بله محدودیت دارید
مثلا فرم هایی که فلزی هستند باید دقت کنید پیچی داشته باشه که قسمت نگهدارنده عدسی باز بشه
و همینطور فرم های کائوچو
فرم هایی که حالت پرس دارن یا نیم فرم بدون بند و.... نمیشه
اگر عینکساز برید که عینکساز بلد باشه راهنماییتون میکنه
Printable View
بله محدودیت دارید
مثلا فرم هایی که فلزی هستند باید دقت کنید پیچی داشته باشه که قسمت نگهدارنده عدسی باز بشه
و همینطور فرم های کائوچو
فرم هایی که حالت پرس دارن یا نیم فرم بدون بند و.... نمیشه
اگر عینکساز برید که عینکساز بلد باشه راهنماییتون میکنه
سلام دوستان یک سوال داشتم من یک عینک آفتابی گرفتم که فقط uv 400 هستش اما پلاریزه نیست به نظرتون عوضش کنم ؟ یا نه
با تشکر فراوان.
سلام
میخوام برم عینک آفتابی بگیرم ، دنبال چه مارکهایی باشم قیمت حدود 100 تومن؟
سلام
ببینید قیمت ها توی هر شهر و هر عینک فروشی و عینک سازی فرق داره ولی عمومیت عینک توی این رنج مارکهایی مثل police rayban که اصل نیستن :دی و کررا و x2 هستند
شاید تو رنج قیمتی 100 یا 150 اصل پیدا نمیشه ؟ درستهنقل قول:
اگه اینجور باشه همون 10 تومنی رو بخره از دست فروشها صرف اینکه uv 400 باشه فرقی با اون 100 تومنی های غیراصل نمیکنه چون هردو غیر اصلن ... ok؟
:|
دستتون درد نکنه! عزیزم دستگاها همه میزنن uv400 مهم جنس شیشه و درصد نوری که رد میکنه!!! این uv و اینا فرمالیته هست!
اصل نیستن به معنی تحت لیسانس یا طرح هست به معنی الکی بودن نیست!
تا 150 میشه به مارک opetli,hawk,prada اشاره کرد
دوست عزیز امروز رفتم یه مدل "پلیس" اصل اصل گرفتم یک میلیون و یکصد و هشتاد هزار ریال ... اصل اصله ها :n02:نقل قول:
سلام از كجا مي شه فهميد عينك پليس اصل ممنون.
جناب meha یه سوال دارم این مدلهای mustang که در بعضی عینک فروشیها هست چطورن ؟از مدلهای police غیر اصلی بهترن ؟
حدود قیمتشون چقدره اینجا حدووا 200 تا 240 به فروش میرسن؟
نظرتون در مورد مدلهای osse چیه؟
واقعا ادم سردرگم میشه اصلن فرقی بین این مدلها هست؟
با تشکر
سلام
میخواستم عینک افتابی بگریم تا 600 تومن چه مارکی خوبه؟(خودم نظرم رو پلیس هست)
به نظرتون امکان کاهش قیمت هست؟
با این قیمت اصلن پلی اصل گیر نمیاد . های کپی ست یحتملنقل قول:
سلام
با 300 تومن عینک چی میشه خرید ؟ ریبن میدن ؟
سلام و خسته نباشید
اگر باشه از خرید قبل هست یا خرید جدید و ارز جدید خیر!
جناب meha یه سوال دارم این مدلهای mustang که در بعضی عینک فروشیها هست چطورن ؟از مدلهای police غیر اصلی بهترن ؟
حدود قیمتشون چقدره اینجا حدووا 200 تا 240 به فروش میرسن؟
نظرتون در مورد مدلهای osse چیه؟
واقعا ادم سردرگم میشه اصلن فرقی بین این مدلها هست؟
با تشکر
سلام عزیزان
من یه عینک افتابی گرفتم با یو وی 400 و پلاریزه و این حرف ها حالا از دیروز که ازش استفاده کردم یه خورده چشم هام درد میکنن خاستم ببینم این مشکل طبیعیه یا اینکه عینک رو عوض کنم فروشنده گفت نمره ی عینک صفره و این به خاطر اینه که چشمات عادت ندارن نظر شما چیه دوستان?
مارک عینک سرجیو مارتیتی چطوره ؟ الان به قیمت 300 تومن میرزه؟
من یه عینک امریکن اپتیکال میخوام بگیریم ولی واقعا نمیدونم چطوری مدل اصل رو از های کپی و غیر اصل باید تشخیص داد
توی سابتهای خارجی دل اصل از 70تا100دلار قیمت داره و های کپی 40تا50 دلار
واقعا چطوری میشه فهمید مدلی که میخری اصل هست؟
و اینکه مدل های کپی ارزش خرید داره با این قیمت و فرقش با اصل توی چیه؟
345100
سلام
بیشترین قیمت Mustang تا 240 هست البته مدل 150 هم داره
بله خیلی بهتر هست و واقعا کیفیت خوبی داره
osse هم واقعا کیفیت خوبی داره مخصوصا مدل های زنانه
شما کدام شهر هستین؟
xvid
عکسی از عینک از جلو و عقب عدسی برای بنده ارسال کنید
سلام.
از کجا میشه فهمید یه عینک افتابی استاندارد هست....؟
من دچار خشکی شدید چشم شدم...گفنه باید عینک آفتابی بزنم..پ
به عینک آفتابی ارزون بخوام بخرم که استاندارد باشه چه قیتمی پیدا میشه..؟ اصل بودن یا نبودنش برام همه نیست فقط استاندارد باشه...:n16:
سلام
ببینید مشکل جامعه و ملت ما اینه که هم میخوان خوب باشه حتما هم خیلی ارزون باشه!!
در صورتی که نمیدونن چشم برای سلامتی هست!
شما اگر چشمتون حساسیت خاصی داره نباید قیمت براتون مهم باشه درسته برند لوکس نمیخواد بگیرید ولی خب به فکر کیفیت باشید
استاندارد بودن عینک ها را میتونید خودتون با مقایسه کردن کمی تشخیص بدید مثلا عینک ها رو بزنید و توی نور مثلا لامپ داخل مغازه یا اگر بتونید بیرون نگاه کنید هرکدوم که آرامش بیشتری میده و حس میکنید خستگی نمیاره برای چشم شما مناسب هست
نکته دیگه عدسی کیفیت قابل ملاحظه ای داشته باشه که اینم حالت تفسیری نداره فقط توی زوایای مختلف موج های آبی و بنفش نداشته باشه مخصوصا کناره ها
مرسی..در مورد استاندارد بودنش یکی بهم گفت یه تابلو عکس جاده هست که اگه عینک ات استاندار باشه بزنی عکس یه ماشین می بینی تو عکس ...:n09:نقل قول:
نمیدونم چقدر درسته یا نه ؟
درضمن این دتسگاه یووی متر توی اکثر عینک فروشی ها هست ؟؟
عزیزم اون تابلو و جاده برای پلاریز هست و ربطی به استاندارد بودن نداره!
بله هست ولی دقیق نیست این دستگاه
اقا دید اسمان تحت لیسانس امریکن اوپتیک عینک میزده و الان هم به قولی مثل مریکن اوپتیک بیشتر عینک های خلبانی و نظامی های کله گنده رو میزنه!!!!
سری به سایت دید اسمان بزنین، قیمت هاش رو ببینید و اگر شهری هستید که نمایندگی دارن، عینک های خارقالعاده شیک و عالیشون رو ببینید و اگر باب دلتون بود، میتونین با اطمینان خرید کنین!! چون یه شرکت واقعا معتبر در بحث دوربین و تلسکوپ و عینک و این حرفا هستش....!!!
مخصوصا که قدیمی ترین مدلش ظاهرا هنوز همون خط تولید مریکن اوپتیک رو داره ادامه میده و قیمتاش هم معمولا 80-90 تومن هستش که قیمت منصفانه ای هستش برا یه عینک مناسب...
دوستان من ديروز يک عينک آفتابي به مبلغ 150000 تومان از پاساژ بزرگان در جمهوري خريدم . لينک عکسش را مي گذارم اگر اطلاعاتي در مورد سازنده ويا کيفيت ساخت آن داريد لطفا بگيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
ببینید دوست عزیز از توی عکس اصلا نمیشه تشخیص داد ولی کیفیت عدسی خوبی نداره
از سری امپریو باید باشه
از نوشته های بر روی دسته باید عکس بزارید
باز تاکید میکنم از اینجا نمیشه نظر داد ولی به نظر میاد مبلغ زیادی رو پرداخت کردین بابتش!
با سلام به دوستان عزیز
سال 87 یه عینک افتابی از برند ری بن خریدم که گمش کردم . الان همون مدل رو میخوام بخرم ولی متاسفانه به شماره سریال عینک دقت نکردم که الان بتونم سرچ کنم . از دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی بفرمایند؟
از لطف و محبت عزیزان صمیمانه سپاسگزارم
موفق باشید
سلام به این سایت ray-ban.com/international/products/sun/newنقل قول:
سر بزنید و مدل ها رو بررسی کنید شماره مدل ها اینجا مشخصه:n06:
میگم من چشمم ضعیفه و از عینک طبی استفاده می کنم...خواستم ببینم میشه عینک آفتابی سفارش داد که طبی باشه :دی؟؟؟منظورم اینه که ضرر نداشته باشه برای چشمم.
قیمتش هم بگید.:n16:
قیمت که بستگی به شرایط داره: نوع شیشه ،شماره عینک،نوع فرم و...نقل قول:
اما دوتا کار امکان داره
یا همین شیشه عینک طبی رو فتوکروم سفارش بدید که خودش درجه بندی داره از لحاظ رنگ(نوع خیلی تیره نوع یک کمی روشن تر)
یا اینکه یکار دیگه ای هم که میشه انجام داد سفارش میدید شیشه عینک طبی و آفتابیتون رو بصورت ادغامی باهم درست میکنن :دی
که البته من شنیدم همه ی رنگهای درخواستی برای عینک افتابی رو شامل نمیشه!
+
یک حالت دیگه هم هست که دقیقا به شکل و اندازه شیشه عینک طبی شما شیشه عینک افتابی برش میخوره بعد با یک وسیله گیره مانند هروقت خواستید میتونید اون شیشه عینک افتابی رو به عینک خودتون متصل کنید و هروقت نخواستید جدا میشه...((البته نه برای هرنوع فرمی!))
بله میشه سفارش داد
البته طبق شماره باید قیمت داد ولی اگر گروه معمولی باشه
عدسی فقط uv400 داشته باشه قیمت 60
اگر میخواین پلارایز و آنتی رفلکس با پوشش الماسی باشه 240
دوستان یه عینک آفتابی rodenstock توی مغازه دیدم خیلی چشمو گرفت منتهی من قبل از تحقیق خرید نمیکنم!!طرف قیمت داده بود 810 تومان!میخوام ببینم میارزه این قیمت ؟یا علان قیمتش چقده؟!
اینم تصاویرش تا دقیق مدلشو بفهمید
اسم مدلشم R1308 B 140
ممنون میشم راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم! پیشاپیش ممنونم :n16:
سلام
یکم خیلی قیمت رو بالا زده :دی
ولی rodenstock اگر ارجینال باشه حرف نداره!
ممنونم ولی میشه تایید کنید ک آیا اصل هم هست؟! عکس از دسته و جلوی عینک هم انداختم!!نقل قول:
توی سایت های خارجی ندیدم همچین رنگی داشته باشه شیشه هاش!
کافیه روی R1308 کلیک کنید و میبینید ک همه رنگ هاشو نشون میده!!
نمایندگی یا جای معتبری هست توی ایران ک بشه با خیال راحت این مدلو یا مدل R1379 رو خرید؟!
در رنج 500 تا 700 تومان هم چنتا مدل خیلی خوب لطفا معرفی کنید(ترجیحا اصلی باشن و مهم نیست از برند های خیلی معروف نباشن اما کیفیت و کارشون خوب باشه)
تمام عینک های آفتابی باید معیارهای تعیین شده از سوی انجمن فدرال غذا وداروی آمریکا ( FDA ) را تضمین نمایند.
: عینک پلاریزه
عدسی های پلاریزه ، خیرگی نور خورشید را که انعکاس یافته از سطوح صافی مثل سنگفرش خیابان ها و یا سطح آب هستند از بین می برند.از این نظر در مواردی مثل رانندگی و یا ماهیگیری می توانند بسیار مفید باشند.از عینک های پلاریزه در مواقع رانندگی هم می توان استفاده کرد.این عینک می تواند تصویر داشبورد را در شیشه جلوی اتومبیل حذف کند. پلاریزاسیون عدسی های مزبور ،هیچ تاثیری برجذب اشعه uv نخواهدداشت ، ولی بسیاری از عدسی های پلاریزه امروزی خاصیت جذب اشعه uv را نیز دارند.برچسب عینک مورد نظر خود را از این نظر بررسی کنید که آیا حداکثر خاصیت جذب uv را دارد یا خیر؟
عینک های آینه ای Mirror-Coated :
پوشش آینه ای در واقع لایه نازکی از مواد فلزی مختلف است که بر روی سطح عدسی های معمولی پرداخت شده است . گرچه پوشش مزبور مقدار نور ورودی به چشم شما را کاهش می دهد ، اما قابلیت کاملی در حفاظت چشم شما در مقابل اشعه uv نخواهد داشت.
عینک های کمربندی Wrapround :
عینک های کمربندی طوری طراحی شده اند که مانع ورود نورهای درخشان از کناره های قاب ورسیدن آنها به چشم می شوند. مطالعات نشان داده اند که آنقدر شعاع uv از اطراف قاب عینک های معمولی وارد چشم می شوند که می توانند اثر سود بخش عدسی های حفاظت کننده را کاهش دهند. از این نظر عینک های آفتابی کمربندی که قاب بزرگی دارند وچشم را از تمامی زاویه ها حفاظت می کنند، مفید هستند.
عینک های سایه روشن Gradient :
رنگ عدسی های سایه روشن از بالا به پایین و یا از بالا به پایین تا وسط تغییر می کند ودر واقع سایه روشن می شود.عدسی های سایه روشن تک سایه (تیره در بالا و روشن تر در پایین ) می توانند خیرگی نور آسمان را از بین برده ودر عین حال امکان دید مناسبی را از قسمت پایینی فراهم کنند. این عینک ها برای ورزش شیرجه هم مناسب هستند، زیرا جلوی دید شما از تخته شیرجه را تاریک نمی کنند.ولی عینک های مزبوردر برخی شرایط و یا در ساحل دریا مناسب نیستند، خصوصا اگر قسمت پایینی آنها روشن باشد. لنز های سایه روشن دو لایه (تیره در بالا وپایین و روشن در وسط) ممکن است برای ورزش هایی از قبیل قایقرانی ویا اسکی که شعاع های نورانی از سطح آب یا برف بر می گردد، مناسب تر باشند.
عینک های فتو کرومیک :
یک عینک فتوکرومیک به طور اتوماتیک در نور درخشان تیره شده ودر نور کم روشنتر می شود. در اکثر موارد تیره شدن عینک ظرف نیم دقیقه صورت می گیرد و حال آنکه روشن تر شدن آن حدود 5 دقیقه طول می کشد که از نظر رنگ نیز به صورت یکنواخت و یا سایه روشن عرضه می شوند. گرچه عینک های فتو کرومیک ممکن است از نظر جذب uv عینک های آفتابی خوبی باشند، ولی ممکن است برای انطباق آنها با شرایط مختلف نوری مدت زمانی به طور ناخواسته صرف شود.
عینک های تراش داده شده وصیقلی :
بعضی عینک های غیر طبی توسط کارخانه های سازنده شان طوری تراش داده وصیقل می شوند که کیفیت نهایی عدسی آنها تاحد مناسبی ارتقا یابد. البته عینک هایی که از تراش و صیقلی بودن مناسبی برخوردار نیستند به چشم شما آسیبی نمی زنند. قبل از هر چیز مطمئن شوید که عدسی عینک مورد نظر شما ساخت مناسبی داشته باشد. جهت قضاوت در مورد کیفیت عینک غیر طبی خود ، به چیزی مستطیل شکل مثل موزاییک کف اتاق خود نگاه کنید ، عینک را در فاصله دلخواه نگاه داشته و یک چشم خود را بپوشانید .عینک را به آهستگی و از یک سمت به سمت دیگر و سپس به بالا و پایین حرکت دهید. اگر خطوط در تمام موقعیت ها مستقیم به نظر برسند،عدسی مناسبی را انتخاب کرده اید . ولی اگر خطوط در هم می روند، خصوصا اگر این خطوط در میدان مرکزی عدسی اینگونه به نظر می رسند، عینک دیگری را امتحان کنید.
منبع:سیمرغ
سلام دوستان.
تو تهران مغازه ای رو سراغ دارید که فقط ریبن کار بکنه و همه عینک ها اورجینال باشه. فقط اورجینال.
فروشگاه زنجیره ای یا همچین چیزی.
یه همچین فروشگاهی تو اهواز هست. دیدنو . عینک ها اورجیناله. اما همه مدل ها رو نداره.
میخوام موقع خرید، انتخاب بیشتری داشته باشم. همچنین مدل های خیلی جدید.
ممنون.
سلام دوستان
من چشمم شماره نداره اما به خاطر کار زیاد با کامپیوتر اشکش خشک شده. دارم از عینک آنتی رفلکس استفاده میکنم اما کیفیتش به نظرم خوب نیست چینی هست 30 تومن خریدم شیشه های آنتی رفلکس با کیفیت مرغوب مارک خاصی دارن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
عینک آفتابی خوب و شیک تا 350.000 تومن پیدا میشه ؟ میخوام انحنای باحالی داشته باشه
هست جنس خوب ؟
با سلام خدمت دوستان
من یک عینک پلیس مدل اس1669 خریدم اما توسایت police.it که میرم هیچ جایی برای وارد کردن سریالی که روی دسته عینک هست برای چک کردن اصل بودن عینک پیدا نمی کنم لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون