سلام دوستان
کسی از منطقه آزاد ارس ماشین خریده؟ شرایطش چطوریاس؟
اجازه عبور از محدودیت رو چطوری و چند روز میدن؟
Printable View
سلام دوستان
کسی از منطقه آزاد ارس ماشین خریده؟ شرایطش چطوریاس؟
اجازه عبور از محدودیت رو چطوری و چند روز میدن؟
دوست من حالا شرایطی ایجاد کردن بنگاه های معاملات خودرو که میتونین به راحتی هر ماشینی رو که خواستین بخرین!نقل قول:
ولی ماشین به نام صاب نمایشگاه میشه ولی به نام شما قول نامه میشه!
45 روز در سال و اگه بیشتر بخواید به ازای هر روز یه پولی میخوان!
تعرفه گمرک این ماشین های مناطق ازاد چقدره؟ تو سایت ها که نوشتن 10 درصد ! که اصلا با این قیمت های که تو سایت پدال هست جور در نمیاد
بابا خیلی مسخرستنقل قول:
اینجا میتونیم ما با 50 تومن یه ماشین معمولی برند شورلت یا نیسان رو تو گیلان مال منطقه انزلی سوار شیم ولی شرایط مزخرفه
1-بعد 10 سال ماشین دیگه مال ما نیست دقیق نفهمیدم میگن ماشینایی امریکایی بر میگردن امریکا ولی ماشینای اسیایی شرقی رو میشه با کل هزینه بعد 10 سال سند زد پلاک ملی کرد(البته بعد 10 سال اینا حکم لگن رو دارن در واقع به خاطر تکنلوژی بالاشون)
2-این gps واقع دیگه شورشو در اورده مثل نیسانا میگن پات 110 حالا 120 رو رد کنه سریع قبض جریمت صادر میشه
قیمتاشون بد نیست ولی باز بالاست
سوناتا 2013 میشه وارد کرد؟ قیمتش چند در میاد؟
170 تومن آزرا 2013نقل قول:
95 تومن سوناتا 2013
سلام دوستان
تو چابهار شنیدم ماشین خیلی ارزون هست ، درسته؟؟
منطقه آزاد می شه چابهار؟؟؟
سلام دوستان
آیا سرمایه گذاری برای وارد کردن ماشین از دبی و فروش در شهری مثل تهران کارد ایده آلی محسوب میشه ؟
سود خالصش چقدر خواهد بود؟
ممنون میشم کمکم کنه کسی که اطلاعات کامل داره:n16:
سلام دوستان
میخواستم در مورد خرید ماشین از سلیمانیه عراق سوال کنم
من حداقل یکسالی دارم میرم سلیمانیه و هر 15 روز میام ایران ینی نصف ماه اونجام و نصف ماه اینجا
میخواستم بدونم شرایط خرید ماشین اونجا چطوره ؟
1- امکان پلاک دائم گرفتن هست ؟
2- اگه اولش پلاک موقت بگیرم میتونم هر 15 روز باهاش برم و بیام ؟
3- برای پلاک دائم گرفتن اصلا به صرفه هست ؟
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید. یه ماشین آمریکایی از ارس بگیریم بعد 10سال تکلیفش چی میشه ؟ ماشینای آمریکایی که پلاک ملی نمیشن! پس بعد 10سال که ماشین برمیگرده به مبدا یعنی مبلغی 10سال قبل هزینه کردیم همه باد هوا میشه ؟؟
و سوال دیگه اینکه آیا اینفینیتی که ماشین ژاپنیه ، جزء لیست ممنوعه پلاک ملی هستش ؟
وسوال سوم اینکه آیا جی پی اس واقعا فعاله ؟ اگه بالای 120 نتونی بری که ماشین منطقه آزاد اصلا ارزش خریدشو نداره ؟!!
لطفا راهنماییم کنید.
وا !! این قیمت ها چیه !! یکیشم درست نیس. با 20تومن چیزی نمیشه گرفت. ارزونترین ماشین که ولو استاره با دلار امروز 2800 شما حساب کن ببین چقد میشه !
با سلام
قیمت خودروهای منطقه آزاد انزلی رو از کجا میشه به روز دید؟
خودروهای زیر 25 تومن
منطقه آزاد ارس تو پلاك كردن ماشين ها مشكل دارن ميگن پلاك تمام شده يا كمه بعضيا هم ميگن قراره پلاك ها عوض بشن!؟!؟ چون يكي از دوستان ماشين خريده بيشتر از يك ماه هست هنوز پلاك نشده!!!! ميگن هفته اي يك بار از ماموران راهنمايي و رانندگي ميرن ارس براي پلاك كردن و تقريبا ١ يا ٢ ماشين از هر نمايندگي رو پلاك ميكنن!!!
درسته دوست من !نقل قول:
هفته ای تقریبا" 3 یا 4 تا پلاک میشن!
پلاک دادن محدوده ولی هجوم خریدارا زیاده!
اگه دلار زیر 2500 بیاد 100% راه وارداتو میبندن چون هیچکس پول به آشغال ایرانی یا وارداتی نمیده!:n09:
دوستان میشه خودروهایی که با پلاک منطقه آزاد هستن رو پلاک ملی کرد؟؟ شرایطش چه جوریه؟؟ منظورم خودروهایی هست که تو لیست مجاز باشن مثله سوناتا
بله میشه ،منتهی باید عوارض و مالیات مربوط به خودرو رو بدی بعد یه تعرفه ای ام هست اونم باید بدی بعد پول پلاکم بدی......نقل قول:
(اون تعرفه فک کنم 120 درصد پول خودروئه!)
داداش با این حساب که شما میگی یه سوناتا که میخواد پلاک بشه از خود بازار هم بیشتر در میاد کهنقل قول:
بله بهتره از بازار خریده بشه....تو بازار چون با ارز ارزونتر وارد شدن ارزونترن...نقل قول:
سلام
برای آشنایی با قیمت ماشینها در منطقه آزاد اروند ، قیمت چند خودرو پلاک اروند رو در مقایسه با قیمت پلاک ملی برای دوستان قرار میدم
کیا کادنزا صفر کیلومتر فول آپشن پلاک اروند : 95 میلیون _ پلاک ملی : 170 میلیون
کیا اسپورتیج 2008 کارکرده پلاک اروند : 35 تا 40 میلیون _ پلاک ملی : 87 تا 90 میلیون
کیا سراتو 2010 کارکرده پلاک اروند : 30 میلیون _ پلاک ملی : 70 تا 75 میلیون
هیوندای IX35 مدل 2013 فول آپشن سقف پانوراما صفر کیلومتر پلاک اروند : 67 تا 75 میلیون _ پلاک ملی : 135 تا 140 میلیون
هیوندای سوناتا 2011 کارکرده فول آپشن سقف پانوراما پلاک اروند : 68 میلیون _ پلاک ملی : 105 تا 110 میلیون
هیوندای سوناتا 2011 کارکرده نیم فول سقف پانوراما پلاک اروند : 55 میلیون _ پلاک ملی : 100 تا 105 میلیون
دوج چارجر 2008 فول آپشن 6 سیلندر پلاک اروند : 60 میلیون _ پلاک ملی : ندارد!
نیسان سانی مدل 2011 اتوماتیک 30 میلیون _ پلاک ملی : ندارد!
سلام دوستان
ببخشید ما میخواهیم یه ماشین برای یک جانباز بگیرم، که از منطقه آزاد میخواهیم بگیریم پلاک گذر موقت ،فکر کنم 6 ماهه میدن ...
میخواستم نظرتون رو در مورد ماشین زیر 20 هزار دلاری بدونم ، به نظرتون چیا میشه خرید؟ اگه دست دوم باشه هم مشکلی نیست ولی خوب ماشین خوبی باشه و با ابهت ،راستش من یه Ssang Yong Chairman تو تهران دیدم ، ماشین باحالی بود ، آیا همینو میشه اونور تهیه کرد؟ اصن قیمتش چقدره؟یا سایر ماشین ها،مثل BMW 320، اگه بشه دست دومشون رو زیر 20 تا گرفت که خوبن ..
ممنون میشم راهنماییم کنید
ماشین برای جانباز بستگی دارهنقل قول:
آیا میتونن راحت رانندگی کنن یا شرایطشون سخت تره.
ملاک برای انتخاب خودرو باید مشخص بشه.
تویوتا کورولا میتونه گزینه خوبی باشه
بله میتونن رانندگی کنن ...نقل قول:
میخواهیم ماشین شیک و پیکی هم باشه ... مصرف و ایناش زیاد مهم نیست ...کوپه نباشه،خانوادگی باشه،راحتیش هم مهمه...یه جور ماشینی باشه که نمونش تو خیابون کم باشه
این Ssang yong chairman قیمت دلارش چقدره؟
شبیه این زیر 20 تا میشه دست دومش رو گرفت؟
ممنون میشم چند تا ماشین نامببرید.
با تشکر
تا جایی که میدونم، هر فرد حقیقی میتونه سالیانه یک خودرو از مناطق آزاد، وارد کرده و شماره ی ملی بگیره.
در این میان، هزینه ی عمده، در حال حاضر 40 درصد گمرکی واردات خودرو هست و هزینه های جانبی، کم هستن. مثل اینکه باید رفت وزارت بازرگانی و یه سفارش ثبت کرد با قیمت خودرو و مجوز رو گرفت. (برای بیش از یک خودرو، شما تاجر محسوب شده و باید کارت بازرگانی بگیرید).
خوب با این توصیفات، الان یک خودروی مثلاً 20 هزار دلاری، به دلاری 3000 تومن، یعنی هزینه ی خریدش برای شما حدود 60 میلیون تومن با مقداری هزینه حمل و نقل و سود واسطه میفته. 40 درصد هم به گمرک بدی میشه 24 میلیون. نهایتاً گیریم که 90 میلیون خرج برداره.
در حالی که همین خودرو در مثلاً تهران فروخته میشه بالای 110 یا حتی 150 میلیون تومن، آیا به صرفه تر نیست که خودمون از مناطق آزاد، اقدام به خرید و وارد کردن خودرو کنیم؟
از لحاظ گارانتی هم، برای مثال آیا شرکتی مثل ایرتویا (نماینده تویوتا در ایران)، طبق قراردادش با تویوتا ژاپن، موظف نیست که به قرارداد گارانتی خودرو با شرکت ژاپنی، متعهد بوده و به هر خودروی تویوتایی، بدون در نظر گرفتن نحوه ی ورودش به کشور، خدمات رسانی تحت گارانتی و خدمات پس از فروش کنه؟
سلام.اگرممکنه 1لیست از قیمت خودروهای پلاک منطقه ازاد اروند بذارین...مخصوصا برند کیا و تویوتا..مرسیی
قیمت تعدادی از خودروهای پلاک اروند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من برو تو سایت اصلی هر شرکت قیمت ماشینا رو نگا کن...بعد یه 200 تا 3000 دلار بکش روش....:n06:نقل قول:
سلام به دوستهای گلم
تا محدوده 35 میلیون، توی منطقه ازاد از محصولات 2011 به بالا چی میشه خرید؟ نو و یا دست دوم
ممنون میشم
مرسی:n16:
هیچی...نقل قول:
برا خرید ماشین از منطقه آزاد باید بالای 50 تومن داشته باشی....
در کل منطقه آزاد برا پول داراس ،متوسط به پایین ماشینا ی کوچولو موچولو....مثلا" شورلت اسپارک...:n02:
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره رنو مگان کاکرده یا مزدا 3 کاکرده توی اروند چه قیمت هست ؟
مثلا با 28 تا 30 میشه یکی از اینارو کارکردشونو گرفت ؟ تشکر
کسی می دونه تو منطقه آزاد انزلی بخوام یه شورولت اسپارک بگیرم تا چه حدی در میاد واسم ؟
سلام
دوستانی که تجربه دارند
لطفا مراحل خرید رو بنویسند( چقدر طول میکشه ؟؟؟؟)
ممنون
سلام دوستان
من ساکن اهواز هستم و اینجا هم ماشین ازاد شد
کسی قیمت محصولات پژو 207 و 206 رو با پلاک اروند خبر داره ازش؟
قیمت پلاک ملی هرچی هست 40% کم میشه .نقل قول:
مثلا رنو لوگان 90 پلاک ملی 38 ملیون است و پلاک منطقه فرانسوی حدود 23 تا 24 ملیون پاتون درمیاد یا سانتافه فول 4 چرخ متحرک در منطقه آزاد قشم 75 ملیون قیمت داشت .
دور و بر 50 آب میخوره فکر کنم...نقل قول:
با سلام به همه خوزستانی های عزیز در این تاپیک قصد دارم شرایط و قیمت های بروز خودروهای پلاک اروند رو مورد بحث بزارم در زیر لینک لیست قیمت ها اومده اگر مدل خواصی مد نظر هست در همینجا یا در وب سایت اعلام کنید تا قیمتش رو خدمت شما عرض کنم .
لیست قیمت هیوندا اروندی تا 50 میلیون
قیمت تمامی مدل های هیوندا
لیست قیمت تمامی مدل های تویوتا
قیمت تمامی مدل های کیا KIA
قیمت تمامی مدل های خودرو مزدا
اطلاعات بیشتر در
دوستان توجه كنند در منطقه اروند تنها محدوده حركت از منطقه اروند به شعاع 120 كيلومتر هست و خودروها نمي توانند در شهر ديگزي به جز آبادان و خرمشهر ماندگاري داشته باشند.
دوستان این ارس وندی یا اروند وندی و اینچیزا رو فرده وارد کننده اخذ میکنه یا هر کسی که ماشین پلاک منطقه آزادی باید داشته باشه؟
یعنی شما فرض کن که وارد کننده هستی و منم میخوام ازت ماشین بخرم محل هم منطقه ی آزاد ارس هستش.حالا کدوممون باید ارس وندی داشته باشیم؟ ممنونم
واردات خودرو بالاي ٢٥٠٠ سي سي به مناطق آزاد هم بسته شده! كسي چيزي در اين مورد ميدونه؟ اين موقتيه يا دائمي؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امكان داره از يك منطقه آزادي ماشين خريد حالا يا صفر كيلومتر يا كاركرده ٦ يا ٤ سيلندر بعد اون رو آورد تو يك منطقه آزاد ديگه و پلاك منطقه كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk