نقل قول:
اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
Printable View
نقل قول:
اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
سلام
دوستان من وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم یه اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا کمکم کنید هر چی رو آیکون میزنم اصلا بازی The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Editionبالا نمیاد ویندوز من 7 شاید مشکل از ویندوز من باشه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم با تشکر البته نسخه من بدون کرکه
امیر حون شما یه باید Hotfix را دانلود کنی و نصب کنی .. یه سرچ تو google بزنی همون صفحه اول واست میاد .. خود سایت اصلی هم این فایل رو گذاشته
سلام به همه ی دوستان عزیز ببخشید من این dll فایل رو میخواستم برای بازی the witcher 2 assassins of king Enhanced Edition dll شما که سایتش خراب هست لطفا رسیدگی کنید :11:
این هم dll که واسه من ارور میده MSVCP100.DLL به خودا خسته شدم از این ارور لطفا سریعتر رسیدگی کنید
:41:سلام لپ تاپ من 6180 hp هستش و دو تا کارت گرافیک intel و amd 6770 m داره.بازی رو که نصب میکنم با این که کارت گرافیکمو سوییچ کردم ولی 6770 رو نمیشناسه و توی perfromance tester اینو نشون می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که کارت گرافیک من 2 gb هستش
چی کار کنم
اگه شما میتونی بازی رو در تنظیمات MEDIUM یا بالاتر در یه رزولوشن متوسط مثل 768*1366 اجرا کنی بدون که بازی روی گرافیک AMD بالا اومده چون اصولا گرافیک انیتل سیستم فقط به درد وبگردی و کارهایی که نیاز به پردازش گرافیک بالا ندارند میخوره وبه هیچ جه نمیتونه بازی رو حتی بالا بیاره!!نقل قول:
دوستان این نسخه Enhanced Edition روی XP نصب میشه ؟ کسی رو XP اجرا کرده ؟
دوستان من بازی رو که 3 DVD بود خریدم ولی هرکاری میکنم موقع نصب DVD2 یه دفعه ارور میده و میگه که فایل نصب رو پیدا نمیکنه ولی از اون به بعد همه فایلها رو ارور میده .
رفتم پرسیدم میگن که به خاطر آنتی ویروست هس . Kaspersky دارم میشه بدون حذف کردن کاسپراسکای این بازی رو نصب کرد ؟
سلام دوستان
من بازی نصب کردم پنجره اکتیو بستم پچ Patcher_EFIGS.exeامدم نصب کنم اروور installed game version is invalid or incomplete میده
چرا ؟
مرسی
کسی میدونه ؟نقل قول:
نقل قول:
بیشتر برا کثیف بودن دیسک و بد رایت شدن و روی دیسک های نامرغوب رایت شدنه .
شما همون جا RETRY داشت دیسک رو عوض کن همون رو بزن باید ادامه بده نصب رو که مشکلی پیش نمیا د
سلام.آقا اولای بازی که میریم چند نفررو میکشیم بعد دشمن ها ی دیگه را ه رو با گاری میبندن ما باید چی کار کنیم؟
چا شتد؟آقا من اول بازی باید چی کار کنم
همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
:23:همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
سلام دوستان عزیز
من نسخه ی blackbox این بازی رو دان کردم حالا بعد اکسترکت و install از فایل iso همین که میزنم نصب شروع بشه مینویسه
بنظرتون مشکل از کجاست؟زبونشم نمیشه فهمید.
ممنون
موقع اکسترکت که ارری نداد ؟نقل قول:
موقعی که installer بالا میاد هم زبونش نامفهومه مثل عکس ؟
برا من هم چند بار پیش اومده که به این نتیجه رسیدم خراب بود .
ولی شما موقع نصب یه بار زبان نصبش رو تغییر بدید ببینید درست نمیشه ؟
زبون کل سیستم رو روسی کنید هم ضرر نداره . یه بازی گرفته بودم ایمیج باز میشد اما موقع نصب ارر میداد.فقط با تغییر زبون بازی به روسی درست شد .
باز دوستان دیگه هم شاید تجربه های دیگه داشته باشن.
پ.ن:
شما dll زیر رو دانلود کنید بریزید تو :
C:\WINDOWS\system32
سلام
خوشبختانه با جایگزینی فایلی که گذاشتید وارد نصب شد زبان نصب هم انگلیسی هست حالا نصب تو اول کار همون اکسترکت cookedpc\shader.cache مونده.البته error نداده 2 ساعت میشه تو همونجاست و not responding نیست.نصبش خیلی طول میکشه؟
سلام
دو روزه کامپیوتر بخاطر نصب این بازی روشنه و تو اکسترکت فایلcookedpc\shader.cache مونده.خیلی جالبه error هم نمیده تو 15 ثانیه اول تا 5GB فضای دیسک رو پر میکنه و بعد همینجوری میمونه
بچه ها پریدن تو این بازی چه جوریه ؟:45:
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم
با رزولوشن 1600*900 تنظیمات رو low ولی 20 فریم میده علت چیه آپدیتی برای رفع این مشکل هست؟
کسی سیو chapter 3 رو داره بازی من هنگام شروع chapter 3 گیر میکنه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
در جواب دوست عزیز تو این بازی قابلیت پرش وجود نداره
چطور میشه تو بازی معجون ها رو مصرف کرد ( یعنی تنها مشغله فکریم تا الان این بوده :n02: )
سلام
من بازی رو نصب کردم اما Configurator رو نمیتونم اجرا کنم...
:n28:
Erorr : Could not find valid the witcher 2 installation, please reinstall the game
کسی میتونه کمک کنه...
دوستان عزیز و ادمین سایت p30world من بازی رو دانلود کردم ولی در هنگان اکسترکت کردن در دو پارت ارور وجود داره لطفا بررسی و رسیدگی کنید ممنون میشم.من خیلی صبر کردم تا این بازی رو دانلود کنم دو قسمت رو هم خواستم repair کنم که نشد فایل ریکاوری موجود نیود
خواهشا رسیدگی کنید
کسی نبود رسیدگی کنه؟
سلام.
من تو جایی از بازی تو چپتر 2 که میری با اون مرده درباره سر نیزه حرف میزنی، دیگه صفحه چت همونجا گیر میکونه و هر جا که میری با کسی حرف بزنی تصویر همونو هی نشون میده. لطفا کمک کنید.
سلام من بازیو نصب کردم و فیلم اولش میاد بعد از بازی میپره بیرون باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اقا دمت گرم
فقط به خاطر شما من تونستم بازیو اجرا کنم پس از چند ماه
خداییش دمت گرم :n12:
سلام.
من بازی رو وینودز 8 نصب کردم.وقتی رو آیکون بازی میزنم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته.
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
ممنون.....
نقل قول:
Microsoft NET Framework 4.5 رو نصب کن
ممنون از راهنماییت علی.
فریم ورک رو که نصب کرده بودم.
پچ هم که لینکشو دادی نصب نمیکنه پیغام میده که pack0.dzipز
رو نمیتونه باز بکنه!!!! نمیدونم مشکل چیه.
البته بگم که ویندوزم 8.1 32 هستش.اشتباه زده بودم..
خطای بالای رو درست متوجه نشدمنقل قول:
اگه انتی ویروس داری غیرفعال کن
پچ بالای رو باید به صورت کرک کپی کنی تو محل نصب
=
از نسخه 64 بیتی استفاده کن
اکثر بازی های امروزی به رم بالای 4 گیگ نیاز دارن
ویندوز های 32 بیتی رم بالای 3 گیگ را عملا پشتیبانی نمی کنن
علی جان دستت درد نکنه.
پچ رو که نتونستم بریزم.نمیتونه بریزش.
بازی هم اجرا میکنم صفحه سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته...
یه اسکرین شات از ارور موقع کبی کردن بچ بزار .. شاید بشه بهتر راهنمایی کردنقل قول:
وقتی داره برای ورژن بازی رو چک میکنه تو عکس دوم ، مرحله بعدی میزنه شات دان و بعد عکس اول میاد
نقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دان ونصب کن
نمیشه.
1.3 که مثل همون قبلیه همون پیغام رو میده.
3.1 هم میگه بازی رو نصب کن بعد استفاده کن!!!
:n15: