اورا: خرید های جدید یونایتد میتواند آنها را برای رسیدن به قهرمانی در اروپا کمک کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیاطین سرخ تابستانی بسیار داغی را سپری کرد تا آنها بتوانند در فصل جدید در رقابت های فصل 2011/12 با حریفان خود نیز رقابت کنند. سر الکس فرگوسن با خرید فیل جونز , دیوید دخیا و اشلی یانگ 50 میلیون پوند خرج کرده که همه ی این ها خرید های بسیار کلیدی و مهمی هستند.
و اینطور که به نظر میرسد یونایتد هنوز هم برای خرید چهره های جدید تلاش خواهد کرد.
پاتریس اورا مدافع چپ شیاطین سرخ بسیار خوشحال است از خرید های تازه ای که یونایتد در این تابستان داشته تا باز هم یونایتد بتواند در اوج فوتبال انگلیس خود را نگه دارد و او نیز امیدوار خواهد بود که یونایتد فصل بعد بتواند لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند بعد از شکستی که در ومبلی با بارسلونا داشتند اورا گفت: چهره های جدید در الترافورد دیده می شوند و من فکر می کنم که آنها خرید های بزرگی برای ما بوده اند.
من به همه ی آنها خوش آمد می گویم قطعا این بازیکنان به ما کمک خواهند کرد که اعتماد بنفس زیادی را در آینده و گرفتن جام های پیشروی مان داشته باشیم. و پس از باختی که در لیگ قهرمانان تجربه کردیم و به نظر من ما میتوانیم با خرید های بزرگی که داشتیم به آینده امیدوار باشیم.
و ما امیدواریم که از عنوان قهرمانی خود در فصل آینده دفاع کنیم و همچنین قهرمانی در اروپا را هم بدست آوریم.