اینم از پریویو از استادیوم شانگهای که چن صفحه پیش عکسشو گزاشته بودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر ...
Printable View
اینم از پریویو از استادیوم شانگهای که چن صفحه پیش عکسشو گزاشته بودم :
نظر ...
Masoud_kp جان فایل avi رو که گذاشتی برای آموزش کیت سرور باز نمیشه ؟؟؟؟
چی کار کنم؟
مگه ميشه كاملا سالمه. خودم همين الان الان امتحانش كردم يا كامل دانلود نكردي
به نظرم درست دانلود نكردي.صفحه كه باز شدروي لينك درون صفحه رايت كليك و سيو تاگت از رو بزن. اوكي
حجمش چنده اگه زير 1 مگه ناقص دانلود كردي يا عيب از پلير شماست
دوستان من با کیت سرور استادیوم رو گذاشتم تو بازی که 3 تا استادیوم هستند که شامل دالوز و ازادی . استادو فرانس میباشند ...
من میخوام استادیوم ها برن رو روال عادی(همون هایی که در بازی هستند) البته این استادیمو هایی که در کیت سرور داشتم رو پاک نشن
باید چی کار کنم؟؟؟
سلام مسعود جان مشکل حل شد ولی مشکل که یکی دوتا نیست آخه من چه جوری اینو نصب کنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud_kp
[b] يكي به من بگه چطور پرچم مي تونم تو Pes6 ايم پورت كنم
خواهش مي كنم.
يكي به من بگه چطور پرچم مي تونم تو Pes6 پرچم ايمپورت كنم
خواهش مي كنم.
بابا كيت سرور بازي تكين رو به علت تغيير نام فايل اصلي بازي به هوياد نميخونه واين فايل هم ساخت خودشه.
به وسيله pes 6fan editori كه بايد پس از دانلود برنامه java run timeرو كه از سايت جاوا ميتونب دانلود كني نصب كني وبعد از باز شدن برنامه بايد آدرس آپشن فايل رو بدي تا بازش كنه بعد هر پرچم يا لوگويي كه ساختي در قسمت مربوط به خودش بندازي تو بازي. راستي يه سري مسائل فتوشاپي هستند كه در هنگام تبديل پرچم مورد نظر توجه كني بهشون.
صفحه قبليرو نخوندي مگه گفتم آموزش استفاده كامل از كيت سرور و همه حالت ها را توضيح دادم اينم لينك.نقل قول:
نوشته شده توسط don-corleone
سلام
یه مشکل در کیت سرور دارم .... وقتی میرم در گزینه 3 کیت سرور بصورت اتوماتیک خودش کار میکنه یعنی در گزینه 3 و استادیوم ها نمیشه من انتخاب کنم خودش همینجوری میره و میاد؟؟؟
سلام
ميخواستم ببينم آيا آپشن فايلي واسه درست شدن اسامي بازيكنهاي تيمهاي كلاسيك وجود داره
ممنون
پيدا كردم
ممنون
بازم سلام
كسي از persian-pes.ir خبري نداره
يا علي
سلام مسعود جان
من که نتونستم اسادیوم ها رو ایمپورت کنم .
خواستم آرم شبکه سه رو بگیرم نشد !
ممکنه یه جای خوب برام آپلود کنید ؟
ممنون
کریمی جان آپلود میشه
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
آقا یک سوال جدی
من از یک سایت یک پج دانلود کردم که جام جهانی 2010 رو هم داره و لیگ آلمان و چیزهای جالبی دیگه
پسوندش rar است و مثل فایل سیو میمونه باید تو کدوم پوشه بزارم تا تو بازی بیاد
کمک کنید ممنون میشم
در ضمن این فایل رو هم میزارم
با سلام
نمیشه حجم بال سرور رو کمتر کنی حجمش خیلی زیاد هست
من چند تا از این ورزشگاهها رو هم دانلود کردم اما با کیت سرور وارد بازی نمیشه میشه راهنمایی کنید
اقا چه جوری میشه توپ را وارد کیت سرور کرد ؟؟؟؟
دوست عزیز من نمی تونم دانلودش کنم ( نمی دونم چرا ؟ )نقل قول:
نوشته شده توسط mamali_ronaldinho
میشه یه جای بهتر برام آپلود کنید؟
ممنونتون میشم.
چون فایلش رو دیگه ندارم بزار خودش بیاد
تو یک آپلود سنتر دیگه بزاره
آقا کمک کنید ممنوننقل قول:
چطوری میتونم توپ ها رو وارد کیت سرور کنم؟؟؟؟
آقا از كجا بايد بريم بازي رو سخت تر كنيم؟ من كه نتونستم پيدا كنم برا شما هم همين سكليه حريفان نمي تونن از شما ببرن؟ منظورم كامپيوتر هست نه حريف انساني
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Ali-ss
تو General Settings بايد Difficulty رو روي Top Player بزارين
عزيزم اون فايلتو از حالت فشرده خارج كن اول ببين چيه اصلا در ضمن نام كامل فايلتو هم بگونقل قول:
درست شد ممنون
سلام بچه بعد از تعريفهايي كه از شما ها شنيدم تصميم گرفتم كه اين بازي رو بخرم يعني سوكر06 و من خريدم اما با كمال تاسف اون چيزي كه فكر ميكردم از آب در نيومد 1-شفافيت تصوير نداشت 2- موس كار نميكرد 3-چمن بازي خيلي بد بود و كمرنگ و پرز پرز نشون ميداد 3- تصوير بازي يه حالت بيشتر نداشت اصلا نميشد CMERA رو تغيير داد4- من چون فيفا رو با گيم پد انجام ميدادم فكر كردم دكمه هاي گيم پد تو اين بازي هم مثله فيفا 06 يا 07 هست كه اينطوري نبود حالا خواهش ميكنم از دوستاني كه اين عيب و ايراد هاي بازيي كه من گفتم اگر از تنظيمات بازي هست منو راهنمايي كنند
2-ديگه اينكه ميخواستم يكي به من بگه كه هر كدوم از دكمه هاي رو گيم پد من كه عكسش رو در پايين گذاشتم چه كاري انجام ميدهند با تشكر منتظر جوابتون ميمونم آنلاين :
عكس شماره 1
عكس شماره 2
عكس شماره 3
عكس شماره 4
ايشالله كه يكي پيدت ميشه جوابه منو بده
بچه ها كسي نيست اين پست من رو جواب بده كف كردم بخدانقل قول:
دوست عزيز شما وارد محلي كه بازي را نصب كرده ايد برويد و وارد فايلي به نام settings شويد .
مي تونيد وارد قسمت Player1 شويد و از منوي كشويي گيم پد خود را انتخاب كنيد و دكمه ها رو به راحتي و با سليقه خود اديت كنيد .
سلام دوستان، لطفا نحوه کار با برنامه Game Graphic Studio رو توضیح بدین. و بگید چطور میشه فایلهای پچ با پسوند BIN رو با این برنامه به بازی الصاق کرد.
ممنونم
حسين جان سلام مرسي كه حوابم رو دادين يه سوال ديگه داشتم ازت اونم اينكه من تو اين بازي مشكله اساسي دارم اينكه چرا تصوير و دوربين بازي اينجوري ميدوني چي ميگم وقتي پاس ميدم به كسي كه روبرو يا كنار يا جلويه زمينه تصوير قطع ميشه ميره سمته اوني كه توپ داري ميرسه بهش ادم گيج ميه چرا مثله فيفا نيست تصوير و دوربينش چرا اينجوريه ميشه كمكم كني نميشه كه مثله فيفا از اين دنگ وفنگها نداشته باشه ميفمي كه چي ميگم ها اميدوارم متوحه منظورم شده باشي منتظر جوابت ميمونمنقل قول:
خوب دوست عزیز باید یک دوربین مناسب انتخاب کنی
در ضمن مثل فیفا نمیشه چون اگر میشد اسمش رو میزاشتن فیفا دیگه
مامالي جان من هر دوربيني رو كه انتخاب ميكنم همينجوريه يعني من هر جا كه توپ دستم باشه بخوام پاس بدم به يكي ديگه يكدفعه تصوير قطع ميشه و دوربين ميره رو اون كسي كه توپ رو ميخواد بگيره يعني توپ رو نميبيني اصلا گيح ميشم نميتونم بازي كنم ولي تو فيفا وقتي پاس ميدي يا شوت ميكني فقط توپ رو نشون ميده و دوربين همراه توپ حركت ميكنه و اصلا اينحوري نيست راهي نداره كسي هست كه بدونه مشكل از كجاست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما احتمالا تنظيمات دوربين رو تغيير دادن و دوربين به جاي اينكه روي توپ متمركز باشه روي يكي از بازيكنان زوم شده
زاويه دوربين رو روي Wide بزارين و توپ رو select كنين
سلام دوستان
اگه مشکلی توی PES داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
چند اسکوبورد(محل نام تیم و نتیجه)
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسکوبوردها رو دانلود کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
جدیدترین Update برای PES 6
امين جان مرسي ممنونم ازت كه راهنماييم كردي مرسي ميرم خونه ببينم چجورياست اين بازي امين تو خودت فيفا رو بيشتر دوست داري يا اين چس 06 رو؟نقل قول:
مسلما Pes6 !!! ;)
فيفا اصلا ارزش نصب كردن هم نداره چه برسه به بازي كردن