فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد
فکر میکنم Ice Cream قطعا روی این تبلت بیاد. نه؟
اگر بدونیم که قطعا میاد خب خیلی میشه روش حساب باز کرد
اون که تا جایی که من شنیدم مال گوشی هاست ! زوم الان به 3.1 آپدیت شده .نقل قول:
دوستان میدونید مرکز خرید تبلت تو تهران کجاست؟میخوام بابامو یکشنبه بفرستم زوم بخره.
حالا چرا باباتو ؟ خودتم برو باهاش دیگه . همون پل حافظ . این ور که علاالدینه نه . اونور چهارراه . مرکز نیست ولی از بقه جاها بیشتر داره :دینقل قول:
من تهران نیستم.ولی امتحانا تموم شد میام.منتها نمی تونم صبر کنم.:31:مطمئنی علائدین تبلت نداره؟من بابام رفت پل حافظ ولی علائدین نرفت.دعواش کردم که چرا نرفته:31:طفلکی.نقل قول:
بعد آخه بابام گفت اونجاها حتی مدل 604ش رو هم نداشتن!
حالا که باز یکشنبه میاد تهران بهش بگم کجا بره:41:؟
میخوای من برم بخرم ؟ گفتم که ، پل حافظو (تقاطع جمهوری ) به سمت انقلاب که بری سمت چپ یه مجتمع بزرگ موبایل هست . اسمش یادم رفته . تو مایه های بازار موبایل ایران بود فک کنم . احتمال 90 % داره . بعد تعطیلات خودم یه سر میرم ببینم چه خبره . چرا از این سایت ها نمیگیری ؟ بعیده حالا که ایران دلیور تازه GSM Unlock آورده توی بازار بشه پیداش کرد . چون چیزایی که میاره معمولا تو بازار نیست . مگه اینکه بخوای WIFI خالی بگیری .نقل قول:
فروش ویژه تعداد محدودی تبلت با قیمت فوق العاده ایران دلیور
Motorola Xoom 10.1 Android Tablet 32GB, 3G + Wi-Fi
1,100,000
با سلام.
دوستان عزیزم من تازه عضو شدم و خیلی هم خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما می تونم مشکلاتمو حل کنم .1 سوال داشتم این قضیه آنلاک فاکتوری که میگن چی هست ؟ایا برای این کار گوشی یا تبلت رو باز میکنن (مشکل سخت افزاری هست؟ یا نه)ممنون
سلام
من هم دیروز مدل mz604 رو از یزد به قیمت 840 تومن خریداری کردم...
سه تا سوال داشتم
اینکه ورژن اندرویدی که تو تنظیمات نوشته مال من 3.0.1 هست...و آپدیت که میزنم میگه وجود نداره...مگه آخرین ورژن 3.1 نیست؟!
بعد اینکه امکان تایپ فارسی هستش یا نه؟(حال با نرم افزار یا تعویض رام...)
یکی هم اینکه امکان تبادل دیتا از طریق 3g رو داره این مدل؟چون طرف گفت تماس و اینا نداره ولی میتونی از اینترنت تو 3g استفاده کنی...تبلت هم محل ورود سیمکارت داره...
آنلاک فکتوری اینه که گوشی رو فقط برای یک اپراتور خاص لاک میکنن مثلا" آتریکس برای at&t آمریکا لاک شده و آنلاکش کم گیر میاد .نقل قول:
کسایی هستن که میتونن گوشیها رو آنلاک کنن با استفاده از کدهای مخصوص .
و خود کمپانی هم این کار رو میکنه که همون فکتوری هست و کلا مشکلی نداره .
مبارک باشه دوست عزیز . :11:نقل قول:
دقیقا" کدوم مدل رو خریدی
wifi only هست یا 3g + wifi آنلاک فکتوری
اگر دومی باشه میتونی از اینترنت همراه اول یا ایرانسل یا اپراتور سوم استفاده کنی .
در مورد آپدیت هم اون روش آپدیت ایران کار نمیده . اون بیشتر برای اپراتورهای خارجی هست که آپدیتهاشون رو بصورت اوتاآپدیت (uta update) انجام میدن .
به نظرم برای آپدیت و کارای دیگه زیاد عجله نکن چون ممکنه کار اشتباهی بکنی و تو دردسر بیفتی .
فروم های ایرانی و خارجی زوم رو بخون تا با روش های کارش آشنا بشی .
در مورد فارسی هم مشکلی نداره و فارسی رو ساپورت میکنه .
مدل 604 سیم کارت نمیخوره.(Wifi Only) هست.نقل قول:
ممنوننقل قول:
بله نوشته ها رو میتونم ببینم(البته "ی" مشکل داره)اما نمیتونم بنویسم...
توی gsm اینو نوشته:نقل قول:
Tablet with no support for GSM voice communication, SMS, and MMS.
محل ورود یسمکارت هم داره.
حالا من با تماس و اینا کاری ندارم...میخوام ببینم امکان استفاده از اینترنت 3G وحود داره یا نه.اگه نه بنده برم با این فروشنده یه صحبتی بکنم :31:
نقل قول:شما برای تایپ فارسی باید یکی از چند مدل کیبرد فارسی رو دانلود و روی تبلتت نصب کنی تا بتونی تایپ فارسی هم بکنی .نقل قول:
در مورد 3g اگر گوشیت مدل mz601 آنلاک شده باشه میتونی از اینترنت مخابرات استفاده کنی . البته فکر کنم قیمتی که شما خریدی مدل فقط وای فای باشه و انلاک شده gsm نیست . چون اون مدل بالای 1میلیون هست .
مدل من همون طور که گفتم mz604 هست...نقل قول:
این جای سیمکارت رو دکور گذاشتن فقط؟ :31:
راستی که سوال...گرون خریدم این مدل رو یا نه؟ :31:
تقریبا " به قیمت گرفتی . البته احتمالا" میشده تا 810 هم گیر آورد .نقل قول:
در مورد جای سیم کارت نمیدونم . جاش کجاست . اما یک جای کارت حافظه میکرو اس دی هست که در لبه دستگاه میخوره .
نکنه این رو میگی ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همون رو میگم البته نه جای مموریشنقل قول:
اگه اون پلاستیکی رو که در میاد ببینین میبینین جای قرار گیری سیکارت هست
دوستان سلام درموردجاى سيم كارت كه دوست عزيزمان مى گويند من همه مدل ٦٠٤ را خيلى وقت گرفتم وهمين جاى كه توعكس نشان داده شده اگراز
نزديك ببينيد روى آن قطع پلاستيكى كه از داخل شيار بيرون مى آيد جاى يك سيم كارت روش ترسيم شده كه وقتى سيم كارت را روى آن قرار مى دهيد
كاملآ قالب خودش مى شود وازطرفى هيچ شيار ديگرى روى تبلت وجود ندارد حالا اين شيار جاى سيم كارت هست يا جاى ميكرو اس دى من هم نمى دانم
درمورد كيبرد فارسى حتمآ بايستى كيبردى روى زوم بريزيد كه مخصوص تبلت باشد من كيبرد فارسى ريختم روش ولى مخصوص گوشى بود وجواب
نمى داد
دوستان من نفهمیدم الان اخرین ورزن اندرویدی که برای زووم اومده 3.1هست یا نه بعد من هر پلیری رو امتحان کردم هیجکدوم نمیتونست ام کا وی اج دی رو پخش کنهه
برنامه ای هست که بتونه یا باید کانورت کنم?
آخرین ورژن که همون 3.1 هست . در اون مورد هم اطلاعی ندارم . چون متاسفانه هنوز زووم نصیبمون نشده :41:.
اما ممکنه بچه های موبیلستان بدونن . یا یک سری به سایت iهند هولد یوزر بزن .اونجا هم کاربر زیاد داره
کد:http://www.-------------.com/forum/t11940-8.html
دیروز تو خیابون فردوسی اصفهان زوم رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیلی باحال بود . چه هیبتی داره از نزدیک . تازه روشن بشه که دیگه هیچی .
قیمتش رو هم میگفت 1 میلیون 32 گیگ فقط وای فای بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
احیانا شما آمریکا زندگی میکنه سیم کارت 3g داری دیگه ؟ ایرانسل انداختی توش میخوای واست عربی برقصه ؟ :31:نقل قول:
اولا که باید سیم کارت 3G باشه . دوما مدل هایی که 3G رو ساپورت میکنن بالای تبلت سمت راست نوشته verizone . داره ؟
یعنی شما فکر میکنی اینقدر شوتم من؟! :31:نقل قول:
نخیر ننوشته
Motorola Xoom در چند روز آینده به Android 3.2 آپدیت میشود
مدل ابتدایی Motorola Xoom قیمتش 100 دلار کم شد و به 499 دلار رسیدکد:http://---------.ir/Forum/content/motorola-xoom-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-android-3-2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-1701/
کد:http://---------.ir/Forum/content/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-motorola-xoom-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%B4-100-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%85-%D8%B4%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D9%87-499-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF-1706/
بنده جسارت نکردم که :دینقل قول:
پس نداره . تلاش نکن . بشین تو خونه با وایرلس برو نت :41:
یک بازی زیبای رایگان قابل اجرا برای زووم
کد:http://www.droid-life.com/2011/07/08/amazons-free-app-of-the-day-age-of-zombies/
کد:http://www.amazon.com/gp/product/B0058P7KUA?ie=UTF8&ref=mas_faad\
دوستان من میخوام زوومم رو با eee pad تعویض کنم...
به نظرتون من که چند روز باهاش کار کردم ازم چقدر کمتر از قیمت اصلی کمتر میخرن؟
صفحه نمایشش واسه فیلم دیدن راضیم نمیکنه :41:
با سلام دوستان
تو علاءالدین چند مورد از این تبلت رو دیدم تز هر کدوم از فروشندها می پرسیدم می گفت 3g هست اما رو جعبش گوچیک و درست زیر مارک xoom نوشته بود wi-fi آیا مدل wi-fi جای سیم کارت داره؟؟؟؟؟در ضمن دوستمون که در پست با لا فرموده بودن باید نوشته باشه verizone اگر بی ادبی نباشه کاملا اشتباه گفتن!!!چون این ورژن مخصوص آمریکا هست و با این اپراطور کار میکنه xoom در کل 2 ورژن داره که تو سایت موتورولا مراجعه کنید توضیح داده xoom wi-fi only &xoom که مدل xoom دارای امکان 3g و gprs و edge هست.راستی یادم رفت بگم مدل verizone چون در آمریکا امکان 4g فراهم شده توسط همین اپراتور قابلیت به روز شدن به 4g رو داره
دوستان یه سوال در مورد unlock داشتم.اگه تبلت آنلاک شده باشه همه سیم کارت ها روش جواب میده؟آخه irandeliver داره تبلت وارد میکنه خارج از کشور آنلاک شده بعد میاد ایران مشکلی پیش نمیاد؟مثل همین مشکل سریال و .. که گوشی ها دارن
من اصلا نمیدونم چیکارش میکنن که آنلاک یمیشه.فقط میدونم باید انلاک باشه:31:
خیر دوست عزیزنقل قول:
همونطور که خودتون هم اشاره کردید مدل وای فای سیم کارت نمیخوره و تنها را ارتباطیش فقط همون wifi هست .
که قیمتش هم حدود 750 هست احتمالا" کمتر هم گیر بیاد .
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------
تبلتها هم احتمالا" شبیه گوشی ها با یک کد آنلاک میشن و سیم کارت ها رو ساپورت میکنن . و وقتی که گوشی یکبار آنلاک بشه دیگه مشکلی نداره و مثل آنلاک فکتوری میشهنقل قول:
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
eee pad چیه دیگه :31:نقل قول:
الان بخوای زوم رو بفروش اگر آشنا باشه ممکنه خوب بفروشی چون در حد آک هست . اما طبق عرف بازار 70-80 درصدش کم میشه .
به غیر از مدل آنلاک فکتوری تمام تبلت هایی که 3G ساپورت میکنن بدون استثناء عبارت verizone روش درج شده دوست عزیز .نقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
چند قیمت گذاشتی ؟ کدوم مدل ؟ لوازم جانبی ؟نقل قول:
دوستان سلام. درمورد دومدل زوم اگراشتباه نكنم مدل واى فاى كارتن آن آبى رنگ است مثل مال خودم يعنى ٦٠٤ ومدل 3G كارتن آن قرمز رنگ است
مثل مال يكى ازدوستانم يعنى ٦٠١ درمورد كيفيت ديدن فيلم بازوم كه دوستمان گفتند خوب نيست من كه آيپاد تورا نيزدارم والان هم با آن اين مطلب را
مى نويسم تمام عكسهام وفيلمهام را درزوم مى ريزم وباآن نگاه مى كنم وكلى هم لذت مى برم من براى تبلت زوم خودم حتى پايه داك وكيبردوايلس وكيف
آن را گرفتم ومنتظرآبديت جديد آن هستم چون واقعآ تبلت بسيارخوبى هست وباآبديت جديدبهتر هم خواهدشد
میشه بفرمایید دوست شما مدل 601 رو از کجا خرید فرمودن؟نقل قول:
راستی.الان شما میتونین app های کرک شده نصب کنید؟
زوم وای فای به آندروید 3.2 آپدیت شده و با این آپدیت کارت حافظه رو پشتیبانی میکنه . و قابلینهای بیشتری به تبلت اضافه میشه و بهبود در کارایی افزایش پیدا میکنه .
کد:http://www.droid-life.com/2011/07/12/download-motorola-xoom-wifi-3-2-update-htj85b/
با سلام
من دوستم 1 مدل از این تبلت رو دیروز از بازار خریر 880 تومان فروشنده گفت 3g هست و سیم قبول می کنه ولی هر چی ما سیم کارت انداختیم توفیقی نکرد و نتونستیم به اینترنت وصل شیم یکی از دوستان گفت احتمالا به شما انداختن و مدل mz-604 که wifi only هست بهتون دادن حالا ما چطور میتونیم مدل رو بفهمیم رو گوشی هر چی گشتیم پیدا نکردیم.ممنون
با سلامنقل قول:
مبارکتون باشه .
اما مشخصات رو باید زیر باطری و یا روی جعبه و دفترچه ها نوشته باشه . اما به نظرم با این قیمت مدل وای فای باشه . چون gsm انلاک حدود یک میلیون و بالاتره قیمتش /
MOTOROLA XOOM Android Tablet Wi-Fi 32 GB
حدود 745هزار تومان ( فروش ویژه )
-----------------------------------------------------------------
Motorola Xoom 10.1 Android Tablet 32GB, 3G + Wi-Fi
حدود 1150000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری )
دوستان جواب سوال منو ندادین که در حال حاضرمیشه روی آندروید 3 نرم افزار کرک شده نصبید؟
سلام بچه ها.
لطفا قبل از اینکه زوم بخرید حتما با asus epad transformers کار کنید.
من همه نقد هاشو خوندم و باهاش کار کردم .توی تمام سایتای معتبر گفتن با اختلاف از زوم بهتره واقعا کیفیت صفحه و زوایای دیدش فوق العاده است (3 سر و گردن از زوم بالاتره .صفحه زوم TFT LCD و صفحه اسوس IPS LCD هست)
باتریش هم بهتره و یه داک صفحه کلید خیلی کاربردی و خوب داره قیمت 16GB حدود 635 هست.
خوب این چه ربطی به این تایپیک داشت !!نقل قول:
اصلا" ایسوز چه ربطی به موتورولا داره .
هر دو از لحاظ سخت افزاری یکی هستن . فقط نوع ال سی دی تفاوت داره . از لحاظ باطری هم زووم بالای 80 ساعت پخش موزیک داره و بالای 10 ساعت میتونه فیلم پخش کنه و باطری خوبی داره .
از لحاظ ابعاد و دیزاین و کیفیت ساخت هم زوم خیلی بهتره .