عزیزم من خودم تو پست قبلیه این پستی که شما نقل قول کردید گفتم که تا اینجا نیمه کار هستنقل قول:
من منتظر جواب دوستمون بودم تا بقیه اش رو بگم
به هر حال ممنون
Printable View
عزیزم من خودم تو پست قبلیه این پستی که شما نقل قول کردید گفتم که تا اینجا نیمه کار هستنقل قول:
من منتظر جواب دوستمون بودم تا بقیه اش رو بگم
به هر حال ممنون
سلام , همه رو دانلود کردم , موقع extract کردن ارور زیر رو میده :
! F:\MK\Mortal_Kombat_Epidem.ru.part01.rar: CRC failed in GameS\Mortal KombaT\MK project\chars\Chameleon MKII Inv\mkend\mkend.sff. The file is corrupt
در ضمن وقتی می خوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه این کارو بکنی که لطف بزرگی در حق عاشقان کمبت و همینطور دایال اپیا کردی:10:
حجمش هم فک کنم 700 مگ باشه
اون Error اول اصلا مهم نیست ، درضمن عزیز شما فایل mkp رو اجرا کردید که این Error رو داده ، برای اجرای بازی فایل Winmugen رو اجرا کننقل قول:
shahab_f جان بازم اگه مشکلی بود بگو
نقل قول:
700 تا !! زیاده من هاستم اینقدر جا نداره ..
پارت پارت هست یا 1 دونه فایله ؟؟
اگر پارتهای کم باشه تک تک این کارو میکنم .. .
6 پارت 100 مگابایتی و 1 پارت 95 مگابایتینقل قول:
اگه میخوای با همین فایل بازیو اجرا کنی روی این فایل کلیک راست کن و properties رو بزن بعد زبانه compatibility رو انتخاب کن و تیک اول رو بزن و windows 2000/me رو انتخاب کننقل قول:
سلام , همه رو دانلود کردم , موقع extract کردن ارور زیر رو میده :
! F:\MK\Mortal_Kombat_Epidem.ru.part01.rar: CRC failed in GameS\Mortal KombaT\MK project\chars\Chameleon MKII Inv\mkend\mkend.sff. The file is corrupt
در ضمن وقتی می خوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
نقل قول:
خب دوستان لینکهاش رو بدید اگر رپید لیچ اذیت نکنه من پارت به پارت میارم روی هاست خودم میدم به شما بگیرید ..
وقتی 1 پارت تموم شد پارت دوم .. چون فضا کمه مجبورم کم کم اینکارو بکنم ..
به پست شماره 295 این تاپیک رجوع کنیدنقل قول:
نقل قول:تلفیق این دو پست جواب داد , :31:نقل قول:
دست هر دوتون درد نکنه
آقا این finish him/her ها و کلا کد ها طبق کدوم mortal kombat ـه ؟
هر کدوم هست بگین پیدا کنیم , در حال حاضر تمام کد های mk3-ultimate رو دارم , خواستید بگین تو یه فایل text آپلود کنم
توی پوشه ای که همه فایل های فشرده رو Extract کردید یک فایل به نام Move List وجود داره ، اونو با Word باز کنید همه ی رمز ها رو نوشتهنقل قول:
میشه کامل توضیح بدید تو کامپیوتر مرتال کمبت 3 انلیمیتد چطوری باید تمام منو های مخفی رو تو صفحه اول اورد لطفا کامل باشه
عزیزم برو به اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2667558&postcount=287
همه رو انجام دادم سریع عمل نکرد
این کد رو انجام بده ( از چپ به راست ) :نقل قول:
A , C , Up , B , Up , B , A , Down
بازم نشد ترو خدا کمک کنین راستی شما با چی مرتال کمبت سگا رو باز میکنی dgen اگه تونستی خودت بیار بعد سیو کن بعد لینکشو بده من
بهترین برنامه Fusion هست که همه فرمت های سگا هم قبول میکنه
کد:http://www.emulator-zone.com/download.php/emulators/genesis/fusion/Fusion351.zip
خوب شما با همون برنامه منو برو بیار بعد سیو کن بده من اجرا کنم چطوره
با اون برنامه مرتال کمبت برام باز نشد؟؟؟؟
بعد از زدن منوی File ، گزینه Load Genesis / 32 X ROM رو بزن و بازی رو باز کننقل قول:
اقا فایلی که منو رو اوردی رو به من بده همین موتارو و شوکان رو باید چطوری اورد تنها راهش همون باز کردن منو چیت؟؟؟
برای آوردن Motaro یا Shao Kahn تنها را همینه ، درضمن با اینها در حالت یکنفره نمیتونی بازی کنینقل قول:
من واقعا نمیدونم تو چه مشکلی با این بازی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شاید هم من خیلی حرفه ای هستم ، واقعا نمیدونم
به هر حال ........
فایل Save رو از لینک زیر بگیر ، برنامه Fusion رو باز کن ، از منوی File گزینه Load Genesis / 32X ROM رو بزن و فایل بازی رو باز کن تا بازی اجرا بشه ، بعدش از منوی File گزینه ... Load State As رو بزن و فایل Save رو که اسمش هم NoobSmoke هست باز کن
کد:http://darkfaller.persiangig.com/other/NoobSmoke.gsx
واقعا ممنون تازه دان کردم ببین چی میشه
نقل قول:
آقا دستت درست کاملآ دقیق عمل میکنه :31::46:
بقیه اش همونه که korokodil_avareh تو صفحه ی قبل گفته؟؟؟؟
ممنون از شما :11:
آقای noob smoke یه سوال داشتم:20:
من همه ی اون رمزهایی که گفتید رو تونستم بزنم به جز یکی که اونم رمز reptile هست که 2 بار باید بالا رو بزنیم
میشه یه راهنمایی بکنی چجوری باید بزنیم؟؟؟
ممنون:11:
این بازی 600 مگی که دوستان زحمت کشیدن گذاشتن سه بعدی هست یا مثل Trilogy هست؟شخصیتها خوب طراحی شدن؟ارزش دانلود داره؟
یاسر جان کدوم مرتال کمبت مگی سگا کامپوتر پلی استیشن 1 2 کدوم؟؟؟
نوب جان اگه میشه بیشتر چیز های مرتال کمبت انلیمتد از مرسی کردنو تغییر چهره رو اگه میشه بده اخه وقتی من مهد کودک می رفتم بازی می کردم تغریبا همه چیز رو بلد بودم اما همه یادم رفته
:27:چی شد پس راستی هر کی تو مرتال کمبت 4 کامپوتر مشکل داش به من بگهنقل قول:
این بازی 2 بعدی هست ولی ارزش دانلود کردن رو داره ، شخصیتها بسیار عالی طراحی شدند ، گرافیک فوق العاده ای داره ، دارای 85 شخصیت و 156 زمین بازی میباشدنقل قول:
عزیزم شما چرا همش میگید مرتال کمبت آنلیمیتد یا مرتال کمبت آنلیمتد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اولا که کلمه مرتال کمبت رو به مورتال کمبت تغییر بدید
بعدش هم اسم اصلی بازی (( مورتال کمبت آلتیمیت )) هست ، و اسم اصلیتر بازی که هیچوقت بهش اشاره ای نشده (( آلتیمیت مورتال کمبت )) و باز هم اسم اصلیتر (( آلتیمیت مورتال کمبت 3 )) میباشد :
ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3
درمورد تغغیر چهره یک توضیحی میدی ؟؟؟؟؟ منظورت رو نفهمیدم
من با این که مورتال کمبت باز هستم ولی اعتراف میکنم زدن این کد خیلی سخت هستنقل قول:
باید یک جایی بایستید که بعد از زدن 2 بار جلو در رمز فاصله Reptile تا حریف 3 یا 4 قدم بشه و جوری 2 بار بالا رو بزنید که با زدن بالای دومی Reptile (که بعد از زدن بالای اول به هوا رفته) به زمین برسه و آنگاه دکمه HK را بزنید ، آنگاه Reptile ماسک خودش رو درمیاره و .............
برای زدن این کد خیلی تلاش کنید
درست شد شما یه فایل move list از مورتال کمبت التیمیت برام اپ می کنی
:27: صبر کن برم صبحانه بخورم بعد :31:نقل قول:
راستی آقا آرش شما یه توضیح راجع به تغییر چهره به من بدید تا من میرم صبحانه بخورم
همون کابال دیگه وسط صفحه میره بعد باید x کدوم دکمست همون مشت هوایی 2 بار جلو 1پایین بعد جلو خوب بعدش خودت گفتی ادامشو میگم اد یاهوتو برام پیغام خصوصی کن.
ادامه اش این هست : (از چپ به راست)نقل قول:
NEGAH DAR) LP (VA BEZAN) F,D,D,F (LP RA RAHA KON VA BEZAN) LP)