نقل قول:من نامحدود میخوام + از پراک . سی استفاده میکنمنقل قول:
مشکل نداره با مخابرات؟
سرعت هم حداقل 100باشه
Printable View
نقل قول:من نامحدود میخوام + از پراک . سی استفاده میکنمنقل قول:
مشکل نداره با مخابرات؟
سرعت هم حداقل 100باشه
سلام
دوستان برای این طرح بعثت چرا سرعت نزدن؟ حجم چی؟ نا محدود هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Proxifier که هیچ مشکلی نداره.کلا با هیچی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
سرعتم همیشه 120-130 هستش چه صبح و چه شب
نامحدود نیستش.3 ماهه 15 گیگ محدودیت داره برای روزانه
شبانه هم که از 12تا7 صبحه که قشنگ 2-3 گیگ میشه دان کرد!
کلا سرویسش سرعت نداره یعنی مثلا نمیگن 128 یا مثلا 1 مگنقل قول:
ولی الان خط من روی 3 مگ بسته شده!
حجم هم که گفتم 3ماهه 15 گیگ
سلام به همه بچه مشهدی های گل گلاب
من تازه از تربت حیدریه میخوام دانشجو بشم و بیام مشهد درس بخونم و می خوام یه اینترنت توپ و مناسب با نیازم بگیرم ، اینه که میخوام نظرتون رو در مورد ISP ها بپرسم .
شرایط و نیازهای من :
حداقل سرعت دانلودی که میخوام : 120 و حداکثرش هم هرچی شد . کلا خوره اینترنتم و یه جورایی نامحدود برام بهتره . الانم یک 512 شو دارم که بد نیست فقط خیلی قطعی داره و نوسانش هم بالاس.
تا ماهی 60 هزار تومنم مشکلی ندارم ، فقط بهترین سرور رو برای دانلود و وبگردی میخوام .
حالا به نظر شما مخابرات خوبه یا نه ؟؟ یا اصلا یه شرکت دیگه پیشنهاد میکنید ؟؟
یه چیز دیگه . من بعد کنکور که رفتم دوسه تا شرکت برای گرفتن اشتراک همه شون گفتن محدودیت خانگی نداریم و سرویس های دومگ را هم میشه انتخاب کرد. تو مشهد هم اینطوریه ؟؟
( راستی منطقه خونه مشهد هم استقلال هست ، اگه کسی اونجا هست که میتونه کمک کنه ؛ ملتمسانه خواهش میکنم دستمو بگیره که چهارسال دانشجویی دعاش کنم :42: :7: )
خوب دوست عزیز من سرویس مخابرات استقلالو دارم اولا اینو بگم که سرعتی که شما میخوای برای سرویس مخابرات حداقل باید 1m بگیری که هزینش خیلی بیشتر از چیزی هست که گذاشتی کنار و بعدشم اصلا بهت نمیدن.حالا من بهت دو پیشنهاد دارم.اول اینکه میتونی یکی از طرحهای مخابرات که سرعت مطلوبی دارن بگیری فقط یک مشکلی که این طرحها دارن اینه که محدودیت حجمی دارن و لی ارزان هستند یا بری از شرکتهای خصوصی سرویس بگیری که اونا هم اکثرا محدودیت حجمی دارن ولی سرعت و خدمات مناسبی دارن.
قیمتش چنده؟نقل قول:
من الان با ارت 2 شاتل 50 دانلود کردم
45 هم هزینه شد
راضی بودم ولی اواخر سرعت رو آورد پائین رو 30
ماهی چه قدر میشه دانلود کرد؟
یه چیزی قبلا میگفتن
لیست سیاه
واسه اونایی که از قند شکن استفاده میکنن
همچین چیزی هست؟
ميخواستم ببينم اگه يه مدت اينترنت نگيريم پورتمونو ميبندن يا نه ؟
قیمتش سه ماهه 15 گیگ دانلود 37800 تومننقل قول:
پورتو از تو مخابرات تخلیه میکنن دوباره که بخوای شارژ کنی باید یه هزینه ای واسه ی مخابرات بدی!که انگار پورتتو درست کنن!نقل قول:
خودشون میگن از 3 روز دیرتر شارژ کنی پورتت تخلیه میشه ولی عمرا حداقل 1 ماه طول میکشه!!
از کجا ميتونم بفهمم که پورتم تخليه شده يا نه ؟نقل قول:
میتونی زنگ بزنی از اون شرکتی که ازش اینترنت داشتی بپرسی.نقل قول:
تو سایته ریزمصرفت هم که بری نوشته جمع آوری شده یا نه!
امروز اینترنت مخابرات 512 نامحدود برای من وصل شد اما سرعت دانلود با نرم افزار " اینترنت دانلود منجر " از 56 بالا تر نمی ره ! بنظر شما سرعت باید همین اندازه باشه یا اینکه افت سرعت دارم . فکر میکنم حداقل سرعت 64 را باید به من بدن درسته ؟ ( 64 = 8/ 512 )
فک میکنم سرعتت باید بین بازه ی 32 تا 64 باشهنقل قول:
من یه زمانی نامحدود صبانت داشتم 128.سرعتم 2 کیلو بیشتر نمیشد.زنگ زدم بهشون گفتم مگه من نباید سرعتم ثابت رو 16 باشه گفت نه سرعتت بین بازه ی 1تا16 باید باشه!منم گفتم...
وضعیت شاتل تو مشهد چه طوره؟
خرابه دوست عزیز نرو سمتش
سر 8 کیلوبایت چانه نزن جون هر کی دوست داری . همینو فعلا بچسب که مشکل اصلی نامحدود فعلا پینگ بالاش توی شباست .نقل قول:
سلامنقل قول:
اقا حامد برای 512 مدرک هم خواستن؟
امشب سرعت خیلی داغون شده طرح بعثت :13:
آره سرعت پایینه یکمنقل قول:
سلام دوستان ،
چند تا سوال داشتم در مورد بعثت لطفا" جواب بدید دمتون گرم :
سرعت دانلود تو طول روز چقدره معمولا" ؟
شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده ؟ سرعتش چطوریاست ؟ مثلا" من از شب تا صبح بزارم چقدر دانلود میشه ؟
قطعی داره ؟ زیاده ؟
خیلی ممنون ;)
[QUOTEسلام دوستان ،
چند تا سوال داشتم در مورد بعثت لطفا" جواب بدید دمتون گرم :
سرعت دانلود تو طول روز چقدره معمولا" ؟
شبانه رایگان از ساعت چند تا چنده ؟ سرعتش چطوریاست ؟ مثلا" من از شب تا صبح بزارم چقدر دانلود میشه ؟
قطعی داره ؟ زیاده ؟
خیلی ممنون ][/QUOTE]
سلام من طرح بعثت دارم شبی تا 3گیگ دانلود کردم.قطعی نداه.سرعت دانلود بین120تا 150.از ساععت12تا 7مجانی.البته من مشهد نیستم .
سلام دوستان!میخواستم بپرسم که من الان ۵۱۲ یا ۱ مگ مخابرات میخوام بگیرم، این دفاتر خدمات رفتم، همشون میگن اگر مدرک از کارخونه بیارید، نمیشه برای خونه داد! فقط برای خود کارخونه میشه! ولی شرکت های خصوصی که میگن شما یک نامه از کارخونه بیار که بگه شما به سرعت بالای ۱۲۸ نیاز داری، میدیم بهت هر سرعتی خواستی!میخواستم بپرسم شما نمیدونید این دفاتر راست میگن یا نه؟ من میتونم از یه کارخونه تو چناران که مال خودمون هست یا یه کارخونه که تو مشهد هست مدرک بیارم، نامه بیارم یا هرچی! اما مخابرات کسی میدونه با این نامه ها میده بالای ۱۲۸-۲۵۶؟ شاید باید به مرکز اصلیشون (نمیدونم کجاست:دی)مراجعه کنم؟ دوستان تهرانی تو تاپیکشون میگفتن که مثلا این دفاتر چرت زیاد میگن و باید رفت مرکز اصلی!! ممنونم!-EeyMiir
دوستان تهرانی درست میگن شما مراجعه کنید به مرکز مخابراتی منطقه ای که اینترنت میخواید با رییس اونجا صحبت کنید.احتمالا نتیجه بگیرید.نقل قول:
نام کاربری و پسورد ورود به سايت مخابرت برای چک کردن حساب غير از يوزر و پسورد کانکشن چی ميتونه باشه ؟ برای شما چيه ؟
یوزر:511+شماره تلفن
پس :شماره ملی + @
آقا سرعت طرح بعثت کم شده یه 2 روزی هستش؟
مال من از 16 بالاتر نمیره!
سلام .آیا مخابرات مشهد یک ماهه هم اینترنت میده یا نه حتما باید سه ماهه بگیری .آخه من تا اول مهر بیشتر لازم ندارم
نه فقط سه ماهه است .نقل قول:
میتونی طرح خانواده بگیری یه ماهه 3 تومننقل قول:
ولی کلا من از مخابرات راضی نیستم.پشتیبانی نداره.
سلام من طرح بعثت دارم شبی تا 3گیگ دانلود کردم.قطعی نداه.سرعت دانلود بین120تا 150.از ساععت12تا 7مجانی.البته من مشهد نیستم .[/QUOTE]نقل قول:
خوب نکتش همینه که شما مشهد نیستی!
این شرایط رو 2-3 ماه قبل من داشتم ولی تو ماه رمضون از 12 تا سحر سرعت 20-50 و متاسفانه چندین شب متوالی میدیدم که هر 15-20 دقیقه یه بار کانکشن قطع میشه!
البته بعد سحر خوب میشد
احتمالا بعد ماه رمضون و بعد تابستون هم بهتر بشه
خوب نکتش همینه که شما مشهد نیستی!نقل قول:
این شرایط رو 2-3 ماه قبل من داشتم ولی تو ماه رمضون از 12 تا سحر سرعت 20-50 و متاسفانه چندین شب متوالی میدیدم که هر 15-20 دقیقه یه بار کانکشن قطع میشه!
البته بعد سحر خوب میشد
احتمالا بعد ماه رمضون و بعد تابستون هم بهتر بشه[/QUOTE]
ما رمضون شبانه همه شرکتا داغونه ، من صبانت دارم قبل از مارمضون سرعتش تا 200 هم میرفت ، الان 20 به زور میرسه .
شما که تو مشهدی سرعتت تو طول روز چطوریاست ؟
شبانه هم نداره نه؟ اگه داره سرعتش میانگین چه قدر هست؟نقل قول:
از 12 شب تا 7 صبح رایگان هستش.سرعتش هم شب و روز با هم فرقی نداره همیشه 120-130 هستش!نقل قول:
البته یک 2 روزی هستش که سرعت کم شده ولی زنگ زدم پشتیبانی گفت درست میشه طی چند روز آینده!
آقا طرح بعثت اگه شبا زیاد دانلود کنی محدود میکنه؟ماله من 2 روزه شبانم روی 16 هستش بالاترم نمیره هیچجوری!
اگه مثل شرکتا محدود کنه که به درد نمیخوره!(واقعا محدود میکنه مثلا اگه 1 هفته پشت سر هم دانلود داشته باشی؟)
همون دیگه.نقل قول:
دوستان کسی تجربه داره که مخابرات محدودش کرده باشه؟
البته الان سرعت روزانه هم کمه.کلا فک کنم افت سرعت دارن!
حالا امشب زنگ میزنم میپرسم از پشتیبانیش.دیشب میخواستم بزنگم ساعت 2.5 بود گفتم ضایعست!:38:
محدودیت نیست کم اوردن پهنای بانده کاملا هم مشخصه دقیقا راس 12شب سرعت می ره تو کما
دلیلش هم فقط یک چیزه گرفتن بیش ازحد مشترک
ولی خوب بلدن چکارکنن روزاول امدن سرعت 350تو شبانه رو دادن دست ملت بعد یک سال هم که خوب مشتری گرفتن این شد عاقبتش
دقیقا ای نروش رو الان دارن تو مازندران اجرامی کنن یک سال دیگه اونجا رو هم ببینید
میره بالا دوباره سرعتا.نه حالا 350 ولی همون 100 میشه دوباره فک کنم!
نحوه ثبت نام توی سرویس های مخابرات چی هست؟(کجا باید بریم برای ثبت نام) محدودمون هم ازادشهر و امامت.
این سرویس های نامحدودشون رو بالای 128 به کاربر خانگی میدن؟