نقل قول:
من هم نگفتم حتما" نیاز به خوندن فروم خارجی هست.(لطف کن واسه اینکه بتونی راحت تر جواب من رو بدی حرف های من رو ویرایش نکن) بنده گفتم هم توی ایران آماره خرابی HP زیاده هم خارج ایران و برای دونستنش برید به فروم های خارجی چون فکر نکنم توی فروم خودمون در مورد اتفاق ها و تجربیات آدمای خارج از ایران چیزی نوشته شده باشه!!
من بر اساس تجربه گفتم HP خرابی داره اما هیچوقت مثله دوستمون پیشگویی نکردم که HP6090 حتما" در آینده خراب میشه..دوستمون با قاطعیت میگه L502 زودی خراب میشه!!!!
[COLOR="Silver"]
شما اطلاعاتت به روز باشه من راضی هستم,,ما که بخیل نیستیم!
برای اطلاع شما جناب عرض میکنم بنده کمتر از ۱ ماه پیش از آمریکا لبتاپ آوردم ۲ گزینه هم برای خودم انتخاب کرده بودم DELL OR HP . خودم DELLکنفینگ کردم (هنوز این رم و هاردی من انتخاب کردم ایران نیومد )HP از QUICK SHOP انتخاب کردم در آمریکا با چندین نفر که سالهاست تو کار لبتاپ بودن مشاوره کردم همشون میگفتن DELL زودتر خراب میشه اونا از لفظ کرش استفاده میکردن بنا برین رفتم وHP خریدم خیلیم راضیم دما از ۶۸ که نرماله بالاتر نمیره و خیلی خوشحالم که DELL نگرفتم
دوست عزیز من جمله شما رو تغییر ندادم لینک دادم برو سر بزن حالا نمیخوای گوش کنی اون دیگه با خودت شما هم سعی کن احترام خودتو نگاه داری