اگه برگرده به چلسی تحت هر شرایطی جایی تو ترکیب
اصلی نخواهد داشت.
خوبی این بازیکنای جدید اینه که همشون خیلی با انگیزن و با تجربه.نقل قول:
من اون زمان که بنایون تو تیم ریسینگ سانتاندربازی میکرد ازش خوشم میومد و واقعا فکر نمیکردم یه روزی بیاد به آرسنال!
کلا این بازیکن یه خصوصیت خوب داره اونم اینکه تو هر بازی که باشه واقعا با تمام وجودش تلاش میکنه.
امیدوارم به همین ترتیب ادامه بده تا آخر فصل قراردادش رو تمدید کنن چون اگه برگرده به چلسی تحت هر شرایطی جایی تو ترکیب
اصلی نخواهد داشت.
تو مصاحبه های بنایون و آرتتا کاملا میشه این انپیزه و تجربه رو دید. روحیه خوبی به تیم میدن.
هفته پنجم لیگ برتر
ورزشگاه ایوودپارک - شنبه 17 سپتامبر 2011 ساعت 16:15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blackburn VS Arsenal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نمایش بازی آرسنال در هفته پنجم لیگ برتر و در سومین دیدار خارج از خانه خود مقابل بلکبرن راورز قرار می گیرد.
آرسنال:
دیابی و ویلشیر (مچ پا)، اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا) توماس ورمالن (آشبل)
تردیدهایی در مورد حضور توماس روسچکی (زانو)، ریو میاچی (ماهیچه ساق پا) و آرون رمسی (مچ پا) وجود دارد.
بلکبرن راورز:
تردید هایی در مورد حضور دیوید دان (ماهیچه ساق پا)، ریان نلسن (زانو) و مورتن تدرسن (ران) وجود دارد.
* دو تیم بازیکن محرومی ندارند.
تاریخچه بازی های رو در رو:
- دو تیم آرسنال و بلکبرن روورز تاکنون در رقابت های مختلف 117 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 57 پیروزی شده است. بلکبرن روورز نیز 29 بازی را برده است. 31 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 212 گل در مقابل بلکبرن روورز به ثمر رسانده و بلکبرن روورز نیز 145 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.
- بلکبرن روورز در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 57 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 19 پیروزی، 15 تساوی و 23 شکست بوده است. در این بازی ها 95 گل زده و 87 گل نیز دریافت کرده است.
رفت و برگشت (لیگ): 106 بازی، 51 برد آرسنال، 25 برد بلکبرن روورز، 30 مساوی
در خانه بلکبرن روورز (لیگ): 53 بازی، 21 برد آرسنال، 17 برد بلکبرن روورز، 15 مساوی
رفت و برگشت (لیگ برتر): 34 بازی، 18 برد آرسنال، 8 برد بلکبرن روورز، 8 مساوی
در خانه بلکبرن روورز (لیگ برتر): 17 بازی، 9 برد آرسنال، 5 برد بلکبرن روورز، 3 مساوی
* پر گل ترین بازی دو تیم، تساوی 5-5 دو تیم در خانه بلکبرن روورز و در فصل 1962/1963 بوده است.
* پرگل ترین برد آرسنال مقابل بلکبرن روورز برد 8-0 آن ها در خانه در فصل 1932/1933 بوده است.
* پرگل ترین برد بلکبرن روورز در مقابل آرسنال، برد 7-0 آن ها در خانه مقابل وولویچ آرسنال و در فصل 1909/1910 بوده است.
نکات حاشیه ای بازی:
* توپچی ها 7 دیدار از 10 دیدار آخر خود مقابل بلکبرن را با پیروزی پشت سر گذاشتند که شامل 2 دو نتیجه 6 - 2 و دو نتیجه 4 - 0 است.
* بلکبرن تنها یک دیدار از 10 دیدار قبلی خود مقابل آرسنال را پیروز شده است.
* راورز در 10 دیدار قبلی خود در ورزشگاه ایوود پارک تنها یک پیروزی بدست آورده است.
* رابین ونپرسی در 10 دیداری که مقابل بلکبرن قرار گرفت 8 بار موفق به گلزنی شد.
* ونپرسی می تواند با زدن دو گل دیگر، تعداد گل های خود در پیراهن آرسنال را به عدد 100 برساند.
* دیوید دان در 8 دیداری که با بلکبرن مقابل آرسنال قرار گرفت 5 بار موفق به گلزنی شد.
* آندری ارشاوین در 5 دیداری که مقابل بلکبرن انجام داده 3 گل به ثمر رسانده است.
* بلکبرن در خانه خود تاکنون 9 بار مقابل آرسنال شکست خورده که بیشتر از هر تیم دیگری به شمار می رود.
* آرسنال در 9 بازی قبلی خارج از خانه خود تنها یک پیروزی بدست آورد که فصل گذشته مقابل بلکپول بود.
* بلکبرن تا اینجای فصل 5 امتیاز را در حالی از دست داد که از حریف پیش بود و از این نظر بدترین آمار را در لیگ برتر دارد.
* نتایج این فصل، ضعیفترین شروع بلکبرن و آرسنال در تاریخ لیگ برتر بوده.
* بعد از شکست 8 - 2 مقابل منچستر یونایتد، این نخستین سفر آرسنال به شمال غربی انگلستان است.
* آرسنال تاکنون 99 شکست خارج از خانه در لیگ برتر داشته.
لیست دو تیم برای این بازی:
Blackburn: Robinson, Salgado, Dann, Samba, Givet, N'Zonzi, Dunn, Rochina, Formica, Hoilett, Goodwillie, Olsson, Nelsen, Grella, Pedersen, Bunn, Linganzi, Petrovic, Slew, Blackman, Aiyegbeni, Goulon, Vukcevic, Roberts
Hanley, LoweArsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arshavin, Song, Frimpong, Arteta, Walcott, Van Persie, Fabianski, Santos, Park, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Miquel, Gervinoاین بازی روز شنبه 26 شهریور 1390 | 17 سپتامبر 2011، ساعت 16:15 به وقت ایران در ورزشگاه ایوود پارک برگزار خواهد شد.
قضاوت این دیدار بر عهده آندره میرینر می باشد.
تیم آرسنال در بازی قبل خود با نتیجه 1 - 0 در خانه بر سوانسی سیتی غلبه کرد و بلکبرن راورز نیز در لیگ برتر و در خارج از خانه 1 - 1 مقابل فولهام به تساوی دست یافت.
ترکیب احتمالی دو تیم به پیشنهاد یورو اسپورت: