تو سایت دیجی کالا برای مدل inspiron 5110-b پردازنده را اینجوری زده:
Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
بالاخره باسش 1333 هست یا 1066 ؟ سندی بریجه یا نه؟
Printable View
تو سایت دیجی کالا برای مدل inspiron 5110-b پردازنده را اینجوری زده:
Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
بالاخره باسش 1333 هست یا 1066 ؟ سندی بریجه یا نه؟
Service Tag: HWNXFP1 Change Service Tag
System Type: Inspiron N5110
Ship Date: 5/30/2011
Country: Hong Kong
There are no service contracts or warranties associated with this system.
من یه لپ تاپ دیگه رفتم سریال گرفتم با ضمانت زیگورات ... کشور هنگ کنگ زده احتمال ریفر هست؟
این جور که فهمیدم دستگاه من ریفر هست... و هیچ گونه ضمانتی ندارهنقل قول:
و کلماتی مثل MOD یا WARR یا REF رو دیدید یعنی دستگاه Refurb هست... درسته؟
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نقل قول:شما مثل من دستگات ریفر هست.. البته اگر نخریده باشید هنوز!!کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&~ck=anavml&servicetag=gr46wp1
ممنون!
راستش این کد مربوط به لپتاپ دوستم هست که تازه 1 هفتس گرفته و فعلا که سالمه! البته نمیدونست که اینقدر دغل بازی تو این عرصه و جود داره و گرنه دقت میکرد! البته با بیمه ایران گرفته! نمیدونم وقتی که لپتاپی گارانتی از طرف شرکت سازنده نشده برای چی بیمش کردن؟ برای رد گم کنی؟ اومدیم خراب شد، اصلا بیمه چه کاری رو انجام میده؟
با این اوضاع چه باید کرد؟ چه برندی از این مسخره بازیها نداره؟ یا نه همشون همینجورین؟
من خودم قصد خرید همین لپتاپ رو داشتم ولی الان کاملا گیج شدم که چی بخرم که کلاه سرم نره؟ یعنی باید حتما کد ها چک بشه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید!
کشوری که تحریم هست از این دغل بازیا توش خیلی خیلی بیشتره! فقط یه عده به فکر منافع خودشون هست و به فکر پیشرفت جامعه نیستن و دلیلش معلومه که مردم تقاضا برای جناس خارجی کم کنن که واقعا شدنی نیست مگه ما تولید لپ تاپ داریم که نظارتی تو این بخش نیست... متاسفانه من 2 تا از سرویس تگ زیگورات گذاشتم یکی که ثبت نشده و دیگری هم ریفر بوده حالا فردا گفته چند تا جدید میاره میخوام چک کنم تا یه لپ تاپ جدید بگیرم نه تعمیر شده!!!نقل قول:
البته من که چشمم آب نمی خوره چون شرکتی نمیاد یه تعداد بخره یه تعداد تعمیره شده بخره وارد بازار کنه احتمالا منبع خریدشون یکی هست.
اما بگرد شاید تونستی پیدا کنی و بخری...
سلام من دستگاهم رو یک هفته ای هست که خریدیم الان با این تاپیک اشنا شدم.وقتی سرویس تگ رو می زنم حتی مدل دستگاهم رو هم اشتباه نشون میده اگه ممکنه بهم بگید مال من هم تقلبی و.. هست یا نه.ممنون
سرویس تگ دستگاه هم 5YLXSP1
آره! بجای اینسپایرن میاد وسترو 130 رو نشون میده! میگم شاید بر چسبش کلا تقلبی هست و شما از یه روش دیگر باید دنبال سرویس تگ بگردید! فکر کنم تو همین تاپیک توضیح داده بودن!نقل قول:
سندی بریدج که هست اما سازنده این cpu میگه که این cpu میتونه هم با رم 1066 و هم 1333 کار کنه. در نتیجه در هنگام خرید دقت کنید تا رم 1333 گیرتون بیاد! گرچه 267 مگاهرتز اختلاف این دو آنچنان آش دهن سوزی هم نیست!نقل قول:
کد:http://ark.intel.com/products/52224
سرویس تگ میتونید از بایوس چک کنید... در گزینه های اخر از ستون سمت چپ میتونید یا در پائین پنجره سرویس تگ دستگاه رو ببینید. البته این روش برای مدل 2010 به بالا کاربرد داره...نقل قول:
روش آنلاین هم داره که مطمئن تره.. تو این تایپیک توضیح داده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471303&page=30
قبل از خرید چه طوری میتونیم تشخیص بدیم که چیزی که میخریم تقلبی نیست؟ این "ریفر" یعنی چی؟
برچسب لپتاپ شما دروغین هست و شما رسما میتونید با پتک بکوبید تو سر فروشنده!نقل قول:
بیزحمت این سرویس تگ را هم چک کنید نگران شدم
C7ZJVP1
این 2 تا تایپیک بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979188&postcount=293
ریفر یعنی دستگاه شما تعمیر شده هست و به عنوان لپ تاپ جدید دارید خریداری میکنید. :41:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5985196&postcount=302
اینطور که من فهمیدم تشخیص ریفر بودن یا نبودنش خیلی سخته!مخصوصآ قبل از خرید،چون ما که تو فروشگاه نمیتونیم لب تاپو بگیریم آنلاین این همه تست انجام بدیم!شاید بعد از خرید بشه،که اونم فایده ای نداره خب!نقل قول:
یعنی فقط لب تاپ های dell این مشکلو دارن؟
این مسئله برای خیلی از لپ تاپ ها هست. شما میتونید برید فروشگاه لپ تاپ اورد سریالش زیر دستگاه یادداشت کنید و چک کنید اگه اوکی بود حالا برید همون لپ تاپ روشن کنید برید تو سه تاپ و متابقت بدید سریال ها رو اگه اکی بود ویندوز ریختی از طریق آنلاین هم چک کنید که این مورد آخری تا نخری نمی تونی ویندوز بخری....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو تنظیمات گرافیکی Navida Gforce GT 525 M درج نشده ؟چطوری بفهمم گرافیکم چنده؟
دوستام من میخواستم برم این 5110 رو بخرم .. ولی اینقده تو این تاپیک از تقلبی بودن و این چیزا گفتید که منصرف شدم کم کم
من برم پایتخت بگم این لب تاپ بزار من زیرش و ببینم که تقلبی هست یا بزار برم تو bios setup ش قبول نمیکنن
لب تاپ ها همه پولم هستند
چرا حالا تمام این مشکلات تعمیری و تقلبی برای 5110 هست چرا مدل های دیگه اینقده راجعش حرف نمیزنند
یه سوال mansia عزیز...
من با تیم فنی دی جی کالا صحبت کردم و تا ریفر گفتم... گفتن ما ریفر نداریم از این حرفا... جالبه توضیح داد شما میونی کد زیر قسمت لپ تاپ خریداری شده را در سایت دل وارد کنید و از ریفر نبودنش اطلاع بدست بیارید و گفتن تمام لپ تاپ های ما ضمانت نامه بین المللی داره و بسته بندیش با لپ تاپ های توی بازار فرق میکنه...
این شما هستید که باید به ما اعتماد کنید و نه ما! ضمنن تمام محصولاتمون تست 48 ساعته داره! حالا میشه اعتماد پیدا کرد؟ اخه زیگورات اصلن نه خودش و نه نمایندگیاش اصلن نمی دونن ریفر چی هست و ... البته امروز قرار چند تا از لپ تاپ های دیگه زیگورات بیاد تست میکنم خبرشو میدم
نقل قول:
نه دادش اصلا نگران این نباش من شنبه همین هفته از پاساژ ایران خریدم ریفری هم نیست 10000 بار چکش کردم اگر برگردم به عقبم همین محصولو میگیرم اگر خواستی هم بگو آدرس دقیق اونجایی که گرفتمو بهت بدم هم نکاتی که تو خرید باید توجه کنیو بگم.
موفق باشی
سلام دوستان من حدودا یه ماهه که این مدلو خریدم و یه بار هم به خاطر یه مشکلی که داشت تعویضش مردم مشکلش این بود که از داخل فن سی پی یو صدای وز وز میومد و اعصاب آدمو به کلی می برد الانم از داخل فن صدای وز وز میاد نمیدونم چی کار کنم باید ببرم تو سر صاحب شرکتی که ازش گرفتم بزنم بگم بابا کلافم کرد این صدا ؟به نظر شما چی کار کنم مشکلم حل شه ؟کول پد هم دارم که یک فنه هست و مدلش lemino هست ؟
در ضمن دمای سی پی یو من هم این طور هست آیا غیر عادیه؟
و هم اینکه وقتی بازیCall of Duty World at War رو میکنم گرافیکش یه جورایی هست وقتی جلو میری و این ور و اون ور نگاه میکنی صحنه ای که اول دیدی رو قاطی میکنه رو صحنه ای که روش داری بازی رو ادامه میدی
در کل راضیم از این لب تاپ فقط این مشکلات حل بشه که عالیه
با تشکر
یه چیز دیگه درایو گرافیک من
GeForce GT 525M
Intel(R) HD Graphics 3000
ولی من درایور AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
رو هم نصب کردم ولی که تو این تاپیک متوجه شدم اینو نباید نصب میکردم تو قسمت روزلیشمم هم AMD ATI Mobility اومده که نباید باشه!
حالا چی کار کنم که این درایور رو پاک کنم چون هر کاری میکنم نمیشه؟به نظر شما ویندوز دوباره نصب کنم و درایور ها رو دوباره نصب کنم؟
با تشکر
در مورد قن که مشکلش سخت افراریه اطلاعی ندارمنقل قول:
ولی در مورد بازی شما یه بار بازیو پاکش کن و کپی کن تو سیستم و نصبش کن ببین مشکلت حل میشه
و برای پاک کردن دراور یا سیف مود بیاین بالا یا از task manager درایورو ببند و بعد از کنترل پنل ببین میتونی پاکش کنی
دوست گرامی اگر این جا از تقلب و این جور چیزها صحبت میشه به نفع کسیه که دقیقا این مدل میخره. میدونی چرا؟ چون تو تمام بازار ایران این چیزها سالها بوده که رواج داشته و کسی خبر نداشته حالا که کاربرهای این تاپیک کمکتون میکنن که بدون دردسر خرید کنین میگید این مدل خوب نیستو منصرف شدید. هر جوری که خودتون میپسندید اما خیال نکنید اگر در باقی تاپیک ها و کلا همه جا چیزی از خرابی و ریفر بودن نمیگن این معنیش اینه که تمام اون لپتاپها از بیخ و بن سالم و بدون مشکل هستن. این حرفو به همه کسانی گفتم که اگر بعد ها هم خواستن بگن این 5110 چرا این قدر مشکل داره مستقیم بیان این پاراگرافو بخونن.نقل قول:
شما اگر صفحات قبلی همین تاپیکو به دقت بخونی همه چیز از سیر تا پیاز کامل کامل کامل توضیح داده شده و چیزی از قلم نیفتاده که سوالی براتون بمونه.
نقل قول:
سلام
حالا دوست عزیز میگی چی کار کنم؟؟؟
من زیاد دلم نمیخوام پول حروم کنم این 5110 هم سیستمش ok هست با کاری که من میخوام ...ولی بعده یه سرچ تو Google میبینه ادم از درایوراش تا BLutooth , web cam مشکل داره
من نظرم رو Dell xps l 502 هم هست چون درایوراش همراهشه و یه ویندوز اقلا داره
ولی قیمتش به خاطر bluray روش بالا هست من مشکلی ندارم از نظر هزینه بین این دو تا ولی میخوام بدونم که اگه 5110 مشکل ساز میشه بعد چند وقت خب xps رو بگیرم
مرسی
سلام عزیز. یک ضرب المثل قدیمیه که میگه "کیه که بگه ماست من ترشه!" ایا شما اگر تو کارت مشکلی داشته باشی میگی من مشکل دارم؟ نه میگی که من خدام! من هیچ ایرادی ندارم. همه ایراد دارن اما من هیچ ایرادی ندارم. درسته یا نه؟؟ (میبخشید به خاطر این نوع جواب دادن یکم اعصابم ... ). لپتاپی که خریداری بشه دیگه چک کردن سریالش سنار نمیارزه. هر لپتاپی که از کارخونه دل میآد بیرون 1 سال ضمانت نامه پیش فرض داره. جلل خالق. چرا بسته بندیش فرق میکنه؟ مگه شرکت دل برای 5110 چند نوع بسته بندی داره؟!نقل قول:
چشم. حتما! من اصلا آفریده شدم که چشم بسته به شما اعتماد کنم. مگه غیر از اینه؟! اون تست به درد .......... .اگر من باشم با این نوع جواب دادن نه اگر شما باشید خودتون میدونید. حق هم دارن که ندونن ریفر چیه. شما شماره سریال روی بسته بندی میخوای نه این که پک لپتاپو باز کنی. اگر این کارو هم نکنن فروشنده نیستن و یا خودشون میدونن که ایراد داره یه جای کارشون. شما مستقیم برو خیابان جردن اونجا شرکت زیگورات از خودشون سریال بگیر. مثل این که از مغازه دارها چیزی نبوده که به درد شما بخوره. پیام خصوصی چک کنید
سلام عزیز.نقل قول:
من از شما بدترم و دوست ندارم که سر کسیو کلاه بزارن و به خاطر همین هم هست که اینجا با دوستان راهنمائی میکنیم هر چه قدر که بلد باشیم.
ببین داستان من این بوده. من لپتاپو خریدم. تو شرکت ویندوز نصب کردم و بعد از چک کامل سخت افزار اوردم خونه. تو خونه اول درایورهاش و نرمافزار هاشو از سایت دل به دقت دونه به دونه گرفتم و چیزای آپدیت کردنیشو آپدیت کردم. بعد که دیدم مشکلی نیست و همه چیز در دوایس منیجر نصب شده و درست هم نصب شده رفتم که برنامه نصب کنم و این جور چیزها.
وبکم من از نرم افزار amcap استفاده میکنم از از وبکم قدیمیم داشتم. حالا ورژن جدیدشو از softpedia گرفتم و راحت استفاده میکنم. اگر درایور وبکمو نصب نکنی خوب تصویر دریافت نمیکنی از برنامه های وبکم. این خیلی ساده هست و کسی که گفته مشکل دارم و در گوگل کش شده حرفشون نمیدونم باید بهش شک کرد یا نکرد که چقدر از کامپیوتر بلده.
بلوتوس بله مشکل داره اما من با گوشی سونی اریکشون هر کاری باهاش کردم و هیچ مشکلی نداشتم. این 1 مورد. یکی دیگر از دوستان هم با سونی اریکسون مثل من مشکلی نداشته اصلا. این دو مورد. یکی دیگر هم با نوکیا گفته که مشکلی نداشته حالا من نرفتم تو لپتاپشون یکی یکی سرک بکشم که ببینم چی کار کردن اما اینو میدونم که مشکلشونو خودشون به یک شکلی حل کردند و این برای من ارزش داره.
اما واقعیت اینه که خیلی ها در این تاپیک با بلوتوس مشکل دارن . البته کانکت با گوشی , نه با سایر وسیله هایی که بلوتوس دارن که این مشخصه بر میگرده به درایور بلوتوس دل یا به درایور موبایل که این دوتا به هر شکلی با همدیگر هنوز مچ نیستن و دوستان fail میگیرن. حالا این در حالتیه که ما تصور میکنیم مشکل انسانی در این مورد نبوده باشه و مقصر درایور یا برنامه موبایل روی سیستم هست.
l502 خوب خیلی بهتر هست از 5110. علتش اینه که قطعاتش با کیفیت تر هست و برای کار زیاد با لپتاپ ساخته شده و به طبع باید بیشتر عمر کنه نصبت به این مدل. حالا استسنا عاتو کاری بهش نداریم. اما این هم هست که حدود 100 دلار بابت ویندوز روی لپتاپ کشیده و درایورهای قطعات هم به صورت کامل و بدون ایراد روی ویندوزش نصب هست و خیال شما از این بایت خوب راحتره که به مشکل نخوری بعد ها.
اگر فروشنده راضی شه که dvd rw بزاره به جای بلوری دیگه این برای شما مشکلی نداره دقیقا همون طوری که وقتی روی دستگاه dvd rw هست و بهش میگین که بولوری بزاره و سریع این کارو میکنن.
من نمیدونم کلا از این مدل چند عدد در ایران و تهرون خودمون فروش رفته چون هر کسی وقتشو تو این سایتها و این فروم نمیزاره با این که این لپتاپو داره و هر وقت مشکل داشته باشه جستجو میکنه و به این جا کشیده میشه. اما خودتون میبینید که دوستان راضی هستند نصبت به قیمتی که دادن و سخت افزاری که به دست اوردن. اما اگر عجله ندارین و از برند دل میخواهید تهیه کنید پیشنهاد میکنم که همون l502 بگیرید که در ذهنتون هم بهتر جای گرفته. میدونین قضیه دلچرکین بودنو این جور چیزهارو میگم که خدای نکرده بعد ها براتون پیش نیاد.
هر سوالی دارین بپرسین. دوست دارم که نقطه شکی نمونه برای کسی.
دوست عزیز اول شما یک ویندوز تر تمیز بریز و بعد درایورهای مخصوص به سخت افزارشو نصب کنید نه این که هر درایوری که ممکنه به این لپتاپ بخوره. در مورد صدای فن یکی از دوستان در پیام خصوصی نکته ای گوشزد کردند که گفتند بعد از نصب برنامه dell system software مخصوص این لپتاپ صدای فن و دور فن به شکل قابل توجهی پائین اومده. این موردو تست کنید و اگر حل نشد: اگر با گارانتی تهیه کردید ببرید و نشون بدید چون اسمش گارانتیه به هر حال اما اگر بدون گارانتی تهیه کردید حضوری نزد یک تعمیر کار لپتاپ ببرید نه هر تعمیر کاری و ببینید که ایشون چه میگه. شاید مورد خیلی ساده ای باشه که بزرگ جلوه میکنه ولی به هر حال متوجه میشید که ایراد کار از کجاست.نقل قول:
دمای قطعات داخلی لپتاپتون با لپتاپ من تقریبا در یک سطح هستند و مشکلی از این بابت نیست خیالتون راحت باشه. خنکتر هم هست چون من از کولپد استفاده نمیکنم.
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
علتش اینه که شما از گرافیک اینتل پروپرتیز گرفتی:46:نقل قول:
گرافیک اونیدیا در دوایس منیجر هست و اگر شک دارید در این زمینه میتونید با نصب برنامه AIDA64 Extreme Edition که نام جدید برنامه everest هست تمام جزئیات گرافیک انویدیارو کامل ببینید. حتی بیشتر از اون چیزی که در سایت انویدیا نوشته شده! در ضمن اگر این قطعه در لپتاپتون نبود که دیگه در دوایس منیجر نامش درج نمیشد!
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
این سریال هیچ مشکلی نداره و دوست عزیز تو رو خدا!!! بگو از کجا این سریالو تهیه کردی باقی دوستان هم برن از همون جا بخرن. به خداااااااا ثواب داره نمیدونی چی میگم. بیا این لطفو در حق من بکن حالا که سریالتو چک کردم!:31::11:نقل قول:
با سلام دوستان میشه بگید لپ تاپم ریفر هست یانه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای وز وز میده فن لب تاپم انگار رفتی تیر اندازی و بعده اتمام تیر اندازی از گوشات یه صدایی انگار داره میاد دقیقا همین صدا از فن لب تاپم میاد.
جناب تکنوسیس تعمیر کار لپتاپ هستند و میتونند کمکتون کنند.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=452424
می بخشید ولی تو بایوس دستگاه هم همین رو نوشته.مگه میشه بایوس رو دست کاری کرد.فقط یک راه مونده اونم چک کردن انلاین هست که بلد نیستم.درایورهاش هم به هم ریختست یک کلیپ شو امریکایی با کیفیت اچ دی روش اجرا کردم فرم فرم پخش میکنه و تصویرش اصلا جالب نیست اگه کسی درایور هاش رو برای فروش داره یا میتونه کلا کمکی کنه ممنون میشم بهم پیغام بده.نقل قول:
سلام
دوستان این تاچ پد ما قابلیت چند لمسی کار نمیکنه. قبلا کار میکرد و خیلی عالی بود ویندوز عوض کردم اینطوری شد. نمیدونم کدوم درایور روش نصب کردم که کار میکرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
ویرایش: درستش کردم
نقل قول:
دوست عزیز شما گفتید که دستگاهتونو تهیه کردین اما نگفتید که ایا Inspiron 5110 خریدید یا Vostro V130. شماره سرویس تگی که گفتید 5YLXSP1 بوده و مربوط هست به این لپتاپ:نقل قول:
با این شکل و شمایل:کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/en/details?c=us&l=en&s=hied&servicetag=5ylxsp1
اما این تاپیک مربوط میشه به inspiron n5110 با این شکل و شمایل:
حاالا اگر لپتاپتون این شکلی هست و مطمئن هستید که شماره سرویس تگ درست اعلام کردین برچسب سرویس تگ لپتاپ و همچنین شماره سرویس تگ لپتاپ شما به شکل دستی عوض شده که امکانش هست. بله میشه سرویس تگ بایوس لپتاپو تغیر داد. اگر این طور باشه و لپتاپی که خریدید n5110 هست معمولا این کار برای این صورت میگیره که لپتاپ ریفر هست و برای این که شخص پی نبره به این کار میان و سرویس تگ و برچسب سرویس تگ دستکاری میکنن.
اما کسی که بلد هست سرویس تگ بایوس دستکاری کنه اینقدر پخمه نیست که بیاد و سرویس تگ یک لپتاپی بزاره که کلا با مدل خریداری شده شما متفاوت باشه. ریفر به معنای این هم نیست که لپتاپتون سریع خراب میشه. اگر صفحات قبلو بخونید توضیح داده شده.
با این حرف ها اگر میبینید که جنس فروخته شده به شما این مشکلو داره و مطمئن هستید میتونید شکایت کنید البته اگر بتونید به حقتون برسید.
چک کردن آنلاین هم برای شما دقیقا همین اطلاعاتو نشون میده. متاسفم که نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم چرا. اما اگر میخواهید به صورت آنلاین چک کنید با اینترنت اکسپلولر لینکی که فرستادمو باز کنید و در صفحه به دنبال کلمه Change Service Tag بگردید روش کلیک کنید و کمله Find My Service Tag بفشارید. به صورت مرحله ای راهنمایی میشید که چه کاری باید انجام بدین.
در مورد درایور میتونم تمام درایورهایی که برای لپتاپ خودم دانلود کردمو روی یک dvd رایت کنم و در جایی در تهران تقدیمتون کنم البته این درایورها فقط روی n5110 جواب میده.
خیلی خیلی ممنون.ولی به خدا من بی سواد نیستم وقتی میام تو تاپیک 5110 پست می زنم میدونم مدل لپ تاپم چی هست.5110 مشکی هست متاسفانه مشکلاتشم زیاد هست همینطوری که شما گفتید حتما کار فروشنده هست.من می خوام بدونم ایا راهی هست با فاکتور فروش از این اقا شکایت کنم اصلا کجا باید شکایت کنم.یه مشکلی هم که داره بلوتوسش دریافت می کنه ولی ارسال نمی کنه .یک کلیپ شو با کیفیت اچ دی رو فرم فرم پخش میکنه در کل اصلا ازش راضی نیستم.وقتی مودم دایل اپ دل رو بهش وصل می کنم یه صفحه ابی میاد و کامپیوتر ریست میشه.واقعا مردونگی تو ایران مرده .من نمیدونم با این لپ تاپ که دو هفته هم نیست خریدم باید چکار کنم.نقل قول:
قصد جسارت نداشتم اما خوب تا حالا موردی پیش نیومده بوده که سریال لپتاپ عوض شده باشه با لپتاپ دیگری که هیچ ربطی بهش نداره و بعد تازه این که سریال اون لپتاپه هم ریفر باشه و بسیاری از قطعاتش هم ریفر باشه. این شاهکاره کسیه که سریالو دستکاری کرده. در مورد شو که گفتید احتمالا درایور گرافیک و directx درست نصب نشده اند. تست کنید شاید حل بشه. مودم اکسترنالو به پورت usb2 بزنید.نقل قول:
اگر میخواهید شکایت کنید همین امروز برید پیش فروشنده و حتما با یک مرد 30 سال به بالا برید که حتما جواب دریافت کنید. منظورمو که میدونید؟! در ایران فکر نکنم از نظر قانونی به جایی برسید مخصوصا این که این مسائل کامپیوتری, جزئیات زیادی داره و در ارتباط با اینترنت هست. بهترین کار و بهتون گفتم که چه کاری کنید البته فکر نکنم با حرف زدن در مغازه کاری از پیش ببرید و باید از راه دیگه ای پیش برید.....
قبل از بردن لپتاپ حتما هارد کامپوترتونو از اطلاعات شخصی و خصوصی به صورت مطمئن پاک کنید تا زمینه سوء استفاده پیش نیاد و لپتاپو کامل در بسته بندی ببرید اونجا که بهونه گیری پیش نیاد. اگر پیشنهاد لپتاپ دیگری از همین مدل کردند قبل از تعویض سریالشو اینجا قرار بدین. اما کسی که سره دیگریو کلاه میزاره بهتره دیگه باهاش معامله نشه.
امیدوارم حل بشه
دوست عزیز . تصویر صفحه service contracts and warranties هم قرار بدید چون بدون اون صفحه نمیشه قطعی گفت اما این مشخصات نشون میده لپتاپ ریفر نیست.نقل قول:
a07 هم برای بایوس برای دانلود گذاشته شد تو سایت دل
نقل قول:
اگر یه گفته های مانسیا ی عزیز عمل کردید لطف کنید اینجا بگید
به احتمال 99% مشکلی ندارهنقل قول:
اگر عکس قسمت Service Contract & Warranties رو بزاری یا سرویس تگو بزاری جواب قطعی تری میگیری
دوستان این اپدیت مربوط میشه به پشتیبانی این کامپیوتر از cpu جدید.نقل قول:
Fixes and Enhancements
1. Added new CPU support
بنابراین به نظر میرسه که dell میخواد n5110 با cpu جدیدتر به بازار ارائه کنه.
لینک دانلود بایوس a07
کد:http://ftp.us.dell.com/bios/N5110-A07.EXE
واسه من از 03 به 07 آپدیت شد حالا چی میشه؟؟
یعنی چه تغییری میکنه؟؟