[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG CINEMA 3D
Printable View
من امروز دو ساعت وقت صرف کردم و تو چند فروشگاه تصاویر lw57000 و lw56100 رو کنار هم دیدم هر چقدر سعی کردم تفاوتی پیدا کنم نشد! تفاوتی در سیاهی قسمتهای تاریک تصاویر پیدا نکردم... مگر اینکه این تفاوت در تاریکی به چشم بیاد... در تصاویر سریع هم تفاوتی ندیدم... در تصویر سه بعدی نتونستم زیاد دقت کنم چون مشتری عینک زیاد بود!!! حال می ماند گیم های سریع که انهم برای من اصلا مهم نیست. دوستان اگر تجربه دیگه ای در مورد تفاوت عملی اینو دارن لطفا مطرح کنن...
در ضمن توی فروم های انگلیسی گفته می شه بدلیل شفافیت بالای تصاویر اینها برای تماشا توی تاریکی زیاد جالب نیستن.. لطفا اونهاییکه تجربه دارن اطلاع بدن....
نقل قول:
چطوری کانکت شدی؟
با مودم وایرلس؟
بعد دوستان چطوری میشه با 57000 تصویر ها رو ضبط کرد؟
بله با همون مودم هدیه که فرستادن ولی سرویسشو از مخابرات گرفتم دانلودش نامحدوده!تصاویرو ظاهرا فقط روی هارد خارجی میشه ضبط کرد. کسی جواب سوال قبلی منو نداره؟!!:13:نقل قول:
واسه من هم غير فعاله ولي browser ش فعاله.نقل قول:
هداياش بعد از چند روز به دستتون رسيد؟
سلام
میخواستم بدونم مدل LW57000 فقط با عینک قابلِ استفاده است? یعنی به صورتِ LED معمولی(2D) نمیشه استفاده کرد؟
و اگر میشه کیفیتش در چه حد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای دیدن تصاویر سه بعدی باید عینک بزنید ولی دیگه 2 بعدی که نمیخواد عینک زد و قابل استفاده هست و کیفیتش بسیار بسیار عالی هست من که کاملا ازش راضی هستم :8:نقل قول:
سلام
از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
من یه lg lw4500 دارم، میخوام آپدیتش کنم. فایلشو از کجا بیارم و چطوری آپدیتش کنم؟
درود بر شما
دوستان من تا چند ساعت ديگه بايد برم كرج براي خريد تلوزيون با حواله 1.600.000 هزار تومني.نظرم رو ال اي دي هاي 3d هستش.اسمارت تي وي
لطفا تا اين سقف بهترين هاشو بهم معرفي كنيد و اگه تونستيد يه مقايسه كوچولو.
حدودا یک ماه.پسفکر کنم lg appa کلا تو ایران کاربرد نداره درسته؟ راستی این کنترل جادویی رو چطور میشه خاموش کرد؟!!یه دکمه داره که اونم تی وی رو خاموش میکنه همینطورم اگه بمونه باتریش خالی میشه!:blink:نقل قول:
رفقا يه مقايسه بين 57000 و 65100 ميكنيد.
بين 47 اينچ 5700 و 42 اينچ 65100 موندم.لطفا اساتيد راهنمايي كنند كه ببينم بالاخره كدومو بردارم؟
راستي هداياش چياس؟يه موقع سرم كلاه نذارند.:20:
مودم وايمكسم ميدن؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
با توجه به اختلاف قيمت 65100 با 57000 و تفاوت جزئي اين دو پنل به نظر 57000 بهتر است . بنده توي فروشگاههاي جمهوري هردو رو كنار هم در حال پخش تصاوير مشترك ديدم و بسيار دقت كردم ولي تفاوتي نديدم .
هدايا 4 عدد عينك سه بعدي با كنترل جادويي توي جعبه تلويزيونه و 6 عدد عينك با مودم وايرلس و اشتراك يكساله اينترنت شاتل رو 45 روز بعد از خريد ارسال مي كنن. اگه همراه تلويزيون سينماي خانگي هم خريد كني كارت هديه هم موقع نصب بهتون ميدن كه فكر ميكنم 500 هزار تومن باشه.
اون گيرنده سيگنال مخصوص كنترل جادويي كه با USB به پشت تلويزيون وصله رو دربياريد.نقل قول:
بالاخره پس از 69 روز از خرید پس از تلفن های مکرر به ال جی امروز هدایای من رسید
یعنی 24 روز تاخیر در ارسال هدایا
سلام
از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
من یه lg lw4500 دارم، میخوام آپدیتش کنم. فایلشو از کجا بیارم و چطوری آپدیتش کنم؟
یه فایل 3.4 گیگی رو از تو فلش نتونس بخونه، 3بعدی بود. البته 3بعدی با حجم کم رو میخونه!:41:
این سومین باره درخواست میکنم کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟
اتفاقا من از بنده خدايي كه واسه نصب اومده بود پرسيدم گفت خودش بعد از چند لحظه كه ازش استفاده نكني خاموش ميشه.:mellow:نقل قول:
همین کارم میکنم باز خالی میشه!:blink::blink:نقل قول:
بدو تو تنظیمات گزینه اخر پشتیبانی بعد به روز رسانی نرم افزار انتخاب کن اوکی؟:thumbsup:یادت نره اول باید به اینترنت متصل بشی:46:نقل قول:
اگه اينجوريه پس كنترلت مشكل داره ، احتمالا يكي از كليداش از داخل گير كردهنقل قول:
دست گلت دردد نکنه. حالا چه جوری با اینترنت وصل بشم؟ مودم adsl دارم، اما چه جوری ؟؟نقل قول:
مودمو که داری سرویس اینترنتم میتونی از مخابرات منطقه یا از شرکتای خصوصی بگیری(مثل شاتل)من خودم از مخابرات گرفتم سرعت دانلودش یخورده پایینه ولی خب نامحدوده دانشجویی تا سرعت 256 میدن(سرعت دانلودش حدود30تا40 میشه);)نقل قول:
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
منم وقتی میخواستم بخرم خود فروشنده گفت 57000رو بردار اونقدری تفاوت ندارن که تو بخوای متوجه بشی!:27:نقل قول:
سلام دیروز هدایای من بعد از 65 روز اومد قیمت تلوزیونم که برای جشنواره پاییزه ارزون شده کارت هدیشم 200 تومن افتاده روش من خریدم 1850000 الان شده 1700000 کارت هدیه 300 تومن بود الان شده 500 تومن فکر کنم جشنواره زمستانه تلوزیون بشه 1400000 کارت هدیه بشه 800 تومن برای جشنواره بهاره یا نوروزه بگن تلوزیونو مجانی بردار ببر
سلام به همگی
بعد از یکماه هنوز هدایا به دست من نرسیده
البته یکهفته پیش از الجی زنگ زدند واسه چک کردن آدرس ولی هنوز خبری نیست
خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم به فاصله یکماه از خریدم 300تومن ضرر کردم
هم قیمت تلویزیون کم شده هم کارت هدیه رفته بالا
ولی خوش به حال دوستانی که الان میخوان خرید کنن
فعلا یا علی مدد
من هنوز نتونستم توی 57000 تصویر ضبط کنم
کسی میدونه چطوریه؟
احتمالا یکی بخر دو تا ببر میشهنقل قول:
نصاب به من گفت فقط رو هارد خارجی میشه ضبط کرد.تونستی ضبط کنی به منم بگو!!:biggrin:نقل قول:
یه هارد بالای 500 گیگ اکسترنال میخواد بعد از اینکه وصل کردی به usb دکمه ضبط را که بزنی هارد را فرمت میکنه و روش ضبط میکنهنقل قول:
یعنی هرچی قبلش رو هارد ضبط کردیم فرمت میشه؟!:blink:نقل قول:
بله jتمام اطلاعات که رو هارده پاک میشه ولی ازون به بعد هرچی ضبط کنی روش میمونهنقل قول:
فرمتی را هم که ضبط می کنه ظاهرا فقط خودش می خونه:10:
[QUOTE=imi3D;6543109]مودمو که داری سرویس اینترنتم میتونی از مخابرات منطقه یا از شرکتای خصوصی بگیری(مثل شاتل)من خودم از مخابرات گرفتم سرعت دانلودش یخورده پایینه ولی خب نامحدوده دانشجویی تا سرعت 256 میدن(سرعت دانلودش حدود30تا40 میشه);)[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
دوست عزیز
منظورم اینه که مودوم رو چه جوری به led بشناسونم، چه جوری config کنم؟
از کدوم کانکتور led واسه وصل کردن به مودم استفاده کنم؟
از چه کابلی استفاده کنم؟
من مودوم رو با کابل usb وصل کردم نشناختش. (مدل تلویزیون led lg lw4500).
اصولا چجوری با ال ای دی به اینترنت وصل بشم ؟
سوالام زیاد شد:20:
[QUOTE=sadiq;6547009]خب اول باید مودمو به کامپیوتر وصل کنی بری تو ستاپ مودم یوزر و پسوردی که بهت دادن وارد کنی(تو دفترچه راهنما همه چیزو توضیح داده) بعد از اینکه اینترنتت فعال شد مودمو به تی وی وصل کن (با کابل لن) خودش دیگه میشناسه :rambo:نقل قول:
با سلام دوست عزیز تلوزیون من ال ای دی 42 ال جی 3 بعدی اما فیلم یا موزیک ویدیو هایی که به صورت لرزشی یعنی مثل سایه کنارش نمیتونم 3 بعدی ببینم و لی فیلمایی که به صورت دو قسمتی ان یعنی از وسط به دوقسمت تقسیم شده اند میتونم ببینم مشکل از کجاست و میشه اون روش اولی با تعویض عینک دید
ویک سوال دیگه این سیستم DLNA که برای تلوزیون گذاشتن لطف کنید برام کامل شرح دهید که چیکارش کنم و چجوری ممنون
خود LED هیچ پورتی برای کانکتور rj 45 نداره ...
کابل lan رو چه جوری وصل کنم؟
باید از مبدل خواصی استفاده بشه ؟
دوست عزیز جواب سوالم من هنوز موفق نشدم ببینم دیروز سوالم فرستادم و هنوز در صفحع ظاهر نشده
تلویزیون با تکنولوژی پسیو بهتر یا اکتیو ؟
اقا ما دیروز تلویزیون lw57000 رو گرفتیم 42 اینچ همراه با یک سینمای خانگی
الان ادرسی موقع خرید از ما نگرفتند یک شماره تلفن دادند که یکی بیاد نصب کنه اینی که میاد نصب کنه یعنی نماینده ال جی یا یک فرد عادیه؟ خوب بعد یعنی همین برگ گارانتی مهر میکنه ؟ چطوری ال جی میفهمه ما خرید کردیم و ادرس ما رو از کجا میاره به این نصاب یعنی باید داد یا جای دیگر؟ که کارت هدیه 500تومانی و مودم واینترنت و.. بدهند؟
مدل شما رو نمیدونم ولی تو 57000و65100پشت تلویزییون ورودی لن داره احتیاجی هم به مبدل ندارهنقل قول:
یعنی فیلمهایی که دو قسمتی هستشو به سه بعدی تبدیل میکنید ولی بقیه رو نمیتونید ؟یا اینکه اصلا سه بعدیش کیفیت خوبی نداره؟نصاب به من گفت اونایی که چشماشون ضعیفه سه بعدی رو خوب تشخیص نمیدن بعضی ها هم اصلا نمیتونن نگاه کنن!!با تعویض عینک فکرنکنم تفاوت چندانی بکنه:5:dlna هم یک دستگاهیه شبیه فلش که به پورت usb تی وی وصل میشه یه نرم افزارم تو کامپیوتر نصب میکنی بعد میتونی یک سری اطلاعات به اشتراک کذاشته شده رو با تی وی ببینی(به صورت بیسیم).پیدا کردنش شاید سخت باشه گرونم هست(حدود70هزار)یه راهی دیگه هم هست اینکه یه کابل بلند لن بگیری تی وی و کامپیوترو دستگاه بلوری رو از طریق مدم به هم وصل کنید:10:نقل قول:
اول نصاب میاد (که فکر کنم نماینده خود ال جی باشه) بعد گارنتی رو به شما میده و برای دریافت هدایا شمارو تایید میکنه(به شرکت معرفی میکنه)ولی برای اطمینان خودتونبعد از نصب با واحد هدایا تماس بگیرید و مشخصاتتونو بگین نصاب فقط کارت هدیه رو بهتون میده که برای شارجش با ید با همین واحد هدایا تماس بگیرید:7:نقل قول:
لطفا بگید مودم هدیه الجی Lw57000 چه نوعی هستش؟ میگن خدماتش مال شاتله و شاتل هم فقط در زمینه ADSL فعاله و در تبلیغات مرتباً میگن مودم وایر لس همراه تلویزیوین هدیه میدن. لطفاً راهنمایی کنید....