میلان می تواند فاتح هر چیزی شود
تیاگو سیلوا به هیچ وجه انتظارات خود از فصل جدید را کاهش نمی دهد " ما می توانیم هر چیزی را بدست آوریم "
روسونری ها پس از فتج سوپر جام ایتالیا برابر اینتر به خانه بازگشتند و تمرینات از روز پنجشنبه از سر خواهد گرفت و این بدان معنی است که بازیکنان فرصت این را خواهند داشت تا با رسانه های داخلی کشور مصاحبه هایی انجام دهند.
امروز صبح تیاگو سیلوا ستاره قلب دفاعی روسونری ها در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " زمانی که من می گویم این تیم میلان می تواند هر چیزی را بدست آورد به هیچ وجه شوخی نمی کنم.ما در حال حاضر موفق به کسب یک جام دیگر شدیم اما هنوز سه افتخار از دست رفته دیگر وجود دارند"
" میلان می تواند لیگ قهرمانان اروپا را از آن خود کند اما تیم هایی چون بارسلونا , رئال مادرید و منچستر یونایتد نیز می تواند به این امر نائل شوند.ما تیمی بسیار قدرتمند داریم"
سیلوا قبل از اینکه به میلان بپیوندد در آستانه پیوستن به اینتر بود و در حال حاضر در میلان به یک بازیکن کلیدی مبدل گشته است اما اذعان می کند که " من می خواهم کاملا صادق باشم,ز مانی که من برای نخستین بار به ایتالیا آمدم به سری آ علاقه ای نداشتم اما با بازی کردن در اینجا من آموختم که آن را دوست داشته باشم"
این ستاره خط دفاعی در بازی با اینتر که عملکرد خوبی داشت از گازتا دلا اسپورت نمره 6.5 را دریافت کرد.
سیلوا به هیچ وجه قصد ترک میلان به این زودی ها را ندارد اما تمایل بارسلونا به خود را نیز درک می کند.
سیلوا فصل فوق العاده ای را با میلان گذراند که منجر به یکی از بهترین دفاع های در طی سال ها اخیر شد و بهترین خط دفاعی ایتالیا را نیز از آن خود کردند.روسونری ها در فصل گذشته 24 گل دریافت کردند,15 گل کمتر از اینتر.
سال فوق العاده ای که سیلوا گذراند باعث تمایل قهرمان لیگ قهرمانان اروپا ,بارسلونا به خود شد اما او آن ها را رد کرد و با میلان نیز با اینکه قرارداد وی به اتمام نرسیده بود مجددا تمدید کرد و در حال حاضر او می گوید ه به هیچ وجه قصد ترک میلان به این زودی ها را ندارد.
او در ادامه چنین گفت " زمانی که شما قهرمان لیگ می شوید و خوب بازی می کنید این طبیعی است که که تیم های دیگر به دنبال شما بیایند.اما من در اینجا خوشحالم,من تا سال 2016 قرارداد دارم و در اینجا خواهم ماند و پس از آن باید دید چه اتفاقی رخ خواهد داد چرا که د رفوتبال هرگز نمی دانید که چه اتفاقی رخ خواهد داد"
بازیکن سابق فلومینزه برزیل به عنوان یکی از بهترین مدافعان وسط در جهان در نظر گرفته شده است ,شاید بهترین آن ها,اما او این مسئله را احساس نمی کند.
این جوان 26 ساله در ادامه چنین می گوید" من دوست ندارم که بگویم من قوی ترین و بهترین هستم چرا که جهان بسیار وسیع است و بازیکنان خوب دیگری در پست من وجود دارند"
" من در بهترین دوره از زندگی حرفه ای خود هستم به همراه یک مربی که در نخستین سال حضور خود برای میلان 2 جام را به ارمغان آورده است"
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2195&%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%AD%20%D9%87%D8%B1%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%20/%20%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87%20%D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%DB%8C%20%D8%A2%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85!
میلان-جنوا : آیا هدف جدید اریکسون است؟
کریستین اریکسون می تواند هدف جدید همکاری جنوا و میلان باشد.
میلان و جنوا دو باشگاهی هستند که دارای رابطه ی خوبی بخصوص در نقل و انتقالات هستند-در طی سال های اخیر معاملات بسیاری ما بین این دو باشگاه صورت گرفته است و آخرین معامله آن ها به انتقال استفان ال شاراووی بازمی گردد,ستاره 18 ساله ای که سری بی را به لرزه افتاد.
به گزارش کوریره دلا اسپورت به نظر می رسد که روسونری ها و باشگاه جنوا قصد دارند تا یک ستاره جوان دیگر را به صورت مشترک به خدمت بگیرند و حدس زده می شود که این نام کسی جز کریستین اریکسون 19 ساله بازیکن آژکس آمستردام نمی باشد.
این روزنامه رمی ادعا می کند که گالیانی و انریکو پرزیوسی به زودی در رابطه با انتقال این ستاره جوان مذاکره خواهند کرد و به نظر می رسد راه بسیار آسانی را پیش رو ندارند چرا که این ستاره دانمارکی کسی است که پیشنهاد منچستر سیتی ثروتمند را رد کرده است.
اریکسون یک پدیده در فصل 2010/11 لیگ آژاکس شد و به صورت منظم نیز برای تیم ملی دانمارک بازی می کند
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2219&%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A7%20:%20%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%D9%87%D8%AF%D9%81%20%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%88%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F
آیا کاکا در ساعات پایانی آگوست به میلان خواهد آمد؟
به نظر می رسد کاکا می تواند در ساعات پایانی نقل و انتقالات به میلان نقل مکان کند
میلان همچنان به تکذیب احتمالی انتقال ریکاردو کاکا ادامه می دهد اما این ستاره مادریدی می تواند در آخرین روز آگوست به میلان بازگردد.
آدریانو گالیانی در صحبت های اخیر خود اعلام کرده بود که بازگشت دوباره کاکا به سن سیرو به دلیل مسائل مالی که در ایتالیا وجود دارد امکان پذیر نمی باشد و همچنین هزینه انتقال او بسیار گران می باشد که قصد صرف چنین هزینه ای را ندارد.
رسانه های حال حاضر ایتالیا و اسپانیا بر این باور هستند که احتمال این انتقال وجود دارد اما تنها در ساعات پایان نقل و انتقالات تابستانی.
اعتقاد بر این است که کاکا در حال حاضر فرصتی دارد تا شرایط موجود در مادرید را ارزیابی کند.
اگر او در هیچ کدام از 4 بازی ابتدای فصل از جمله در سوپر جام اسپانیا برابر بارسلونا به میدان نرود آنگاه کاکا در خواست انتقال به میلان را خواهد داد.
انتقال قرضی او نیز امکان پذیر است با توجه به اینکه رئال او را با مبلغی بسیار گران به ارزش 56 ملیون یورو در سال 2009 به خدمت گرفت
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2221&%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF%20%D8%A2%D9%85%D8%AF%D8%9F
پ.ن:کاکا خیلی میتونه به میلان کمک کنه!!
خیلی هم افت نکرده!
میتونه طراوت رو به خطا هافبک میلان برگردونه
صد البته حتی کاکای مصدوم هم از آکوئیلانی سرتره!!:31: