برد منچستر یونایتد مقابل چلسی و صعود مقتدرانه این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به همه ی دوستان منچستری گل تبریک میگم. به امید قهرمانی 3 گانه این فصل.
GLORY GLORY MAN UNITED KABIR
برد منچستر یونایتد مقابل چلسی و صعود مقتدرانه این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به همه ی دوستان منچستری گل تبریک میگم. به امید قهرمانی 3 گانه این فصل.
GLORY GLORY MAN UNITED KABIR
البته تیمی به نام یونایتد بوده که دو بار پیاپی رسیده به فینال...:21::46:نقل قول:
پاسخ پ.ن: شکسته شد!!! (شاختار از اول هم معلوم بود امانت دار خوبی نیست!!):31:
یاعلی:11:
پ.ن: راستی یادم رفت تو اینجا تبریک بگم به هوادارای بارسا... any way... تبریک میگم به هوادارای بارسا خصوصا به سینا و علیرضای عزیز...:11:
اصلا موافق نیستم..نقل قول:
به نظرم در تمام این سالها اجحاف شده به فان در سار ، بهترین ولی بدون ادعا ، نه مثل برخی در توهم بهترین بودن ( تابلو نیست که ایکر رو میگم ؟ : دی) . کاش کاسیاس حداقل کمی از روحیه فان در سار یاد بگیره ، نه اینکه بعد از خوردن گل اول از بارسا ناامیدی از چهره اش بباره .
اول اینکه ایکر بهترین هست و به زودی بهترین در تاریخ هم میشه(فعلا اشمایکل اوله)
دوم اینکه ایکر ادعا داره؟!!! کی دیدی یا شنیدی این رو هم محلی؟! اون یکی دیگس که 2 بار شد بهترین کلی ادعا داشت...ایکر چند ساله داره با تغییر مدافع هی بازی میکنه و اکثر مواقع هم تیم رو نجات میده...
ایکر اگه میبینی چهرش طوریه که ادعا داره یا مغروره، بخاطر علاقش به اینکار نیتس..بلکه مجبوره..وگرنه چطور میتونه به عنوان کاپیتان تیم رو جمع کنه؟! خوبه تو تیم ملی و بازشگاهی، همه ازش تعریف میکنن اما تو الان یه چیزایی میگی که...
مورینیو رو هنوز نشناختی...نقل قول:
کماکان معتقدم مورینیو بدترین زمان ممکن رو برای رقابت با بارسا انتخاب کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو عاشق کارهاییه که غیرممکن میزنن...
شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!
خوزه در این مورد میگه که فقط به بازی پیش رو فکر میکنم..نقل قول:
خیلی خیلی ریسک بالایی داره
فقط کافیه یکی مثه کریس مصدوم یا محروم بشه
من این رو درک نمیکنم...
کریس یه کارت بگیره، بازی با بارسا رو از دست میده در حالیکه الان نیازی به بازی کردنش نیست...البته احتمال خیلی زیاد، خود کریس خواسته که بازی کنه...
بازی شالکه اینتر همون جذابیتی رو داره که بازی رئال تاتنهام داره،مخصوصا اختلاف رئال با تاتنهام برای صعود5 گل هستش ولی ما اینتر شالکه 4 گل هستش پس از نظر ریاضی بازی شالکه اینتر جذاب تره:27:نقل قول:
من نمیدونم آخه بازی شالکه-اینتر چه جذابیتی داره وقتی که شالکه تو خونه حریفش 5 تا زده!!
حداقل رئال-تاتنهام با اینکه نتیجش مشخصه ولی جذابیتش اینه که بازی در سطح بالاتری انجام میشه.
بازیکنای بهتری تو زمینن و به هر حال بازی دو لیگ بزرگ دنیاست!
اصلا جو استادیوم تاتنهام نسبت به شالکه خیلی خیلی بهتره.
بعدشم جناب عالی تا حالا یه بازی از شالکه رو هم تو فلتینس آرنا دیدی که 62 هزار نفر آدم از دقیقه یک تا دقیقه 90 چه جو خفنی درست میکنن بعد مقایسش میکنی با ورزشگاه وایت هارت لین که به زحمت ظرفیت نصف ورزشگاه شالکه رو داره(36هزار نفر)
درباره 2 لیگ برتر دنیا هم نظرات همه کاملا متفاوته و اگرم قرار باشه فقط به خاطر بازیکنای 2تیم بازیا پخش بشه پس تلویزیون باید هر سال فقط و فقط بازیای بارسا رو نشون بده چون بازیکنای بهتری تو زمین داره حتی نسبت به رئال
امسال دیگه نوبت منچستر هست.
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟نقل قول:
اصلا موافق نیستم..
چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم .:46:
ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .نقل قول:
مورینیو رو هنوز نشناختی...
کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،نقل قول:
شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!
پی نوشت : زین پس بین من و و تیزی حکم می کنه هم محلی . : دی
دقیقا منم موافقم با اون قرمزه...نقل قول:
نه فان در سار عالیه...بازی رفت ضربه ی سری از تورس گرفت ازفاصله چند قدمی و با یه کشش بدن، که من فقط این حرکت رو از ایکر بیاد داشتم...نقل قول:
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟
چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که مخالفم و متوجه شدی، نکوهش ایکر بود...
بعد اینکه نه یادم نیست...اما مطمئنم اینطوری نبوده...بلکه ناراحت شده..چون کاپیتان تیم هست و بدترین وضعیت رو در بین بازیکنان موقع خوردن گل، کاپیتان ها و گلرها دارن...دیگه ببین وقتی جفتشون یکی باشه، چه بلایی سر اون شخص میاد؟؟ (یه مثال شخصی..مسابقات منطقه ای تهران، من گلر بودم و کاپیتان..تویه مسابقات من فقط 4 تا پنالتی گرفتم..بقیش بماند..اما وقتی رسیدیم فینال، گل خوردم و 1-0 باختیم...اینقدر عصبی بودم از دست خودم که نمیتونستم حرف بزنم)
+
منم میگم تا همینجاش هم چوب دفاع های بد رئال(البته بهتره بگیم تغییرهای مداوم دفاع های رئال) رو خورده وگرنه جاش خیلی بالاتر از ایناس به نظرم...
بازم میگم که خوزه عاشق چالش های غیرممکنه...(کلا فکر کنم ماموریت غیر ممکن ها، فیلم های محبوبش باشن!: دی)نقل قول:
ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .
یعنی خداییش تو معتقدی اینتر بدون مورینیو میتونست بارسا رو 3-1 شکست بده تویه بازی رفت و بازی برگشت هم تا دقیقه های آخر و اونم 10 نفره، 0-0 مساوی کرده باشه و در نهایت بارسا رو حذف کرده باشه؟؟؟ به شخصه این رو محال میدونستم...نقل قول:
کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،
پ.ن:من غلط کنم! من چاکرتم هستم هم محلی : دی
میبینم که ادای یعقوب لیث رو درمیاری:دینقل قول:
پی نوشت : زین پس بین من و و تیزی حکم می کنه هم محلی . : دی
آنچلوتی: از آینده ام مطمئن نیستم/ در انتخاب تورس به جای دروگبا اشتباه کردم
مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای اروپایی با رومن آبراموویچ صحبت نکرده است
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که مطمئن نیست که آیا مربی چلسی خواهد ماند یا خیر. او این صحبتها را پس از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مطرح کرد.
پس از آنکه رومن آبراموویچ ریاست باشگاه چلسی را در سال 2003 در دست گرفت، این تیم جوایز و قهرمانی های متعددی را فتح کرد و اکنون همه درانتظار درخشش چلسی دراروپا بودند؛ به ویژه بعد از انتقال تورس 50 میلیون پوندی به رختکن استمفورد بریج که سرو صدای زیادی به راه کرد. ولی این ستاره اسپانیایی از ژآنویه تاکنون نتوانسته برای چلسی گلزنی کند
الان و با شکست 1-2 چلسی مقابل یونایتد این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت و تنها می تواند برای قهرمانی در لیگ برتر مبارزه کند.چلسی در حال حاضر در رده سوم جدول است و11 امتیاز با یونایتد صدرنشین فاصله دارد. این طور به نظر می رسد که پس از این شکست، آنچلوتی هنوز با مالک باشگاهش صحبت نکرده است
آنچلوتی به روزنامه گاردین گفت:« من نگران نیستم. باید کارم را انجام دهم و نهایت تلاشم را به کار گیرم.الان من نیستم که باید برای ماندن و رفتنم تصمیم بگیرم و هنوزبا آبراموویچ صحبت نکرده ام.»
این مربی ایتالیایی درادامه به این نکته اشاره کرد که شاید در انتخاب ترکیب فیکس تیمش و به میدان فرستادن تورس به جای دروگبا اشتباه کرده باشد:« شاید. ولی من قبل از این تصمیم، مدتها فکر کردم.من ترجیح می دادم تا در چنین سبک بازیهایی، بازی را با فرناندو شروع کنم . ولی دروگبا در نیمه دوم واقعا خوب بازی کرد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2439342/%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B7%D9%85%D8%A6%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7
2011/4/13
مربی شاختار: امیدوارم بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد
لوچسکیو برای حریفش در دیدار سه شنبه شب آرزوی موفقیت کرد
سایت گل- میرسئا لوچسکیو،مربی شاختار دونتسک سه شنبه شب شاهد شکست 0-1 تیمش مقابل بارسلونا و حذف شاختار از گردونه رقابتهای اروپایی بود.
ولی این مربی باتجربه گلایه ای نداشت و در پایان این دیدار به یوروسپورت فرانسه گفت:« من به بارسلونا به خاطر صعود به دور بعدی رقابتها تبریک می گویم و امیدوارم که بارسا قهرمان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود. بازی تماشایی و خوبی بود. این درحالی بود که تعداد زیادی از بازیکنان هر دو تیم در این دیدار غایب بود. ما درمقایسه با هر تیم دیگری که مقابل بارسلونا قرار می گیرد، فرصتهای به مراتب بیشتری داشتیم.»
مربی شاختار ادامه داد:« این فرصت خوبی بود که مقابل بارسا بازی کنیم و این تجربه کاربردی و خوبی برای تیم جوان ما برای فصل بعد بود.»
این اولین بار در تاریخ باشگاه شاختار بود که به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2438980/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%AF
2011/4/13
پی نوشت: فینال؟!
شاختار دونتسک 0- بارسلونا 1؛ تیم اوکراینی معجزه نکرد/ بارسا در جمع 4 تیم برتر اروپا
By Ghazaal ziariکد:http://www.goal.com/iran/match/58691/%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%B3%DA%A9-vs-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7/report
منچستریونایتد 2- چلسی 1؛ آخرین امید چلسی ناامید شد/ راهیابی یونایتد به نیمه نهایی
چلسی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 مغلوب یونایتد شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت.
سایت گل- دیدار برگشت دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم منچستریونایتد و چلسی در حالی آغاز شد که منچستریونایتد در دور رفت و در ورزشگاه استمفورد بریج با نتیجه 0-1 مقابل چلسی به برتری دست یافته بود.
در دقایق اولیه بازی این بازیکنان چلسی بودند که چندین موقعیت متعدد را برروی دروازه تیم میزبان خلق کردند.چلسی در 15 دقیقه اول بازی تیم برتر میدان بود و باگذشت زمان بهتر خود را در زمین پیدا می کرد و البته مراقب ضد حملات یونایتد نیز بود.
اولین کارت زرد این بازی در دقیقه 18 مسابقه از جیب داور پرتغالی خارج شد و جانی اوشی به خاطر خطایی که برروی مالودا مرتکب شد، از سوی داور مسابقه جریمه گردید
دردقیقه 21 بازی پارک از ناحیه صورت مصدوم شد و مداوا برروی ابروی او انجام شد
اولین گل این بازی در دقیقه 26 از راه رسید ولی داور مسابقه گل چیچاریتو را به علت آفساید نپذیرفت تا بازی با همان تساوی بدون گل دنبال شود.
پارک یکی از برترین ستاره های نیمه اول بازی بود که بارها از سد بازیکنان چلسی عبور کرده و خود را به سمت دروازه این تیم نزدیک می کرد
در دقیقه 32 بازی بود که داور مسابقه خطای رامیرس برروی نانی را اعلام کرد و ستاره برزیلی را با کارت زرد جریمه کرد تا در صورتی که چلسی به نیمه نهایی برسد، رامیرس شانس همراهی تیمش را در اختیار نخواهد داشت.
بازهم کارت زردی دیگر برای بازیکنان چلسی این بار در دقیقه 36 . مالودا به خاطر خطایی که روی چیچاریتو انجام داد، کارت گرفت.تورس از این کارت عصبانی است و به داور نق می زند
باز هم کارت زردی دیگر برای بازیکنان چلسی..این بار این تری است که به خاطر برخوردی که با چیچاریتو داشت، در دقیقه 41 بازی کارت زرد می گیرد
در دقیقه 43 بازی بود که چیچاریتو گل برتری یونایتد را به ثمر رساند.توپ که از یک ضربه ایستگاهی ارسال شد، برگشت داده شد و به گیگز رسید تا گیگز از سمت راست توپ را وارد محوطه کند و چیچاریتو توپ را مبدل به گل کند تا نیمه اول با برتری 0-1 شیاطین سرخ به پایان برسد
با آغاز نیمه دوم بازی،فرناندو تورس از زمین مسابقه خارج و دیدیه دروگبا جانشین او شد تا شاید دروگبا بتواند امیدهای چلسی را زنده نگه دارد
هر دو تیم نیمه اول را کاملا آرام آغاز کردند ولی تدریجا بازی از این حالت آرامش خارج شد
در دقیقه 59 بازی بار دیگر کارت زرد از جیب داور مسابقه خارج شد تا پاتریس اورا از داور مسابقه اخطار بگیرد
. تنها یک دقیقه بعد چلسی تعویض دیگری انجام داد و نیکلا آنلکا جایش را به سالمون کالو داد.. ریتم بازی تدریجا کاهش یافت و دیگر از آن بازی گرم و جذاب نیمه اول خبری نبود
در دقیقه 68 چک مهاری استثنایی داشت تادروازه چلسی برای باردوم باز نشود
در دقیقه 70 بازی ، اتفاقی که نباید برای چلسی می افتاد، افتاد و رامیرس بعد از خطای احمقانه ای که روی نانی انجام داد،کارت زرد دوم و درنتیجه کارت قرمز را مقابل چشمانش دید تا کار برای آنچلوتی و شاگردانش سخت تر از قبل شود.
سرالکس فرگوسن در دقیقه 75 بازی با بیرون کشیدن نانی، آنتونیو والنسیا را به جای او روانه میدان کرد و در دقیقه 76 بازی بود که چلسی با ارسال تماشایی مایکل اسین و گل دیدیه دروگبا بازی را به تساوی کشاند. آنچلوتی که تیمش با یک بازیکن کمتر در زمین بودند، بازی را به تساوی کشیدند تا امیدوارانه تر کار را دنبال کنند ولی تنها یک دقیقه بعد پارک جی سونگ با پاسی استثنایی که از رایان گیگز دریافت کرد، بازی را 1-2 کرد تا بار دیگر امیدهای چلسی کمرنگ تر شود
در دقیقه 82 بازی بود که الکس جایش را به پائولو فریه را داد و از همان دقایق به بعد بود که یونایتد با آرامش بیشتری بازی را دنبال کرد و به نظر می رسید که بازیکنان چلسی انرژیشان برای ادامه بازی را از دست داده اند
سه دقیقه وقت تلف شده برای نیمه دوم این بازی اعلام شد و در طول این سه دقیقه هم اتفاق خاصی نیفتاد تا چلسی خداحافظی تلخی با گردونه این رقابتها داشته باشد. چلسی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 1-3 مغلوب منچستریونایتد شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت تا دستش از جام قهرمانی در رقابتهای این فصل کوتاه بماند و یونایتد اولین تیم حاضر در نیمه نهایی این رقابتها لقب گرفت.
ترکیب اصلی یونایتد: فان در سار، اوشی، فردیناند، ویدیچ، اورا، نانی(والنسیا،75)، کریک، پارک، گیگز، رونی و چیچاریتو
ترکیب اصلی چلسی: چک، ایوانوویچ، تری، الکس(پائولو فریه را، 82)، کول، رامیرس، لمپارد، اسین، مالودا، آنلکا (کالو،60)و فرناندو تورس (دروگبا،46)
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2438540/%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-2-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-1%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C
2011/4/13
به منچستری ها تبریک میگم ولی توقع داشتم تیمی که بالا میره حداقل یه ذره نسبت به تیم مقابلش برتری داشته باشه
بازی رفت که هیچی کلا چلسی برتر بود. توی بازی برگشت توی الدترافورد هم حتی منچستر نتوست نسبت به چلسی برتری داشته باشه و حتی چلسی 10 نفره هم بود بهتر بازی می کرد! چلسی تنها چیزی که کم داشت این بود که یه رایان گیگز داشته باشه که 3 تا پاس گل بده و کلا ضعف تیم رو پوشش بده....
به هر حال امیدوارم توی بازی های بعدی منچستر موفق باشه ولی نه با این بازی که با چلسی کرد و فکر نکنم با این شیوه بتونه از پس رئال یا بارسا بربیاد
با کلیت این جمله موافقم اما در مورد ایکر من ناامیدی می دیدم تا ناراحتی ، 5 شکست پیاپی و دریافت 16 گل در 5 مسابقه با بارسا شاید از لحاظ روحی ایکر رو در الکلاسیکو آزار میده .نقل قول:
چون کاپیتان تیم هست و بدترین وضعیت رو در بین بازیکنان موقع خوردن گل، کاپیتان ها و گلرها دارن
به نظرم تفکیک کردنشون کار رو سخت میکنه ( اینتر فصل قبل بدون مورینیو یا مورینیو بدون اون ابزار دفاعی آماده ) .نقل قول:
یعنی خداییش تو معتقدی اینتر بدون مورینیو میتونست ...
:31:نقل قول:
میبینم که ادای یعقوب لیث رو درمیاری
هنوز شالکه ی مرموز ( و یا شاید اینتر ) مونده :46:نقل قول:
فکر نکنم با این شیوه بتونه از پس رئال یا بارسا بربیاد
نمیدونم شایدم اینطور که میگی باشه..نقل قول:
با کلیت این جمله موافقم اما در مورد ایکر من ناامیدی می دیدم تا ناراحتی ، 5 شکست پیاپی و دریافت 16 گل در 5 مسابقه با بارسا شاید از لحاظ روحی ایکر رو در الکلاسیکو آزار میده .
حالا من میگم اون دفاع آماده رو همین خوزه ساخت..نقل قول:
به نظرم تفکیک کردنشون کار رو سخت میکنه ( اینتر فصل قبل بدون مورینیو یا مورینیو بدون اون ابزار دفاعی آماده ) .
همینطور که دفاع رئال رو ساخته...این دفاع اماده که میگی، چی میشه که 5 تا از شالکه اونم تو زمین خودش میخوره؟!
وحید جان، خداییش حقشون بود..نقل قول:
به منچستری ها تبریک میگم ولی توقع داشتم تیمی که بالا میره حداقل یه ذره نسبت به تیم مقابلش برتری داشته باشه
چلسی چوب ترسو بازی کارلتو رو خورد...
شاخ درووردم وقتی دیدم مهاجم رو با مهاجم عوض کرد!
یا اینکه چرا دروگبا رو نیمکت بود؟!
چلسی خیلی باید بهتر میبود...و همش برمیگرده به کارلتو...
+
در مورد گیگز هم چیزی نمیشه گفت اما به نظر من، رونی بهترین بازیکن دیشب بود..
فوق العادس این پسر...حیف که اخلاق نداره...یعنی روش کار نشده...
خب من فرض گرفتم که اون بازیو می برین و کار اون چنان سختی نداریننقل قول:
هنوز شالکه ی مرموز ( و یا شاید اینتر ) مونده
اون که آره کارلتو کلا این فصل نمی دونم چرا یه جوری شده!نقل قول:
وحید جان، خداییش حقشون بود..
چلسی چوب ترسو بازی کارلتو رو خورد...
شاخ درووردم وقتی دیدم مهاجم رو با مهاجم عوض کرد!
یا اینکه چرا دروگبا رو نیمکت بود؟!
چلسی خیلی باید بهتر میبود...و همش برمیگرده به کارلتو...
ولی در مورد تعویض میشه گفت زیاد اشتباه نبود چون سیستم چلسی تقریبا 3-3-4 بود و هر جفت تورس و دروگبا جواب نمی دادن بعدشم تورس بد بود
کلا منچستر روحیه بهتری نسبت به چلسی داشت و بازیکنای باتجربه اون خیلی زیاد تاثیر گذار بودن ولی در مجموع رفت و برگشت بازی بهتری نسبت به چلسی انجام نداد. حداقل در زمینه بازی زیبا و ایجاد موقعیت که اینجوری نبود
تیمای دیگه مثل چلسی روحیه شون نیست و من میگم با این بازی که منچستر کرد با اونا به مشکل می خوره. مگه اینکه کلا فرگوسن یه حرکت هایی بکنه و یه سیستم جدید نسبت به این بازی بذاره و چند تا تغییر هم بده مثلا برباتوف رو توی ترکیب اصلی بذاره
دفاع منچستر رو هم حتی با وجود ویدیچ و فردیناند زیاد خوب ندیدم بهترین مهره دفاعی منچستر ون در سار بود!
به هر حال دوس دارم یه انگلیسی قهرمان بشه ولی از این بازی بوی قهرمانی نمیاد : دی
زیدان:"نمیتوانیم به فراتر از بازی با تاتنهام فکر کنیم"
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
زیدان:"برای رسیدن به اهدافی که در گذشته داشته و جا گذاشته ایم در مسیر درستی قرار داریم"
زین الدین زیدان نیز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل تاتنهام حاضر شد و در مورد اوضاع رئال مادرید سخن گفت.
"بهترین توصیه ای که میتوانم بکنم این است که رئال مادرید باید به تاتنهام احترام بگذارد و برای بردن پا به زمین بازی بگذارد.پس از آن چهار بازی مقابل بارسلونا را هم خواهیم دید.بازی امشب بخاطر اتفاقاتی که ممکن است رخ دهند بازی مهمی است و ما باید اینگونه درباره این بازی فکر کنیم.نمیتوانیم به فراتر از بازی با تاتنهام فکر کنیم"
"برای رسیدن به اهدافی که در گذشته داشته و جا گذاشته ایم در مسیر درستی قرار داریم اما باید بازی به بازی پیش برویم و امیدوارم تمام بازیهای باقیمانده را ببریم.اما در ابتدا باید در مورد بازی با تاتنهام فکر کنیم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330052850814/noticia/Noticia/_We_can_t_think_beyond_Tottenham_.htm
ژابی آلونسو:"این بهترین تیم سال است و هنوز هم امید به قهرمانی در هر سه رقابت را داریم"
ژابی آلونسو از طرف بازیکنان رئال مادرید درباره بازی امشب مقابل تاتنهام در وایت هارت لین سخن گفت.
"این بازی هیچ ربطی به بازی ای که رئال مادرید مقابل لیورپول در آن سال انجام داد ندارد.اینجاییم که ببریم.مطمئن هستم تاتنهام تیم قوی ای خواهد بود و اگر ما تمرکزمان را از دست بدهیم باید منتظر لحظات دشواری باشیم.میدانیم که چه باید بکنیم.باید تعادل بین خط حمله و خط دفاعمان را حفظ کنیم.اگر ما گلی به ثمر برسانیم آنها تقریبا کار غیرممکنی پیش رو دارند"
"امیدوارم بتوانیم 28 می به برای بردن دهمین قهرمانی اروپایی تیم به لندن برگردیم.باید مرحله به مرحله و بازی به بازی پیش برویم اما بازی کردن در لندن برای کسب دهمین قهرمانی باورنکردنی است"
"نمیدانم اما ما در طول سال در بهترین فرم خود هستیم.این بهترین تیم سال است و هنوز هم به امید به قهرمانی در هر سه رقابت را داریم.همچنین برای سرمربی هم مزیتی دارد و آن هم این که بازیکنانی که از مصدومیت رهایی یافته اند نیاز به تلاش در هر پستی دارند.در برهه زمانی مهمی قرار داریم و همه این موضوع را میدانیم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330052848958/noticia/Noticia/_We_are_here_to_win_.htm
مورینیو:"باید به تاتنهام احترام بگذاریم"
مورینیو:"اگر جای ردنپ بودم،فکر میکردم معجزه میتواند رخ دهد و ناامید نمیشدم"
ژوزه مورینیو پیش از بازی دور برگشت مقابل تاتنهام در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به مصاحبه پرداخت.
"با ردنپ موافقم.فوتبال همیشه شگفتی هایی هم دارد.باید به تاتنهام احترام بگذاریم.از ذهنیت تیم های انگلیسی آگاه هستم و اگر من جای آنها بودم هرگز ناامید نمیشدم.بازی را جدی دنبال خواهیم کرد و به دنبال گلزنی هستیم.بازگشت به بازی برای تاتنهام سخت خواهد بود"
"بازیکنان باید باهوش باشند و وضعیتی را که در آن قرار دارند درک کنند.بازیکنان دو کارته را بازی نمیدهم.باید بدانند که حریفمان بر روی بازی آنها تمرکز میکند نه چیز دیگری.باید از همان اول کار را تمام کنیم و به تاتنهام احترام بگذاریم.مجموع نتیجه فعلی ما بسیار خوب است اما قطعی نیست"
"هدف اصلی در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا رسیدن به مرحله بعدی است.شما به چیز دیگری احتیاج ندارید.میدانم که ما تنها تیمی هستیم که در لیگ قهرمانان شکست نخورده ایم اما اگر شکست بخوریم تیمهای کمی در وضعیت ما خواهند بود.مسئله مهم این است که به نیمه نهایی برسیم.رسیدن به مرحله بعد با وجود پیروزی و گلزنی حتی بهتر هم خواهد بود"
"فکر نمیکنم که باید درباره بازگشت به فوتبال انگلیس صحبت کنم.آینده ام با رئال مادرید است.سه سال از قراردادم باقی مانده و مسئولان تیم از کار من راضی اند.آینده مربیگریم را در انگلیس میبینم اما در حال حاضر رئال مادرید تنها چیزی است که به آن فکر میکنم"
"در حال حاضر ال کلاسیکویی برای من وجود ندارد.ما امشب بازی مرحله 1/4 نهایی را انجام مدهیم و نباید درباره چیز دیگری فکر کنیم.سالهای زیادی از آخرین باری که تیم به نیمه نهایی رسیده میگذرد.هدف ما این است.پس از این بازی زمان کافی برای فکر کردن در مورد بارسلونا داریم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330052846980/noticia/Noticia/_We_must_respect_Tottenham_Hotspur_.htm
خیلی لذت بردم از تعویض نانی و والنسیا! با این تعویض پارک رفت سمت چپ جای نانی و والنسیا رفت سمت راست به جای پارک که با اوشی هماهنگی بیشتری داشته باشند... دقیقا به چپ اومدن پارک و جاگیری مناسبش باعث شد که گل دوم رو ببینیم...
به نظرم به فینال برسیم شانسمون از تیمی که از اون ور میاد بالا بیشتره برای قهرمانی! چون یونایتد عملا میزبان میشه...
ضمن اینکه بر طبق روند این چند ساله امسال نوبت قهرمانی یه تیم انگلیسیه...
حالا دو تو نکته جالب تاریخی وجود داره راجع به بارسا...
آخرین دیدار فینالی تو ومبلی بوده با قهرمانی بارسلون تموم شده...
در فصل بعد از قهرمانی بارسا در فصل 91-92، این تیم نتونست به فینال برسه و در فصل 93-94 تونست به فینال اروپا برسه اما قهرمان نشه... حالا این حالت دقیقا مشابه الانه... یعنی اگه بارسا از سده رقیب احتمالیش رئال بگذره و برسه به فینال، دوباره دو فصل بعد از آخرین قهرمانیشون، فینالیست شدن و...
یاعلی
پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...):20:
فکر کنم باید دوباره قرعه کشی بشه چون اگه شالکه بیاد بالا اون وقت هم منچستر هم شالکه توی مرحله قبلی بازی برگشت میزبان بودننقل قول:
پ.ن: بازی برگشت منچستر در نیمه نهایی تو زمین حریفشه؟ (امیدوارم مثل فصل 2006-2007 نشه بازیمون با شالکه یا اینتر...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:برنده شالکه/اینتر میزبان بازی رفت خواهند بود و بازی برگشت در زمین منچستر.. قرعه کشی دوباره ای در کار نیست. برنده نیمه نهایی سمت بارسا هم میزبان فینال خواهد بود که لباس اولش رو می پوشه.نقل قول:
کد:http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/01/60/93/38/1609338_DOWNLOAD.pdf
آقا دمت گرم!!:11: خیلی خوب شد واسه یونایتد...:20:نقل قول:
حسين جان خيلي به اين چرخه اعداد اعتماد نكننقل قول:
چيزي كه مشخصه اينه كه احتمال اينكه پيرمرد دوبار از يه سوراخ گزيده بشه خيلي كمه
به خصوص امسال كه هرچند منچستر به نظر من خوب بازي نميكنه ولي فرگوسن بارها تعويضهاي خوبي انجام داده و در نتيجه گرفتن منچستر به صورت مستقيم تاثيرگذار بوده
من فكر ميكنم پيرمرد يه جورايي امسال داره همراه بازيكناش بازي ميكنه
در مورد قرعه كشي و ميزبانها هم فكر كنم قبلا انجام شدهنقل قول:
منچستر و شالكه رو يادم نيست ولي بارسا ديدار برگشت نيمه نهايي رو ميزبانه
اعتماد که قطعا نمیشه کرد... منم اعتماد نکردم... من فط به نظرم گفتن این نکات جالبه... یه مورد دیگه هم بگم... تو دو باری که ساف لیگ قهرمانان رو فتح کرده، اگه اشتباه نکنم، تو هیچ کدوم از بازی های اون فصل CL نباخته بوده... اگه منچستر بتونه بدون باختن از شالکه برسه به فینال، فکر کنم باز بتونه قهرمان بشه...!:31:نقل قول:
البته باز میگم به قول تو اینا همه چرخه اعداده و به قولی یه جور رکورد... رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش...:20:
ولی من به شخصه خیلی به قهرمانی یونایتد امیدوارم... خیلی... از اول فصل هم جریان میزبانی در لندن (ومبلی) انگیزه مضاعفی بود برای تیم های جزیره نشین حاضر در CL من که خودم خیلی خوش بینم به این امتیاز میزبانی...:20:
پیکه و تمجید از خاویر ماسچرانو
مدافع باشگاه بارسلونا در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل شاختار دونتسک به تمجید از ماسچرانو پرداخت
سایت گل- بارسلونا سه شنبه شب موفق شد تا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 شاختار دونتسک را شکست دهد و در مجموع با برتری 1-6 روانه دور نیمه نهایی شود و در این میان جرارد پیکه، مدافع جوان بارسا معتقد است که خاویر ماسچرانو یکی از عوامل کلیدی بارسا در کسب برد 3شنبه شب بود.
او در پایان دیدار 3شنبه شب اوکراین به وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا گفت:« ماسچرانو بازیکن بسیار سریع و باهوشی است . او کیفیت لازم را دارد تا با هر پستی خودش را تطبیق دهد.»
پیکه تنها بازیکنی نیست که تحت تاثیر بازی ماسچرانو در اوکران قرار گرفته و دانی آلوس هم در صحبتهایی به تمجید از هم تیمی آرژانتینی اش پرداخت:« ماسچرانو در مرکز میدان فوق العاده بود.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/13/2439425/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88
2011/4/13
خاویر زانتی: در 90 دقیقه ممکن است هر اتفاقی رخ دهد
اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند
سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است تیمش می تواند دست به کاری شگفت انگیز بزند و در دیدار امشب مقابل شالکه در ولتینز آره نا یک پیروزی تاریخی را به دست بیاورد.
اینتری ها در دیدار رفت در خانه 5-2 شکست خوردند و اینک برای رسیدن به نیمه نهایی و قرار گرفتن مقابل منچستریونایتد کار بسیار دشواری پیش رو دارند.
زانتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من برای اولین بار است که در این ورزشگاه بازی می کنم و این بسیار خوب است. بسیار زیباست و مهمتر از همه، امیدوارم نتیجه در نهایت به نفع ما رقم بخورد.
فرقی نمی کند آنها تغییری داشته باشند یا نه، به هر حال ما به تیم حریف احترام می گذاریم. با این وجود محرومیت فارفان خبر خوبی برای ماست.. من او را به خوبی می شناسم زیرا در دیدارهای ملی زیادی مقابل او بازی کرده ام. او بازیکن مهمی است اما ما تنها به بازی خودمان فکر می کنیم و امیدواریم که همه چیز خوب پیش برود."
زانتی همچنین در مورد میزان شانس پیروزی تیمش در دیدار امشب گفت:" می دانیم کار دشواری است اما ما 90 دقیقه فرصت داریم تا نتیجه ای عالی به دست بیاوریم.
در 90 دقیقه اتفاقات زیادی ممکن است رخ دهد. برای ما کلیدی است که اشتباهات کمی مرتکب شویم و موقعیت های زیادی ایجاد کنیم تا بتوانیم گل های زیادی به ثمر برسانیم.
شالکه در دیدار رفت نشان داد که تیم خوبی است. ما می دانیم جبران نتیجه دیدار رفت دشوار است. اگر می خواهیم به نیمه نهایی صعود کنیم باید نمایش فوق العاده ای ارائه دهیم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2439730/%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-90-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D8%B1%D8%AE-%D8%AF%D9%87%D8%AF
2011/4/13
ایول پس کاتالان ها با لباس اصلی جشن قهرمانی تو ویمبلی می گیرن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب واقعا نميشه امتياز بازي فينال در ويمبلي رو براي يه تيم انگليسي در نظر نگرفتنقل قول:
سينا جان كجايي كه حاجي اعتراف كرد:31:نقل قول:
رکورد هم ساخته شده واسه شکستن... ممکنه همه این نکات جالب تکرار نشن... مثل جریان آه و نفرین آرسنال که بارسا شکوندش
ایول پس کاتالان ها با لباس اصلی جشن قهرمانی تو ویمبلی می گیرن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مطمئنی>؟!پس به همین خیال باش(شوخی) خود مربیتون پپ و البته مربی ما خوزه هم گفتن بهتره بازی به بازی پیش بریم/ببینمیم تیمامون تو این دو تا الکلاسیکو اول مصدوم میدن یا نه و خیلی شرایط {غیرقابل پیش بینی} دیگه!!!نقل قول:
میگم این پیکه هم خوب شارژ شده ها درباره همه داره نطر میده ! باید منتظر نظرش در مورد شکیرا هم باشیم !:31:
آره خوب شدنقل قول:
تو فلتینس آرنا یه مساوی بدون گل میگیریم تو اولترافورد میریم واسه مساوی با گل:31:
چه میکنه این رائول
گلشون قشنگ بود
سلام به دوستان عزیز
بازی رئال و تاتنهام دارم میبینم تا اینجا فقط چند اتفاق افتاده
اتفاق مهم اول اینه که کاروالیو با کارتی که گرفت بازی رفت با بارسلونا از دست داد (البته اگر معجزه رخ نده و تاتنهام صعود نکنه :ی)
و 2 صحنه مشکوک به پنالتی برای تاتنهام بود که یکیشو حداقل میتوانست داور بگیره
ولی در کل زور تاتنهام به رئال نمیرسه و رئال بازیو به راحتی داره اداره میکنه
مورینیو از کاکا استفاده نکرده و مارسلو رو در خط هافبک قرار داده و جای مارسلو هم اربلوا قرار گرفته
پایان نیمه اولم با تساوی به پایان رسید
شیره رائول
اینتر تموم شد
شالکه خیلی خوب بود و بهتر از همه نویر،چه توپی گرفت از استانکوویچ
چه مشنگی بود داور،خطا رو باومیوهان کردش اونوقت اسکل به رائول کارت دادش
و اما بشنوید از سوتی های گزارشگر بازی
گفت شالکه مال کلزنکرشنه،درستش گلزنکرشن هستش
گفت رانگنیک به دلیل رفتن لوئیس گوستاو مهاجم هافنهایم به بایرن استعفا داد درحالی که گوستاوو یه بازیکن چندپسته دفاعی هستش و در اصل هم هافبک دفاعی هست و تو عمرش مهاجم نبوده!!!
ورزشگاه شالکه رو گفتش ولتیس آرنا در حالی که فلتینس آرنا درستشه،گفت خوزه خورادو به دلیل تمرینات سنگین ماگات غش کرده بود در حالی که اون سرخیو اسکودرو بود که غش کرده بود و......
بعد این اسم هافبک راست امروز شالکه هست
خدایی کجاش به بامجون میخوره؟:دی
Baumjohann
شالکه بلایی سره اینتر آورد که باید بایرن خیلی زودتر به سرش میاورد .یعنی برد با اختلاف 5 تا
ولی رائول محروم شد آره ؟
موتا رو كه كارت گرفت زد محروم از بازي بعد درحالي كه رائول كارت گرفت نزد
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
خب شالكه با منچستر:دي
سرالكس هم كه اومده بود ورزشگاه
شانس منچستر روي كاغذ بيشتره اما ...
جالبه هر 4 تیم صعود کننده به نیمه نهایی هم رفت و هم برگشت پیروز شدن .
تبریک به رئالی ها و شالکه ای ها (؟)
خب ال کلاسیکو قطعی شد ! 4 بازی تو 18 روز !:31:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
بازی ها نیمه نهایی 26 و 27 آپریل برگزار میشه ! یعنی 3شنیه 4شنبه دو هفته دیگه !
من نگران ال کلاسیکو ها هستم !:دی
کریمی هم بازی کرد؟
پ.ن:لگولاس کو بردیا؟!:دی
خب تبریک میگوئیم:8:
سِر الکس هم اومده بود بازی رو تماشا کنه:دی
+
قهرمانی فصل پیش هم بد جوری از دل و دماغ اینتری ها در اومد:دی
خب خوشبختانه با گل زیبای کریس، موفق شدیم ببریم و با 2 برد و کاملا مقتدرانه به دور بعد راه پیدا کنیم...
نکته منفی بازی، بدون شک کارت زرد کاروالیو بود که البته وقتی بهش فکر میکنی، میبینی خیلی هم بد نشد..
یعنی الان تویه بازی رفت، کاروالیو نیست اما پپه هست در حالیکه تویه بازی برگشت که مهمتره، رئال میتونه هر دو رو داشته باشه در حالیکه اگه کارت رو امشب نمیگرفت، احتمالا بازی رفت کارت میگرفت...
در هر حال تبریک به رئالیها..
+
شالکه ای ها، حرومتون بشه رائول!: دی
زیباست این رائول:40:
بهتر از 500تا مسی و 100 تا کریس..
یعنی رونالدو 5 برابر بهتر از مسیه ؟:31:نقل قول:
بهتر از 500تا مسی و 100 تا کریس..
از پست بالات اینو میخواستی ثابت کنی ؟:31: