دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟
دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟
من تبلت وهم اين كارت خوان راازتبلت شاپ خريدم تبلت شاپ بيشتر لوازم اين تبلت راداردمن هم كيف وهم محافظ صفحه نمايش راگرفتمنقل قول:
براى خريد كابل يو اس پىon-the-go كه فقط هارد وفلش به آن وصل مى شودمبلغ ٢٨٠٠٠تومان وبراى خريد كارت خوان وتبديل يو اس پى كه هم هارد وفلش ورم SD وغير...به آن وصل مى شودمبلغ ٣٩٠٠٠تومان من همين كارت خوان ٣٩٠٠٠تومانى راگرفتم
همون کیف 69 تومنی چرم رو که مخصوص همین تبلت هست رو خریدی؟نقل قول:
راضی کنندست؟مثل پایه میشه و تبلت رو نگه میداره واسه فیلم دیدن و ...؟
این کیف و بگیرم به نظرت اون محافظ پشتشم بگیرم یا همون کیف کافیه؟
من دیروز یه دونه کیف اصلی تبلت و یه دونه کارت خوان سفارش دادم 112500 تومان جمعا ریختم به حسابشون اما سفارشی به نام من ثبت نششده !
زنگ زدم دفترشون میگه تا پسفردا احتمالا بر می گرده به حسابتون !!!حالا قرار شد بره ببینه اومده تو حسابشون یا نه!!!قضیه چیه؟پول مارو خوردن فکر کنم!!!
نقل قول:
دوستان لطفا جواب این پستمو بدین......
حسام جان فكر ميكنم جوابت رو دادم :46:نقل قول:
جناب freeman لطفا به این سوال جواب بدید
من میخوام یکی از این تبلت ها رو تا هفته دیگه بخرم و از نظر مالی هم مشکلی ندارم حالا بین 8.9 و 10.1 موندم چون این دو از لحاظ سخت افزاری تفاوتی ندارند و فقط باتری 10.1 قوی تره که همون مقدار قدرت بیشتر صرف اون 1.2 اینچ صفحه نمایش بزرگ تر میشه ولی از طرف دیگه سایت تبلت شاپ در این جا
نوشته که رابط کاربری جدیدی در 8.9 به کار برده شده که کار رو راحت تر میکنهکد:http://tabletshop.ir/index.php?route=product/product&path=59&product_id=119
حالا میخوام ببینم بین این دو هیچ تفاوتی نیست و فقط به سلیقه برمیگرده که 8.9 بخری یا 10.1 یا این که این دو تفاوت هایی با هم دارن؟
سایتهای ایرانی اطلاعات اشتباه زیاد دارننقل قول:
TouchWiz UX برای هر دو مدل هست
خودت سرچ کن: galaxy tab 10.1 vs 8.9
شدید 10.1 پیشنهاد میشه.چون من هر سه مدل رو درکنار هم روشن چک کردم و فقط 10.1 من رو راضی کرد
دوستان عزیز بهترین کیف یا کاور برای این تبلت کدومه البته بدون کیبرد باشه چون خیلی کیف اومده تو بازار خواستم ببینم کدومش بهتره اگه عکسش رو بزارید با قیمت ممنون میشم چون گیر کردم کدوم رو بخرم.در ضمن کی نسخه چهار اندروید میاد برای این تبلت؟
در مورد کیف نمیدونمنقل قول:
ولی 4بله میاد
نیاد هم نسخه غیر رسمیش هست
ولی مطمئنا میاد
به نظر من بهترين كارو ها همون اريجينال هاي سامي هستند وخانواده book cover هانقل قول:
65-130 قيمتش هست
[HTML]http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EFC-1B1NBEGSTA-gallery[/HTML]
ازینا که جای دست داره هم خوبه
کار باشو خیلی راحت میکنه
دوستان سلام جدید ترین گجت که سامسونگ میخاد بفرسته چیه تاریخ عرضه دقیقش کی هست ؟ واقعا ارزش صبر کردن داره یا هر چی زودتر تبلت 10.1بخرم که تا اینم تو بازار تموم نشده ممنون
احتمالا توی نمایشگاهی که خود سامی میزاره تبلت هسته ای با رزولوشن 2560*1920 (همین حدودا:دی) رو معرفی کنه
من از همین کاور ها استفاده می کنم ، خیلی راحت و خوش دسته ، قیمتش هم 60 تومان است (شیراز) در کل می خواستم بگم از همین کاور ها پیشنهاد میشه :31:نقل قول:
دوستان من چجوری میتونم با تبلت وب بدم تو یاهو؟البته با ایرانسل میرم اینترنت!یعنی با ایرانسل نمیشه؟
نه می تونم وب بدم نه می تونه کسی بهم وب بده!
بعدش یک مشکل دیگهای که دارم اینه که عر عکسی که میزارم رو والپیپر عکس هم بی کیفیت میشه و هم از صفحه بزرگتر میشه و کامل قرار نمی گیره!
از برنامه هاي جانبي استفاده كنيد مثل : تانگو و اگر هم با ياهو مسنجر هستين پلاگين هاش رو نصب كنيد تا صدا و وب فعال بشهنقل قول:
براي عكس هم پيشنهاد ميكنم از نرم افزارهايي مثل wallpaper wizardi و يا multi pic استفاده كنيد
دوست عزیز یعنی دلیل اینکه نمیشد وب بگیرم و وب بدم استفاده ی من از اینترنت ایرانسل نبود؟
در رابطه با عکس هم یعنی چی از این نرم افزارهایی که گفتید استفاده کنم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنون!
من با ايرانسل استفاده نكردم ولي نبايدمشكلي باشه با اپ هايي كه گفتمنقل قول:
خوب نرم افزارهايي كه معرفي شدمخصوص بك گراند هستند و براي اين كار طراحي شدند
مولتي پيك رو استفاده كنيد حالت لايو والپيپر داره و ميتونيد براي هر 5 صفحه ويا بيشتر يك عكس رو با افكت هاي مختلف انتخاب كنيد
من یه سوال دارم از بچه هایی که مدتیه دارن از این تبلت استفاده می کنن.می خواستم بپرسم بیشتر کجاها از تبلتتون استفاده می کنید؟یعنی کی پیش میاد که نه برید طرف لپ تاپتون نه طرف گوشیتون و به جاش از تبلت استفاده کنید.یه مثال می زنم،مثلا شب موقع خواب اگه بخواید با لپ تاپ کتاب بخونید خیلی اذیت میشید،با گوشی هم ب خاطر صفحه نه چندان بزرگش نمیشه برای مدت طولانی کتاب خوند.آیا اینجا تبلت این خلائو پر می کنه؟یا اونم خسته کننده هست و مشکلات خاص خودشو داره؟
من یه تبلت 10.1 دارم الان نه بالا میاد نه خاموش میشه.توی صفحه ایی که اول میادش و نوشته galaxy tab مونده.چکار باید کرد؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
يكبار فكتوري رست كنيدنقل قول:
يا رام جديدفلش كنيد با برنامه اودين
چجوری فکتوری ریست میشه؟نقل قول:
فكر ميكنم پاور +ولوم منفي روبا هم بگيريد منو ميادنقل قول:
با این کار میره تو قسمتی که با usb از کامپیوتر روت میشه واینا چیزی با عنوان فکتوری ریست ندیدم.نقل قول:
بهر حال ممنونم از توجهتون:11:
نقل قول:
منظورتون دانلود مودهست
ببينيديكبار هم power+volume up روبگيريد وقتي منو ظاهر شد كليدپاور رو رهاكنيد
منويي مياد براي ريكاوري مود و Wipe Data / Factory Reset كه ميتونيد باكليدها ناويگيت كنيد
من میخام وایمکس بگیرم.آیا این تبلت قابلیت اتصال از طریق وایمکس داره؟
مرسی خیلی ممنون درست شد.:11::11::11:نقل قول:
بالاخره مودم وايمكس هم ميتونه ديتا رو به صورت لن/واي فاي به اشتراك بگذارهنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم!
من قفل تبلتم رو گزاشتم رو Pattern اما بعضی وقتا که دکمه ی پاور رو میزنم و دستگاه قفل میشه و دوباره بلافاصله فشارش میدم رمز ازم نمی خواد(البته بعضی وقتا می خواد)مشکل از کجاست؟چرا قاطی کرده؟مگه نباید هر وقت که پاور رو فشار میدم و دوباره خواستم بازش کنم رمز Pattern رو ازم بخواد؟
تصورم بر اينه كه خيلي زود كليد پاور رو فشار ميدين , گاهي اينطوري پيش ميادنقل قول:
نه بعضی وقتا دقیقا تو همون فاصله ی زمانی پاور رو میزنم قفل میشه بعضی وقتام نمیشه!!!
به هر صورت من توي نوت و بقيه تبلتهايي كه داشتم اين تاخير زماني رو بايدرعايت كردنقل قول:
اگر سريع دكمه پاور رو بزنيد مجددا صفحه لاك نميشه
ولی مثلا بعضی وقتا هم یکی دو ساعت بعد هم پاور رو میزنم ازم کد نمی خواد!
نه ديگه بعد اين تايم نبايد اينطور باشهنقل قول:
فكر ميكنم با يك هارد رست و يا رام جديد مشكل بر طرف بشه (احتمال داره باگ نرم افزاري باشه )
مرسی از جوابت دوست عزیز!
این هارد رست یا رام جدید کدومشو بهتره انجام بدم؟چجوری باید این کارو بکنم؟بعد از این کار تمام بازی ها و عکس ها و نرم افزار ها و موزیک ها و... پاک میشه؟
خواهش ميكنمنقل قول:
فرقي نميكنه چه هاردرست كني و چه وايپ انجام بدي و يا رام اطلاعات پاك ميشه
ميتوني از توي منوها رست فكتوري كني
ميتوني از طريق ريكاوري مود وايپ كني
ميتونيد رام عوض كنيد
ای بابا من این همه هزینه کردم برنامه و بازی ریختم!بخواد پاک شه نمی صرفه اصلا!!!
سلام..دوستان من جدیدا این خریدم...واسم از خارج فرستادن...فارسی نداره..چیکار کنم؟ 3.2 روش هست...راهنمایی کنید..واسه برنامه و بازی هم راهنمایی کنید..مرسی tab 10.1-7510
t_tanhayam دوست عزیز اگه اون نرم افزاری که این مشکل رو ایجاد کرده رو پاک کنم مشکل حل میشه؟