برو تو قسمت ویرایش کانال ها ببین اشتباهی شبکه ورزش مخفی نشده باشه.نقل قول:
برو تو قسمت ویرایش کانال ها ببین اشتباهی شبکه ورزش مخفی نشده باشه.نقل قول:
مگه غیر از بلوری 3D و دو تا عینک چیز دیگه ای هم میده 2 تا عینک و که همه می دن میشه بگیند یه پخش 3D مگه چقدر می ارزه اصلا این عدد 570 هزار تومان از کجا اوردین ؟نقل قول:
دو سه نفر (شايدم همه يه نفر باشن!) اينجا زياد سنگه شارپو به سينه ميزنن (محصولات ماديران كلا) شما جدي نگيرنقل قول:
از من ميشنوين فعلا دست نگهدارين برا خريد از يه طرف دلار ارزون شده و هنوز تاثيرش رو روقيمت ها نذاشته بعدشم مدلهاي 2012 تا يه چند وقت ديگه ميان عجله نكنيد
والا من چند بار توی تاپیکها این عدد رو شنیدم ، بعدش که رفتم جمهوری فروشنده گفت: یه بلوری پلیر شارپ میدن که حدود 350 تومنه و 2 تا عینک 3D که رویهم قیمتشون 190 تومنه و یه فیلم 3D که 30 تومنه .نقل قول:
دوست عزیز ، با لحن مناسب تری پاسخ میدادید ، شایسته تر بودنقل قول:
به هر حال نظر همه افراد محترم است
جالبه که بدونید یکی از مدلهای شارپ الیت بود که عنوان بهترین HDTV سال 2011 رو کسب کرد
ضمنا" من طرفدار شارپ نیستم اما به نظر افراد احترام قائلم.
نقل قول:
به نظر منم دست نگه دارین فعلا.
بهنام عزیز چند تا کاربر اینجا هستن که معمولا" علاقه زیادی به حاشیه سازی دارن و اتفاقا" اونقدر هم باهوشن که فهمیدن من و یا عده ای از دوستان ! سهامدار شارپ هستیم !!!! جالبه که من برای پیشنهاداتی که به دوستان میدم دلیل و مدرک هم میارم ولی خوب بعضی از دوستان کلا" اعصاب ندارن و جنجالی هستن ! به هر حال ممنون از اینکه بالاخره یکی اینجا پیدا شد که هدف فروم رو به دوستان یادآوری کنه :11:نقل قول:
در مورد رفتار test14 هم ناراحت نشو کلا" من از نحوه پاسخ دادنهای ایشون به دوستان نا امید شدم و به نظرم رفتار ایشون کسی رو جز خودش زیر سوال نمیبره !
اگه دوستان لطف کنن صرفا نظر بدن و بنویسن به نظر من این مدل باتوجه به نیاز شما خوبه و یا با ذکر سند بگن فلان مدل این برند بهترینه همچین مشکلاتی پیش نمیاد.
سلام
دوستان من نگاه کردم کانال ورزش فرکانسش در کانال 34 هست فرکانس 578000
منتها من این سیگنال رو ندارم آنتنم هم درسته تمام کانالها میگیره اما این یکی نمیگیره
علتش چیه
آقا من به زودی میخوام تلویزیون بگیرم و بعد از جستجوی زیاد 2 تا انتخاب نهاییم ایناست :
سونی EX720 چهل اینچ
پاناسونیک ال ای دی سریه E چهل و دو اینچ !
واقعا کیفیت تصویرشون فوق العاده بود نسبت به بقیه . تو یه رنج هم هستن تقریبا از نظر قیمت. هردو هم که ال ای دی هستن و البته پانیسونیک ساخت مالزی هست . البته سونی رو هم میتونم مالزی گیر بیارم . من زیاد تو بند 3d نیستم بنابراین بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم . بیشتر کاربریم هم ما ه واره و کانالهای داخلی که گیرنده دیجتال میخوان هست . هر دو هم گیرنده دیجیتال دارن . به نظرتون کدوم بهترین انتخاب میتونه باشه و چــــــــرا ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید .
به نظر من با توجه به قیمت پایین بانه همون مدل 720 رو از بانه بگیری به صرفه تره. الان فکر کنم قیمت 46 اینچ بانه که البته مونتاژ مالزی هم هست از قیمت 40 اینچ نمایندگیش هم ارزونتر باشه!نقل قول:
بر روی تصاویر sd بزرگنمایی سونی مخصوصا در مدلهای ارزان قیمت تر این کمپانی کمی مشکل دارد برای گرفتن بهترین نتیجه در مقایسه این دو تلویزیوناگر برای شما امکانش محیا میشود بهتر است از فروشنده بخواهید نور مغازه را کم کند و در زیر نور معمولی به اندازه نور اغلب اوقات در منزلتان تصاویر را مقایسه کنید مخصوصا در یک تصویری که رنگ مشکی مقدارش در تصویر زیاد باشد چون بالا بودن عمق رنگ مشکی کنتراست تصویر را نیز بسیار بالا خواهد برد که در کیفیت تصویر تاثیر گذاری ویژه ای دارد.نقل قول:
ممنون . ببینید تو عمیق بودن رنگ مشکی واقعیتش رو بخواهید این دوتا رو تقریبا تو یه سطح دیدم ! اما یه جورایی از اینا بهتر تو این زمینه تلویزیون ال ای دی JVC بود که واقعا عالی بود !!!!!! در ضمن هردو رو تو تهران دیدم و اون قیمت پایین رو هم تو تهران میتونن برام ردیف کنن ( اونجوری که خودشون گفتن ) البته این رو هم گفتن که چون بدون گارانتی هست سونی ، ساخت مالزیه . پاناسونیک هم که خودم دیدم mad in malasia . فکر میکنم اگه میتونستم برم بانه بهتر بود نه ؟؟؟؟ اونجا پاناسونیک یا همین jvc هم پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا میتونم تا 500 تومن پایین تر از تهران بخرم همین مدلها رو ؟؟؟؟؟
دوستان در خرید تلویزیون از بانه این نکته رو در نظر بگیرید که روی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون نمیشه حساب باز کنید چون گیرنده دیجیتال این تلویزیونها برای ایران غیرفعال هست و برای فعالسازی اونها باید وارد منوی مخفی بشید که وارد شدن به منوی مخفی و خارج شدن از اون خودش یه داستان پیچیده هست و ممکنه صدمات جبران ناپذیری به تلویزیون وارد کنه . گفتم بلایی که به سر خودم اومده و ازش باخبر نبودم رو به بقیه دوستان هم اطلاع رسانی کنم :(
سلام من lg 660 lcd دارم كه فول اچ دي هست
وقتي كامپيوتر با hdmi بهش وصل كردم رزولوشن ويندوز هم ١٠٨٠ هست اما تصوير تو tv كاملا fit نيس و از هر٤ طرف يكم كوچيكه مشكل كجاس؟
سلام.بچه ها میخوام واسه خرید برم بانه.ممنون میشم بگین اونجا باید چطوری یک تلوزیون تست کنم؟ اگه لینکی هم توی سایت هست لطفا ارجاع بدین.ممنون
آقا من میخوام زودتر در مورد تلویزیون به جمع بندی برسم . در ضمن من تو سایت پاناسونیک تلویزیونهای مدل 2012 رو دیدم که توشون یه مدل LED به اسم سریه E5 بود که اسمارت تی وی هم هست . همچین تلویزیونی وارد ایران شده ؟؟؟؟؟ یا قراره بشه ؟؟؟؟ لینک زیر رو ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال بودجه ام تا 1500 ( حتی کمتر ) هست و بیشتر نظرم روی LED هست . حالا 3 بعدی نمیخوام ولی کیفیت خوبی داشته باشه . تا دو ، سه روز دیگه هم میخوام بخرم . ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید .
کسی نیست جواب ما رو بده؟ سوالم زیاد سخت نیست ها !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
تمامی محصولات معرفی شده در این انجمن، بر اساس قیمت رسمی محصولات در کشور و در نماینده های رسمی برندهای معتبر در کشور است. مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
دوستان در ضمن تلویزیونهای سونی ( به طور مثال EX720 ) منوی مخفی ندارن که بشه میزان کارکرد تلویزیون رو موقع خرید مشخص کرد ؟؟؟؟ از کجا بدونیم تلویزیونی که میخریم ( در اینجا سونی ) کارکرده نیست ؟؟؟؟؟
فکرنمیکنم بتونی چک کنی...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:آخه دوست من وقتی ندونیم چرا بیایم اسپم بدیم! البته امیدوارم دوستانی که تخصص! دارن بیان و به درستی راهنمائی کنن.. :12:نقل قول:
حالا از کجا میخوای تی وی بگیری که اطمینانی بهشون نداری!؟؟ :6:
اگر که از نمایندگی میگیری، باید آک باشه و اگر که از آک بودن مطمئن شدی که هیچ.. :20:
بعد نصب هم هر مشکلی باشه حتی یک دانه! پیکسل سوخته، باید پاسخگو باشن (تعمیر و یا تعویض) :3:
ممنون . نه بدون گارانتی دارم میگیرم به این خاطر اینقدر مصر هستم تا بدونم !!
در ضمن پیکسل سوخته بودنش رو از کجا بفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟
زمان کارکرد دستگاه رو که باید از سرویس منو چک کنی ولی کار خیلی خطرناکیه اگر یک گزینه رو اشتباه دستکاری کنی ممکنه دیگه نتونی به این راحتیا پنل رو به وضعیت قبل برگردونی برای وارد شدن به سرویس منو بهتره تو Google یک جستجو بکنی و فقط به نحوه وارد شدن به سرویس منو اکتفا نکن نحوه حرکت بین منو ها و خارج شدن رو هم حتما دقیقا بررسی کن.نقل قول:
برای بررسی پیکسل سوخته این سه تا تصویر رو بریز روی یک فلش بزن به تی وی بعد از هر تصویر خوب دقت کن ببین پیکسلی نباشه که رنگش با اینها تفاوت داشته باشه البته معمولا تا دو سه تا پیکسل سوخته رو نقص نمیدونن.
آقا ممنون .دوستانی که سونی EX720 دارن میشه بگید تو کارتون تلویزیون چه چیزهایی هست که موقع خرید مدنظر داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.من یه sony ex720 دارم.کانال های دیجیتال رو پخش می کونه ولی اسم کانال هارو نمی یاره.چه راه حلی پیشنهاد می دین؟
1 دونه عینک...نقل قول:
سلام دوستان من می خواستم بدونم ارزون ترین hd tv که موجود در بازار هست چیه باسهی مجردی م یخوام
ممنون م یوشم
نقل قول:
آقا ممنون .دوستانی که سونی EX720 دارن میشه بگید تو کارتون تلویزیون چه چیزهایی هست که موقع خرید مدنظر داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
چرا اخه؟ زورشون میاد یه عینک بذارن کنارش؟! کابل HDMI چی؟ اونم نمیذارن؟؟؟نقل قول:
1 دونه عینک...
بعد من میخوام تو بازارهای رسمی کشور!!! خرید کنم!:31::21: میشه راهنمایی کنین که از کجا بفهمیم این تیوی که دارن بهم میدن، اصلی هستش و ساختهی زیر پلهای چین نیست؟!!(حالا من جنس های خوبی که چین میزنه رو کار ندارم!! از کجا بدونم از اینا نیست که بعد از یه هفته از کار افتاد؟!!)
اون تصاویر که گفتن دوستان رو هم با خودم میبرم موقع خرید...
من هم میخوام همین مدل تیوی رو بخرم....خوبه دیگه؟
تو بانه که EX720 سایز 46 رو با 2 تا عینک و یه فیش 3 تاییی می فروشن.
من موندم که ۴۰ بردارم یا ۴۶...خونمون کوچیکه و ۷۰ متره! از طرفی ما دیر به دیر وسایل رو عوض میکنیم و من میترسم ۴۰ بردارم،زود دموده بشه و حوصلش رو نداشته باشیم بعدا؟!!نقل قول:
تو بانه که EX720 سایز 46 رو با 2 تا عینک و یه فیش 3 تاییی می فروشن.
رفیق من یک led 40 برداشتم حدود چندین ماه پیش هنوز یک سال نشدهنقل قول:
درسته واقعا ازش راضی هستم و دارم باهاش حال می کنم و برای خونمون خوبه
ولی دوست داشتم بزرگ ترش رو بر می داشتم
ببین اگه زیاد نزدیک تلویزیون اینا نمی ری و مثل من اندازه باست مهم هست 46 ور دار اگه جلو تلویزیون همش می شنید و فاصلتون کمه همون 40 رو بردار
م یدونی اخه اگه نزدیک بشینی بزرگ باشه یکم فک کنم کله درد می گیری اگه دور باشی راحت تری
حالا کی از تصویر بزرگ بدش میاد ؟؟؟
هر جور دوست داری اندازه 46 اینچ رو بگیر با یک متری چیزی برو به خانواده نشون بده با هم دیگه نظر بدین
که می خواهید یا نه
البته من سوالات قبلی شما خبری نداشتم فقط خواستم کمکی کرده باشم
راستی بچه ها کسی نمی دونه الان ارزون ترین مدل چیه
فقط یک چیزی که بشه نگاش کرد ؟؟؟
ممنون...پس میرم تو نخ ۴۶ اینچ..... فعلا ۱۵۰۰ پیاده شدم برا این!!! ببینم میز و سینما خانگی چی هست بردارم باهاش که ارزون باشه و دانشجویی!!!
دوستان الان که مدل های جدید اومد تا 2 تومن میشه چیز خوبی ازشون گرفت یا باید برم سراغ همون مدل های قدیمی؟
کلا با 2 تومن چی میتونم بگیرم 3D اش هم خیلی مهمه
یه تصویر کلاً مشکی اجرا کن. بهتر جواب میدهنقل قول:
سونی معمولاً پیسکل میسوزونه :(
نقل قول:من 1 هفته میشه LED EX720 خریدم . بدون گارانتی . اصل مالزی .روی کارتن هم نوشته EX72. و با 2 تا عینک 3 بعدی سونی اصل . اگه نمایندگی یک دونه میده مطمئن باشید یکیش رو میدزده . و فکر میکنم حدودا 100 هزار تومن قیمت هر عینک باشه . پس بدونید که کجا میره ؟؟!! بله بازار آزاد .نقل قول:
به نظر من خیلی ایده اله سایزش . البته الان بعید میدونم کمتر از 1500 گیر بیاری !! نمایندگی ندارن ( نگرد نیست ! :31: ) اگر هم گیر بیاد من پرسیدم 2300 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین سایز 40 اینچ . کلا فقط تلویزیون و کنترل و پایه و همین 2 تا عینک هست .
سلام
یه سؤال:
می خواستم بدونم که سامسونگ، تلویزیون "فول ال ای دی (Full LED)" داره یا نه؟
با تشکر.
نه نداره، Full array ) Full LED ) اگه می خواید برندهای سونی، ال جی، Vizio (ویزیو)، شارپ و...نقل قول:
سامسونگ مدلایی داره که edge led باشند و local dimming هم داشته باشن مثل UND8000 که قیمتشون هم یکم بالاست.
سامسونگ و پاناسونیک Full LED ندارند متاسفانه.
راستی شما از سام سرویس نپرسیدین چقدر از پول تلویزیونتونو بر میگردونن در صورت انصراف از تعویض؟
نقل قول:
نه پرسیدم نمایندگی هام اکثرا 2 تا عینک میدن.
من امروز رفتم نمایندگی.... یه دونه عینک میده که هیچ، رو هر تلوزیونی(من نمونه های ۴۰ و ۴۶ اینچ رو پرسیدم!!) از مدل های ۷۲۰ و ۵۲۰ حداقل یه میلیون گذاشته بودن!!!!و مدل ۷۲۰ که سه بعدی داره، همراهش یه عینک میادن!نقل قول:
نه پرسیدم نمایندگی هام اکثرا 2 تا عینک میدن.