سلام.نقل قول:
ولی کلا خانواد XPERIA فکر میکنم دکمه هاشون همینطوره.. از X8 یادمه تا ARC و همین NEO...
ولی من DESIRE Z و GALAXY ACE داشتم.. این مشکل رو داشتن.. با روت کردن داخل یک پوشه بود برنامه هایی که استفاده نمیکردم پاک میکردم یا اینکه مثلا از رام هاس کاستوم استفاده میکردم..
در مورد عکس العمل فکر میکنم به خاطر رابطه کاربری باشه.. اخه TOUCHWIZ کلا خیلی سریع هست. البته یک نکته دیگه هست.. مدل سی پی یو NEO با GALAXY S فرق میکنه مال NEO مثل DESIRE S از نوع Scorpion هست با چیپست Qualcomm MSM8255 Snapdragon و چیپ گرافیکی Adreno 205 .
اما برای GALAXY S مدل سی پی یو Cortex A8 هست با چیپست Hummingbird و چیپ گرافیکی PowerVR SGX540
فرکانس هر دو سی پی یو 1ghz هست اما طبق بنچمارک هایی که گرفته شده بین این دو مدل سی پی یو مال s قویتر هست. چیپ گرافیکی s که کاملا واضح هست که قویتر هست..
اما با این وجود خیلی از دوستام galaxy s دارن.. گوشی توپیه. به خصوص ال سی دی amoled ..
راستی دقیقا شما کجا رو تست کردین که متوجه شدین neo نسبت به s عملکردش کمی ضعیفتر هست؟ یعنی کدوم قستمش..
در مورد نور صفحه بله.. من دقیقا متوجه منظورتون نشده بودم. مقداری دست شماست و بقیشه اتوماتیکه به خاطر بهنه سازی مصرف باطری..
در مورد صدا. خب دوست من شما هرچه قدر صدا رو بلندتر کنید از کیفیتش کاهسته میشه.. این گوشی یک اسپیکر داره..
منم موافق هستم. گوشی خیلی خوبیه. ازش راضی هستم.
راستی یک چیزی یادم امد از desire s راضی بودی؟ من قبلا Z داشتم عالی بود... میخواستم اول DESIRE S رو بردارم.. ولی فروشنده چون رفیقم بود بهم گفت بهتره NEO رو برداری بعدم هر دو گوشی رو دستم داد
هم کیفیت ال سی دی NEO بهتر بود و هم دوربین . همه مهمتر قیمتش بود که کمتر بود و ظاهرش..اما کلا HTC یچی دیگست.. هر وقت خریدم خیلی کاراییش عالی بود.. نمونش همین Desire z رو خریدم خیلی ازش راضی بودم.. اما فروختمش بعدشم به شدت پشیمون شدم..