بچه ها من نمیدونم هر وقت یه مرحله رو رد میکنم که وارد مرحله بعدی بشم اخطار dont sent میده مجبورم دوباره اجرا کنم و ادامه شو برم آیا مشکل از کرکه؟
Printable View
بچه ها من نمیدونم هر وقت یه مرحله رو رد میکنم که وارد مرحله بعدی بشم اخطار dont sent میده مجبورم دوباره اجرا کنم و ادامه شو برم آیا مشکل از کرکه؟
منم این مشکل رو دارم دوست عزیزم انگار هیچ کی چنین مشکلی نداره یا حداقل بلد نیستند جاشم نوشتم صفحه قبل
نقل قول:برا من موقع لود شدن بازی یا موقعی که میخواد بره مرحله بعد !! اون صفحه انگار میهنگه !!:31:یعنی اون بک گراندش که تصویر متحرکی هستش !! اون اول یه لحظه تکون میخوره بعد وا میسه ! همچنین اون درصدی که اون پایین هست !! سر 1% میمونه ! یهویی میشه 100% بعد یهو میره تو بازی :31: (حالت عادی نداره:27:)(فک کنم برا شما هم تو همین مرحله که باید یهو بره تو بازی ! یهو میره از بازی بیرون :39: !!نقل قول:
+
+
یا مرتبط با سخت افزاره یا هم مشکل از بازیه !! شما مشخصات سیستمتون چیه ؟! اپدیت کردید بازی رو ؟! کرک 1.2 ؟!
سیستم من اینه ولی بازی رو آپدیت نکردمنقل قول:
cpu: AMD X2 240
GRAPHIC:9500GT DDR3
RAM:3GB
سیستمتون یکمی برا این بازی ضعیفه ! اما باز خوبه و تا حدی نیست که بزنه اونجوری از بازی بیاد بیرون !نقل قول:
+
پس باید مشکل از بازیتون باشه !
+
شما حتما بازیو اپدیت کن به ورژن 1.2 و بعد هم کرک مخصوص 1.2 رو دانلود و بریز تو حل مربوطه :46:احتمالا باید حل شه !!
+
( برا اپدیت و راهنمایی ها به پست اول همین تاپیک برو):46:
من بازی رو آپدیت کردم به 1.2 ولی حالا اسلحه ها صدا ندارند!!:41:
چه ربطی داشت !!:blink:نقل قول:
+
هیچکی تا به حال به همچین مشکلی بر نخورده !! شما وقتی میرید تو بازی همه جا صدا داره ؟! فقط صدای تیر زدنتون نمیاد ؟! :20:
فایل exe اورجینال برای هر ورژن
یعنی چی؟
من الان کرک 1.2 رو دارم اپدیت + کرک رو دان کنم نصب کنم به مشکل نخورم؟
دوست گلم شما حتما بازی و به 1.2 آپدیت کن..بعد حتما درایور گرافیک و به ورژن 270.61 WHQL آپدیت کن...نقل قول:
این درایور خیلی توپه..واسه من که گرافیکم GTX460 هستش 5-7 فریم بازی و بالا برده(بازی رونتره) و دیگه Error
نمیده....:11:
دوست عزیز این بازی هایی که من و شما هر کجای ایران میخریم اصل نیستن...واسه بازار ایران کرکرهای روسی فایلنقل قول:
اورجینال و کرک میکنن...(به همین دلیل که یه بازی60-70 هزار تومانی رو ما میخریم 2-5 هزار تومان و میتونیم بازی کنیم!!!!! :34: )
واسه همین که آپدیتهای 1.1 و 1.2 فایل اصلی Crysis و پیدا نمیکنن !! و ما مجبوریم اول فایل اورجینال Exe و با اونی که
خود بازی نصب میکنه عوض کنیم تا آپدیت ها نصب شه و بعد واسه آپدیت نصب شده کرکشو نصب کنیم...!!! :41:
کامل متوجه شدین حالا؟ :17:
با خیال راحت نصب کن آپدیت 1.2 رو....:27:
سلام...
دوستان روی CPU های 1 هسته ای مشکلی نداره برای اجرا ؟؟!؟
100% که فریم هات کمتر از 2 هسته ای میشه!!! ولی اگه سرعت بالای 3.0 گیگاهرتز باشه میشه با کمک گرافیک خوب و رم بالای 2 گیگ راش انداخت!:27:نقل قول:
گرافیک و حجم رم سیستمتونم بگو دوست عزیز؟:5:
چجوری میشه Multiplayer بازی کرد. سریال میخواد
ببخشید من نمی دونم بازیم ورژن چند هست برای اپدیت فایل exe 1.1 یا 1.0 رو نصب کنم کدوم؟
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
بعد یک برنامه ای هست تو بین به نام Crysis2Launcher
که میزنی خودش اپدیت میکنه از اون برای اپ نمیشه استفاده کرد؟
ولی توی صفحه اول که نه پج 1.2 هست نه فایل exe نه کرکش فقط پج 1 هست
نقل قول:
دقیقا.مجبور شدم دوباره نصب کنم
مگه قراره این مشکل برای همه پیش بیاد...!!
آقا به روز نمیهشه مگه پاک کن از اول بزن پاک کردم ولی بازم نشد :(
بله دیگه!! منظورم از اینکه گفتم برا هیشکی پیش نیومده ! یعنی مشکل از بازی و ویندوز یا سیستمتونه و ربطی به کرک و اپدیت اینا نداره !! :20:اگه اینجور بود چند نفر دیگه گزارش میدادن :20:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:شما هنوز با بازی درگیر هستی و مشکلتون حل نشده ؟!:31:نقل قول:
+
دوست عزیز !
.
شما بازی رو یه بار کلا بزن پاک کن . بعد از نصب مجدد !! کرک نکن بازیو !! بعدش برو اپدیت 1.1 و 1.2 رو دانلود و نصب کن !!و بعد از اپدیت بازی به ورژن 1.2 اینبار کرک مخصوص نسخه ی 1.2 رو دانلود و بریز تو فولدر bin !! و بعدشم حله دیگه !!:20:
پ.ن :
( تو پست اول میتونی همرو پیدا کنی)
آقایان من بازی رو ریختم و کرکشم ریختم اگه بخوام پج بریزم باید بازی رو پاک کنم دوباره بریزم یا نه؟ بعدش من ورژن 1.0 دارم برای ریختن پج حتما باید هر دو تا پج بریزم یا اگه فقط پج 1.2 بریزم حله؟
آپدیتی به نام 1.2 نیست دوست عزیزمنقل قول:
تازه یک برنامه ای تو خود بازی بود من زدم 1.2 مستقیم رفت یعنی 1.1 رو هر چی زدم نشد گفت پاک کن از اول نصب کن گیم منم پچ روش بود نمی شد خودش پچ شده بود خلاصه رفت 1.2 شد ولی بازم حل نشد من که بی خیال شدم
:41::41::41::41::41:
همه چی هم نصب کردم نشد که نشد
اگر نسخه مناسبی واسه دان داشتید بگید از اول دان کنم شاید حل شه ممنون
رم2 هست گرافیکم حدود 512 Nevidia :دینقل قول:
مهم نیست رزولوشن پایین بیاد مهم اینه رووون بشه بازی کرد :دی
CPU هم 3.11GHz ــه
بچه ها من فقط کرک اسکیدرو پج 1.2 و فایل exe دانلود کردم ولی هر وقت میخوام اکسترکت کنم اخطار میده که فایل ناقص دانلود شده البته من با دانلود منجر دانلود کردم و چند بارم دانلود کردم حالا میخواستم بدونم فایل مشکل داره یا نباید با دانلود منجر دانلود کنم؟ و چرا توی بعضی از سایتها مثل رپیدشر نمیشه با دانلود منجر دانلود کرد؟
دوستان این بازی تراینر نداره بزنیم؟ این جک جونور فضایی ها نمیمیرن
نقل قول:
کافیه یه سرچ گوگلی بزنی
Crysis 2 PC Patch 1.4
پچ جدید این بازی اومد
به نقل از:
================================================== ========کد:http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=24683
تفاوت این پچ ها در چیه الان این پچ 1 با 1.1 با 1.2 یا خود همین 1.4 در چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
================================================== ==================
من تازه کرایسس را نصب کردم بازی اجرا میشه منتها یه سری ایداد به همرا fps بالاش مینویسه چجوری میشه اینا غیر فعال کرد .بازی هم هیچ کرکی نداشت!! همینطر که جلو میری هر جایی که قراره توضیحی داده بشه یه سری نوشته قرمز بالا صفحه مینویسه و بازی هنگ میکنه مشکل کجاست؟
متاسفانه مثله خیلی ها نسخه ی بتا به شما قالب شده !!:hmm:نقل قول:
+
باید نسخه ی فینال رو تهیه کنید تا بتونید از این مشکلات خلاص شید .
دوستان لطف می کنید فایل اورجینال 1.2 رو بذارید؟ مرسی
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
این هم لینک دانلود مستقیم پچ 1.4 با حجم 50 مگ:
این هم تغییرات این نسخه از پچ :کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/action/crysis-2/Crysis_2_final_1.4m_Patch.exe?rs=150&e=1304280210&h=061f24bbab19db8199d1fac8a6a11b23&file=Crysis_2_final_1.4m_Patch.exe
Vote-kicking feature added. Added a reserved slot system for server admins. Further improvements to anti-cheat measures. Objectives are returned if they end up in forbidden areas. Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances. Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report \"Could not connect to Gamespy\". Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round. Fix for inconsistencies with weapon zooming. Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game. Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50. Fixed several weapon exploits. Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI. Reduced memory footprint of sound. Optimized full screen effects on some graphics cards. Optimized SSAO on some graphics cards.
whitewolf عزیزم این هم ارجینال نسخه 1 :نقل قول:
اگه توی اکسترکت کردن مشکل پیدا شد با برنامه ی 7 زیپ اکسش کن فدای همه :40:کد:http://mcine.persiangig.com/Original%20v1.0%20exe.7z
7 زیپ :
کد:http://mcine.persiangig.com/7z920.exe
احسان جان مرسی ولی من فایل اورجینال 1.2 رو می خواستم نه 1.0 رو.نقل قول:
شاید اصلا من اشتباه می کنم. من الان نسخه بازیم 1.0 هست و حالا می حوام اپدیتش کنم به 1.2 پس باید:
اول اورجینال 1 رو کپی کنم بعد پچ 1.1 رو بریزم...
بعد اورجینال 1.1 رو کپی کنم و بعد پچ 1.2 رو.......؟؟؟؟
من الان تست کردم، نیازی نیست شما برای هر ورژن فایل اورجینالشو بگیرید، فقط کافیه یکی از فایل های اورجینال رو داشته باشید بعد می تونید هر پچی که خواستید نصب کنید...نقل قول:
می رم پدرش در میارم.شما لینک دانلود فاینال را نداری ؟ اینی که توی وطن دانلوده معتبره.نقل قول:
من از اینجا دان کردم هیچ مشکلی نداره و نسخه فاینالشه:نقل قول:
البته دقت کن که نسخه غیر قانونی هم گزاشته که شما نسخه کاملش رو(که پایینشه) دان کن.کد:http://-------------.com/2011/03/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Crysis-2.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نمی تونیم دانلود کنیم لا اقل بگین نسخه ی فاینالشو از کجا میشه گیر آورد ؟ همین فروشگاه p30world نداره ؟
نقل قول:
بله همین پی سی ورد خودمون داره واسه فروش
حذف شود plz
کرک برای پچ 1.4 اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اومد لطف کنید توی پست اول بزارید
من که پچ 1.4 رو نصب و الان دارم با کرک 1.1 باهاش بازی می کنم. تا الن که تنها فرقی که ازش متوجه شدم تغییر مجدد تنظیمات گرافیکی از High و Veru High و Extreme به Advanced و Hardcore هستش.
مشکل پدیدار شدن ستاره Extras که همچنان پابرجاست. البته شاید کرک بهتری هم بیاد.
ستاره ی extra چیه قضیش؟نقل قول:
مال من وقتی یه فیلم جدیدی (یا هرچی) ازاد میشه یه ستاره می افته بعدشم پشت extra بعد که اون ایتم ازاد شده رو دیدی ارم ستاره هم میره