کالاف دیوتی قبل از بتلفیلد واسه خودش غولی بود الان دیگه سوسک شده با این وضع 9 هم بگیره کلی سود کرده
Printable View
کالاف دیوتی قبل از بتلفیلد واسه خودش غولی بود الان دیگه سوسک شده با این وضع 9 هم بگیره کلی سود کرده
اشتباه میکنید.مطمئن باشید codپیروز این رقابته.البته پیشرفت گرافیگی بد قابل تحسینه اما حالا حالا مونده تا به codبرسه.نقل قول:
ببینید امسال cod نه داستان درستی داره نه گرافیکی نه چیز جذاب جدیدی. نسخه قبلی همون مراحل برفش برای همه جذاب بود وگرنه اخرای نسخه قبلی هم دیگه داستان ابگوشتی شد. این نسخه هم که بدتر
بتل امسال داستان قابل قبول تری داره گرافیک بهتری داره
طی چند روز آینده هردو بازی میان بیرون انموقعه متوجه میشیم کدومشون موفق تره.البته براساس آمار.
با یه اختلاف کم به نظر من BF3 میزنه !
لانچ تریلر بازی کدوم یکی بود ؟
میشه لینکشو لطف کنید .....
lunch trailer
کد:http://www.vg247.com/2011/10/22/modern-warfare-3-launch-trailer-is-a-go/
Official Call of Duty: Modern Warfare 3 - Launch Trailer
کد:http://www.uploadbaz.com/cw8x8kaqu1ue
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1xjCdN_rWCE
لانچ تریلر این کجا ،لانچ تریلرBF3 کجا !!!
این حرفش باحال بود
THE MOST ANTICIPATED GAME IN HISTORY
واقعا نمیدونم چه امیدی به این گیم دارن... من دارم فکر میکنم، چه طوری و با چه اشتیاقی MW3 رو بازی کنم... تا اون موقع این قدر BF3 بازی کردم که به گرافیک و کیفیت فوق العادش عادت کردم! بعد بیام سراغ این گیم...!
پایان امپراطوری COD در FPS ها... همین رو میشه گفت.
پیروز باشید.
هنوز زوده برای تصمیم گیری... همین رو میشه گفت.نقل قول:
پیروز باشید :31:
زود نیست، دیگه 1 تریلر 2 تریلر نبوده که... این همه وقته، کاملا معلومه MW در برابر BF چی میشه. البته از نظر فروش و ... نمیگم، از نظر کیفیتی و تکنیکی...نقل قول:
من به شخصه طرفداره BF هستم ولی کال اف رو هم بازی میکنم اگه خواسته باشم رای بدم میشه BF 60 و WW3 40 . و این حرفهایی هم که دوستان میزنن که کال اف پیروز میشه درسته و من یه مثال میزنم
همین اینترنت اکسپلور بدترین مرورگره جهانه و بهترینشم حالا هرچی باشه یا فایر فاکس یا اوپرا و غیره... باز هم استفاده کننده ها از اکسپلور بیشتر هستند و من فک میکنم این دو بازی هم همینطوری هستند
کاملاً مشصخه که از تظر تکنیکی و جلوه های بصری بتلفیلد پیروزه اما همه چی که اینا نمیشه ، به نظر من داستان بازی و نحوه ی شکل گیری داستان و روند پیشرفتش و گیم پلای متاسب با شرایط خیلی مهم تره. در ضمن به نظر من مد های COD متنوع تر هست.نقل قول:
منم تمام تریلر های COD و BF رو دیدم اما با دیدن BF یاد کرایسیس میوفتم که با تریلر های دیوانه کننده و زیبایی که داشت در عمل بازی جالبی از کار در نیومد و وقتی بازی کردیم تازه فهمیدیم که اصلاً در حد چیزایی که نشون میدادن نبوده اما سری COD همیشه به همین سبک پیش میرفته و حالت ساده خودش رو حفظ کرده.
به همین دلایل میگم هنوز زوده برای تصمیم گیری اما من بیشتر نظرم روی COD هست که بیشتر نظر منتقدان رو جلب کنه :31:
درسته اما مهم نظر منتقدان و نمره هایی که به هر دو بازی میدن نه فروشی که در بین مردم عامه میکنه :46:نقل قول:
من یک مثال دیگه در تایید حرف شما بزنم: PES و FIFA که حدود 5 سال پیش PES یکه تاز میدان بود اما الان FIFA پیروز بی چون و چرای این رقابت هستش. بازی که بهتر باشه یواش یواش جای خودش رو توی دل گیمر باز میکنه :27:
چقدر مونده تا بیاد ؟ :41:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6560607&postcount=384
بر منکرش لعنت! :دینقل قول:
به نظر من داستان بازی و نحوه ی شکل گیری داستان و روند پیشرفتش و گیم پلای متاسب با شرایط خیلی مهم تره.
دیروز با گفت و گویی که با یکی از دوستام داشتم، دقیقا به این نتیجه رسیدیم که مهم ترین عامل موفقیت MW3 ، کاراکتر های بسیار دوست داشتنی و داستان درگیر کننده هست.
ولی خوب... به نظر میاد BF هم داستان قدرتمندی داشته باشه(لااقل از تریلر لانچ که این گونه به نظر میرسه)
به نظر من BF3 تمامی عامل های لازم برای پیروز بر MW3 رو داراست... گرافیک بسیار زیبا، گیم پلی عالی، موزیک و صدا بسیار عالی هم از نظر تکنیکی هم از نظر هنری، داشتن مراحل با لوکیشن های متنوع و جذاب(شاید بگید MW3 هم در این زمینه قوی هست، ولی جدا لوکیشن تهران BF رو با پاریس خشک و یخ زده MW مقایسه کنید) و ...
در کل MW3 چیزی جز ادامه مرحله های MW2 نیست.
حالا این بحث ها برای چی هست، 1-2 روز صبر کردن که سخت نیست :دی
پیروز باشید.
منم میگم BF میبره رقابتو!
تصمیم دارم اول MW3 بازی کنم بعد BF چون فکر کنم با دیدن گرافیک شاهکار اون بهم نچسبه این بازی!
به نظرم باید قبول کرد که COD از COD4MW به بعد دیگه افت داره میکنه ولی 4 جدا شاهکاری بود که دومی نداشت و فکر کنم تاثیر BF3 مثل اون تو ذهنم نمیمونه با توجه به زمانشو داستانشو همه چی عالی بود اون نسخه و آخرشم که عالی بود نباید ادامش میدادن به نظرم یا حد اقل پرایس زنده نمیشد :دی
بابا چرا الکی دارید کل کل میکنید؟
هر کدوم از این بازیها که بهتر باشن به سود شرکت سازنده هست و به من وشما چیزی نمیدن
ما فقط دو تا بازی رو نصب میکنیم و حالشو میبریم:5:غیر از اینه؟
خوب حالا گيريم كه cod اين دفه شكست خورد! مگه استوديوي iw بسته ميشه!؟!!! مگه activision ميزاره وضعيت همين جور باقي بمونه
نظر من اينه كه اونا يا موتور بازي رو از بيخ تغييير ميدن وآپگريد ميكنن يا اينكه يه موتور جديد بكار ميگيرن (idtech5)البته با تغييرات خودشون در اونا!
يه چيز خيلي مهم هم يادتون رفته بچه ها!:
در حدي كه من اطلاع دارم cod تنها بازي (ياشايد يكي از) بوده كه كيفيت بازي بيشتر از تيزرتريلر/لانچ/دموهاش بوده!
اما در عوض medal of honor2010 /bad company رو يادتون هست كه چي ميگفتن و چي شد:19:
در ضمن القاي واقع گرايانه بودن بازي به نظر من مهمترين عامل cod هستش(از نظر گرافيگ و انيميشن).
يه چيز ديگه DICE مدت دو سال بر روي اين انجين كار كرده! شما تصور كن iw بخواد انجين بسازه چي خواهد ساخت!
بازم هست::5:
iw فرو پاشيده شده (طراحان اصلي بازي استوديوي respwan رو زدند)...(حالا تصورشو بكنيد اين استوديو چي بسازه:21:)
درهر صورت همه چي به نفع ماست(كره زياد مصرف نكنيد مضره).
اینو نمیدونم شنیدید یا نه.شاید شایعه باشه شایدم نباشه
ولی گویا ghost زندس!!!!!!:20::20:
نقل قول:
شما معلومه طرفدار دوآتیشه ی بازی هستی دیگه خیلی جوگیر شدی cod مالی نیستش قبول کن ایندفه دیگه از bf شکست میخوره اگه می خوای قبول نکن به من چه؟:20:
آخ جون من از گست خیلی خوشم میاد دوست دارم باشه تو بازی اگه باشه تو بازی منم بازی رو با دل و جون بازی میکنم
اون بدبخت که تیر خورد و آتیششم زدن :دی
به نظرم هندی میشه برگرده با این که خیلی دوسش داشتم!کم مونده شپرد و زاخائف هم برگردن :دی
البته جدا از شوخی Ghost امکانش هست چون قیافشو ندیدیم ممکنه یکی دیگه ماسکشو زده باشه :دی
آره دیگه.همین امکان وجود داره.ولی فکر کنم واقعا زندس..............:20:نقل قول:
فکنکنم اون فیلمی که شما دیدید بیشتر شبیه جوک بود بود تا واقعیتنقل قول:
دوستان تاریخ عرضش کیه؟
8نوامبر یا 17 آباننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<<<عكسا 6 تاس ولي لينكا 7کد:http://www.irupload.ir/images/ne5htvjvq16954otxray.jpg
http://www.irupload.ir/images/0fyahcbthwb3d73vn65d.jpg
http://www.irupload.ir/images/nacphtujwsegfiwz85gb.jpg
http://www.irupload.ir/images/96ials7i4qirippkby0x.jpg
http://www.irupload.ir/images/prk4hxbruokkn4vjwj8.jpg
http://www.irupload.ir/images/97675ar3fw7id9r0n.jpg
http://www.irupload.ir/images/ftl59uilg90xxxtcsp5.jpg
:13::king::santa::blink:
دير وقته حوصله ندارم چك كنم ببخشيد!:17::38::15:
================================================== =================
بشتابيد.بشتابيد,درستشوندمش ون!:8:
[تصاویری از دسته های جدید PS3 بازی Modern Warfare 3[
–
سایت آمازون چندی پیش از دسته های جدید MW3 که تنها برای PS3 است تصاویری منتشر کرده است که میتوانید آن ها را در زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عنوان Call Of Duty:Modern Warfare 3 در 17 آبان، برای PS3, PC, Xbox360 منتشر خواهد شد.
dbazinews
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
چقد باحالن!
دوست عزیز شنیدی میگن جوجه رو اخر پاییز میشمارن؟ :31: اینبار در مورد شما شده اوایل پاییز :16:اگه امیدتون به BF3 بود که کلا داغون شد رفت اگه به لطف بخش Multy نبود که فاتحه اش کلا خونده شده بود :9: ضمنا یه طوری میگی گرافیک که انگار همه خواسته گیمرا از بازی فقط گرافیکه !!! گرافیک فقط به گوشه از بازیه، که اونم همه دیدن چی از اب دراومده و همش بوق و کرنا بود که از چند ماه پیش فقط داشتن زمینه سازی میکردن برا افکار عمومی...نقل قول:
شما حالا حالاها مطمین باش BF باید سر تعظیم جلو COD فرود بیاره:42:
چی داغون شد رفت ؟ :18:نقل قول:
امتیاز های بازی برای پلتفرم لید بازی PC که اکثرا 9 به بالا بوده 3 میلیون pre-order داشته که رقم کمی نیست از همون اول هم کسی از بخش single player انتظار زیادی نداشت چون BF2 حتی single player هم نداشت و اصل بازی های Battlefield بخش Multiplayer هست لطفا دوستانی که اطلاع ندارن ....:46:
COD هم که همه میدونن هر سال کپی از نسخه قبلی هست ...:31:
خوب منم که همونو گفتم!!! بهتره شما فقط به امتیاز کلی نیگا نکنین و به نقد بازی هم توجه داشته باشین که همونطوریکه بهتون گفتم همه نمرات مرهون بخش Multy هستش:46: Pre Order هم که قضیه اش تابلوئه ---> اواز دهل شنیدن از دور خوشست داری میگی Pre Order،با اون تبلیغاتی که شده بود دور از انتظار هم نیست :33: باووو دیگه اینو بیخیال شو CoD کپی از شماره قبله؟؟؟ اره دیگه مثلا Black Ops دقیقا کپی از World at War بوده:18:نقل قول:
گرافیک شاخ که همه ازش صحبت میکنن وقتی ارزش داره که بتونه عامه پسند باشه نه اینکه فقط عده معدودی بتونن ازش لذت ببرن که این مشخصه تا به حال تو BF دیده نشده :43:
خب عزیز دل مگر بخش به این مهمی کم مسئله ای هست!؟شما به خودت و خودمون نگاه نکن اینترنت با سرعت نور داریم از در عقب نمیتونیم یه بخش به این مهمی رو آدمی زاد تجربه کنیم..!اونا که امکاناتش رو دارن توجیه شدن بهترین بخش مولتی برای سریه bf هست...;) (البته مولتی cod هم در نوع خودش مضحک و خنده داره)نقل قول:
بهتره شما فقط به امتیاز کلی نیگا نکنین و به نقد بازی هم توجه داشته باشین که همونطوریکه بهتون گفتم همه نمرات مرهون بخش Multy هستش
دقیقآ mwـها کپی از روی هم ساخته میشن!نقل قول:
باووو دیگه اینو بیخیال شو CoD کپی از شماره قبله؟؟؟
آخه همشهری تو دیگه چرا به جرگه ی فریب خوردگان پیوستی ؟ :31::31:نقل قول:
اصلاً اهمیت نداره که چه نمره ای رو از روی چه قسمتی گرفته مهم اینه که فعلاً نمرش برای XBox خیلی افتضاحه، فک کن 8.2 :31: کی فکرشو میکرد این بازی با این همه تبلیغ و ادعا و توهمی کردن ملت همچنین افتضاحی به بار بیاره ؟
همین کپی برداری هایی که میگی همشهری جونم نتیجش این شده که MW1 با 70 نقد بشه 9.4 و MW2 هم با 100 نقد بشه 9.4 :20: نظرت چیه ؟
اون چیزی که مهمه پلتفرم لید بازی PC امتیازش 92 درصد هست نسخه کنسول نسخه پرت شده از PC هست و باید هم امتیازش کمتر باشه ...:46:نقل قول:
اگه موضوع این باشه که MW 2 هم امتیاز نسخه PC نسخه پرت شده از xbox با مجموع 40 نقد 84 درصده !:31:
تاپیک بتفیلد کو؟
برو بازی های کامپیوتری تو اخبار و رمز نیستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
باز بحث CoD MW3 vs BF3 ....!
به طرفداران بازی BF3 باید بگم که این بازی با توجه به تبلیغات و Trailer هایی که قبل از بازی به نمایش گذاشته بود اصلا انتظار هارو برآورده نساخت به طوری که قبل از عرضه شده این بازی طرفداران BF3 ازش یک بت ساخته بودند و اونرو میپرستیدند ولی در آخر با توجه به نارضیاتی هایی که پیش آورد حتی 60% از انتظارات رو بر آورده نکرد ولی بر عکس CoD که هیچ وقت سطح انتظارات طرفدارانش و Gamer ها حرفه ای رو بالا نمیره که بعد از عرضه بازی اتفاقی برعکس اون انتظارات به وجود بیاره و موجب نارضایتی مردم بشه.
عده ای از فن های BF3 هنوز بازی رو به طور کامل انجام ندادند میان و اظهار نظر میکنند و میگن بهتر از MW3 هست که آدم شاخ در میاره که چطور هنوز یک بازی عرضه نشده اینا میان و یک بازی دیگه رو برتر از اون بازی میدونند.
درکل زیاد درگیر اینجور بحث ها نباشید تا زمانی که خودوتون تجربه اون بازی رو ندارید.
نه اصلا اینطور نیس ، من خودم BF3 رو رو اخرین جزئیات بازی میکنم گرافیکش در حد CRYSIS هس ،اصلا گول زدنو این حرفام در کار نی ...واقعا عالیهنقل قول:
از COD بیشتر نباشه کمتر نیس
(البته نسخه PC)
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
نمیدونم این کجاش کمه؟؟؟؟!!!!
- IGN – 9.0
- Joystiq – 4.5/5
- Game Informer – 9.50
- GameTrailers – 9.2
- FZ.Se (Swedish) – 5/5
- 1UP – A-
- GameSpy – 5/5
- Everyeye.it – 9.2
- Gamearena – 9.5
- AusGamers – 9.8
- GameReactor Sweden – 8
- GameReactor Denmark – 9
- GameReactor Norway – 9
- Games.cz – 9
- PCGames.de – 87%
- GameStar.de – 9
- CVG – 9.2
- 3DJuegos – 9.3
فك كنم يه سري مي خوان بلايي رو كه بعضي از ما سر تايپك بازي بتل آوردن همين جا پياده كنند:27:
اما بيخ خ خ خيال بازي ما بهترينه:8::10:
نگاه كنيد اين بيچاره ها رو مجبور به چه كارايي شدند!:13:البته فكر كنم بايد حالا اين عكسو يه جورايي تغييربديم!
همه چي معلوم شد:27:
اما نه جدي نگيريد بازي واقعا" اين دفه بسيار بسيار بسيار پيشرفت داشته!:46:
در كل من از حالا به بازي آينده شون اميدوارم:11:
ولي يه چيز اينا يعني سازنده هاش ...............=(فراماسون):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL][/IMG]
خوشم میاد از اعتماد به نفصه بعضی از عزیزان :31:نقل قول:
میشه در مورد قسمتی که بولد کردم توضیح بدید؟ دقیقاً از کجا این حرفارو میزنید؟
از فروش میلیونی بازی؟
از امتیازات فوق العاده بازی؟
از طرفدارای زیاد بازی؟
یا .... ؟
(!)
نه به اون دوستمون که میانگین 92 رو نا امید کننده قلمداد میکرد نه به شما که با این همه موفقیت داری کل بازی رو زیر سوال میبری!
---
قبل از هرگونه ری اکشن در مورد این پست، باید بدونید من فن هر دو این بازی ها هستم و بتلفیلد 3 رو هم تموم کردم و با توجه به تجربه ای که از بازی داشتم میگم بازی فوق العاده ولی کوتاهی بود...