دوستان تا 2500 بهترین led 3d 46 که اسمارت هم داشته باشه چی پیدا میشه؟؟؟ ترجیحا سونی و سامسونگ
دوستان تا 2500 بهترین led 3d 46 که اسمارت هم داشته باشه چی پیدا میشه؟؟؟ ترجیحا سونی و سامسونگ
سامسونگ مدل D6960 46 قیمت هم 2.440.000 تومان
دوستان نظرتون راجع به پلاسماي پاناسونيك مدل U30 چيه؟ ارزش ١٤٠٠ تومن داره؟
نظرتون درباره LED 3D SONY EX720 46 چیه؟؟
دوستان این مدل UA40ES5600M سه بعدی یا نه
می خوام این مدل را خریداری نمایم 40D6940 آیا ارزش داره 200 هزار تومان بیستر بدم و سایز 46 را بگیرم ؟
دوستان، برا خونهی کوچیک ۷۰ متری!!!! ۴۰ اینچ بگیرم یا ۴۶ اینچ به نظرتون؟! تفاوت قیمت فک کنم ۳۰۰ تومن هستش... برا ۷۲۰ از سونی...به قیمت ۱۵۰۰ .....
خودم مدل ۴۶ رو دوست دارم که خیلی بزرگ باشه بازیکنا همقد و قوارهی خودم باشن!!!! از طرفی میترسم که چون خونه کوچیکه، بازدهی لازم رو نداشته باشه و نتونم ازش خوب استفاده کنم؟
40 اینچ مناسب تره به نظر من بر عکس همه ادم ها که نگاه می کنند ببند تا چه قدر می تونند TV بزرگتری بخرند باید بر عکس اون عمل کرد و دید با توجه به محیط و فاصله کوچکترین تی وی که میشه خرید چه اینچی هست حسن این کار این که اولا پول کمتری می دید دوما با توجه به سورس تصاویر دریافتی برای تی وی که در حال حاضر بالا 80% انها کیفیت SD دارند کیفیت بهتری تو سایز کوچکتر خواهید داشت . شخصا که فکر می کنم برای یه خونه 70 متری سایز 40 خیلی مناسب تر و حتی شاید سایز ایده ال 37 باشه ولی خوب قطعا تو این سایز انتخاب ها خیلی محدود تره .
کیفیت گیرنده دیجیتال هم مناسب نیست یعنی؟؟؟
اونقوت با توجه به اینکه فک کنم سینما خانگی بیشتر برا کیفیت بهتر صدا هست تا بلندی بیشتر صدا، ایا توصیه میشه با توجه وضعیت بیرون رفتن صدا از خونه که بگیرم؟!!!(البته یه نمونه ۱۲۰-۳۰ تومنی!!)
سلام دوستان
من میخوام یک smart 3D LED بگیرم از بین این مدلها کدومش بهتره
LG 42LW57000
LG 42LM58000
SAMSUNG 40D9640
منتظریم....نقل قول:
سلام
بین پلاسمای 52 پاناسونیک با قیمت 2100 و 40 ال ای دی سامسونگ با قیمت 1800 کدومو پیشنهاد میدین
کیفیت سامسونگه چیز دیگه ایه ولی اندازه پاناسونیکه عالیه
کمک فوری لازم دارم عجیب
امروز که برای خرید تلویزیون سامسونگ مدل 40D6940 که قیمتش 2/019/000 می باشد رفته بودم طرف گفت سری e سامسونگ هم اومده که مدل 40E6950 می باشد به قیمت 1/750/000 یا 850
حالا چیکار کنم کدوم را بخرم چرا این سری e که جدید اومده ارزونتر از سری قدیمی d می باشد ؟
خب باید ببینی مشخصاتش چه فرقی می کنه.نقل قول:
به این سایت یه سر بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین سامسونگ رو میگم
1800 با یه میز رایگان
من خریدم 1850 بدون میز 4 تا عینک سه بعدی هم دارهنقل قول:
سامسونگ مدل 40E6950
با سلام
من بعد از جستجو و کمک دوستان فروم رفتم برای دوستم 40 اینچ D5550 رو بخرم. تو راسته جمهوری هر مغازه ای رفتم نداشت. همه میگفتن نداریم. بجاش سری E رو می گفتن بردار.
حالا این سری E که تازه اومده بخوبی سری D می شه؟
سلام
دوستان بنده تلويزيون 24 اينچي ايكس ويژن(LE24D20) رو خريدم , حالا يه سوال داشتم!:31:
چجوري اين تلويزيون خاموش ميشه ؟ من هر كاري كردم نتونستم خاموشش كنم دكمه پاور روي پنل و كنترل فقط ميتونه تلويزيون رو استند باي ببره! يعني چراغ قرمز روشن ميمونه.
هر كسي از اين تي وي سر در مياره لطف كنه راهنماييم كنه
همه HDTV ها همینطورین دیگه . دوشاخه از برق بکشی خاموش میشه
سروش جان من فيوز كنتور و هم قط كردم خاموش نشد:31:نقل قول:
حالا جدا چرا اولين بار كه به برق زدم اينجوري نبود ؟
حتما مثل گوشی GLX که میگفتن بدون باتری هم کارمیکنه . حالا این بدون برقم کار میکنه
:27::27::27:نقل قول:
نقل قول:
من یه مانیتور سامسونگ SW2333 دارم که همینطوریه.
دوشاخه رو از برق که می کشم حتی تا چند دقیقه چراغ Standbyeش روشنه و چشمک میزنه. بعدش خودش خاموش میشه.
حتماً توش یه باطری شارژی داره.
اولش که اینو دیدم تعجب کردم ، بعد برام عادی شد.
پس فکرشو نکن.
یکم باید بودجت رو افزایش بدی برای led 3d 46 خوب . تلویزیون EX720 sony نسبت به مدلهای دیگه سونی قیمتش مناسبتره و اگه یکم بودجت رو افزایش بدی میتونی بخری وگرنه با این بودجه برای 40 اینچ led 3d خوب ، انتخابهای زیادی داری .نقل قول:
U55D880 هم گزینه خوبیه ها. اینو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوستان.
من یک V20 پاناسونیک دارم.
از کیفیت و تصویر تلویزون تمامن راضی هستم، منتها بخواهم ارتقا بدم و مدل بالاتر و بهتری بگیرم چی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر.
شما که پلاسما پسندید، قطعاً LED-LCD براتون مناسب نیست. پس خرید جدیدتون باید در ادامه همون پلاسماهای پاناسونیک باشه.
فعلاً
1. VT30
2. ST30
5 - 6 ماه دیگه :
1. VT50
2. GT50
3. ST50
سلام
قصد خرید یک تی وی تا قیمت 2 میلیون تومان دارم به سه مدل زیر رسیدم کدوم را پیشنهاد میدید و چرا؟
1- سامسونگ D6960 ابنچ 40
2- شارپ 40 اینچ le8300x
3- ال جی 42 اینچ lw57000
لطفا کمکم کنید.
سلام ببخشید یک سوال دارم اینکه برازر (مرورگر) این تلویزیون های سامسونگ اسمارتها چیه؟ آیا تو تنظیماتش میشه پر و کسی سِت کرد؟ آخه اگه نشه از ف یل تر گذشت عملا اینترنتش به درد نخوره مگه اینکه مثل همه مرورگرها جایی داشته باشه برای ثبت پورت و آدرس و پ رو کسی کسی نمیدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واینکه آیا روی اسمارتها میشه برنامه نصب کرد ؟ مثل پروکسیفایر یا اینکه فیالی را اجرا کرد مثل فیل کانکشن وی پی ان؟ ممنون
نقل قول:
سلام
از اسمش معلومه مرورگر و هر سایتی رو می تونید مشاهده کنید باهاش
اما نمیشه ------ روش نصب کرد مروگر خیلی جمع و جوری و امکانات زیادی نداره مثل مرورگر های رایج در پی سی نیست اما اگر بخواهید می تونید از VPN استفاده کنید که البته لازمه این کار اینه که کامپیوتر هم روشن باشه تا بتونید VPN اون رو روی مودم شیر کنید و تی وی هم که از مودم تغذیه میشه اتومات از vpn شیر شده استفاده میکنه خیلی خلاصه گفتم چون به نظر خودم زیاد کار جالبی نیست و اگر قرار باشه pc هم روشن باشه خوب آدم با همان میره تو نت .
سلام من 6960 سامسونگ رو ترجیح میدم قیمت هم 1.980.000 تومان مدل شارپ هم بد نیست اما خوب گرانتر تقریبا 2.450.000 تومان البته با بلوری پلیر اما من که تست کردم تو فیلم های کیفیت بالا شاید کمی بهتر باشه اما امکانات کمتری داره و از همه مهم تر به نظرم توی تصاویر SD چند مرحله پایین تر از سامسونگ کیفیت ساخت هم که هر دو ساخت ایران هستند نمیشه گفت واقعا کدوم بهتره .نقل قول:
در باره 57000 هم چیز بدی نیست 2 اینچ بزرگتر قیمت هم 1.780.000 هزار تومان کیفیت تصاویر HD از دو مدل بالا ضعیف تره 3 بعدی اون هم چون 100 هرتز خیلی چیز شاخی نیست و مدل 69100 از اون بهتره اما به هر حال 3 بعدی ارزان تر و راهتری از اکتیو ها داره و 2 اینچ بزرگ تر اون هم برای هر کسی یه میزان اهمیت داره شاید اگر از فاصله 3 - 4 متری ببنید خیلی 2 اینج مهم نباشه اما از فاصله بیشتر از 4 متر خوب این 2 اینچ بزرگتر خودش مزیت حساب میشه
به هر حال من با توجه به امکانات قیافه و خیلی چیزهای دیگه 6960 رو ترجیح می دم اما خوب نیاز های هر آدمی متفاوته و خودتون باید تصمیم بگیرد اگر خواستید می تونم جایی رو معرفی کنم که هر 3 این ها ر کنار هم ببینید و مقایسه کنید .
6940 این قیمت نیست و قیمت اون 1.820.000 تومان قیمت شما یه کم عجیب گمان هم نمی کنم همراه سینما خانواده 355 باشه چون در اون صورت باید بالا ار می رفت به هر حال اگر با این قیمت ها که گفتم من سری D رو ترجیح می دم خودم هنوز با سری E کامل کار نکردم اما هر دو مدلی که دیدم نصبت به قبلی های خودشون تو سری D پایین تر بودننقل قول:
به نظرم 6940 با قیمت 1.820.000 معقول تره خریدش .
با سلام
بنظر دوستان خرید TV الان بهتره یا 3-4 ماه آینده؟ می خوام یه TV در رنج یک ونیم بگیرم شاید مدل های بهتری تا ماه های آینده بیاد یا اینکه مدل های حاضر افت قیمت کنند.
ممنون
خوب که 6950 سری E را خریدم بعد میان میگیننقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر مجدد از جناب Hapalii امروز همین 6960 را به همان قیمت که فرمودید خریداری کردم از همه جالب تر اینکه یک میز کوچولو وجمو جور سامسونگ هم بهم هدیه دادن واقعا تصاویرش خارق العاده است بازهم ممنون از راهنمایی تون و کمک بسیار زیادی که انجام دادید.
نقل قول:
کجا خریدید دوست عزیز، چرا تو بیشتر سایت ها قیمت بالای دو میلیون هست؟؟
آقايون تلويزيون باز سلام
من ساكن يزدم و مي خوام يه 6960 سامي رو بگيرم
موندم براي مسافرتي برم بانه يا گچين و از اونجا ها بگيرم يا درست حسابي از همون يزد و از نمايندگي ميشه يكي راهنماييم كنه كجا با قيمت مناسب و جنس خوب رو مي تونم پيدا كنم
هیچکس نبود راهنمایی کنه؟؟؟!!نقل قول:
دوست عزیز ممکنه اونجاهایی که میگی گیر نیاری من خودم می خواستم از بانه بگیرم نتونستم گیر بیارم ناچار از تهران گرفتم منتها با قیمت 1980 توماننقل قول:
سلامنقل قول:
من سینما و هدایاشو نخواستم و اینارو ازش کم کرد در مورد محل خرید هم تو پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم